- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Benim için en zoru beta hcg tarihini beklemek. Hepsi geçiyor da o 9 gün sanki geçmiyordu
[/QUOTE iç sesim oldun canım
İlkini ücretsiz mi yaptılarKizlar ikinci gebelik testi hastanede ucretli mi oluyordu bilen var mi
Evetİlkini ücretsiz mi yaptılar
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel haberler maşallahKizlar kan degerim 163 cikti!
Ben sürekli hapşırıp duruyorum karnıma kramplar giriyor belirti de yok hafta sonu bi kan mi versem acaba içim rahatlarBu surecin neresi kolaydi ki canimbetahcg beklemek de zor degil miydi ya da transfer beklemek. Cok sikma kendini ne gunler gecti insallah o gun de gelir gecer guzellikle
Canım korkma birşey olmaz öyle bir hapsurukla bir şey olmaz bence. Ağır kaldırıp ağır darbe almak sikinti o kadar narin birsey deildir bence .Ben sürekli hapşırıp duruyorum karnıma kramplar giriyor belirti de yok hafta sonu bi kan mi versem acaba içim rahatlar
Belirti ben de altıncı haftadan sonra başladı,şiddetli bulantı ve kusma (o da herkeste olmuyor) oncesinde hiç bir yoktu,ben hala hapsrunca kramp giriyor karnıma ama bir şey olmuyor merak etme,rabbim koruyor onu orda, hapşırmak oksurmek teklikeli değil.Ben sürekli hapşırıp duruyorum karnıma kramplar giriyor belirti de yok hafta sonu bi kan mi versem acaba içim rahatlar
Canım korkma birşey olmaz öyle bir hapsurukla bir şey olmaz bence. Ağır kaldırıp ağır darbe almak sikinti o kadar narin birsey deildir bence .
Içimi rahatlattiniz valla canlar sizce hafta sonu binkez daha kan versem mi en son 760 di değerim doktor istemedi ama ben meraktayımBelirti ben de altıncı haftadan sonra başladı,şiddetli bulantı ve kusma (o da herkeste olmuyor) oncesinde hiç bir yoktu,ben hala hapsrunca kramp giriyor karnıma ama bir şey olmuyor merak etme,rabbim koruyor onu orda, hapşırmak oksurmek teklikeli değil.
Haklısın canım zor elde edilince insan korkuyor herşeyden sağlıkla gelsin yavrunIçimi rahatlattiniz valla canlar sizce hafta sonu binkez daha kan versem mi en son 760 di değerim doktor istemedi ama ben meraktayımGormemislik işte
Haklısın canım zor elde edilince insan korkuyor herşeyden sağlıkla gelsin yavrun
Hiç sorma canım ya çalışan hamile kadınlara allah yardım etsin sıkıntıSağol canım valla öyle bide virüs cıktı
Ben iki kere verdim ilk 147 idi sonra 411 oldu bir daha da vermedim,zaten fulya hocada gerek yok dedi,sonra kese görmeye bile gitmedim tam yedinci haftada kalp atışı için merkeze gittim.Içimi rahatlattiniz valla canlar sizce hafta sonu binkez daha kan versem mi en son 760 di değerim doktor istemedi ama ben meraktayımGormemislik işte
Duyabildin mi o haftada canım bende mi gitmesem boşu boşuna hem kanım hem de param gidecek özel hast. Fiyat sordum 85 tl dediBen iki kere verdim ilk 147 idi sonra 411 oldu bir daha da vermedim,zaten fulya hocada gerek yok dedi,sonra kese görmeye bile gitmedim tam yedinci haftada kalp atışı için merkeze gittim.
Teditgin olman normal. Sen kendinş nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ki huzursuz olma. Ben test günü idrar testi yaptım çıktı inanmadım bozuk olabilir bu dedim. Gittim birdaha aldım.arkadaş saçmalıyorsun dedi. Ama içim rahat etmedi. Eminim ki senin değerlerinde güzel herşey yolunda görünüyor. İçinden nasıl geliyor ise öyle yap.Duyabildin mi o haftada canım bende mi gitmesem boşu boşuna hem kanım hem de param gidecek özel hast. Fiyat sordum 85 tl dediBana verdiği randevu tarifinde 6+5 olacağım inşallah
Evet duymuştuk şükür,zaten alttan bakiyorlar her şekilde görülür de kalp atisi duyulurda inşallahDuyabildin mi o haftada canım bende mi gitmesem boşu boşuna hem kanım hem de param gidecek özel hast. Fiyat sordum 85 tl dediBana verdiği randevu tarifinde 6+5 olacağım inşallah
Teditgin olman normal. Sen kendinş nasıl rahat hissedeceksen öyle yap ki huzursuz olma. Ben test günü idrar testi yaptım çıktı inanmadım bozuk olabilir bu dedim. Gittim birdaha aldım.arkadaş saçmalıyorsun dedi. Ama içim rahat etmedi. Eminim ki senin değerlerinde güzel herşey yolunda görünüyor. İçinden nasıl geliyor ise öyle yap.
Inşallah bende duyarım canımEvet duymuştuk şükür,zaten alttan bakiyorlar her şekilde görülür de kalp atisi duyulurda inşallah
Canim tedirgin olma ya. Benim ilk deger 163 ikinci deger 397 cikti ben bile sizden rahatimIçimi rahatlattiniz valla canlar sizce hafta sonu binkez daha kan versem mi en son 760 di değerim doktor istemedi ama ben meraktayımGormemislik işte
Tamam canım vermiyim en iyisi biraz rahat olmakta fayda varCanim tedirgin olma ya. Benim ilk deger 163 ikinci deger 397 cikti ben bile sizden rahatimbana ilk degerden sonra direk 2 nisana randevu verdiler kese ve kalp icin dun de ipek hanim aradi sonucunuz guzel dedi bana randevu verdiler bile dedim sonuc guzel olduyu icin vermislerdir dedi. Yani yuksek olunca iyi gidiyor demek sanirim. Bence de bosuna paran gitmesin bence iki haftacik sabrett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?