- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Tamam canım vermiyim en iyisi biraz rahat olmakta fayda var
Teşekkür ederim canım sizinde Allah kucağınıza almayi nasip etsin. Haklısın ilk gebeligim olacak ve yıllardır hasretle beklediğim için minibüs zipladigi için bile korkuyorum acaba bisey olur diye.Hayırlı olsunBenim kan değerim 9. gün 28’di ve benden 11. , 15. gün tekrar tahlil yaptırmamı istediler. Değerle ilgili bir sıkıntı olsa söylüyorlar zaten. Değeriniz 9. gün gayet güzel bir değermiş ve çok da iyi katlanmış Şimdi sabırla bekleme zamanı
Doğum iznine ayrıldın mi canim?Hayırlı olsunBenim kan değerim 9. gün 28’di ve benden 11. , 15. gün tekrar tahlil yaptırmamı istediler. Değerle ilgili bir sıkıntı olsa söylüyorlar zaten. Değeriniz 9. gün gayet güzel bir değermiş ve çok da iyi katlanmış Şimdi sabırla bekleme zamanı
Canım kamuda çalışıyorsan 12 gun idari izinli hamilelerTeşekkür ederim canım sizinde Allah kucağınıza almayi nasip etsin. Haklısın ilk gebeligim olacak ve yıllardır hasretle beklediğim için minibüs zipladigi için bile korkuyorum acaba bisey olur diye.☺ama kan vermiycem sabırla şafak sayıyorum
Canım allah hayırlı uğurlu etsin rabbim evladını sana bağışlasın. Birşey sormak istiyorum ben.bende tuo bebek tedavi görüyorum. Misal hamile kaldık tup bebekte düşük riski fazla diyorlar. Yanı dolmuşla gidip geliyoruz ise .Yanı bunların bir sıkıntısı olur mu hep aklımı karistiroyorBu hafta ayrıldım canım
Ohh hadi inşallah sağlicakla bebeğini kucağına al,Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallahBu hafta ayrıldım canım
Canım allah hayırlı uğurlu etsin rabbim evladını sana bağışlasın. Birşey sormak istiyorum ben.bende tuo bebek tedavi görüyorum. Misal hamile kaldık tup bebekte düşük riski fazla diyorlar. Yanı dolmuşla gidip geliyoruz ise .Yanı bunların bir sıkıntısı olur mu hep aklımı karistiroyor
Ohh hadi inşallah sağlicakla bebeğini kucağına al,Allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
Cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim. Yanı benim anladığım genetik acıdan sağlıklı gebelikler de dusuk olmuyor.ama varsa birşey sıkıntı oluyor. Çok saol canımAmin canım.Rabbim sana, isteyen herkese bekletmeden, sağlıkla nasip etsin inşallah
Tam bilimsel olarak durumun açıklamasını bilmiyorum ama bence daha fazla değildir. Normal yoldan sağlıksız olan döllenmelerde de düşük oluyor. Ama düşüklerin sebebi minibüs sallaması gibi bir şey olmaz, sağlıklıysa ne yaparsak yapalım bir şey olmuyor. Sen dikkat edersin yukarı uzanmazsın, ağır kaldırmazsın, çok yormazsın kendini gerisi takdiri ilahi. Ben bu süreçte bir sefer sadece tabure üstüne çıkmıştım, tabure kırıldı ve düştüm ama çok şükür bir şey olmadı. Ben sakındıkça başıma böyle değişik şeyler geliyor
Cevabın için şimdiden çok teşekkür ederim. Yanı benim anladığım genetik acıdan sağlıklı gebelikler de dusuk olmuyor.ama varsa birşey sıkıntı oluyor. Çok saol canım
Özel sektör canımCanım kamuda çalışıyorsan 12 gun idari izinli hamileler
Normal mi sezeryan mi belli mi? Eğer alabilirsem üniversite hastanesindeki bilge hocaya alicam,benim yirminci hafta Nisan ayına denk geliyor,bu aydan randevu alamadım,sistem açılırsa almaya çalışırım alamasamda İstanbul'da gelinimizin gittiği bir prof var çok memnun kalmışlar ona giderim,burdaki acibadem ve kendi muayenesi olan başka bir perinatolog vardı aşırı pahalı geldi onları eledim,başkada perinatolog bulamadım,İstanbul yakın zaten bir haftasonu kendi aracımızla gider geliriz gerekirse,bakalım hayırlısı diyelimAmin inşallah canımBakalım kızım nasıl gelmek isteyecek, sağlıkla gelsin de inşallah Sen nasılsın? Detaylı ultrason işini ne yapacaksın?
Normal mi sezeryan mi belli mi? Eğer alabilirsem üniversite hastanesindeki bilge hocaya alicam,benim yirminci hafta Nisan ayına denk geliyor,bu aydan randevu alamadım,sistem açılırsa almaya çalışırım alamasamda İstanbul'da gelinimizin gittiği bir prof var çok memnun kalmışlar ona giderim,burdaki acibadem ve kendi muayenesi olan başka bir perinatolog vardı aşırı pahalı geldi onları eledim,başkada perinatolog bulamadım,İstanbul yakın zaten bir haftasonu kendi aracımızla gider geliriz gerekirse,bakalım hayırlısı diyelim
Normal mi sezeryan mi belli mi? Eğer alabilirsem üniversite hastanesindeki bilge hocaya alicam,benim yirminci hafta Nisan ayına denk geliyor,bu aydan randevu alamadım,sistem açılırsa almaya çalışırım alamasamda İstanbul'da gelinimizin gittiği bir prof var çok memnun kalmışlar ona giderim,burdaki acibadem ve kendi muayenesi olan başka bir perinatolog vardı aşırı pahalı geldi onları eledim,başkada perinatolog bulamadım,İstanbul yakın zaten bir haftasonu kendi aracımızla gider geliriz gerekirse,bakalım hayırlısı diyelim
Ayy maşallah dilerim gönlünden geçen olur,Allah kolay doğumlar nasip etsin,bakalım bizim daha çok erken onu düşünmek icin,sen normal dogur da bize de cesaret olsunBen bir problem olmadığı sürece normal istiyorum doktorum sen istiyorsan seni normal doğurturuz dedi
İstanbul’da daha çok seçenek var bence de çok mantıklı. Daha varmış zaman, bakarsınız duruma göre karar verirsiniz.
Bursa acibadem perinatolog bahsettiğimiz doktorKizlar ben daha once kendime acibadem sigortadan dogum sigortasi yaptirmistim senelerdir de odedim sebat edip:) bu bahsettigin acibademdeki doktor kim ve hangi acibademde ben de arastirayim. Eger acibademden onerebileceginiz dr varsa degerlendirebilirim. Gerci artik pismanim keske yaptirmasaydim memoriala devam ederdim yine ama o kadar sigorta odedim simdi mecbur oralarda dogurmam lazim insallah saglikla devam ederse
Ohhh bee
Çok teşekkürler canım .. evet korkunun sonunda müjdeli haber aldım. Pazartesi de inşallah katlar.. sen nasılsın??Ohhh beeoohh gözünüz aydın olsun Allah bağışlasın, sağlıkla doğsun inşallah nasıl sevindim anlatamam iki gündür girememisrim buraya sayfaları tek tek okudum heyecandan
Insallah katlayacak Allahın izniyleÇok teşekkürler canım .. evet korkunun sonunda müjdeli haber aldım. Pazartesi de inşallah katlar.. sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?