Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim ki kucağıma almak nasip olursa akrep olacak canım Koç ve akrep le ben pek uyumlu bi insan değilim. ☺☺☺Evlat olunca mecbur uyumlu olucam tabiiii

O kadar tecrubesizim ki hiçbirşey anlamıyorum perinatolog detayli ultrason muydu canım.
Perinatologlar normal kadın dogum doktorlaridir fakat üst ihtisas olarakta perinatoloji yani riskli gebelik uzmanlığı eğitimi alıyorlar,yani perinatolog riskli gebelik uzmanı demek

Ben bunu biliyorum evet detaylı ultrasyon. Bende hamilelik takvimi ve burcu nasıl öğrendiğinizi bilmiyorum. :)
Google gebelik hesaplama yaz son regl tarihini soracak tahmini doğum tarihine göre hangi burca denk geldiğine bakacaksın benim son regl 9 şubat tahmini dogum 15 kasım gözüküyor o da akrep burcuna denk geliyor ☺☺

Perinatologlar normal kadın dogum doktorlaridir fakat üst ihtisas olarakta perinatoloji yani riskli gebelik uzmanlığı eğitimi alıyorlar,yani perinatolog riskli gebelik uzmanı demek
Bende doktor araştırırken buna bakmam gerekiyor mu 12.haftaya gelirsem rahmime dikiş atilacak bunun gibi bazı sorunlarım var

Google gebelik hesaplama yaz son regl tarihini soracak tahmini doğum tarihine göre hangi burca denk geldiğine bakacaksın benim son regl 9 şubat tahmini dogum 15 kasım gözüküyor o da akrep burcuna denk geliyor ☺☺
akrep. Benimde 10 şubattı son reglim. 16 kasım diyor. Akrep zordur. sıpalar a bak

Bende doktor araştırırken buna bakmam gerekiyor mu 12.haftaya gelirsem rahmime dikiş atilacak bunun gibi bazı sorunlarım var
Kesinlikle iyi bir perinatolog bul,istanbuldaysan bu çok zor olmaz,umarim hamileliğin boyunca korktuğun hiç bir sıkıntıyı yasamazsin

Benim bi arkadasim da rahmine dikis atilarak gecirdi iki hamileligini de, acibadem maslakta ibrahim bildiriciydi doktoru meshur biri zaten belki duymussundur. Ama Ben mennun olmayan da duydm 4 arkadasimi dogurttu iki tanesi bayiliyor adama. Biraz da pahali tabi sigorta yoksa cok tuzlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…