canımmmmm tebrik ederim sağlıkla doğurup Allah mürvetini de görmeyi nasip etsinÇook teşekkürler
Benim ki kucağıma almak nasip olursa akrep olacak canımInsallah katlayacak Allahın izniyle❤ çok şükür iyiyim canim benim icim umutla doldu pozitifler o kadar iyi geldi ki anlatamam hepinize maşallah allahim yavrularınızı ve sizi korusun hadi bütün hamileler hamile takvimi eklesin, bebeklerin burçları neymiş öğrenelim
O kadar tecrubesizim ki hiçbirşey anlamıyorum perinatolog detayli ultrason muydu canım.Bursa acibadem perinatolog bahsettiğimiz doktor
Perinatologlar normal kadın dogum doktorlaridir fakat üst ihtisas olarakta perinatoloji yani riskli gebelik uzmanlığı eğitimi alıyorlar,yani perinatolog riskli gebelik uzmanı demekO kadar tecrubesizim ki hiçbirşey anlamıyorum perinatolog detayli ultrason muydu canım.
Çok teşekkürler inşallah canım.canımmmmm tebrik ederim sağlıkla doğurup Allah mürvetini de görmeyi nasip etsin
Ben bunu biliyorum evet detaylı ultrasyon. Bende hamilelik takvimi ve burcu nasıl öğrendiğinizi bilmiyorum. :)O kadar tecrubesizim ki hiçbirşey anlamıyorum perinatolog detayli ultrason muydu canım.
Google gebelik hesaplama yaz son regl tarihini soracak tahmini doğum tarihine göre hangi burca denk geldiğine bakacaksın benim son regl 9 şubat tahmini dogum 15 kasım gözüküyor o da akrep burcuna denk geliyor ☺☺Ben bunu biliyorum evet detaylı ultrasyon. Bende hamilelik takvimi ve burcu nasıl öğrendiğinizi bilmiyorum. :)
Bende doktor araştırırken buna bakmam gerekiyor mu 12.haftaya gelirsem rahmime dikiş atilacak bunun gibi bazı sorunlarım varPerinatologlar normal kadın dogum doktorlaridir fakat üst ihtisas olarakta perinatoloji yani riskli gebelik uzmanlığı eğitimi alıyorlar,yani perinatolog riskli gebelik uzmanı demek
Yarın canım
Google gebelik hesaplama yaz son regl tarihini soracak tahmini doğum tarihine göre hangi burca denk geldiğine bakacaksın benim son regl 9 şubat tahmini dogum 15 kasım gözüküyor o da akrep burcuna denk geliyor ☺☺
Bana da söylediler onu 3 ay da dikiş atılması gerekir dedi umut hoca. Ben histetoskopi ameliyatı olmuştum.Bende doktor araştırırken buna bakmam gerekiyor mu 12.haftaya gelirsem rahmime dikiş atilacak bunun gibi bazı sorunlarım var
Kızlar rahme dikiş nasıl atılıyor uyutuyorlar mıBana da söylediler onu 3 ay da dikiş atılması gerekir dedi umut hoca. Ben histetoskopi ameliyatı olmuştum.
Bende bilmiyorum. Sadece dr söyledi. Ben daha o aşamaya düşünemedim. Hele bir sağlıkla ilerlesin deKızlar rahme dikiş nasıl atılıyor uyutuyorlar mı
çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum sonucunuYarın canım
Ben de çok heycanliyim yarın ola hayrola bakalım inşallah olumlu olurçok merak ediyorum heyecanla bekliyorum sonucunuinşallah müjdeli pozitif
Haberini alacağız buradan
Kesinlikle iyi bir perinatolog bul,istanbuldaysan bu çok zor olmaz,umarim hamileliğin boyunca korktuğun hiç bir sıkıntıyı yasamazsinBende doktor araştırırken buna bakmam gerekiyor mu 12.haftaya gelirsem rahmime dikiş atilacak bunun gibi bazı sorunlarım var
Benim bi arkadasim da rahmine dikis atilarak gecirdi iki hamileligini de, acibadem maslakta ibrahim bildiriciydi doktoru meshur biri zaten belki duymussundur. Ama Ben mennun olmayan da duydm 4 arkadasimi dogurttu iki tanesi bayiliyor adama. Biraz da pahali tabi sigorta yoksa cok tuzlu olurBende doktor araştırırken buna bakmam gerekiyor mu 12.haftaya gelirsem rahmime dikiş atilacak bunun gibi bazı sorunlarım var
İnşallah canım sağlıcakla kucağına alırsınBende bilmiyorum. Sadece dr söyledi. Ben daha o aşamaya düşünemedim. Hele bir sağlıkla ilerlesin de
Canım senin test günün ne zaman yoksa yarın miBen de çok heycanliyim yarın ola hayrola bakalım inşallah olumlu olur
Hiç belirtim yok ama(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?