Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana da umut hoca söyledi .Histeroskopi ameliyatım da rahim çok dar bebek büyüyünce dikiş atılmazsa taşıyamaz dedi.Ve memorial da bir arkadaşıma da aynı şeyi söyledi ilginç geldi şuan bana
Bana da söylediler onu 3 ay da dikiş atılması gerekir dedi umut hoca. Ben histetoskopi ameliyatı olmuştum.

Evet orasi bayagi zorlar bizi fiyatkar ucukmus Rahme dikiş atılınca gebeliği yatarak mi geçiriyorlar yorumlarda okuyorum tuvalete dahi kalkmıyorlarmış

Goguslerinde ağrı oldu mu canm
Hayır şuan bile ağrımıyor sıkıyorum sıkıyorum yok acımıyor Halen hicbir belirti yok .Pozitifi aldıktan 1 gün sonra sedece şiddetli regl sancısı yaşadım birde 3 gün önce aşırı şişkinlik gaz vardı başka hiçbir belirti yok

Kizlar merhaba bende akrep burclariyla hic anlasamam kendimi geri cekerim bir ikizler olarak büyük konusmusumsaglikli gelsinlerde burc murc onemli degilbirde iki gundur bir istahsizlik var arada cok acikiyorum herseyi yiyesim var aradada midem bisey istemiyor boyle olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…