Evet canm yarın çok heycanliyimCanım senin test günün ne zaman yoksa yarın mi
Ayy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım ..Evet canm yarın çok heycanliyim
İnşallah canm dünden beri ölcem heyecandan yaAyy hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım ..
Bana da söylediler onu 3 ay da dikiş atılması gerekir dedi umut hoca. Ben histetoskopi ameliyatı olmuştum.
Tüm takibim memorial da old icin aslinda orda devam etmek istiyorum. Ilk 3 ay oraya gitmek zorundaymışım gibi hissediyorum şu dikis surecine kadar en azından .Kalp atışı için gittiğimde fulya hoca yla bi degerlendireyim bu konuyu
Kesinlikle iyi bir perinatolog bul,istanbuldaysan bu çok zor olmaz,umarim hamileliğin boyunca korktuğun hiç bir sıkıntıyı yasamazsin
Evet orasi bayagi zorlar bizi fiyatkar ucukmus Rahme dikiş atılınca gebeliği yatarak mi geçiriyorlar yorumlarda okuyorum tuvalete dahi kalkmıyorlarmışBenim bi arkadasim da rahmine dikis atilarak gecirdi iki hamileligini de, acibadem maslakta ibrahim bildiriciydi doktoru meshur biri zaten belki duymussundur. Ama Ben mennun olmayan da duydm 4 arkadasimi dogurttu iki tanesi bayiliyor adama. Biraz da pahali tabi sigorta yoksa cok tuzlu olur
Insallah o gunlere geliriz canim aramizda 1 gün varakrep. Benimde 10 şubattı son reglim. 16 kasım diyor. Akrep zordur. sıpalar a bak
Benim de yoktuBen de çok heycanliyim yarın ola hayrola bakalım inşallah olumlu olur
Hiç belirtim yok ama(
Goguslerinde ağrı oldu mu canmBenim de yoktuAma çok şükür pozitif
Ayy ben akrebimBenim ki kucağıma almak nasip olursa akrep olacak canımKoç ve akrep le ben pek uyumlu bi insan değilim. ☺☺☺Evlat olunca mecbur uyumlu olucam tabiiii
Hayır şuan bile ağrımıyor sıkıyorum sıkıyorum yok acımıyorGoguslerinde ağrı oldu mu canm
Ayyy gerçekten miAyy ben akrebimşimdi surda kendimi övmiyim doğsun da gör annesi sağlıkla gelsin
Benim pozitif olunca şu uygulamaları indirmiştimBen bunu biliyorum evet detaylı ultrasyon. Bende hamilelik takvimi ve burcu nasıl öğrendiğinizi bilmiyorum. :)
Evet 1 gün carInsallah o gunlere geliriz canim aramizda 1 gün var
Ben severim akrebiAyy ben akrebimşimdi surda kendimi övmiyim doğsun da gör annesi sağlıkla gelsin
Annesi duyuyor musun?Ben severim akrebiiçten samiminyalansız dolansızdır. Bşrde duygusal
Evet ozellikle ilkini evde oturarak gecirdi ikincide biraz daha rahattiEvet orasi bayagi zorlar bizi fiyatkar ucukmus Rahme dikiş atılınca gebeliği yatarak mi geçiriyorlar yorumlarda okuyorum tuvalete dahi kalkmıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?