Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sende akrep annesi olacaksın hihiii Bende yok canim şişkinlik var bi tek .Ben biraz dikkat ediyorum.Öğünlü ve az az yemeye çalışıyorum bi tek suyu bol içiyorum

Aynen valla öyle ya yürümeye çalışıyorum kullandıktan sonra evin içinde ama yine de birikiyor iğrenç
Malesef birikiyor canım. Yürüyüşle çok güzel temizleniyor. Pıt pıt düşüyor. Ben kağıt peçete koyuyorum. Sık sık atıyorum ıslak kalmaması için ıslak kalınca kaşıntı kaçınmaz oluyor.

Aynen valla öyle ya yürümeye çalışıyorum kullandıktan sonra evin içinde ama yine de birikiyor iğrenç
Ben de yuruyorum hemsire bana 15 20 dakika yuruyun demisti, yine de geliyor hemsire normal demisti vucut alacagini aliyor gerisini atiyor orada birikip kalmasini istemeyiz zaten dedi

Benim de devam ederse insallah akrep burcu olacak gibi. Akrep kadinlariyla anlasirim ama hayatimda en anlasamadigim iki kisi akrep erkegi. Bi tane de arkadasimin esi var akrep erkegi allah biliyor ya az kinamadim onu da insallah kiz olur da anlasirim erkek akrep olursa ne olur bilmem allah yine kinadigimla mi sinayacak beni acaba

Neyse saglikla gelsin guzel ahlakli hayirli evlatlar olsunlar Allahim hangisini verirse en guzelini verir zaten

Benim ilk transferim (3,5 yıl önce) tutsaydı kova burcu olacaktı, Benim de en sınır olduğum en eleştirdiğim yakınlarım hep kova. Tutmayınca çok üzülüp ağlamıştım, eşim beni teselli ederken "tutsaydı kova olacaktı boşver üzülme" demişti hala aklımıza gelince gülüyoruz sağlıklı sıhhatli olsunlar da burç önemli değil

Aynen öyle onlar yetiştirecek olan bizleriz. Sağlıkka gelsinler yeter ki

Kızlar malesef negatif ....
Çok üzüldüm canım. Ama sakın umudunu kaybetme.Rabbim bir gün inşallah nasip eder hepimize.Allah duasında ısrarcı olanı severmiş.dualarimiza devam edeceğiz.. Kaç defa tüp denedin canım. Ya da kaç defa düşük yaptin.eger tekrarlayan negatif ya da düşüklerin varsa cd56 testi yaptırmani tavsiye ederim.benim tekrarlayan dusuklerim var doğal yolla.cd 56 testim yüksek çıktı. Şimdi kısmetse ilk reglimde yumurta takibi ve serum tedavisine başlıcaz.burdan bir arkadaş ta serum tedavisi önermiş doktoru.bir araştır istersen.

İkinci denemem canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…