- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Evet canım öyle oluyordu. Birikiyor orada resmen. Bazen temizlemek zorunda kalıyorsun. Çok tuhaf birşey. Kaşıntı da yapıyor. Yapacak bir şey yokKızlar bu jel çok kötü ya parça parça geri geliyor sanki sizin de öyle olmuş muydu. Nefret ettim artık
Sende akrep annesi olacaksın hihiiiKizlar merhaba bende akrep burclariyla hic anlasamam kendimi geri cekerim bir ikizler olarak büyük konusmusumsaglikli gelsinlerde burc murc onemli degil birde iki gundur bir istahsizlik var arada cok acikiyorum herseyi yiyesim var aradada midem bisey istemiyor boyle olan varmi
Hayirli olsun canım senin de pozitif haberini bekliyoruz insallahMerhabalar Bugün transferim yapıldı. fozitif alan arkadaşlar saglikacla kucağınıza almak nasip olsun inşallah dilerim bende güzel haberler veririm bu güzel haberler devam eder
Gelmez mi canim iç camasirim bile batıyor. Ilk transferim de mantar olmuştum bu ilac yuzunden kabus gibiydi. Mecbur sabredeceğiz.Kızlar bu jel çok kötü ya parça parça geri geliyor sanki sizin de öyle olmuş muydu. Nefret ettim artık
Aynen valla öyle ya yürümeye çalışıyorum kullandıktan sonra evin içinde ama yine de birikiyor iğrençGelmez mi canim iç camasirim bile batıyor. Ilk transferim de mantar olmuştum bu ilac yuzunden kabus gibiydi. Mecbur sabredeceğiz.
Malesef birikiyor canım. Yürüyüşle çok güzel temizleniyor. Pıt pıt düşüyor. Ben kağıt peçete koyuyorum. Sık sık atıyorum ıslak kalmaması için ıslak kalınca kaşıntı kaçınmaz oluyor.Aynen valla öyle ya yürümeye çalışıyorum kullandıktan sonra evin içinde ama yine de birikiyor iğrenç
Ben de yuruyorum hemsire bana 15 20 dakika yuruyun demisti, yine de geliyor hemsire normal demisti vucut alacagini aliyor gerisini atiyor orada birikip kalmasini istemeyiz zaten dediAynen valla öyle ya yürümeye çalışıyorum kullandıktan sonra evin içinde ama yine de birikiyor iğrenç
Benim de devam ederse insallah akrep burcu olacak gibi. Akrep kadinlariyla anlasirim ama hayatimda en anlasamadigim iki kisi akrep erkegi. Bi tane de arkadasimin esi var akrep erkegi allah biliyor ya az kinamadim onu da insallah kiz olur da anlasirim erkek akrep olursa ne olur bilmemKizlar merhaba bende akrep burclariyla hic anlasamam kendimi geri cekerim bir ikizler olarak büyük konusmusumsaglikli gelsinlerde burc murc onemli degil birde iki gundur bir istahsizlik var arada cok acikiyorum herseyi yiyesim var aradada midem bisey istemiyor boyle olan varmi
Neyse saglikla gelsin guzel ahlakli hayirli evlatlar olsunlar Allahim hangisini verirse en guzelini verir zatenBenim de devam ederse insallah akrep burcu olacak gibi. Akrep kadinlariyla anlasirim ama hayatimda en anlasamadigim iki kisi akrep erkegi. Bi tane de arkadasimin esi var akrep erkegi allah biliyor ya az kinamadim onu da insallah kiz olur da anlasirim erkek akrep olursa ne olur bilmemallah yine kinadigimla mi sinayacak beni acaba
Benim ilk transferim (3,5 yıl önce) tutsaydı kova burcu olacaktı, Benim de en sınır olduğum en eleştirdiğim yakınlarım hep kova. Tutmayınca çok üzülüp ağlamıştım, eşim beni teselli ederken "tutsaydı kova olacaktı boşver üzülme" demiştiBenim de devam ederse insallah akrep burcu olacak gibi. Akrep kadinlariyla anlasirim ama hayatimda en anlasamadigim iki kisi akrep erkegi. Bi tane de arkadasimin esi var akrep erkegi allah biliyor ya az kinamadim onu da insallah kiz olur da anlasirim erkek akrep olursa ne olur bilmemallah yine kinadigimla mi sinayacak beni acaba
Aynen öyle onlar yetiştirecek olan bizleriz. Sağlıkka gelsinler yeter kiBenim ilk transferim (3,5 yıl önce) tutsaydı kova burcu olacaktı, Benim de en sınır olduğum en eleştirdiğim yakınlarım hep kova. Tutmayınca çok üzülüp ağlamıştım, eşim beni teselli ederken "tutsaydı kova olacaktı boşver üzülme" demiştihala aklımıza gelince gülüyoruz sağlıklı sıhhatli olsunlar da burç önemli değil
Amin inşallahHayirli olsun canım senin de pozitif haberini bekliyoruz insallah
Bakacağım canım teşekkürler. Pazarteside kan değerimi göreyim ondan sonra bakarım.Benim pozitif olunca şu uygulamaları indirmiştimbir bakin isterseniz
Sen ikinciyi dun vermedin miBakacağım canım teşekkürler. Pazarteside kan değerimi göreyim ondan sonra bakarım.
Veremedim burada heryer kapalı yarın vereceğim.Sen ikinciyi dun vermedin mi
Çok üzüldüm canım. Ama sakın umudunu kaybetme.Rabbim bir gün inşallah nasip eder hepimize.Allah duasında ısrarcı olanı severmiş.dualarimiza devam edeceğiz.. Kaç defa tüp denedin canım. Ya da kaç defa düşük yaptin.eger tekrarlayan negatif ya da düşüklerin varsa cd56 testi yaptırmani tavsiye ederim.benim tekrarlayan dusuklerim var doğal yolla.cd 56 testim yüksek çıktı. Şimdi kısmetse ilk reglimde yumurta takibi ve serum tedavisine başlıcaz.burdan bir arkadaş ta serum tedavisi önermiş doktoru.bir araştır istersen.Kızlar malesef negatif ....
İkinci denemem canmÇok üzüldüm canım. Ama sakın umudunu kaybetme.Rabbim bir gün inşallah nasip eder hepimize.Allah duasında ısrarcı olanı severmiş.dualarimiza devam edeceğiz.. Kaç defa tüp denedin canım. Ya da kaç defa düşük yaptin.eger tekrarlayan negatif ya da düşüklerin varsa cd56 testi yaptırmani tavsiye ederim.benim tekrarlayan dusuklerim var doğal yolla.cd 56 testim yüksek çıktı. Şimdi kısmetse ilk reglimde yumurta takibi ve serum tedavisine başlıcaz.burdan bir arkadaş ta serum tedavisi önermiş doktoru.bir araştır istersen.
Çok üzgünüm canimKızlar malesef negatif ....
İlk denemeÇok üzgünüm canimHakkında hayırlısı olsun hastanede kaçıncı denemendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?