- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Canim ya cok uzuldum;( baska dondurulmus embriyon var mi ya da buna pgt yapilmis miydi.Kızlar malesef negatif ....
Yok canm yapılmadı farklı merkezden taşınmıştı bu embriyolar. Bı tane daha donduruldu tekrar ama ne yaparım bilmiyorum onu kullanır miyim sıfırdan mi baslarim bilmiyorum çok üzgünümm çokCanim ya cok uzuldum;( baska dondurulmus embriyon var mi ya da buna pgt yapilmis miydi.
canım benim çok zor bir durum seni anlıyorum. Ben de çok üzüldüm. Biraz toparlan ve bence Sıfırdan başla memorialde. İnşallah Rabbim en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla yavrunu nasip eder. Ama lütfen pozitif ol. Pozitif düşün ki pozitif olsun. Nasipte ise o seni bulacak. Duanı eksik etme.Kızlar malesef negatif ....
Canim bence de memorialda bastan basla. Ve muhtemelen pgt yapmayi teklif edeceklerdir iki transferin tutmadiysa bence bu yontemi de dene. Henuz birsey bitmis degil yapilacak cok sey var. Bir de sorun neydi sizde mi esinizde miYok canm yapılmadı farklı merkezden taşınmıştı bu embriyolar. Bı tane daha donduruldu tekrar ama ne yaparım bilmiyorum onu kullanır miyim sıfırdan mi baslarim bilmiyorum çok üzgünümm çok
Eşimde canımCanim bence de memorialda bastan basla. Ve muhtemelen pgt yapmayi teklif edeceklerdir iki transferin tutmadiysa bence bu yontemi de dene. Henuz birsey bitmis degil yapilacak cok sey var. Bir de sorun neydi sizde mi esinizde mi
Canım benim ne desek üzüntünü hafifletmez ama hepimiz seni çok iyi anlıyoruz, aynı üzüntüyü yaşadığımız için. Olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir deyip kalbini ferahlatmaya çalış, inşallah sonraki denemen pozitif olsunYok canm yapılmadı farklı merkezden taşınmıştı bu embriyolar. Bı tane daha donduruldu tekrar ama ne yaparım bilmiyorum onu kullanır miyim sıfırdan mi baslarim bilmiyorum çok üzgünümm çok
Canım benim şimdi okudumYok canm yapılmadı farklı merkezden taşınmıştı bu embriyolar. Bı tane daha donduruldu tekrar ama ne yaparım bilmiyorum onu kullanır miyim sıfırdan mi baslarim bilmiyorum çok üzgünümm çok
En kısa zamanda nasip olur inşallah çok üzüldümKızlar malesef negatif ....
Benim de sorun esmdeydi ama memorialda hicbir yerde olmadigi kadar yuksek sayida sperm bulundu ondan dolayi ozellikle sormustum. Belki memorial lab.i daha iyidir gercekten ve burada daha iyi embriyolar olusabilirEşimde canım
Canım üzülme diyecem ama kifayetsiz bak ben de kac yıllık evliyim hala yok çocuğum 26 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.. kac kez kürtaj oldum...daha sen çok yeni evlisin. Daha ikinci bu.inanki bak burda 3 4 belki daha fazla sıfırdan başlayan arkadaşlar var hep bir umut olsun..bak benim de sadede bir embiryo vardı ama olmadi..rabbimin bildiği bir zaman var .o zaman olcak allahin izniyle ..gerççekten ben burda cook mucadele eden insanlar gordumm .inan bak bizimde olacak bir gun .sabir etmemiz lazim imtihan dunyasi .gec oluyorsa guzellesiyordur..rabbim hayirli evlatlar nasip etsinTabiki eşler iki taraf da yıpranıyor üzülüyor ama kadın için gerçekten çok başka bir süreç. Git gel iğne vurul git gel sonra transfer sonra kafanda yumurta taşır gibi dikkat et herşeyiyle. Yani eşim de çok üzüldü mahvoldu bugün ağladı kahroldum ama ben bedenen de ruhen de çok yoruldum ve çok kötüyüm
Amin canım benim kaderimiz böyleymiş bu sefer olmayacağı varmış. Bı yanım hep iyi ama bı yanım da çökmüş bı vaziyette gerçekten Allah sabır versin bizeCanım üzülme diyecem ama kifayetsiz bak ben de kac yıllık evliyim hala yok çocuğum 26 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.. kac kez kürtaj oldum...daha sen çok yeni evlisin. Daha ikinci bu.inanki bak burda 3 4 belki daha fazla sıfırdan başlayan arkadaşlar var hep bir umut olsun..bak benim de sadede bir embiryo vardı ama olmadi..rabbimin bildiği bir zaman var .o zaman olcak allahin izniyle ..gerççekten ben burda cook mucadele eden insanlar gordumm .inan bak bizimde olacak bir gun .sabir etmemiz lazim imtihan dunyasi .gec oluyorsa guzellesiyordur..rabbim hayirli evlatlar nasip etsin
Cnm evet bende ayni seyleri yasadim.Rabbimin dedigi oluyor ne desek boş ama pes etmek yok benim arkadasim 8.denemesinde hamile kaldi evet bu asamalari katetmek gercekten zor benimde 3.deneme sayilir .Hepimiz yasiyoruz kendini uzme eminim toparlanip yeniden baslama hevesin gelecek cnm benim.Tabiki eşler iki taraf da yıpranıyor üzülüyor ama kadın için gerçekten çok başka bir süreç. Git gel iğne vurul git gel sonra transfer sonra kafanda yumurta taşır gibi dikkat et herşeyiyle. Yani eşim de çok üzüldü mahvoldu bugün ağladı kahroldum ama ben bedenen de ruhen de çok yoruldum ve çok kötüyüm
Yok canım çökmesin üzme kendini biliyorum cook zor ama inan evladinin caniyla imtihan olmak daha zor.sen guclu dur esinin yanın da ol cok sukur yanyanasiniz siz iyisiniz cocuk yine olur. bir düşün belki sıfırdan başlarsın. Bu merkezde gerçekten çok pozif alan arkadaşlar var.ben yine burda denerdim deneyecek olsam. Rabbim sana bana isteyen herkse nasip etsinAmin canım benim kaderimiz böyleymiş bu sefer olmayacağı varmış. Bı yanım hep iyi ama bı yanım da çökmüş bı vaziyette gerçekten Allah sabır versin bize
Ben yaşamadım canım hemşireye bir sor istersenKızlar selam herkese 7 gündür günde 3 tane olmak üzere estrofem kullanıyorum. Ama dün akşamdan beri koyu kahverengi lekenlenmelerim var. Aranızda hiç böyle birşey yaşayan var mı ?
Size yazdıktan sonra hemşireye yazdım. Olabilir ama takip et aktif kanamaya dönerse haber ver kontrolünü öne çekelim dedi. Bir aksilik olmaz inşallahBen yaşamadım canım hemşireye bir sor istersen
Sağlık olsun canım .. vardır bunda da bir hayır ben kayıplarımda hep bunu dedim. Vakti zamanı gelmemiş. Üzülmemek elde değil ama dualarımız seninle..Kızlar malesef negatif ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?