Benim testten birgün önce pembe akıntı gelmişti. Halada jelin geri dönüşümüyle bazen minik pembelik geliyorPozitifi alan arkadaslar yerlesme kanamaniz olmus muydu?
Çok geçmiş olsun. Bende yaşamadım. Adet tarihin yakın mı?Size yazdıktan sonra hemşireye yazdım. Olabilir ama takip et aktif kanamaya dönerse haber ver kontrolünü öne çekelim dedi. Bir aksilik olmaz inşallahBirde üzerine grip oldum iki gündür bütün aksilikler transfer zamanına toplandı
Ben içtim iki üç kere canım birini sütle ikisine de kahvesini azaltarak..Kızlar çok alakasız birşey olacak ama çok kahve içesim var. İçen oldu mu?
Ay içeyim bir fincan keser beni. Çay kahveyi tamamen kestim. Öncesinde kahveciydim.Ben içtim iki üç kere canım birini sütle ikisine de kahvesini azaltarak..
bir de dışarda filtre kahve.. ama şimdi zaten canım hiç istemiyor.
genelde normal gebeliklerde 1-2 fincan Türk kahvesine izin var. Ama biz zorlu elde edince biraz daha dikkat ediyoruz, bence çok canının çektiği günlerde bi tanenin zararı olmaz. İçine sinmezse seyrelt benim gibi..
Çok sağol canım. Yol adetim biteli 2 gün oldu soğuk algınlığı ilacı içiyorum ondan mı oldu acaba bilmiyorum. Yarına kadar bekleyeceğim devam ederse perşembe günü kontrolüm vardı salı gününe çektiririm.Çok geçmiş olsun. Bende yaşamadım. Adet tarihin yakın mı?
Hakkında hayırlısı olsun canımÇok sağol canım. Yol adetim biteli 2 gün oldu soğuk algınlığı ilacı içiyorum ondan mı oldu acaba bilmiyorum. Yarına kadar bekleyeceğim devam ederse perşembe günü kontrolüm vardı salı gününe çektiririm.
Canim cok uzuldum. Ben tam 8 defa denedim olmadi. Maddi manevi insan cok yipraniyor. Denemeye devam etmeliyiz. Rabbim belkide kendiliginden nasip eder. Bize dusen once dua sonra gayret. Olur insallah. Rabbim bizimde yuzumuzu guldurur canim.Hepinize çok teşekkür ederim hayatımda herşey daha 6 ay olmadan oldu bitti sanki eşim test verdi sonra normal olmaz dedik tüp bebek yaptiemak zorunda kalacagimiz için bile mahvolmustum şimdi ise iki başarısız tüp bebek denemesi geçirdim bile... Beni en iyi siz anlarsınız zaten. Hala inanamıyorum bu sonuca hep içimde umut vardı ferahlık vardı.. yeni bir süreç cok uzun cok stresli çok .. sırf bu düşünce bile beni mahvediyor. Bı yandan diyorum olana kadar dene ara veeme. Bı yandan diyorum nasıl dayanacaksin tekrar aynı şeylere.. rabbim yardım etsin..
Her şey yolunda iken neden olmaz. Ne açıklıyorlar sebep olarak canm benm geçen sefer tutmuştu ama rahimde belli olmayan bı yere tutunmuş bozuk gebelik olarak kaldı sonra bu hiç tutmadı daha doktorla görüşmedim ama bu kez her şey yolunda idiCanim cok uzuldum. Ben tam 8 defa denedim olmadi. Maddi manevi insan cok yipraniyor. Denemeye devam etmeliyiz. Rabbim belkide kendiliginden nasip eder. Bize dusen once dua sonra gayret. Olur insallah. Rabbim bizimde yuzumuzu guldurur canim.
Sana dediğim cd 56 testini arastirdinmi canım. Bagisiklik sistemiyle alakalı bir test.negatif tedavilerde oneriyorlarmisHer şey yolunda iken neden olmaz. Ne açıklıyorlar sebep olarak canm benm geçen sefer tutmuştu ama rahimde belli olmayan bı yere tutunmuş bozuk gebelik olarak kaldı sonra bu hiç tutmadı daha doktorla görüşmedim ama bu kez her şey yolunda idi
Neden olmadı aacaba
Ne zamandı transfer tarihin canım aksi bir durum olursa Allah korusun tüm detayları doktora bilgi verSize yazdıktan sonra hemşireye yazdım. Olabilir ama takip et aktif kanamaya dönerse haber ver kontrolünü öne çekelim dedi. Bir aksilik olmaz inşallahBirde üzerine grip oldum iki gündür bütün aksilikler transfer zamanına toplandı
Evet canm ama düşük olursa diyorlar benm bu direk negatif oldu ama yine bilemem doktora sormak lazmSana dediğim cd 56 testini arastirdinmi canım. Bagisiklik sistemiyle alakalı bir test.negatif tedavilerde oneriyorlarmis
Bugün kendimi zor tuttum yanina da 1 dilim bitter çikolata hımmmKızlar çok alakasız birşey olacak ama çok kahve içesim var. İçen oldu mu?
Daha var ay sonunda olacak tahmini, perşembe günü kontrolüm var. O zaman belirleyeceğiz transfer gününü.Ne zamandı transfer tarihin canım aksi bir durum olursa Allah korusun tüm detayları doktora bilgi ver
Kızlar çok alakasız birşey olacak ama çok kahve içesim var. İçen oldu mu?
kolay değil tabiki canım. Evlendim ve 6 ay sonra başladı maceram. 2 kimyasal 1 sol gebelik. Ama çok şükür kızlarımlayım. Sabrını şimdiden tüketme. Çok uzun ve stresli yorumlama. Her aşamayı bir adım gibi gör. Zor görürsen zorlaşır. Gözünde büyütme. Allah herşeyin sabrını da gücünü de veriyor. İmtihan dünyası. Maddi gücün varsa sebep noktasında hiçbir şeyi kafana takma. Ve unutma şimdi olmadıysa daha iyisi olacaktırHepinize çok teşekkür ederim hayatımda herşey daha 6 ay olmadan oldu bitti sanki eşim test verdi sonra normal olmaz dedik tüp bebek yaptiemak zorunda kalacagimiz için bile mahvolmustum şimdi ise iki başarısız tüp bebek denemesi geçirdim bile... Beni en iyi siz anlarsınız zaten. Hala inanamıyorum bu sonuca hep içimde umut vardı ferahlık vardı.. yeni bir süreç cok uzun cok stresli çok .. sırf bu düşünce bile beni mahvediyor. Bı yandan diyorum olana kadar dene ara veeme. Bı yandan diyorum nasıl dayanacaksin tekrar aynı şeylere.. rabbim yardım etsin..
2 tehlikeli şeyBugün kendimi zor tuttum yanina da 1 dilim bitter çikolata hımmm
Senin çocukların var miydi canım bu denemen kardes mikolay değil tabiki canım. Evlendim ve 6 ay sonra başladı maceram. 2 kimyasal 1 sol gebelik. Ama çok şükür kızlarımlayım. Sabrını şimdiden tüketme. Çok uzun ve stresli yorumlama. Her aşamayı bir adım gibi gör. Zor görürsen zorlaşır. Gözünde büyütme. Allah herşeyin sabrını da gücünü de veriyor. İmtihan dünyası. Maddi gücün varsa sebep noktasında hiçbir şeyi kafana takma. Ve unutma şimdi olmadıysa daha iyisi olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?