- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Canım bundan sonra dikkat ederim. Teşekkürler yinede bakarım . :)Kafeinsiz Türk kahvesi var marketlerde satılıyor Mehmet Efendi idi sanırım ondan 1 fincan içebilirsiniz
Benımde 3ba olup dondurulan embrıyom var 2 saat önceden cözücez dedıler gelişim gösterebılır aynı sizin anlattıgınız gbiCanım benim pgt li degildi bozulan embriyom 3ab kalitesinde idi 5 AA ve 5 ba kalitesindeki 3 embriyom dondurulmustu 3 u de çözülüp pgt yapilacakti cozulurken 3 ab bozuldu 5ba genetigi bozuk çıktı 5aa testten geçti ama negatif sonuç aldım
Sonrasında yeni bir tedaviye başladım son güne 6aa ve 3 ab olmak üzere 2 tane embriyom kaldı bana dedilerki isterseniz 6 AA olan embriyoyu genetiğe yollayalım o anki pskolojiyle hayır dedim ve ve ikiside transfer oldu 3 ab den allah biliyorya umutlu degildim
Yine bozulur diyordum oysaki çözülme esnasında gelişim göstermiş 3 AA olmuş trasferim gerçekleşti çok şükür allaha ikiside tuttu 3AA bicirigimi uyutmaya çalışıyorum şuan
Senin tedavi sürecini biliyorum yazmasamda düzenli okumaya çalışıyorum bir zamanlar cok vakit gecirdim burda
Darısı sana ve tüm evlat isteyen kadınlara olsun
Acele etmemi gerektirecek bir durum yok aslında ama yılların hasreti işte ..
2 tehlikeli şeyvalla ben frenlemedim içtim ama içim içimi yedi. Kahve mi içtim ne içtim anlamadım tat da almadım
Canım sen memorialdan randevu aldın mı negatifi görüşmek için? Onlar sana anlatırlar olabilecek sebepleri.Her şey yolunda iken neden olmaz. Ne açıklıyorlar sebep olarak canm benm geçen sefer tutmuştu ama rahimde belli olmayan bı yere tutunmuş bozuk gebelik olarak kaldı sonra bu hiç tutmadı daha doktorla görüşmedim ama bu kez her şey yolunda idi
Neden olmadı aacaba
Bende dünden beri aynı şeyi düşünüyorum. Benim bu ay sonu yapılacak transferim bir yanım diyor ki ertele bir yanımda diyor ki herşey daha kötüye gidebilir sürecin me kadar süreceğini bilmiyoruz müdahale etme yaptır transferini. Kafam çok karışık perşembe günü kontrolüm var doktorum ile konuşacağım bakalım onun önerisi ne olacakKızlar ben de bu ayki adetimle transfere hazırlanacaktım . Ama şu corona hadisesi kafamı çok karıştırdı . Hastaneye gidip gelmem gerekecek vaka sayısının artması beni tedirgin ediyor . Çok Çok zor elde ettiğim bir tanecik embriyom var elimde . Ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum . Siz olsanız bekler miydiniz bir iki ay daha yoksa olur muydunuz transfer ?
Bazen takmamız gereken şeyleri takıyoruz işte birkaç kişi yazınca tedirgin oldum. Memorılda normal hayata devam dediler ne içmeye ne yemeye birşey demediler. Hatta ben türkiye den ayrılmadan çeyrek komoreç de yedim2 en tehlikeli şey mi? Ben her gün 1-2 çok açık çay bir tane de türk kahvesi içiyorum bunlar zaten bebeğe zarar veren ya da allah korusun düşüğe sebep olan şeyler değil bildiğim kadarıyla sadece fazla kafein bebek gelişimine zarar verebildiği için kısıtlanıyor. Tüm arkadaşlarım da gebelikleri boyunca birer kahve içtiler doktorlarla da kaç kez konuştum memorialdan her defasında dikkat etmen gereken bir şey yok hayatına devam et dediler. Ben kendim söyledim kahveyi kısıtladım biraz diye bişey demediler. Bence fazla stres yapmayın kendinize
Çok iyi yapmışsın canım afiyet olsunBazen takmamız gereken şeyleri takıyoruz işte birkaç kişi yazınca tedirgin oldum. Memorılda normal hayata devam dediler ne içmeye ne yemeye birşey demediler. Hatta ben türkiye den ayrılmadan çeyrek komoreç de yedim
Doktorunla konuştuktan sonra bana yazabilir misin ? Kafam çok karışıkBende dünden beri aynı şeyi düşünüyorum. Benim bu ay sonu yapılacak transferim bir yanım diyor ki ertele bir yanımda diyor ki herşey daha kötüye gidebilir sürecin me kadar süreceğini bilmiyoruz müdahale etme yaptır transferini. Kafam çok karışık perşembe günü kontrolüm var doktorum ile konuşacağım bakalım onun önerisi ne olacak
Tabi ki canım yazarım. Ben erteleyelim diyeceğini düşünmüyorum ama yine de fikrini almak istiyorum açıklamasını merak ediyorum. Perşembe günü Bilgi veririm.Doktorunla konuştuktan sonra bana yazabilir misin ? Kafam çok karışık
Canım sen memorialdan randevu aldın mı negatifi görüşmek için? Onlar sana anlatırlar olabilecek sebepleri.
Benim de eşimde şiddetli erkek infertilitesi vardı, 23 yumurta toplandı 20 tanesi olgunmuş sadece 13 tane döllendi beşinci güne iki tane geldi 6. günde blast olan da 6 tane toplam 8 embriyo kaldı ama 6. gün blastlarını pek sevmeyiz derler zaten. Ben şiddetli erkek infertilitesi olduğu için 3 embriyoya pgt yapılmasını istedim sadece 1i 46 kromozom geldi, ki eşimde de bende de bir kromozom anomalisi yok. Eğer pgt yaptırmasaydım belki o bozuk iki embrıyo konucaktı ve tutmayacaktı benim de, çünkü vücut kabul etmezmiş bozuk kromozomlu embriyoyu. Belki benim de Allah korusun yarın öbür gün başka bir sebepten ilerlemeyebilir bilemem her şey Allahın takdiri ama neden olmamış olabilir dediğinde aklıma gelen bir sebep de bu. Belki kalan embriyolarından birinin kromozom yapısı iyidir o tutar ya da belki baştan tedavi olur baştan pgt yaptırırsın o tutar. Biliyorum çok üzüldün ama pes etmek yok
[/QUOTE yok canm eandevu almadm herhalde bu korona geçene kdr alamam ya metrobüsle git gel zor ve tehlikeli
Benim de bu yüzden keyfim kaçık canım. Kırk yılda bir hamile kaldım dünya da insanlar ölüyor çalışıyorum korkudan ölüyorum. Eğer sabrın varsa beklemeni tavsiye ederim. Bu sefer tutunca da başka korkular başlıyorAcele etmemi gerektirecek bir durum yok aslında ama yılların hasreti işte ..
Canm ben de yeniden başlamak istiyordum ama baslamicam heran sokağa çıkma yasağı başlayabilir o zaman yarıda kalırsın başlama benceKızlar ben de bu ayki adetimle transfere hazırlanacaktım . Ama şu corona hadisesi kafamı çok karıştırdı . Hastaneye gidip gelmem gerekecek vaka sayısının artması beni tedirgin ediyor . Çok Çok zor elde ettiğim bir tanecik embriyom var elimde . Ne yapacağıma bir türlü karar veremiyorum . Siz olsanız bekler miydiniz bir iki ay daha yoksa olur muydunuz transfer ?
2 Kızım var canım çok şükür. 2 dondurulmuş embriyo var. Biri pgtli biri de nötr gibi çıkmıştı sonuç. Tekrar bakılması gerekiyor. Deneyelim mi tekrar diye kararsızız. Hiç dondurulmuş embriyom olmamıştı. Orada öylece bırakmak da sanki içime sinmiyor. Ama yaş 42. Öyle bekliyorum işte. BilmiyorumSenin çocukların var miydi canım bu denemen kardes mi
Ay ben de aynı senin gibi düşünüyorum işe de geliyorum mecbur ekonomik krizden de ayrı korkuyorum çok ilginç zamanlardan geçiyoruz. Karantinaya alınırsak doktor kontrolüne gitmek serbest olur heraldeBenim de bu yüzden keyfim kaçık canım. Kırk yılda bir hamile kaldım dünya da insanlar ölüyor çalışıyorum korkudan ölüyorum. Eğer sabrın varsa beklemeni tavsiye ederim. Bu sefer tutunca da başka korkular başlıyor
Malesef bu salgının birkaç ay sonra geçip geçmeyeceği de kesin değil ama isterseniz elinizdeyse birkaç ay erteleyin en azından gidişatı görürsünüz.Doktorunla konuştuktan sonra bana yazabilir misin ? Kafam çok karışık
Teşekkür ederimTabi ki canım yazarım. Ben erteleyelim diyeceğini düşünmüyorum ama yine de fikrini almak istiyorum açıklamasını merak ediyorum. Perşembe günü Bilgi veririm.
Çok haklısın aslında tutunca da ayrı korkular of Allah hepimizin yardımcısı olsunBenim de bu yüzden keyfim kaçık canım. Kırk yılda bir hamile kaldım dünya da insanlar ölüyor çalışıyorum korkudan ölüyorum. Eğer sabrın varsa beklemeni tavsiye ederim. Bu sefer tutunca da başka korkular başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?