Evet aslında en mantıklısı bu ama of çok karışığım ya uzun sürerse ne yapacağız :/Malesef bu salgının birkaç ay sonra geçip geçmeyeceği de kesin değil ama isterseniz elinizdeyse birkaç ay erteleyin en azından gidişatı görürsünüz.
Doktor kontrolü olanlara sanırım ayrıcalık tanırlar ama cidden tuttuktan sonra onun da ayrıca bir korkusu olacak oof ofCanm ben de yeniden başlamak istiyordum ama baslamicam heran sokağa çıkma yasağı başlayabilir o zaman yarıda kalırsın başlama bence
Dondurulmuş mu olacak yoksa sıfırdan yumurta toplamalı miDoktor kontrolü olanlara sanırım ayrıcalık tanırlar ama cidden tuttuktan sonra onun da ayrıca bir korkusu olacak oof of
Dondurulmuş :/ ya yıllardır bu zamanı bekliyorum ilk kez sağlıklı embriyo geldi pgt den o da bir tane zaten ama işte nasipten öte yokDondurulmuş mu olacak yoksa sıfırdan yumurta toplamalı mi
Kafeinsiz olanlar daha zararlaymış, cunku kafeini almak icin de bir suru isleme maruz kaliyormus. normal türk kahvesi daha güvenli benceKafeinsiz Türk kahvesi var marketlerde satılıyor Mehmet Efendi idi sanırım ondan 1 fincan içebilirsiniz ☺
Bizimde 6ab embriyomuz cozulduktan sonra 6aa olmuştu hatta tutmuştuBenımde 3ba olup dondurulan embrıyom var 2 saat önceden cözücez dedıler gelişim gösterebılır aynı sizin anlattıgınız gbiİnşallah benımde aynı olur cok mutlu oldum sizi gorunce...
Ay ben de aynı senin gibi düşünüyorum işe de geliyorum mecbur ekonomik krizden de ayrı korkuyorum çok ilginç zamanlardan geçiyoruz. Karantinaya alınırsak doktor kontrolüne gitmek serbest olur heralde
Hastanede yabancı uyruklu insan cok kendimize bulaştırma ihtimalimiz de yuksek canimDoktor kontrolü olanlara sanırım ayrıcalık tanırlar ama cidden tuttuktan sonra onun da ayrıca bir korkusu olacak oof of
Kafeinsiz olanlar daha zararlaymış, cunku kafeini almak icin de bir suru isleme maruz kaliyormus. normal türk kahvesi daha güvenli bence
Semra hocanin muayenesi ucretsizKızlar tüp bebek ücreti raporlu 7400 mü? Bunun dışında doktor ücreti verilmiyor değil mi? Öyle duymuştum. Ama bugün öğrendim Semra hocanın 750 TL imiş muayenesi.
çok iyi canım. Gün aşırı mı verdin kanı? Çok yükselmiş. Çoğul gebelik olabilirKızlar ilk kan testim 145. Perşembe günü ikinci kan testim bugün yapıldı 685 çıktı normal mi? P Pelinimben
Kesinlikle stres bağışıklığı çökertiyor. Tedbiri alıp tevekkül etmek lazım. TV internet panik havası veriyor. Ama tedbir konusunda rahat davranmamak lazım. Bu dönemde tedaviye başlayacak olanların başlamaması daha sağlıklı olur bence. önümüzdeki günlerde daha da zorlaşacaktır rutin hayat. Allah yardımcımız olsunVirus salgınından dolayı aşırı stres yapmak, virüsten daha çabuk bağışıklık sistemimizi ele geçirir arkadaşlar. Gerekli önlemleri alalım ama panik havasına girersek hepten kaybederiz. Hepsi geçecek insallah kendinizi de yavrularınızı da strese sokmayın ❤
Yok canım 4 gün arayla yapıldı.çok iyi canım. Gün aşırı mı verdin kanı? Çok yükselmiş. Çoğul gebelik olabilirRabbim gönlüne göre hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah tamamına erdirsin
Kesinlikle stres bağışıklığı çökertiyor. Tedbiri alıp tevekkül etmek lazım. TV internet panik havası veriyor. Ama tedbir konusunda rahat davranmamak lazım. Bu dönemde tedaviye başlayacak olanların başlamaması daha sağlıklı olur bence. önümüzdeki günlerde daha da zorlaşacaktır rutin hayat. Allah yardımcımız olsun
Inan bilemiyorumki. Hic bir sıkıntı yokken olmuyor. Bi bakiyorsun olacak gibi degil rabbim nasip ediyor. Sebepsiz infertilite de cok. Rabbim ol demistir bizede insallahHer şey yolunda iken neden olmaz. Ne açıklıyorlar sebep olarak canm benm geçen sefer tutmuştu ama rahimde belli olmayan bı yere tutunmuş bozuk gebelik olarak kaldı sonra bu hiç tutmadı daha doktorla görüşmedim ama bu kez her şey yolunda idi
Neden olmadı aacaba
Yani tüp bebek ücretinden başka dr a da ayrıca para vermiyoruz. Bahçecide ekstra dr a da para veriliyor.Semra hocanin muayenesi ucretsiz
Ben hiç anlamam ki kuzu .Ama artmış bayağı 4 gün de 580 lere gelmesi lazım seninki daha yüksek güzel bence .Tecrübeli arkadaşlarımızdan destek alalımKızlar ilk kan testim 145. Perşembe günü ikinci kan testim bugün yapıldı 685 çıktı normal mi? P Pelinimben
Canım bende de bir kaç kere oldu şöyle yapabilirsin.. bir tane cam _ CD kalemiyle her günün sonuna bi nokta koy. . Gece içtikten sonra yani üç ilaçta bir nokta var böylece çok rahat görüyorsun .. tükenmez kalemle de olur mu bilemedim. Bu seferki de bant artı. Sadece günde bir estrafem dolayısıyla günden takip etmek kolay oluyor..Böyle birşey yaşayan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?