Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canm ben de yeniden başlamak istiyordum ama baslamicam heran sokağa çıkma yasağı başlayabilir o zaman yarıda kalırsın başlama bence
Doktor kontrolü olanlara sanırım ayrıcalık tanırlar ama cidden tuttuktan sonra onun da ayrıca bir korkusu olacak oof of

Benımde 3ba olup dondurulan embrıyom var 2 saat önceden cözücez dedıler gelişim gösterebılır aynı sizin anlattıgınız gbi İnşallah benımde aynı olur cok mutlu oldum sizi gorunce...
Bizimde 6ab embriyomuz cozulduktan sonra 6aa olmuştu hatta tutmuştu hayat gerçekten mucizelerle dolu

Bilmiyorum ki canım 12 gün sonra kese kalp için gitmem gerekiyor. Is yerinde sürekli ellerimi yıkıyorum artık psikolojim bozuldu su tüketmem gerek sık tuvalete gitmek istemiyorum malum kapı kollarında virüs cok oluyormuş. Napicam şaşırdım bugün de diyanet açıkladı camilere de yasak geldi bi kaç gün sonra sokağa çıkma yasağı olursa dinlenmek iyi gelir ama kontrollerimiz başlarsa korkunç bir dönemdeyiz
Ay ben de aynı senin gibi düşünüyorum işe de geliyorum mecbur ekonomik krizden de ayrı korkuyorum çok ilginç zamanlardan geçiyoruz. Karantinaya alınırsak doktor kontrolüne gitmek serbest olur heralde

Kafeinsiz olanlar daha zararlaymış, cunku kafeini almak icin de bir suru isleme maruz kaliyormus. normal türk kahvesi daha güvenli bence

Bir araştırmak lazım. Kar-zarar hesabını iyi yapmak lazım. Kullanılan çözücülerin sağlık açısından zararı yok deniliyor(ben pek inanmıyorum bu duruma tabiki) ama kafeinin zararı benim açımdan daha fazla gibi geliyor düşük riskini artıyor, plesantadan direk bebeğe geçiyor, bebeğin kilo almasına engel oluyor gibi..

Virus salgınından dolayı aşırı stres yapmak, virüsten daha çabuk bağışıklık sistemimizi ele geçirir arkadaşlar. Gerekli önlemleri alalım ama panik havasına girersek hepten kaybederiz. Hepsi geçecek insallah kendinizi de yavrularınızı da strese sokmayın ❤

Kızlar ilk kan testim 145. Perşembe günü ikinci kan testim bugün yapıldı 685 çıktı normal mi? P Pelinimben
çok iyi canım. Gün aşırı mı verdin kanı? Çok yükselmiş. Çoğul gebelik olabilir Rabbim gönlüne göre hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah tamamına erdirsin
Kesinlikle stres bağışıklığı çökertiyor. Tedbiri alıp tevekkül etmek lazım. TV internet panik havası veriyor. Ama tedbir konusunda rahat davranmamak lazım. Bu dönemde tedaviye başlayacak olanların başlamaması daha sağlıklı olur bence. önümüzdeki günlerde daha da zorlaşacaktır rutin hayat. Allah yardımcımız olsun

Yok canım 4 gün arayla yapıldı.

Inan bilemiyorumki. Hic bir sıkıntı yokken olmuyor. Bi bakiyorsun olacak gibi degil rabbim nasip ediyor. Sebepsiz infertilite de cok. Rabbim ol demistir bizede insallah

Kızlar son 1 haftadır aşırı unutkanim sabah estrofem icio icmedigimi hatırlamıyorum. Şimdi aklıma geldi hemşire kutuya ne zaman başladın diye sordu onu da hayirlamiyorum dedim.normalde alarm kurulu sabah yumurta ve süt icip hemen ilacımı alıyorum ama yok aklıma gelmiyor. Hemşire iç dedi eğer Icmissem bugün 4 tane olmuş olacak çok korkuyorum

Böyle birşey yaşayan var mi
Canım bende de bir kaç kere oldu şöyle yapabilirsin.. bir tane cam _ CD kalemiyle her günün sonuna bi nokta koy. . Gece içtikten sonra yani üç ilaçta bir nokta var böylece çok rahat görüyorsun .. tükenmez kalemle de olur mu bilemedim. Bu seferki de bant artı. Sadece günde bir estrafem dolayısıyla günden takip etmek kolay oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…