Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ya ne kadar güzel bir teslimiyet maşallah benimde iki tüpüm tıkalı ve 2 doktor da alınması gerek dedi belki bi umut diye araştırmaya çalışıyorum kendimce... tabiki tek sorun tüplerin tıkalı olması değil amh de 0.24 çikolata kistim var, eşim de de sorun var ama aşırı derecede değil tüplerin alınma psikolojisi beni çok yıprattı doğal yolla açmayı denemek istiyorum ama o süreçte de de amh tamamen biterse onu geri getirecek hicbir şey yok , doktorum tecrübeli ama hiç hasta psikolojisinden anlayan bir doktor değil.. ben yıpranıyorum umut var mı diye cümleye başlayacakken umudun yoksa hiç başlama herkesin çocuğu olmak zorunda değil burası devlet hastanesi kimse seni pohpohlayamaz güler yüz ile girip güler yüz ile gelmek zorundasın dedi.. numarasını herkese veriyor istedim ben sana vermem çok evhamlisin dedi lütfen hocam dedim zaten saçma sapan sorular sorani engelliyorum en fazla engellerim al dedi verdi. Doçent ve başarı oranı yüksek bir doktor devlette tek şansım da o doktor, para bi şekilde zar zor bulunur ama devlette denemeden özele atlamak da istemiyorum kafam çok fazla karışık Allah yardımcımız olsun... ama sen tüplerini aldırıp güzel haberi almışsın darısı bizlerin başına inşallah

ikinci denememde tekrar pozitifi gördüm çok şükür. hem seviniyorum hem endişeliyim.korkuyorum.testi iki gun arayla yaptırdım ama doktora gidene kadar yaptırmak istiyorum aralıklarla.korkuyorum ya düşerse değer olacağın önüne geçilmiyor ama işte sevinç ve korku birarada. Allah'ım hepimizin dualarını kabul etsin.

Hayırlı olsun şimdi sevinme zamanı niye böyle karamsariniz siz bilirsiniz ama sürekli test yapmak ta biraz kafa karıştırabiliyor kendimden biliyorum çünkü İlk haftalarda kanama oldu bende bundan dolayı yaptım ve yeterli artışın olmadığı zaman da oldu ve bitmiş gibiydim . Ama hiç sorun olmadan kızıma kovustum çok şükür darısı başınıza

Alarm çalar çalmaz hep alırım hapimi uykudan uyanınca ilk sorum eşime korona açıklaması olunca ertele yaptım ve unutmuştum öğleden sonra aklıma geldi. Peki siz hatirlamadiginzda ilaç içtiniz mi

Kutusuna başlangıç ve bitiş tarihini yazacağım birde

Kızlar hala hiçbir belirti yok midem bulansın isteyeceğim aklıma gelmezdi. Son iki gündür adet sancısı gibi ağrılarım da iyice kesildi onlar varken yine rahattım rahmimde birşeyler oluştuğu belliydi de şimdi hiçbişey hissetmeden iki hafta beklemek zor olacak. Pozitif gelenler belirtisiz devam mısınız siz de

Alarm çalar çalmaz hep alırım hapimi uykudan uyanınca ilk sorum eşime korona açıklaması olunca ertele yaptım ve unutmuştum öğleden sonra aklıma geldi. Peki siz hatirlamadiginzda ilaç içtiniz mi
İçmek lazım canım içtiğim ve fazla içme riskine girdiğim de oldu, içmediğim ve eksik kalma riskine girdiğim de oldu..
Ama bu sürekli olan bir şey değil o yüzden bir eksik fazla yüzünden stres olma.. bir zararı olacağını düşünmüyorum.. stres hepsinden beter..

Benimde ayniydi 5+4 te basladi simdi midem sabahlari cok kotu sonra aciliyorum sonra yemek yedikten sonra tekrar bulaniyir senin daha yeni cnm ama bu durumda zor

Ben hiç anlamam ki kuzu .Ama artmış bayağı 4 gün de 580 lere gelmesi lazım seninki daha yüksek güzel bence .Tecrübeli arkadaşlarımızdan destek alalım
Hemşireler normal dedi canın sağolasın sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Birde sende min3 hafta sonraya randevu aldın??

Evet canım bende bekirtisiz devam dün biraz sırtıma bıçak sokulur gibi oldu oda ayakta çok kalnaktan sanırsam. Onun dışında normal hayata demam. Bende 2 nisana aldım randevuyu önemi çeksem diye düşünüyorum.

Benimde ayniydi 5+4 te basladi simdi midem sabahlari cok kotu sonra aciliyorum sonra yemek yedikten sonra tekrar bulaniyir senin daha yeni cnm ama bu durumda zor
Doğal yolla hamile kalanlara bakıyorum topiclerde hepsi daha 4+2lerde fln kese görmeye gidiyorlar bizi neden 7. haftada çağırdılar acaba, ben de bu hafta başka bi doktora gideyim kese görürsem rahatlarım diyordum ama corona fln hastaneler de öcü oldu hadi bekleyelim dedim. Bugün kısmetse 4+6 bitiyor benim de işte yarın 5+0 iki hafta 2 gün daha sabretmem lazım kalp atışı için. Bir de, size de zaten burada çokça bahsettim sizin kadar fazla dikkat etmiyorum sanırım hastanedekiler de normal hayatına dikkat et dediler diye öyle devam ediyordum tabiki eskisi kadar değilim örneğin spor yapardım onu tabiki bıraktım yürüyüş bile crinone jelden sonra 10-15 dakika yapıyorum temizlik fln ztn ağır temizlik yapmazdım ama bi süpüreyim desem onu bile sağolsun eşim yaptı ikidir. Ama köpeğim var iş yerimde onunla oynuyorum mesela bana oyuncağını getirdiğinde dayanamadım bir iki çekiştirdim oyuncağını eskisine göre çok daha hafif çekiyorum ama anında şüphe giriyor ya bişey yaptıysam diye. Normalde bişeylere fazla dikkat etmek bana prenseslik gibi gelirdi hiç sevmediğim bir şeydi şuanda da kimseye çaktırmadan ve prenseslik yapıyor gibi görünmeden devam etmeye çalışıyorum ama hep bir şüphe.
Öyle işte anlatasım varmış benim de=)

Benim de 2 Nisan! Ama sen Memoriala gelmeyeceksin dimi

Benim de aynı canım 5.+2 yım migdem bulansın istiyorum çünkü korkuyorum.Regl sancim olmuştu o da kesildi zerre belirtim yok son 1 haftadır. Benim 10 günüm var daha ama beklemek çok zor

Hemşireler normal dedi canın sağolasın sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamilelik? Birde sende min3 hafta sonraya randevu aldın??
Henüz hamile old dahil kan değerim dışında bir belirti yok canim gündelik hayatima devam ediyorum işe git gel virusden korun. Randevuyu kendileri verdi 21 gün sonraya vermişlerdi pozitifi alınca

Henüz hamile old dahil kan değerim dışında bir belirti yok canim gündelik hayatima devam ediyorum işe git gel virusden korun. Randevuyu kendileri verdi 21 gün sonraya vermişlerdi pozitifi alınca
Bende hiç belirti yok zaten. Banada 6 nisana al dediler. Ama burada anca 2 nisana alabildim.. evet virüs korkutucu çok dikkat et kendine allah yardımcınız olsun canım..

Ayyy 2 gün sonra inş benimde baslar da varlığını anlarım ☺☺
Bence şuan tadını çıkar evham yapma .yanlış hatırlamıyorsam benim 6.hafta da başlamıştı hemen belirti olmuyor.bulantın,koku hassasiyetinin olduğu günler de gelecek ve gerçekten insan çok zorlanıyor yaşayan biri olarak söylüyorum:)

Arkadaşlar ben bi kaç tane gebe lik takip programı indirdim bugün gelen bilgide 6.haftada yapılan toksoplazma testi varmış ama benim ilk kese kalp randevum 6+5 denk geliyor sonra zaten hafta sonu bunlar için bisey demediler geç kalabilir miyiz

Ben onuncu haftada baktirmistim,rubella,toksoplazma,tam kan ve idrar hepsini o zaman baktırdım sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…