Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar elinde crione jel kalan var mı kullanmıyorsanız bana hediye ederseniz cok sevinirim bana kimse yazmıyor bu ilaci. Devlette doktora gittim bana saymadigi laf kalmadı git nerede tedavi oluyorsun ordan yazsınlar diyor izah ettim benim sorunum mu git paranla al diyor. Geçen hafta Yine başka birine randevu aldım yazamam ben deyip yolladı.Hic sgk alamadim ve her seferinde ağlayarak çıkıyorum

Cok yanlis ben yazdirdim sikayet etsen cnm hangi doktorsa yaz cimere ben gittim devlete yazdirdim 55 tl yazilmis hali bile
Nasıl ispatliycam ki canım beni çok azarladi. Ağzımı açmadım peki siz bilirsiniz dedim ah etmedim ama Allah gördü çok ağladım hıçkırarak ağladım doktora dedim bizim gibi tüp bebek tedavisi gorenler zaten maddi olarak zorlanıyor sizden rica ediyorum dedim işten izin aldim dedim anlamadı.Baska Bi yere gittim p da elinde ne kadar var dedi son 5 tane günde 2 ad kulkaniyorum dedim bitince gel dedi ama randevu bulamam ki dedim bu kadar kısa sürede bitince gel diyerek yüzüme bakmadı. Yıllardır çalışıyorum ssk yatıyor ama boşa

Aynısını yıllar önce yaşadım bilirim ne demek olduğunu ne kadar ağladım dünya para ödüyorum ne olur bunlar da en azından devletin ödediği bari faydasını göreyim dedim o benim sorun değil diyor ne dediysem yazmadı hiç kafana takma bu aldığın ilaçların kutularını atmayın gebelik tam belli olunca rapor yazılır onlar da düşürülür

Ben de var verebilirim 1,5 kutu ancak buara evden calisiyorum disari cikmiyorum nasil gondericem. Halkali tarafinda oturuyorum.

bir evladimiz olup olmayacagini ancak Allah bilir sen yuregini ferah tut tedavine basla rahim filminde bazen tupler acilabiliyo eger acilmamissa acilmazda zaten bana semra hoca tuplerin ameliyatla acilma gibi olayi yok demisti tikali tuplerle zaten gebe kalamazsin aldir ve basla tedaviye biz Allahtan istiyoruz kuldan degil evet veren Allah ama vesile doktorlardir bu arada ben ikinciden pozitif almistim 10 haftalik kalbi durdu aldirdik o an cok kotuydum daha denemem dedim ama oglum bebekleri gorup anne bizde bunlardan alalimmi diyor dusunmuyor degilim tekrardan .

Aaa hep attım çöpe kanda gördük ama kalp kese için beklemedeyim canım

Terbiyesiz adam .ağlama canım üzme kendini..Böyle adamlar okumuş ama adam olamamis

canım tüpler açılmıyor. Açılsa dahi gebelik olsa bile dış gebelik kimyasal gebelik olma ihtimali çok yüksek. Ben de yaşadım. 2 tüpüm yok. Bana da teklif ettiler. Kabul etmedik. Denedik kimyasal oldu. Sonra kendiliğinden ilk kez hamile kaldım o da dış gebelik oldu. Dış gebelik ve takibi çok yorucu. Aldırdım tüpü ve denedik pozitif sonucu aldık elhamdulillah! Bence tereddüt etme. Evet çok zor. Sanki tüm umudunu kaybediyorsun. Kadınlığından kaybediyorsun gibi oluyor. Ama İnan öyle değil. Rahat ol ve riske atma. Devlette tüplerini aldır. Denemeni memorialde yap. Allah’ın izniyle olur. Ben öyle yaptım.
rahat ol lütfen. 2 kandan sonra tekrar baktırmanın anlamı yok. Kafa karışıklığı yapar. En güzeli kalp atışı için gitmek. Orada hem kese hem kalp atışı duyulacak inşallah. Bu dönemde müdahale olmuyor zaten. Sağlıklı gebelikler devam ediyor.

çok geçmiş ama bnmde amh 0.75 sormak istedim gebelik oldu mu?

çok geçmiş ama bnmde amh 0.75 sormak istedim gebelik oldu mu?
Canım bende de amh düşük. 0,3. Zaten 1 in altı düşük oluyor. İlk tedavimde çikolata kisti denmişti ama benim buna dair hiçbir tanım yoktu. Rezerv düşük. İnşallah senin de en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla yavrunu nasip eder Rabbim.

Terbiyesiz adam .ağlama canım üzme kendini..Böyle adamlar okumuş ama adam olamamis
En güzeli şikayet etmek. Böyle birşey yapılabilir mi? İnsani özelliklerini kaybetmişler maalesef. Allah ıslah etsin ne diyelim. Kaba olacak ama öylelerin yüzüne tükürüp çıkacaksın. Ben de sağlıkçıyım ama karşındaki bir insan kadın anne olmak için maddi manevi çökmüş birisi. Vicdan bunu kabul etmemeli. Sen üzülme boşver

Inanın artık korkuyorum geçen hafta gitmişken yazdirayim dedim yok.Sonra özel doktor geldi aklıma muayene ücretleri 100 den aşağı değil gerçi ama en azından 4 kutu yazsalar bayağı götürür beni .Tabi onlarda 1 kutu yazıp gönderebilir. Bu sürece gelmek için 3 ameliyat eşim de dahil 3 tedavi 2 transfer gördüm son 2 yıldır bende herkes gibi varımı yogunu tedavime harcadım Hiç birşey demiyorum Allah ıslah etsin.

Hamile olan arkadaşlarım çalışıyor musunuz ben özel sektörde old için maalesef çalışıyorum patronlar gelmiyor biz geliyoruz

Ben evdeyim cnm kamuda oldugum icin sen hamile oldugunu soyledinmi izin vermeleri lazim sana
Tüm surecimi en ince ayrıntısına kadar biliyorlar ve ağızlarına dahi almadılar. Çok sasirttilar beni her zaman insana önem verdiklerini düşünürdüm ama maalesef .Eşim gitmiyceksin diyir ne zamana kadar yayılma ihtimali yüksek. Topu topu 2 hafta yıllık iznim var onu kullansam önümüzdeki günlerde ne yapacağım. Kimseye izin vermediler ama kendileri yok

kimi kime şikayet edeceksiniz ben Dr un yanından ağlayarak çıktım hasta haklarına gidip olanı söyledim o Dr un insiyatifi eğer isterse böyle Bir hakkı varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…