Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım inan dünden beri çok üzüldüm sana yapılan muameleye ve seni orada üzülmene ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah ıslah etsin hepsini onlar bizim durumumuzu biliyorlar işi yokuşa sürüyorlar.

Merhaba az önce tuvalette silince bembe geldi sonra tekrar gittim tuvalette kırmızıya yakın renk geldi. Korkudan tuvalete gidemiyorum.

Son düzenleme:
Merhaba az önce tuvalette silince bembe geldi sonra tekrar gittim tuvalette kırmızıya yakın renk geldi. Korkudan tuvalete gidemiyorum.
Nasılsın canım ayaklarının altına yastık koy dinlen hemen ayağa kalkma orada doktorun var mı varsa onunla iletişime geç Hemen canım

Nasılsın canım ayaklarının altına yastık koy dinlen hemen ayağa kalkma orada doktorun var mı varsa onunla iletişime geç Hemen canım
Kimselere ulaşamıyorum. Eşim geliyor şimdi. Hastaneye gidecez. Daha önce bir hamileliğimde yine kanamam için hastaneye gitmiştik acilde 3 saat beklettiler sonra eşim kızınca hemen biri geldi baktı

Canim kendilerinin gelmemesi cok terbiyesizceymis. Ben de ise gitmeye devam edyorum ama bizim kendi isimiz ailemleyim onumuzdeki haftayi tatil ettik hepimiz de gittik bugune kadar. Ben haftaya gitmicem ama babamlari taniyorum hepsi gitmeye devam eder. Farkli bir acidan bakayim sana, bizde de patron benim babam, bazi seyleri akil edemeyebiliyor. Bana bile gelme demedi mesela babam, annemle kardesm sen gelme gelme dedikten sonra bgn sen gelmeseydn dedi. Baska bir kadin daha vardi oglu ingiltereden dondu karantinaya alincak dendi cocugu eve yollamislar. O kadin da geldi o da patro izin vermez yollar beni diye dusnmus ama babam bisey demedi. Ben ogrenince yolladim kadini babamla konusup
Kisacasi malesef bazen dusunemeyebiliyor patronlar. Her ne kadar surecini bilseler de suan zaten ekonomik olarak da felakete dogru suruklendigimiz icin bunu dusunmeye firsatlari olmamis olabilir. Bence sen guzelce konus ben gelmicem de

Çok teşekkürler gönül hocanın numarasını verdi bşr arkadaş cevap dönmedi daha bekliyorum
Progestan başlarlar. İğne olarak. Crinone kullanıyorsun galiba! Bazen oluyor. Arkadaşım hep kanamıştıama bebekte hiç sıkıbtı olmamıştı. Bazen kanama odakları oluyor. Bebeğin dışında. İnşallah hayırlısıyla birşey olmaz Allah’ın izniyle Dualarım seninle. İçini ferah tut.

Çok teşekkürler canım . Crinone ve estrofem kullanıyorum. İğneye razıyım yeterki bebeğime birşey olmasın

[

Günaydın, kaç haftaliksiniz şu an, dün hastanede ne dediler? Benim de olmuştu kanamam 5+4 gibiydi sanırım keseyi görmüştük. Ondan bir hafta sonra gidince de kalp atışı duymuştuk.
Günaydın, türkiyedeki doktorumla konuştum progestan iğne yaptırdım. Burada hastaneye gitmedim. Buradaki doktorum ilaçlarını kullan yat hastaneye gitsende aynısını söyleyecekler dedi. Bende bugün 5+4 ama baya kanama oldu çok ümidim yok

Şuan devam ediyor mu canım. Inşallah bisey olmaz dikkat et sen uzan yat dinlen bol bol stres de yapma Allah ım korusun

Şuan devam ediyor mu canım. Inşallah bisey olmaz dikkat et sen uzan yat dinlen bol bol stres de yapma Allah ım korusun
Biraz hafifledi dün kanı gördüğümden beri yatıyorum. Sadece tuvalete kalkıyorum. Allaha amenat hayırlısı olsun hakkımda. Sen ne yaptın ilaç işinş halledebildin mi? İşe devam mu?

Biraz hafifledi dün kanı gördüğümden beri yatıyorum. Sadece tuvalete kalkıyorum. Allaha amenat hayırlısı olsun hakkımda. Sen ne yaptın ilaç işinş halledebildin mi? İşe devam mu?
Şuan yok ama dimi kanama leke vs yanında bakanın var mı canım. Ilaci parayla aldim estrofem 2 kutu 1 kutu da jel aldim şimdilik .Işe geliyorum eşimle bu yüzden gerildik gitmiyceksin deyip duruyor.Yillik izne çık ne zamana kadar .Benim fikrim haftaya kadar devam edeyim ilk kontrolüm var ondan sonra bir program belirleyeyim diyorum anlamıyor o da haklı Ne zor günler yaşadık zor buldum. Patronlarin bir çözümü yok iş yerinde zaten sürekli el yıkamaktan su dahi içemiyorum beslenmem çok kötü yemekhaneye inmiyorum evden ısıtmayacak şeyler getiriyorum o da kuru kuru hep .Bilmiyorum ne yapacağımi .

Bir iki damla içimde kalanlar boşalıyor sanırım. Eşimden başka bakacak biri yok. Yatıyorum. Allah yardımcın olsun çok dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…