Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kaçnhaftalıkken olmuştu keseyi görmüşmüydünüz
Cnm ben tam 12 hafta bitinceye kadar hergün progestan içerikli iğne olmuştum ayrıca haftada birde proluton depot iğne olmuştum,keselerin yanında kanama alanları vardı ama geçti çok şükür.dinlen, yorma kendini,iğne iste yazdır gerekirse ol olurmu.Allah yardımcımız olsun cnm dikkat et kendine.yorma,uzan cnm,bide ii düşün ii olsun inşallah

Arkadaşım inşallah bebeğin sana sıkıca tutunuyordur. Pozitif düşün vücudunu etkilememeye çalış. Biliyorum çok zor ama rahatlamaya çalış.
İnşallah tutunuyordur yattığım yerden dua ediyorum. Ümidimi katbetmemeye çalışıyorum. Herkestende benim için dua istiyorum lütfen çok kaybım var (hepimizin var)bu bebek içinde maddi manevi çok uğraştık herşey yolunda giriyordu. Sağlık olsun. :)

Bende jel ve estrofem kullanıyorum. Dün aktif kanamam olunca doktor progestan iğne yaptırmamı söyledi. Bugün damla damla geliyor. Hep yatıyorum. Hiç kanaması olan yok sanırım.

Bende jel ve estrofem kullanıyorum. Dün aktif kanamam olunca doktor progestan iğne yaptırmamı söyledi. Bugün damla damla geliyor. Hep yatıyorum. Hiç kanaması olan yok sanırım.
Cnm ben özellikle jel istememiştim hatta gönül hoca hergün dayanamazsın 12 hafta boyunca iğneye kalçalarını sertleştirir oturamazsın bile demişti.Allah yardım etti dayandım çok şükür hergün oldum hemde onun yanında hafta birde depo iğne oldum.çünkü çok kanamam olmuştu.büyük büyük parçalar gelmişti pıhtı halinde.sende gerekirse günlük iğne ol diye o yüzden dedim.bide haftalık depo iğne var 4-5 gün arayla vuruluyor.kanama alanlarını onlar yok ediyor.ayrıca vajinal progestan hap almıştım.lütfen çok dikkat et.genelde böle durumlardA doktorlar pek bişi önermiyor sadece ilaçlara devam diyor yapacak bişi olmuyor çünkü o anda.ilk gebelikte daha kese görünmedi deyip bişi yapılmamıştı bana. ikinci kan tahliline gittiğimde kanamayla gitmiştim dolu dolu.bişi yapmadılar.zaten kürtaj olmak zorunda kalmıştım sonrasında.iyi bir takip doktoruna git ve iğne yazdır cnm ve lütfen dikkat et kendini yorma üzme.ben lavaboya gitmeye korkardım her gidişimde peçeteye gelirdi ağla ağla helak olurdum. bi gece saat 3 te kocaman bişi düştü pat diye afedersin klozete eyvah dedim düşük yapıyorum. ağlayarak doktora gittik acile. kalp atışlarını dinletti o gece ilk defa bize ikisininde hiç unutmam.sonra dedimki Rabbim büyük ona emanetiz.ben tedbirimi alıyorum takdir O’nun.sen tedbirini al cnm.duanı et,üzülme,iyi düşün hep.Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah.

Ben yurtdışındayım burada ilaç vermiyorlar. Doktorunun verdiği ilaçlara devam et dedi. Evet tuvalete kalkmak bile sıkıntı korkuyorum. Durmadan kontrol ediyorum

Şükür canım bugün daha iyiyim. Sen nasılsın? Nezaman kontrole gideceksin? Bu arada sana ve tüm sayfada ki arkadaşlara hayırlı kandiller..
Oh çok şükür canım iyi olmana sevindim aklım hep sende .Bende iyi olmaya çalışıyorum cuma günü inşallah ilk randevum. Senin ve tüm arkadaşlarımın kandili mübarek olsun dualarımızı Allah kabul etsin

Canım benim sağolasın karşılıklı bende seni düşünüyorum inşallah herşey güzel olacak

Kizlar memorial hasta alımını durdurdu mu bilen varmı hastane olduğu icin virusten dolayi hepsi pandemi hastanesi oldu ya merak ettim

Kizlar memorial hasta alımını durdurdu mu bilen varmı hastane olduğu icin virusten dolayi hepsi pandemi hastanesi oldu ya merak ettim
Bunu ben de merak ediyorum bundan cok da gitmek dogru mu onu dusunuyorum 2 nisana randevumuz vardi simdi esim oraya gitmesek bireysek muayenehanesi olan birine mi gitsek dedi ben de gonul hanimi arayip sormayi dusunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…