- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Zor bir döneme denk geldik benimde cuma günü kontrolüm ayaklarım hiç gitmek istemiyorBunu ben de merak ediyorum bundan cok da gitmek dogru mu onu dusunuyorum 2 nisana randevumuz vardi simdi esim oraya gitmesek bireysek muayenehanesi olan birine mi gitsek dedi ben de gonul hanimi arayip sormayi dusunuyordum
Jel simsiyah bile gelebilir kocaman kocaman. Kırmızı görmediğiniz sürece sıkıntı yok.kac haftalık oldunuz, kontrole özel muayenehane ye gidebiliyorsaniz o şekilde gidin bence. Hastanelerin hepsi sıkıntılı.Kızlar bu crione jel pembe tortu şeklinde geliyordu şimdi dünden beri kahverengi kocaman topak olarak gelmeye başladı iç çamaşırım pantolonuma bike geçmiş normal mi regl belirtisi falan değil-dir dimi
6+1 canım hiç bildiğim özel muayenesi olan bi doktor yokkiJel simsiyah bile gelebilir kocaman kocaman. Kırmızı görmediğiniz sürece sıkıntı yok.kac haftalık oldunuz, kontrole özel muayenehane ye gidebiliyorsaniz o şekilde gidin bence. Hastanelerin hepsi sıkıntılı.
Çok normal canım! Korkma rahat ol. Çıkanı görünce insan şaşırıyor. Maskeyle git . Temas etme. Peçeteyle kapı asansör düğmesi dokun ve çöpe at hemen. Eve gelince direk banyoya gir.Kızlar bu crione jel pembe tortu şeklinde geliyordu şimdi dünden beri kahverengi kocaman topak olarak gelmeye başladı iç çamaşırım pantolonuma bike geçmiş normal mi regl belirtisi falan değil-dir dimi
Sağol canım rahatlattin. Öyle yapayim eşime gelme dedim saçmalama diyir yıllardır bu anı bekledik nasıl tek gönderirim seni diyor. Hicbir yere temas etmeden gider geliriz. Bide Fulya hocaya hediye alma niyetim vardı her yer kapanınca kaldı maalesefÇok normal canım! Korkma rahat ol. Çıkanı görünce insan şaşırıyor. Maskeyle git . Temas etme. Peçeteyle kapı asansör düğmesi dokun ve çöpe at hemen. Eve gelince direk banyoya gir.
Ya memorialda 3 blok var ve bizim blokta cogunluk zaten tup bebek ve kadin dogum.bunu dusununce ayirmislardir korona hastalariyla bu bolumu belki diye dusundm6+1 canım hiç bildiğim özel muayenesi olan bi doktor yokkiMaske eldiven takip mecbur gidicem Gelince de her şeyi yıkarım duşa girerim diyorum ama
Eşinle git tabiki canım. Adamcağaz ne hasretle bugünü bekledi. Kalp atışına herşeye götür her anına eşlik etsin canımSağol canım rahatlattin. Öyle yapayim eşime gelme dedim saçmalama diyir yıllardır bu anı bekledik nasıl tek gönderirim seni diyor. Hicbir yere temas etmeden gider geliriz. Bide Fulya hocaya hediye alma niyetim vardı her yer kapanınca kaldı maalesef
Ayırmışlardır canım! Tek sıkıntı oraya çok yabancı hasta geliyor. Bence ilk tercih olmasın. Zaruriyse zaten yapacak birşey yok. Pozitif düşünerek gidin pozitif düşünerek gelin. Psikoloji herşeyden önemliYa memorialda 3 blok var ve bizim blokta cogunluk zaten tup bebek ve kadin dogum.bunu dusununce ayirmislardir korona hastalariyla bu bolumu belki diye dusundm
Evet ben zaten halen çalışıyorum günde kaç kişiyle muhattap oluyorum hastane yanında masum kalır ☺Ayırmışlardır canım! Tek sıkıntı oraya çok yabancı hasta geliyor. Bence ilk tercih olmasın. Zaruriyse zaten yapacak birşey yok. Pozitif düşünerek gidin pozitif düşünerek gelin. Psikoloji herşeyden önemli
Tekrardan gözünüz aydın tamamına ersin inşallahKader arkadaslarim kalp atisini duyduk derinden ama pazartesi yine gidecegim.allah herkese nasip etsin
Çok şükür canım Allah kucağına almayi da nasip etsinKader arkadaslarim kalp atisini duyduk derinden ama pazartesi yine gidecegim.allah herkese nasip etsin
Canim gozun aydin cok sukurKader arkadaslarim kalp atisini duyduk derinden ama pazartesi yine gidecegim.allah herkese nasip etsin
Derinden ne demek canımKader arkadaslarim kalp atisini duyduk derinden ama pazartesi yine gidecegim.allah herkese nasip etsin
Şükür çok güzel bir haber.. saplıkla ilerlesin..Kader arkadaslarim kalp atisini duyduk derinden ama pazartesi yine gidecegim.allah herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?