Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bunu ben de merak ediyorum bundan cok da gitmek dogru mu onu dusunuyorum 2 nisana randevumuz vardi simdi esim oraya gitmesek bireysek muayenehanesi olan birine mi gitsek dedi ben de gonul hanimi arayip sormayi dusunuyordum
Zor bir döneme denk geldik benimde cuma günü kontrolüm ayaklarım hiç gitmek istemiyor

Kızlar bu crione jel pembe tortu şeklinde geliyordu şimdi dünden beri kahverengi kocaman topak olarak gelmeye başladı iç çamaşırım pantolonuma bike geçmiş normal mi regl belirtisi falan değil-dir dimi

Kızlar bu crione jel pembe tortu şeklinde geliyordu şimdi dünden beri kahverengi kocaman topak olarak gelmeye başladı iç çamaşırım pantolonuma bike geçmiş normal mi regl belirtisi falan değil-dir dimi
Jel simsiyah bile gelebilir kocaman kocaman. Kırmızı görmediğiniz sürece sıkıntı yok.kac haftalık oldunuz, kontrole özel muayenehane ye gidebiliyorsaniz o şekilde gidin bence. Hastanelerin hepsi sıkıntılı.

6+1 canım hiç bildiğim özel muayenesi olan bi doktor yokki Maske eldiven takip mecbur gidicem Gelince de her şeyi yıkarım duşa girerim diyorum ama

Çok normal canım! Korkma rahat ol. Çıkanı görünce insan şaşırıyor. Maskeyle git . Temas etme. Peçeteyle kapı asansör düğmesi dokun ve çöpe at hemen. Eve gelince direk banyoya gir.

Çok normal canım! Korkma rahat ol. Çıkanı görünce insan şaşırıyor. Maskeyle git . Temas etme. Peçeteyle kapı asansör düğmesi dokun ve çöpe at hemen. Eve gelince direk banyoya gir.
Sağol canım rahatlattin. Öyle yapayim eşime gelme dedim saçmalama diyir yıllardır bu anı bekledik nasıl tek gönderirim seni diyor. Hicbir yere temas etmeden gider geliriz. Bide Fulya hocaya hediye alma niyetim vardı her yer kapanınca kaldı maalesef

Eşinle git tabiki canım. Adamcağaz ne hasretle bugünü bekledi. Kalp atışına herşeye götür her anına eşlik etsin canım

Ya memorialda 3 blok var ve bizim blokta cogunluk zaten tup bebek ve kadin dogum.bunu dusununce ayirmislardir korona hastalariyla bu bolumu belki diye dusundm
Ayırmışlardır canım! Tek sıkıntı oraya çok yabancı hasta geliyor. Bence ilk tercih olmasın. Zaruriyse zaten yapacak birşey yok. Pozitif düşünerek gidin pozitif düşünerek gelin. Psikoloji herşeyden önemli

Ya ne bilim hastane ortamina gitmeksu dönemde bana güvenilir gelmiyor ne kadar ayrılsa da hastane ve orayada nu virüs illetinden tedavi olmak isteyenlerde geliyordu bi sure beklemek sanirim en mantiklisi

Evet ben zaten halen çalışıyorum günde kaç kişiyle muhattap oluyorum hastane yanında masum kalır ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…