Ahh canim benim yaa, uzulmee hakkinda hayirlisi olsun.. ilk deneme mi? Surecini anlatir misin biraz?sonucum maalesef negatif
Gozunuz aydin cok sukurKader arkadaslarim kalp atisini duyduk derinden ama pazartesi yine gidecegim.allah herkese nasip etsin
Geçmiş olsun mu denir ne denir ki bu durumda canımsonucum maalesef negatif
Yani daha cok kucuk 110 atiyordu masallah haftaya pazartesi insallah daha iyi duyacazDerinden ne demek canım
Alttan mi bakildi,karından mi? Karından bakılınca bazilarinda net duyulmayabiliyorYani daha cok kucuk 110 atiyordu masallah haftaya pazartesi insallah daha iyi duyacaz
Bi sorum olacaktı size ben rapor çıkartmayı düşünüyorum ne gibi şeyler lazım içinArkadaşlat merhaba
İlk tüp bebek denemem negatif ve devlette yaptırdım tüp bebek raporum var ikinci deneme için memorial şişliye gitmek istiyorum temmuz gibi allah izin verirse
Raporlu tedavi gören var mı aranızdaa
Şöyle rapor çıkarmak için eşinizin değerleri önemli aslında belirli bir seviyenin altındaysa çıkıyor rapor biz süleymaniye kadın doğumda çıkarttık raporu isterseniz orda çıkartabilirsiniz ama önce muayene oluyorsunuzBi sorum olacaktı size ben rapor çıkartmayı düşünüyorum ne gibi şeyler lazım için
Biz çanakkaledeyiz burda ünüversitede çıkartmaya kalktık Bi sürü şartları var zaten erkekte sıkıntı var doktor illa ki 2 defa aşı yaptırmanız lazım diyor oda özel hastahanede üniversite hastanesi de yapmıyorŞöyle rapor çıkarmak için eşinizin değerleri önemli aslında belirli bir seviyenin altındaysa çıkıyor rapor biz süleymaniye kadın doğumda çıkarttık raporu isterseniz orda çıkartabilirsiniz ama önce muayene oluyorsunuz
YOo hayır biz aşılama yaptırmadık direkt tüp bebek yaptırdık negatif sonuçlandı oda ama kişinin durumuna göre değişiyor diye biliyorum doktorumuz aşılamaya gerek yok direkt tüp bebek yapalım dedi bizeBiz çanakkaledeyiz burda ünüversitede çıkartmaya kalktık Bi sürü şartları var zaten erkekte sıkıntı var doktor illa ki 2 defa aşı yaptırmanız lazım diyor oda özel hastahanede üniversite hastanesi de yapmıyor
Çanakkale de tüp bebek yapan yer yok hastahaneler kısıtlı üniversite deki doktor da 2 tane aşılama yapın o şekilde verebiliriz dediler eşimde sorun dediğim halde veremem dedi doktorYOo hayır biz aşılama yaptırmadık direkt tüp bebek yaptırdık negatif sonuçlandı oda ama kişinin durumuna göre değişiyor diye biliyorum doktorumuz aşılamaya gerek yok direkt tüp bebek yapalım dedi bize
Üzüldüm canım.. Allah'ım tez zamanda güzel haberler aldırır inşallah..sonucum maalesef negatif
Ahh canim benim yaa, uzulmee hakkinda hayirlisi olsun.. ilk deneme mi? Surecini anlatir misin biraz?
[/QUO. İlk değil 7 .bu bir önceki tedavide kızım oldu istedik ki kardeside olsun yalnız kalmasın ama Allah böyle uygun gördü ne kadar da çok kendimi olumlu ya alistirmişim ne negatif olmasına rağmen inanamadim birde idrar testi yaptım oda negatifhâlbuki hep olumsuzdu benim tedavilerim ama Umut dünyası işte
Geçmiş olsun mu denir ne denir ki bu durumda canımAllah sana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin en yakın zamanda kuzum .Kaçıncı denemendi
[/QU
OT
İnşallah ne diyelim çok şükür 17 yıldan sonra kızım oldu inşallah sizler de sağlıkla kucağınıza alırsınız ben artık 20 li yaşlarda değilim çok uğraştık çok çabaladım hı Hamdi senalar olsun sonunda kızım oldu ama o kadar zor buldum ki hep endişeyle geçti hamileliğim bu defa daha bilinçli ve rahat bisekilde o güzel duyguları tatmak istiyorurdum en önemlisi de kızım yalnız kalmasın istedim nasip
Anladımmm o zaman bilemedimm aşılamayla baslamak lazımÇanakkale de tüp bebek yapan yer yok hastahaneler kısıtlı üniversite deki doktor da 2 tane aşılama yapın o şekilde verebiliriz dediler eşimde sorun dediğim halde veremem dedi doktor
Yok mu kimse arkadaşlarArkadaşlat merhaba
İlk tüp bebek denemem negatif ve devlette yaptırdım tüp bebek raporum var ikinci deneme için memorial şişliye gitmek istiyorum temmuz gibi allah izin verirse
Raporlu tedavi gören var mı aranızdaa
Rabbim kızını sana bağışlasın inşallah. Çok uğraştığını yazmışsın seni üzmek istemem sorumla fakat infertilite nedenini merak ettim. Üzdüysem kusuruma bakma lütfen.sonucum maalesef negatif
Çok sağol Allah razı olsun.. yok estağfurullah aynı kaderi paylaşıyoruz sırf eksikliğin yada kusurun kimde olduğunu desmek için sormadığını bilirim . Bizim ki şiddetli erkek kısırlığı zor hasta gurubundayiz ama yine de iyi denecek emriyolarımız oluştu tâbi bu defada beklenti büyük olduRabbim kızını sana bağışlasın inşallah. Çok uğraştığını yazmışsın seni üzmek istemem sorumla fakat infertilite nedenini merak ettim. Üzdüysem kusuruma bakma lütfen.
Benim de 2. Denemem olacak henüz transfer yaptıramadık şimdi de virüs çıktı ne zamana sarkar bilmiyorum. Sorununuz erkek infertilite hız Yok embriyomuz oldu çok şükür ama inşallah sağlıklıdırlar. Sayınız mı az. İnşallah 1 kez daha denersiniz bir bakmışsınız olmuş. Maddi manevi zor bir süreç. Sizin gibi bir arkadaşım vardı çocuğuna kardeş istiyordu denemesinde 1 sağlıksız embriyosu oldu sonra havuz yaptırdı 6da 4 sağlıklı embriyosu gelmiş maaşallah şimdi hamile. Biraz bırakmamak lazım ama tabi kimse kimsenin nasıl mücadelelerden geçtiğini bilemez derdimiz bir olsa bile hayatlarımız farklı ama dualarımız bir. İnşallah bir mucizede seni bulur.Çok sağol Allah razı olsun.. yok estağfurullah aynı kaderi paylaşıyoruz sırf eksikliğin yada kusurun kimde olduğunu desmek için sormadığını bilirim . Bizim ki şiddetli erkek kısırlığı zor hasta gurubundayiz ama yine de iyi denecek emriyolarımız oluştu tâbi bu defada beklenti büyük oldu
Amiin amin inşallah çok geç oldu güç oldu ama sonunda oldu çok şükür inşallah Allah bütün isteyenlere nasip eder sizde bu defa hayirlisindsn evlatla mujdelenirsiniz inşallah bizim durum çok zor olmasına rağmen başta çok zaman kayıp ettik ve yanlış yerlerde çok uğraştık 4 defa Memorial den önce denedik beşinci de Memorial de tedavi gördüm tuttu kalp atışını duymadık kürtaj oldum oda başka bir alem oldu sevinç ve hüsran bir arada sonra donmus olan emriyomuzu denedik tam mucize oldu kızım oldu 5.6 ay oldu yeni tedavi gördük 7 emriyo donduruldu 6aa ve 4ba 2. Adat transfer oldu bu defa hiç tutmadı Kalan emriyolar bunlardan da düşük kalitededir diye düşünüyorum mecbur deniyecegim şu vurus çocukla git gel çoookk zor tep yaşadığım şeyler film şeridi gibi gözümün önünde tedavi zor bide şehir dışından gelmek iki kat zorBenim de 2. Denemem olacak henüz transfer yaptıramadık şimdi de virüs çıktı ne zamana sarkar bilmiyorum. Sorununuz erkek infertilite hız Yok embriyomuz oldu çok şükür ama inşallah sağlıklıdırlar. Sayınız mı az. İnşallah 1 kez daha denersiniz bir bakmışsınız olmuş. Maddi manevi zor bir süreç. Sizin gibi bir arkadaşım vardı çocuğuna kardeş istiyordu denemesinde 1 sağlıksız embriyosu oldu sonra havuz yaptırdı 6da 4 sağlıklı embriyosu gelmiş maaşallah şimdi hamile. Biraz bırakmamak lazım ama tabi kimse kimsenin nasıl mücadelelerden geçtiğini bilemez derdimiz bir olsa bile hayatlarımız farklı ama dualarımız bir. İnşallah bir mucizede seni bulur. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?