Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Embriyon yok sanmıştım. Bak ne güzel embriyonda varmış. Kalitelerine takılma diyor buradaki eski arkadaşlar hiç belli olmuyor diyorlar sen içini ferah tut. Şiddetli erkek infertilite dedin ama 7 tane embriyon olmuş çok şükür. 1 adet için uğraşanlar var bunları düşünerek motive et kendini. Zamanı değilmiş diyeceğiz. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

Aslında İlk kez 7 adet emriyo oldu 2 tane en fazla 3 tane olurdu ondan dolayı da her tedavi için sıfırdan başladım dediğim gibi bu defa böyle olunca çok ümit bağladım genetik tanı yapılmadı artık Allah biliyor ne kalitede olduğunu inşallah en az bir tanesi bize yine evlat olur

Canım umutsuzluğa kapılma hepimiz kapıldık bak ne güzel kenarda embriyon da varmış elbet 1 tanesi sana evlat olacaktır. Inşallah şu zor günler geçince güzel bir şekilde başlarsın. Allah isteyen herkese nasip etsin

Slm kızlar duanıza ihtiyacım var.biliyorsunuz 5. Denemeden sonra ikizlerim olmuştu,sonradan da kendiliğinden hamile kalmıştım hem şok olmuştuk hemde çok sevinmiştik.dün kontrolüm vardı virüsten dolayı bayadır gitmiyordum.17+5 te gittim.herşey ilk başta ii güzel derken doktor ölçümlere başladı.güzel güzel deyip sonra reçete yazarken perinatologta görsün demiycektim ama diyeyim beynin iki tarafında choroid plekxus kist var dedi.önemli değil geçer ama sen gene de görün dedi detaylıda.recep has a randevu aldım zar zor nisan 24 e verdiler.daha bir ay var.bide dün afp testi yaptı sonuç bir haftada çıkıyormuş.netten baktım tek başına kist pek bi anlam ifade etmiyo ama bazen trizomu 18-21 yada 13 e bulgudur ya da down sendromuna diyor.başına böle bişi gelen yada duyan oldumu.dünden beri başımın ağrısı geçmedi ağlıyorum bebeler görüyor onlrda üzülüyor.napacağımı şaşırdım nolur bizler içinde dua edin nolur

Benımde 3ba olup dondurulan embrıyom var 2 saat önceden cözücez dedıler gelişim gösterebılır aynı sizin anlattıgınız gbi İnşallah benımde aynı olur cok mutlu oldum sizi gorunce...
Umarım herşey gönlünce olur insanlara umut olabilmek cok güzel bir duygu

Canım ya üzme kendini hem ikizleri hem karnindakini düşün bizler ne zorluklarla bebek sağlıklı hemde ikiz bebek sahibi olmus anneleriz umutsuzluga kapılmak yok bunu senden iyi kim bilebilir ki duaların seninle

Transfer edilen emriyo Kalanlara göre daha iyi kalitede olduğu için hani bu olmadıysa onlar nasıl olur ki diyorum işte inşallah olur çok sağol

Canım bende de aynı şey söylendi ilk gebeliğimde. Perinatologa görün dedi ama bunlar kendiliğinden geçiyor dedi. Biz gitmedik perinatoğa. Elhamdulillah geçti. 2. Kızımda doktora dedimki bunda hiçbiriey söylemediniz kist falan. Sevindim. Yine vardı ama geçiyor bunalr diye söylemedim dedi. Velhasıl kerem içini ferah tut. Nette araştırma. Hep bilgi kirliliği. Allah’ın izniyle hiçbirşey olmaz

kızlar selam geçen yazmıştım size bu virüs olaylarında merkezler hasta alıyor mu diye bakanlık transferleri durdurma kararı almış tedaviye başlayacak olan arkadaşlar haberiniz olsun transferleriniz hemen yapılamayacak sanırım karardan dolayı şimdi bir facebook grubunda gördüm

P Positivevibes şimdi hast aradılar canım Fulya hoca yarın izinli dedi Ipek nur diye bi doktora verdiler daha önce hiç karşılaşmadım randevu saatimi de sabah 8.30 verdiler sanırım öğlene kadar çalışma varmış

Canım ya üzme kendini hem ikizleri hem karnindakini düşün bizler ne zorluklarla bebek sağlıklı hemde ikiz bebek sahibi olmus anneleriz umutsuzluga kapılmak yok bunu senden iyi kim bilebilir ki duaların seninle
Sağol cnm Allah razı olsun ama çok zor.karnımdaki can da bana emanet ama ben onun ii olduğundan emin değilim doktor da öle konuşunca insan korkuyor napıçağımı şaşırdım.daha önce duymadığım bişi olduğu için o anda doktora diğer organlarda sıkıntı varmı diye sormak aklımada gelmemiş.normalde bu beyin kistleri böbrek kol-bacak uzunluğu işte kalp vb organlarla birleşip sıkıntılı bi süreç yaratıyormuş Allah korusun.Recep hoca da virüsten dolayı sadece günde beş hasta alıyormuş bi ay sonrasına zor aldım şimdi de zaman geçmiyo şaşırdım napıcağımı

Sağol cnm ya içime su serptin.iki taneymiş bide.hiç boyutlarını sormak bile aklıma gelmedi biliyomusun o korkuyla.umarım geçer bizimkide.zekasında yada gelişiminde herhangi bi sıkıntı yaratmadı dimi cnm.maşallah senin bebeciklere inşallah bizimkide geçer perinatolağa gidinceye kadar.peki bu afp testini hiç duydunmu omurga testi diye yaptırdı.ilk ikiz olduğu için onlarda doğru sonuç vermediğine yapılmıyormuş.sen yaptırmışmıydın.

Olsun canım hastanede kötü bir doktor duymadım. Sen bebişinle ilk buluşmana odaklan haber vermeyi de unutma heyecanla bekliyorum. Birde kendine dikkat et sen ve tüm çalışan arkadaşlar allah yardımcınız olsun. (Tabii tüm Türkiye nin yardımcısı olsun)

Benim kontrollerine hep İpek hanım denk geldi çok naif hoş bı bayan için çok rahat olsun o konuda hayırlı haberler alman dileğiyle

Benim kontrollerine hep İpek hanım denk geldi çok naif hoş bı bayan için çok rahat olsun o konuda hayırlı haberler alman dileğiyle
Teşekkür ederim arkadaşlar. Korkudan hiç bir heyecanım yok kalmadı. Giderken ne yapmalıyım onu düşünüyorum asansöre binmem bir yere dokunmam deyip duruyorum

Teşekkür ederim arkadaşlar. Korkudan hiç bir heyecanım yok kalmadı. Giderken ne yapmalıyım onu düşünüyorum asansöre binmem bir yere dokunmam deyip duruyorum
Korkma sakin ol çok için rahat edecekse eldiven tak çantada da yedek bulundur. İçine sinmeyen yerlerde değiştirirsin.

Ipek hanim benim de kontrollerime girmisti hatta transferim olumlu sonuclaninca kendisi aradi beni sagolsun cok ilgilendi tatli bir doktor. Dedigin gibi asansore binmemeye calis ve bence ana kapidan girme de direk c blok kapisindan girmeye calis. Guzel haberlerini bekliyoruz. Senin 7 hafta oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…