Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar su icemiyorum tiksindim sudan ama icmem lazim
Ayni sey bende de var. Hatta yazmistm buraya sen cvp vermistin benm bulantilarim 5+4den sonra baslamisti diye benim de tam boyle oldu. 3 4 gundur midem bulaniyo sadece sabah da degil butun gun suruyo hicbisey yiyemiyorm su da icemiyorm. Ayran icebiliyorm o bana iyi geldi dene istersen. Baya da susuyorum aslinda

Bende pipetle iciyorum istahsizlik ne kadar zor sabahlari bulantim var bide zaten ezelden beri geniz akintilarim var ne zor doneme denk geldik Allah bizi korusun

Bende pipetle iciyorum istahsizlik ne kadar zor sabahlari bulantim var bide zaten ezelden beri geniz akintilarim var ne zor doneme denk geldik Allah bizi korusun
Amin canım, bir de bu salgınlar tiksinme ve mide bulantısı yaratıyormuş kitlelerde,, bizim kendi mide bulantımızla birleşince çok fazla oldu heralde..
ben kilo vermişim 3 kilo. Doktor o yüzden vitamin verdi,

Kizlar simdi aklima takildi ultrason kagidinda boyutunda 2mm yaziyor 6+6haftaliga gore cok kucuk degilmi bilen yazabilirmis sizin nasildi

Benim doktorumda fulya hocaydi kalp atışı için gideceğim gun izinliydi kendisi, bende transferimi yapan Günseli hocaya aldım,gittiğim gün "Günseli hoca çok yoğun isterseniz ipek hoca baksın dediler"çok tatlı bir kadın,sağolsun uzun uzun inceledi, çok memnun kaldım için rahat olsun Memorial doktorları genel olarak hepsi iyi

Kizlar simdi aklima takildi ultrason kagidinda boyutunda 2mm yaziyor 6+6haftaliga gore cok kucuk degilmi bilen yazabilirmis sizin nasildi
Daha öncede yazdım sana,karından baktığı için canım emin ol alttan baksaydi daha büyük görünürdü,sana soyle örnek vereyim tam 9+0 da kontrole gittim karından baktı ve bana 7+4 dedi,şok oldum alttan bakın hocam bebeğim gelişmemiş mi dedim,alttan baktığında tam 9+1 çıkmıştı,farkı düşün yani.karindan doğru ölçüm 11. Haftadan sonra oldu,eminkm seninde öyledir rahat ol

Cok sag ol masal Allah razi.olsun

Korkma sakin ol çok için rahat edecekse eldiven tak çantada da yedek bulundur. İçine sinmeyen yerlerde değiştirirsin.
Peki öyle yapayım kızlar. Yok bugün 6+4 diyor takvim ama son regl tarihine göre

Neleri görüşmem gerek canım eğer kalp atışını duyarsak

Benim de 5+5 de başladı sabahları ama öyle öğürme tarzı değil migde bulantısı yemeklerden tiksinme oldu günde 3 lt su içiyordum son 1 haftadır 1 lt civari o da zorla dünden beri de hiç bulantım yok.Acaba kötü bisey mi oldu

Yaptırmamıştım canım. Beyin kistleri hemen hemen tüm gebeliklerde görülüyormuş. Paniklet etmemek için çoğu söylemiyor. İçini ferah tut. Sakın kendine yavruna eziyet etme. Hamileliğin tadınıçıkar. Hiçbir sorum yaşamadık canım elhamdulillah. Ve çok Zeki bir kız

Teşekkür ederim arkadaşlar. Korkudan hiç bir heyecanım yok kalmadı. Giderken ne yapmalıyım onu düşünüyorum asansöre binmem bir yere dokunmam deyip duruyorum
enfeksiyon doktoru diyor ki pozitif hastayla eldivensiz 15 dakikadan fazla temas olursa sıkıntı. İçini ferah tut.eldiven peçete kullanabilirsin
Kizlar su icemiyorum tiksindim sudan ama icmem lazim
Kendinizi bu dönemde sağlıklı beslenmeye zorlamayın. Yoksa sonrasında hepten iştahınız gider. Bulantı olan dönemde sevdiğiniz şeylerden az az yiyin. Su içmek daha çok mide bulantısı yapıyor. Leblebi yiyin iyi geliyor

Ay çok sewindim ya Allah razı olsun sağolasın Rabbim evlatlarını sana bağışlasın.Bir de kızlar;zaten biraz el yıkama,öle her yere her şeye dokunamama gibi bi sıkıntım olmuştu ikiz gebeliğimde kaybetme korkusundan dolayı.bu hamileliğimde de şu virüs ortaya çıkıncaya kadar herşey çok güzeldi.virüs geldi bide bu kistler çıkınca iice paranoyak oldum.insan en çok kendi ellerinden,marketten alınan malzemelerden,market poşetlerinden ve gelen kargo poşetlerinden iğrenir ve korkarmı.engel olamıyorum kendime sürekli el yıkamaktan, sürekli ellerinizi yıkayın demekten yoruldum.evde acil hiç bişi bitmesin ,markete gidilmesin, bebeklerin ihtiyaçları bitmesin kargo gelmesin istiyorum resmen.herşey korkutuyor.göremediğimiz ,engel olamadığımız bişi var ve heryerde olabilir.bütün yüzeylerde.inanırmısınız telefonları bile dışarıdan gelince ıslak ellerimle siliyorum önce sonrada peçeteye kolonya döküp onunla siliyorum.yerleri ve tozu bile sirkeli su ile sildik-aldık.bebekler her yere dokunuyor çünkü.benim gibimi oldunuz sizde kızlar yoksa benmi çok abartıyorum ya.psikolojik olarak iice dive vurucam sanki.karnımdaki bebeğimin sağlığı,evdeki bebekler,kronik rahatsız annem,sürekli iş için dışarı gitmek zorunda olan eş...bana bi yol gösterin lütfen.dualarınızda bizede yer verin nolur.Rabbim sağlık sıhat hayırlı ömürler nasip etsin evlatlarımıza inşallah hem karnımızdakilere hem kucağımızdakilere.Evlat isteyenlere de Rabbim hayırlı zamanlarda sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bir çok kişi aynı durumda canım. Biz de 2-3 güne bir temizlik yapıyoruz. Yer silme ve toz alma suyuna sirke, dezenfektan ve biraz çamaşır suyu ekliyorum. 2 yıldır çamaşır suyu kullanmıyordum ne yazık ki şu salgından dolayı yine başladık. Market poşetleri, kargodan gelenleri balkonda 2-3 saat bekletip sonra açıyorum, bazılarını yıkıyorum, bazılarını kolonya ile siliyorum, bazılarını sadece bekletiyorum. Dışarı çıkmıyorum. Eşim mecburi çıkınca da evimizde boş bir oda var orda eşyalarını çıkarıyor, ellerini yıkayıp duşa giriyor. Telefonu dışardan gelince alkollü mendille siliyorum.Ailemle aynı şehirde olmama rağmen görüşemiyorum telefonla görüşüyorum. Yakında doğum yapacağım ve büyük ihtimalle eşimle ikimiz olacağız sadece, hastane ziyaretçi almıyor refakatçi de 1 kişi sadece. Ama ben yine de umutsuz olmamaya çalışıyorum bugünler de inşallah sorunsuz geçecek bebeğimizle sağlıkla kavuşacağız. Tedbir amaçlı yaptıklarımı okuyunca kendime şaşırıyorum ama bebeğimi düşünmek zorundayım

Demekki yalnız değilim .evdekiler artık çıldırmış gözüyle bakıyorda bana bazen annem ve eşim.ama napıyım öle yapmayınca nefesim daralıyor sanki ben öle hareket etmezsem yapmadığım anda herşey alt üst olacak diye içim içimi yiyor.hala daha çamaşır suyu yerlerde kullanamıyorum çünkü bebekler heryeri elleyip bazen yalıyor.o yüzden sirke ile buldum çözümü.lavabo ve banyolarda kullanıyorum çamaşır suyunu.kargolar kapıda bekliyor iki üç gün ama sonra içeri alıp ya yıkıyorum ya siliyorum.marketten gelen poşetleri direk kapı dışına atıyorum ürünleride yıkıyorum genelde.bebekler kapıyı görünce dışarı çıkmak istiyor zor tutuyorum.dışarıda giyilen eşyaları sepetten makinaya atarken bile üstümüze başımıza değdiyse hemen çıkartıyoruz.eşim ellerini yıkayıp doğru banyoya zaten adam çürüyecek hergün banyo yapmaktan:)ağlanacak halimiz aslında ama çok zor geçiyor günler.Rabbim yardım etsin.sanada sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum bende 18. Haftadayım daha var ama hastane ortamı korkutuyor işte.Rabbime emanetiz hepimiz.Allahım korusun kollasın sevdiklerimizi evlatlarımızı inşallah.Acılarını göstermesin

Allah razı olsun, senin bebeklerin varmış onlarla birlikte zaman çok daha hızlı geçiyordur. Sen elinden geleni yapıyorsun. Gönlünü ferah tutmaya çalış, üzülerek stres yaparak bağışıklığını zayıflatma. Rabbim hepimizi,evlatlarımızı, tüm sevdiklerimizi korusun inşallah

Amin canım, bir de bu salgınlar tiksinme ve mide bulantısı yaratıyormuş kitlelerde,, bizim kendi mide bulantımızla birleşince çok fazla oldu heralde..
ben kilo vermişim 3 kilo. Doktor o yüzden vitamin verdi,
Merhaba canim sen kalp atisi duymayi bekliyordun degil mi, sorunsuz duydun heralde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…