Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba canim sen kalp atisi duymayi bekliyordun degil mi, sorunsuz duydun heralde insallah
Evet canım çok şükür geçen hafta duydum ama aynı gün kanama da oldu..
hem sevinç hem telaşla bekliyorum. Doktorum hala risk var dedi haftaya tekrar çağırdı, olumlu olmaya çalış diyor ama hiç olumlu olamıyorum..
inşallah keyifli hamileliklerimiz olsun,
sen kalp atışlarını dinleyebildin mi daha yeniydi sanki seninkisi değil mi..

Güzel haber almana sevindim. Ever virüs moral bırakmadı. Dikkat et kendine..
Sağol canım Hast.girmeden eldiven maske taktik eldiveni cikarttirdilar dezenfektan dökün dediler hast bomboş kimse yok sadece 1 doktor gördüm ve 1 hemşire .Doktor komple 3m özellikli sanırım kıyafet giymişti maskenin üstüne tekrar büyük şeffaf maskeden takmıştı eve geldik her şeyi bizde kirliye attik. Virüse adapte olduk yani ☺☺

Gittik canım canım şükür duyduk herşey normal görünüyor şuan için. Ama tabi Virusden dolayi sevincimizi yaşayamadık ☹
Cook tebrik ederim cnm darisi herkesin basina insallah sonuna kadar saglikla devam etsin
Cokk sevindim cnm hayirli olsun buraya kadar geldin ya bundan sonrasi da devam eder insallah 12. Haftaya kadar herkeste risk var tabi malesef. Sen ise gidiyor muydun?
Benim suan 6+2 persembeye randevum insallah allah bana da kalp atisi duymayi nasip eder

Yok canım ben çalışmıyorum iki senedir bu tedaviler için çıktım.. merak etme sen de duyacaksın bebişin kalp atışlarını.. çok az kalmış hiç stres yapma..

Iyi akşamlar .Bugün ipek hanım estrofem i 3 den 2 ye jeli de 2 den 1 e düşürdü. Eve gelince transferden sonra verilen bilgi formunda estrofem kalp kese duyunca 2 ye düşürün jeli ise 8.hafta ya kadar devam edin 8.haftadan sonra 1 e düşürün diyor. Benim daha 1 haftam var neden erken kesmiş olabilir arkadaşlar

Rahim kalinligini iyi bulmustur belki?
Bulanri ve kusma icin tavsiyesi oldu mu ipek hanimin

Bana da öyle demişti,estrofemi ikiye dusur demişti ama jeli ne zaman bire düşürdüm onu hatırlayamadımsen yinede hemşireye mesaj at fulya hoca döner sana muahhak

Bulantım var dedim kusma yok normal dedi bu haftalarda başka bi öneride bulunmadı canım. Evdeki transferden sonra ki bilgi formunda 8.haftaya kadar yazdığını keske deseydim ya
Rahim kalinligini iyi bulmustur belki?
Bulanri ve kusma icin tavsiyesi oldu mu ipek hanimin
Bana da öyle demişti,estrofemi ikiye dusur demişti ama jeli ne zaman bire düşürdüm ohnu hatırlayamadımsen yinede hemşireye mesaj at fulya hoca döner sana muahhak
O zaman ben jeli 2 mi kullansam yarın hemşireye msj atayım diyeyim 1 e düşürüldü ama bilgi formunda böyle yazıyor

Bilemiyorum canım şimdi iki ya da bir kullan diyemem ama genelde kağıtta olan şeklini kullanmanı önerirler,sen yine de hemşireye ulaşmaya calis

Canim bende ipek hanimin numarasi var istersen vereyim ona sor

Kizlar memorial hasta alımını durdurdu mu bilen varmı hastane olduğu icin virusten dolayi hepsi pandemi hastanesi oldu ya merak ettim

2015'ten beri başka bir merkezin hastasınız ama diğer merkezlere olan bu ilginiz biraz beni rahatsız etmeye başladı !
5 yıldır bitmeyen bir tedaviniz var 5 sene dile kolay ! Görünen o ki 5 senedir sonuç alamamışsınız lakin istikrarla aynı merkeze devam ediyorsunuz. Başka merkezlere de bir laf sokma çabası var.

Alla gönlünüze göre versin ! Umarım bebeğinizi en kısa sürede kucağınıza alırsınız.

Bakanlık tarafından böyle bir açıklama yapılmadı ! İnsanlara yanlış bilgi verip transfer aşamasında olan insanları tedirgin etmeye hakkınız yok. Sizin 5 yıldır gidip bir türlü sonuç alamadığınız merkez sürece ara verdiyse bu onun insiyatifindedir.

Lütfen yalan yanlış bilgileri başka merkezler için kullanmayınız

Facebook grupları, kadınlar kulübü gibi asla resmi bir bilgi kaynağı değildir.

ÖNEMLİ !!! Elektif İşlemlerin Ertelenmesi ve Diğer Alınacak Tedbirler.

Değerli üyelerimiz ve meslektaşlarımız,
Derneğimizin daha önce yaptığı uyarı yazısıyla mevcut siklusların tamamlanması ve takiben yeni siklus alınmaması, tüm transfer işlemlerinin askıya alınması tavsiyesi Sağlık Bakanlığı’nın ilişikteki yazısıyla zorunlu tutulmuş olup hem kendi hem hastalarımızın sağlığı açısından titizlikle uymamız gereken bir durum halini almıştır.
Hukuki ve cezai sıkıntıların yaşanmaması için yazıyı paylaşır çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.
TSRM YK adına
Prof Dr Ahmet Zeki Işık

Ekteki yazıya dayanarak bir karar almışlar fakat yazıda ben tüp bebek ile ilgili bir yasak bulamadım.

Ben de yeni tup bebek tedavisine baslanmama karari alindigini izledim tvde cunku tup bebek surecinde bazen her gun hastaneye gitmek gerekebiliyor diye hem anne adayini riske atmamak hem de hastaneyi mesgul etmemek adina bu karar alinmis diye duydum

Ben de yeni tup bebek tedavisine baslanmama karari alindigini izledim tvde cunku tup bebek surecinde bazen her gun hastaneye gitmek gerekebiliyor diye hem anne adayini riske atmamak hem de hastaneyi mesgul etmemek adina bu karar alinmis diye duydum

Merhaba,
Bakanlığın resmi yazısına göre bir yasak yok sadece bir tavsiye var.

Kişisel fikrim de transfer sürecinde olan hastaların Corona testleri yapılıp sonuç negatif ise süreç devam etmeli ama yeni tüp bebe hastası kabul edilmemeli.

Zira bu virüsün, ne embriyo, ne yumurta ne de sperm ne de gebelik aşamasında sonuçları hakkında elde bir veri yok.

Anne adayını ve bebeği riske atmamak adına yeni vaka alınmamalı diye düşünüyorum bu tamamen kişisel fikrimdir.

Ve ekliyorum bakanlık asla yasaklamamış !

Doğum yapmış bebeğini sağlıkla kucağına almış bu sayfadaki arkadaşlarım içinizde memorial kadın doğumuna giden oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…