- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Canim sen gecen fiyat aldin ne kadarmis dogum fiyatlariDoğum yapmış bebeğini sağlıkla kucağına almış bu sayfadaki arkadaşlarım içinizde memorial kadın doğumuna giden oldu mu
Normalde pahalı 18 bin civari dedi ama tüp bebek tedavisi gören annelere normal 8.500 TL sezeryan 9.500 TL dedi.Muayene ücretleri de doktora göre değişiyor Resul beyi tercih edecektim 470 tl ücreti tahlillere testlere vs indirim yok ☹Ama ben tüm şartlarımı zorlayıp gitmeyi düşünüyorum canım bugün eşimle bir kez daha karar verdikCanim sen gecen fiyat aldin ne kadarmis dogum fiyatlari
Sağol canım aslında transferden bu yana pek bisey de yapmadım ama doktor da sordu iş veya ilişki vs oldi mu diye hiçbiri olmadı şuan iyiyim arkadaşım Rabbim bebeklerimizi korusunP Pelinimben cnm dikkat et kendine uzan surekli is yapma insallah bisey olmayacak
Ahh canim cok gecmis olsun. Insallah duzelecektir. O dikisi illa 12. Haftada mi atmak gerekiyormus simdiden atilabilse de aklinda kalmasa keske.. rapor verdiler mi ise gidiyor musun hala bu haftaKızlar sabah uyandığımda pembe lekem gelmişti hemşireye attım jelden dedi ama jelin lekesini biliyorum ben dinlendim bi 30 dk ayağa kalkar kalmaz kanamam başladı çok korktuk tekrar aradım hemşireyi gel dedi.Yucel bey vardı bugün Allah bin kere razı olsun muayene etti .Kalp atışı var cok şükür ama kesenin etrafında kanama başlamış. Progesteron iğne fitil verdiler .Yatak istirahatı şimdi dinleniyorum dua edin nolur kaybetmek istemiyorum
Aynen canim sana sorduktan sonra hastaneyi de aradim ben bi tek doguma indirim yapiyolarmis ama bende normal allianz sigorta var o dr muayenelerine de indirim yapiyormus yine de 350ye fln iniyordu. Testleri fln uni.hastanelerinde yaptirabilirsin belki.Normalde pahalı 18 bin civari dedi ama tüp bebek tedavisi gören annelere normal 8.500 TL sezeryan 9.500 TL dedi.Muayene ücretleri de doktora göre değişiyor Resul beyi tercih edecektim 470 tl ücreti tahlillere testlere vs indirim yok ☹Ama ben tüm şartlarımı zorlayıp gitmeyi düşünüyorum canım bugün eşimle bir kez daha karar verdik
Sen onun eski hastasisin aslında ama olmadı demek şuan nasılsın varmı bir gelişmeSağol cnm Allah razı olsun ama çok zor.karnımdaki can da bana emanet ama ben onun ii olduğundan emin değilim doktor da öle konuşunca insan korkuyor napıçağımı şaşırdım.daha önce duymadığım bişi olduğu için o anda doktora diğer organlarda sıkıntı varmı diye sormak aklımada gelmemiş.normalde bu beyin kistleri böbrek kol-bacak uzunluğu işte kalp vb organlarla birleşip sıkıntılı bi süreç yaratıyormuş Allah korusun.Recep hoca da virüsten dolayı sadece günde beş hasta alıyormuş bi ay sonrasına zor aldım şimdi de zaman geçmiyo şaşırdım napıcağımı
Merhaba canım ben gittim Cihangir beye o zamanlar 475 TL ücret alıyordu eminim çok iyi doktordur ama hiç konuşmuyordu açıklama yapmıyordu sen sorunca söylüyordu bir kaç ay gittim sonra bıraktımDoğum yapmış bebeğini sağlıkla kucağına almış bu sayfadaki arkadaşlarım içinizde memorial kadın doğumuna giden oldu mu
6aa pgt li emriyom da önce pozitifi gördüm sonra kanamam oldu. 2 gün önce doktor keseyi göremedi.Kızlar aranızda 5aa pgt li embriyosu tutmayan varmı
Yanlış bir genelleme yapmak istemem ama memorialde 6 AA larda bir sıkıntı var sanki,benim de iki tane 6 AA ambiruim biri tutmadı diğeri çözülürken bozuldu,6ab olan tuttu,hiç birine pgt yaptirmamistik bilemiyorum belkide sağlıklı degillerdi6aa pgt li emriyom da önce pozitifi gördüm sonra kanamam oldu. 2 gün önce doktor keseyi göremedi.
4aa ve 6aa vardı benim biri çözünürken hasarlıydı. Diğerini çözdüler %100dediler iyi çözündü. İkisinide transfer ettiler. Şimdi ister istemez pgt yi araştırmaya başladım. Bir daha denersek ne yapacağımdan emin olmak istedim.Yanlış bir genelleme yapmak istemem ama memorialde 6 AA larda bir sıkıntı var sanki,benim de iki tane 6 AA ambiruim biri tutmadı diğeri çözülürken bozuldu,6ab olan tuttu,hiç birine pgt yaptirmamistik bilemiyorum belkide sağlıklı degillerdi
Merkezden nasıl bir açıklama yaptılar peki?gorusebildiniz mi? Bir de şöyle bir şey var pgt den sağlam gelebilir ama bu sağlıklı olduğu anlamına gelmiyormus malesef,ben daha önce dokuz haftalık bir kayip yaşamistim kürtaj olup genetiğe yollamistik ve kromozomal herhangi bir problem yoktu,ama bu sağlıklı olduğu anlamına gelmiyormus malesef.4aa ve 6aa vardı benim biri çözünürken hasarlıydı. Diğerini çözdüler %100dediler iyi çözündü. İkisinide transfer ettiler. Şimdi ister istemez pgt yi araştırmaya başladım. Bir daha denersek ne yapacağımdan emin olmak istedim.
Şimdilik araştırıyorum. Pazartesi günü öce burada doktora gideceğim. Sonra türkiye deki dr arayacağım. Bakalım ne diyecek neler önerecek. İnanırmısın ne yapılmalı neye inanacağımı şaşırdım.Merkezden nasıl bir açıklama yaptılar peki?gorusebildiniz mi? Bir de şöyle bir şey var pgt den sağlam gelebilir ama bu sağlıklı olduğu anlamına gelmiyormus malesef,ben daha önce dokuz haftalık bir kayip yaşamistim kürtaj olup genetiğe yollamistik ve kromozomal herhangi bir problem yoktu,ama bu sağlıklı olduğu anlamına gelmiyormus malesef.
Bence pgt değil NGS yapılmalı o daha kapsamlı oluyor,maşallah güzel embriyolarıniz olmuş bence denemeye devam edin inşallah sağlıkla kucağınıza alacaksiniz
Cnm.senin simdi kesen gorulmedimi anlamadim yazarmisin.Deneyecek olan arkadaslara soyluyorum kesinlikle pgt yapilmali benim 3 embriyom pgtye gitti 1 tanesi saglikli geldi belki degerlerini koydursaydim tutmuycakti beni piskolojik olarak yoracakti.yucel bey pgtyi bize birakti bende yapilmasindan yanayim dedim pgrtli 4ab embriyom benimle simdi insallah rabbim tamamina erdirir.4 arkadasimda memorialda pgtli embriyo ile hamile kaldiŞimdilik araştırıyorum. Pazartesi günü öce burada doktora gideceğim. Sonra türkiye deki dr arayacağım. Bakalım ne diyecek neler önerecek. İnanırmısın ne yapılmalı neye inanacağımı şaşırdım.
Benim kanamam olduğu için doktora gittim pazartesi günü kese görülmedi 3 mart transfer günümdü. Pazartesi tekrar gideceğim geç döllenme olabilir dedi. Ama benim umudum yok. Şans işi allah ol deyince herşekilde olur. Benim 4 doğal yolla kaybım var. Bununla 3 tanede tüp bebek kaybım. Senin sağlıkla ilerlesin inşallah.Cnm.senin simdi kesen gorulmedimi anlamadim yazarmisin.Deneyecek olan arkadaslara soyluyorum kesinlikle pgt yapilmali benim 3 embriyom pgtye gitti 1 tanesi saglikli geldi belki degerlerini koydursaydim tutmuycakti beni piskolojik olarak yoracakti.yucel bey pgtyi bize birakti bende yapilmasindan yanayim dedim pgrtli 4ab embriyom benimle simdi insallah rabbim tamamina erdirir.4 arkadasimda memorialda pgtli embriyo ile hamile kaldi
Bu durumda ne desek aslında iyi dilekten öteye geçemiyor. İnşallah bir sonrakine.Benim kanamam olduğu için doktora gittim pazartesi günü kese görülmedi 3 mart transfer günümdü. Pazartesi tekrar gideceğim geç döllenme olabilir dedi. Ama benim umudum yok. Şans işi allah ol deyince herşekilde olur. Benim 4 doğal yolla kaybım var. Bununla 3 tanede tüp bebek kaybım. Senin sağlıkla ilerlesin inşallah.
Teşekkürler canım.. aynı dertten derken pgt ile mi düşük yaptı.Bu durumda ne desek aslında iyi dilekten öteye geçemiyor. İnşallah bir sonrakine.
Birde aynı dertten muzdarip bir arkadaşım vardı 6/7 tane düşük yaptı. En son hamile kaldığında bağışıklıkla alakalı bir serum kullandı ve Doğum yaptı. İnşallah düşüğe neden olan sorun ne ise bulunur.
Normal yolla 6 kez düşük yaptı tüp bebekle pgtsiz 1 kez sanırım. Sonra normal yolla hamile kaldı ve doktoru ona serum tedavisi uygulamış sağlıklı bir Doğum gerçekleşti.Teşekkürler canım.. aynı dertten derken pgt ile mi düşük yaptı.
Burada en büyük sıkıntım doktor. Pazartesi bakalım duruma göre hareket edeceğim.Normal yolla 6 kez düşük yaptı tüp bebekle pgtsiz 1 kez sanırım. Sonra normal yolla hamile kaldı ve doktoru ona serum tedavisi uygulamış sağlıklı bir Doğum gerçekleşti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?