Merhaba, benim de süleymaniye den raporum var iki de negatifin vardı orada. Raporunuzun fotokopisini memorial muhasebe menekşe hanıma veriyorsunuz. Tedavi rakamı 9250 den 7400 e düşüyor. Olayları normal fiyatindan alıyorsunuz. Sadece fiyat indirimi oluyor yani, buna da şükürYok mu kimse arkadaşlar
Aaa. Dustumu acaba canim yaaa. Rabbim hayat versin insallah. Evladini sans bagislasin canim.6aa pgt li emriyom da önce pozitifi gördüm sonra kanamam oldu. 2 gün önce doktor keseyi göremedi.
Çok da umutlu değil. Dijital test yaptım negatif verdiAaa. Dustumu acaba canim yaaa. Rabbim hayat versin insallah. Evladini sans bagislasin canim.
Ay cok tesekkür ederimmmMerhaba, benim de süleymaniye den raporum var iki de negatifin vardı orada. Raporunuzun fotokopisini memorial muhasebe menekşe hanıma veriyorsunuz. Tedavi rakamı 9250 den 7400 e düşüyor. Olayları normal fiyatindan alıyorsunuz. Sadece fiyat indirimi oluyor yani, buna da şükür
Bazen diyorum hamile kalabilmekte cok guzel bisey. Ama kaldiktan sonra devam etmesi daha onemli tabii. Sende bu surekli oldugu icin cok zor olmali eminim. Rabbim saglik versin canim. Tabii tutunup devam etmemesinin sebebi arastirilmali diye dusunuyorum. Su zamanda hastanelere gitmekte riskli virusten dolayi. Rabbim muradimizi versin insallah hepimize canim. Bu son dusugun olur insallah.Çok da umutlu değil. Dijital test yaptım negatif verdi
İnşallah canım ..Bazen diyorum hamile kalabilmekte cok guzel bisey. Ama kaldiktan sonra devam etmesi daha onemli tabii. Sende bu surekli oldugu icin cok zor olmali eminim. Rabbim saglik versin canim. Tabii tutunup devam etmemesinin sebebi arastirilmali diye dusunuyorum. Su zamanda hastanelere gitmekte riskli virusten dolayi. Rabbim muradimizi versin insallah hepimize canim. Bu son dusugun olur insallah.
Cnm senin peki pgtlimiydi bu yaptirdiginİnşallah canım ..
4aa ve 6aa vardı benim biri çözünürken hasarlıydı. Diğerini çözdüler %100dediler iyi çözündü. İkisinide transfer edildi.Cnm senin peki pgtlimiydi bu yaptirdigin
Beta değerinize bakmadı mı doktor aslında benimde yoğun kanama olmuştu beta 1200 civarıydı kese görünmedi ama beta düzgün arttı sonra kese göründü sonu iyi olmadı ama bu durumda betaya bakılması önemli.Çok da umutlu değil. Dijital test yaptım negatif verdi
Bakmadılar pazartesi günü gittiğimde kendim bakmalarını söyleyeceğim. Ben tedaviye başlamadan spontan hamile kalmıştım 3000 lerde yine kese görünmemişti sonra kese oldu ama bebek olmadı. Bütün şanssızlıkları mıknatıs gibi çekiyorum galiba.Beta değerinize bakmadı mı doktor aslında benimde yoğun kanama olmuştu beta 1200 civarıydı kese görünmedi ama beta düzgün arttı sonra kese göründü sonu iyi olmadı ama bu durumda betaya bakılması önemli.
Canım genetikden dolayı olabilir. Bunu araştırdın mi..ileri yas veya bende ki gibi doğuştan bozukluk olabilir..ngs yöntemi bi araştır istersen. Pgt daha az kromozom bakılıyor ngs daha kapsamlı diye biliyorum.. aynılarını bende yaşadım ve malesef genetikden dolayı oldu bunlarBakmadılar pazartesi günü gittiğimde kendim bakmalarını söyleyeceğim. Ben tedaviye başlamadan spontan hamile kalmıştım 3000 lerde yine kese görünmemişti sonra kese oldu ama bebek olmadı. Bütün şanssızlıkları mıknatıs gibi çekiyorum galiba.
Valla ne yapacağımı bilmiyorum artık gel git hem masraf. Maddi manevi çökertiyor. Şükür yine yaptırabiliyoruz. Ama ne yapacağımı inan bilmiyorum. Sen ne yatın? Son durum ne??Canım genetikden dolayı olabilir. Bunu araştırdın mi..ileri yas veya bende ki gibi doğuştan bozukluk olabilir..ngs yöntemi bi araştır istersen. Pgt daha az kromozom bakılıyor ngs daha kapsamlı diye biliyorum.. aynılarını bende yaşadım ve malesef genetikden dolayı oldu bunlar
Sizin genetikte ne çıktı? Ben de yaptırdım 10 güne çıkar sonuçlar çok korkuyorumCanım genetikden dolayı olabilir. Bunu araştırdın mi..ileri yas veya bende ki gibi doğuştan bozukluk olabilir..ngs yöntemi bi araştır istersen. Pgt daha az kromozom bakılıyor ngs daha kapsamlı diye biliyorum.. aynılarını bende yaşadım ve malesef genetikden dolayı oldu bunlar
Ahh canim cok gecmis olsun. Insallah duzelecektir. O dikisi illa 12. Haftada mi atmak gerekiyormus simdiden atilabilse de aklinda kalmasa keske.. rapor verdiler mi ise gidiyor musun hala bu hafta
Evet bende altuğ semiz ve resul arısoy ikisinden birini tercih edecektim ama altuğ beyin bayağı fazla ücreti ve indirim de hiç yok .evrim aksoy a karar verdim araştırdım iyi bir doktormusAynen canim sana sorduktan sonra hastaneyi de aradim ben bi tek doguma indirim yapiyolarmis ama bende normal allianz sigorta var o dr muayenelerine de indirim yapiyormus yine de 350ye fln iniyordu. Testleri fln uni.hastanelerinde yaptirabilirsin belki.
Saglikla ilerlesin insallah surec. Bildigim kadariyla taksit de yapiyorlar doguma. Muayeneler de zaten aydan aya. Ben de arastirdim bir arkadasimin is arkadasi ve tum akrabalari orada dr. altug semiz diye bir doktora gidiyormus cok memnunlarmis.
Nasıl yani şuan ne durumdasın canım6aa pgt li emriyom da önce pozitifi gördüm sonra kanamam oldu. 2 gün önce doktor keseyi göremedi.
Offf kuzumÇok da umutlu değil. Dijital test yaptım negatif verdi
Aslında kanama ilk olduğu zaman doktor progesteron içeren bir iğne vurmalı o zaman kesiliyor kanama sanırım yurtdışındasınız buradaki forumlardan anladığım yurt dışında doktorlar bizimki kadar ilgili değil. Bu aralar zaten virüsten dolayı herşey karıştı. İnşallah keseyi ve bebeğinizi görürsünüzBakmadılar pazartesi günü gittiğimde kendim bakmalarını söyleyeceğim. Ben tedaviye başlamadan spontan hamile kalmıştım 3000 lerde yine kese görünmemişti sonra kese oldu ama bebek olmadı. Bütün şanssızlıkları mıknatıs gibi çekiyorum galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?