Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Slm kızlar öncelikle rabbim hepinizin yardımcısı olsun inş umut ediyorum bu sıkıntılarınız Allah’ın izniyle geçecek şimdi kendimden bahsedeyim size 12 yıllık bir zorlu süreç eşim de ve kendim de hiçbir problem yoktu ve normal yolla 6 kez tekrarlayan gebelik kayıplarım oldu bir türlü normal yolla sağlıklı bebeğim olmadı 2 kez aşılama yaptık olmadı 2 kez laparoskopi 2 kez histereskopi 3 kere tüp bebek yaptırdık 1.tedavide genetikli yaptırdık tutmadı 2. Tedavide sağlıksız embriyo geldi 3. tedavide 3 tane genetikten sağlıklı geldi 1 tanesi transfer edildi oda negatif kaldı 2 tane bu süreçte çok üzülüyorsun tabi biraz ara verdim çok bunaldım artık ne olacak diye dayanamıyordum normal yolla olan hamileliğimin bir tanesi dış gebelik ve açık ameliyat oldum artık çıkmazdaydım benim çocuğum olmayacak dedim bıraktım tedaviyi antidepresan ilaç kullanmaya başladım 1 yıl kullandım sonra kendimi iyi hissetmeye başladım tekrar kalan 2 embriyodan 1 tanesini koydurduk ama bu sefer akışına bıraktım ve rabbim çok büyük dedim sonuç pozitif Allah’ıma bin şükür 4 aylık oğlum var tabi 9 ay 9 yıl gibi geçti diyeceğim kızlar ben o günleri geride bıraktım unuttum hepsini çok şükür Allah’a önce allah doktorlar vesile sakin olun rahat olun kendinizi sakın bunaltmayın benim transferim olduktan sonra hopladım zıpladım allah ol dedikten sonra oluyor ve ben normal hamileliklerimde o kadar dikkat ederdim ki aman bişey olmasın diye kendinizi sakın üzmeyin kimsenin üzmesine fırsat vermeyin çünkü bu durumu anca yaşayan bilir çok uzun oldu ama belki umut olurum diye yazdım kaldı 1 embriyom Allah nasip ederse oğlum 1 yaşına gelince onu da koydurmayı düşünüyorum inş

Yok mu kimse arkadaşlar
Merhaba, benim de süleymaniye den raporum var iki de negatifin vardı orada. Raporunuzun fotokopisini memorial muhasebe menekşe hanıma veriyorsunuz. Tedavi rakamı 9250 den 7400 e düşüyor. Olayları normal fiyatindan alıyorsunuz. Sadece fiyat indirimi oluyor yani, buna da şükür

Ay cok tesekkür ederimmm

Çok da umutlu değil. Dijital test yaptım negatif verdi
Bazen diyorum hamile kalabilmekte cok guzel bisey. Ama kaldiktan sonra devam etmesi daha onemli tabii. Sende bu surekli oldugu icin cok zor olmali eminim. Rabbim saglik versin canim. Tabii tutunup devam etmemesinin sebebi arastirilmali diye dusunuyorum. Su zamanda hastanelere gitmekte riskli virusten dolayi. Rabbim muradimizi versin insallah hepimize canim. Bu son dusugun olur insallah.

İnşallah canım ..

Çok da umutlu değil. Dijital test yaptım negatif verdi
Beta değerinize bakmadı mı doktor aslında benimde yoğun kanama olmuştu beta 1200 civarıydı kese görünmedi ama beta düzgün arttı sonra kese göründü sonu iyi olmadı ama bu durumda betaya bakılması önemli.

Bakmadılar pazartesi günü gittiğimde kendim bakmalarını söyleyeceğim. Ben tedaviye başlamadan spontan hamile kalmıştım 3000 lerde yine kese görünmemişti sonra kese oldu ama bebek olmadı. Bütün şanssızlıkları mıknatıs gibi çekiyorum galiba.

Canım genetikden dolayı olabilir. Bunu araştırdın mi..ileri yas veya bende ki gibi doğuştan bozukluk olabilir..ngs yöntemi bi araştır istersen. Pgt daha az kromozom bakılıyor ngs daha kapsamlı diye biliyorum.. aynılarını bende yaşadım ve malesef genetikden dolayı oldu bunlar

Valla ne yapacağımı bilmiyorum artık gel git hem masraf. Maddi manevi çökertiyor. Şükür yine yaptırabiliyoruz. Ama ne yapacağımı inan bilmiyorum. Sen ne yatın? Son durum ne??

Sizin genetikte ne çıktı? Ben de yaptırdım 10 güne çıkar sonuçlar çok korkuyorum

Evet canım 12.haftada atılacak rapor vermediler izinden kullanıyorum bitince mecbur iş başı yapacağım çok teşekkür ederim kuzum
Ahh canim cok gecmis olsun. Insallah duzelecektir. O dikisi illa 12. Haftada mi atmak gerekiyormus simdiden atilabilse de aklinda kalmasa keske.. rapor verdiler mi ise gidiyor musun hala bu hafta

Evet bende altuğ semiz ve resul arısoy ikisinden birini tercih edecektim ama altuğ beyin bayağı fazla ücreti ve indirim de hiç yok .evrim aksoy a karar verdim araştırdım iyi bir doktormus

Aslında kanama ilk olduğu zaman doktor progesteron içeren bir iğne vurmalı o zaman kesiliyor kanama sanırım yurtdışındasınız buradaki forumlardan anladığım yurt dışında doktorlar bizimki kadar ilgili değil. Bu aralar zaten virüsten dolayı herşey karıştı. İnşallah keseyi ve bebeğinizi görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…