Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım da. Benim 0midim yok

Sen onun eski hastasisin aslında ama olmadı demek şuan nasılsın varmı bir gelişme
Cnm bende öle dedim eski hastasıyım dedim ama yinede ramazan başlangıcına verdi randevuyu.doktor bey virüsten dolayı sadece beş hasta kabul ediyormuş hatta sordu sekreter sağlık çalışanı yada yakını falanmısınız diye yok dedik,randevu mu vermiceklerdi acaba ne biliyim öle olsaydı.bide şimdi başka bi korku da oldu bende,yola çıktığımızda istanbul girişlerinde ateş ölçüyorlar ya o ateş ölçeri herkese dokunduruyorlar dimi ölçerken sonra bide bize dokundurcaklar.bana yada eşime dokundurup ateş ölçmeye kalkarlarsa ben kalp krizi geçirebilirim,kaldıramam onun stresini gibi geliyo iice bunaldım yani anlıycan.nolcak böle bilmiyorum.Bu arada doktorum AFP testi diye bi test istemişti çok şükür o ii çıktı sonucu.ne olduğunu bilmiyorum ama daha gidip sorma imkanım olmadı.sen nasılsın bu arada iisin dimi.bebeklerde iidir umarım.Allaha emanet olun cnm

Arkadaslar merhaba demin gobegimin altinda adet olcagim zamanki gibi karin agrim oldu cok korktum 8+3 teyim boyle olurmu

Insan herseyi kafasina takiyor bu surecte evdekiler cok abartiyorsun diyolar ama insanin elinde degil
Evet fazla dusunmemek lazim cnm, ben doktora sordum 12. Haftaya kadar hala riskli mi diye, evet dusukler en cok ilk 12 haftada olur ama bu sende dusuk riski var anlamina gelmiyor dedi dogal yolla hamile kalanlarla ayniyiz sanirim artik. Fazla dusunmuyorum ben oyuzden

Günaydın arkadaşlar cuma günü yücel beye kontrol için hast gelmem gerekiyor mu dedim yarın gel bi kontrol etsinler demis sabah eşimle gittik.gunseli hn. Bize bayağı şey söyledi şuan gelmeniz hiç normal değil pandemi has.burasi hastalık kapabilirsin çok korunman lazim vs yani virüsle ilgili. Dedim peki 9.hafta da kontrole gelecektim kan testi vs yok gelme diyor bekle 3 4 hafta 2 li test vs var dedim seklaj atılacak dedim. Bunlar için pandemi olmayan bi hast gitsen iyi olur dedi.Testler vs şimdi bırak kalsin diyor hadi onları bıraktım. Serklaj nolucak napicam ben .Tamamen düşündüğünden söyledi eminim ama bütün hast pandemi yapmak zorundalar miydi. Annem şeker hipertansiyon kolestrol koah başlangıcı ve daha saymadigim neler var ilaçları bitmiş alamıyor. Sizler ist nereye gidiyorsunuz

12.-13. haftanda gidersin canım hatta onda da özel muayenehanesi olan bir perinatologa gidersen hem ikili testini yaptırırsın hem de serklajı yapar. Hastane ortamına da girmemiş olursun. Ben İstanbul’da değilim ama yakın bir büyükşehirdeyim. Ne yazık ki artık her hafta hastaneye gitmem gerekiyor ve inanın hastaneye girmek bile beni geriyor.

Ya canim malesef hastalik sayisi malesef cok fazla oldugu icin mecbur hepsini pandemi hastanesi yaptilar dedigin gibi ama diger hastalari pek dusunmemis oldular keske bir ayrim yapilsaydi. Ben de ozel muayenehanesi olan bir doktora gitmeyi dusunuyorum ama testler icin yine de hastaneye ihtiyacimiz olacak sanirim.

Senin dogumun icin ne diyorlar peki cnm hastanede yapacaksin dimi

Canım doğuma bir şey kalmadı,belli mi zamanı,normal mi sezeryan mi karar verdiniz mi?

P Positivevibes masal3487
37+5 oldum artık her an gelebilir. Ben normal doğumu bekliyorum doktorum da saygı gösteriyor, erken almanın da çok doğru olmadığını düşünüyorum onun için şu an dışarısı anne karnından daha güvenli değil. Bakalım süreç neler gösterecek Medicana’da yapacağım doğumumu, en azından şu an öyle görünüyor.

Ayy hadi inşallah sağlıkla kolaylıkla bebeğini dünyaya getirirsin,doğumdan sonra normal doğum tecrübelerini oaylasirsan çok sevinirim,tabi bebisten fırsat bulabilirsen

Maaşallah canım sağlıkla gelsin inşallah. Biz aynı zamanda transfer olmuştuk çok iyi hatırlıyorum. 1 arkadaş daha vardı bir tek sen pozitif almıştın. Ben hala bekliyorum inşallah yakın zamanda transfer olup pozitif alabilirim. Duanı bekliyorum.

Amin canım Transfer zamanlarımız yakındı o dönem negatifler fazlaydı ne yazık ki. İnşallah bir sonraki transferinle (tedaviye gerek kalmadan doğal yolla olsun inş) pozitif sonuçlar alırsın sağlıkla devam eder.

Rabbim bekleyen, isteyen herkese, sizlere en kısa zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah hep dua ediyorum

Hiç bilmiyorum ki canım elimde tel sürekli araştırıyorum sonra tekrar başa. Doğumuna az kalmis inş kazasız belasız atlatırsın canım Allah kucağına almayi nasip etsin

P Positivevibes sen ist dimi canım bulursun bi yer bana da söyler misin ordada kaldık resmen
Ben de medicana beylikdüzüne gidiyordum canım doktor riskli diye 9. Hafta kontrol etti ama tahlilleri erteledi ikili testle yaptırırsın artık dedi başka bir yerde, sonradan duydum medicanada da çok fazla Coronalı varmış.. bende çok endişelenmiştim testler önemli en geç 8 de yapmalı niye yaptırmamı istemedi acaba diye..
demekki böylesi daha uygun hiç umudum yok ama inşallah bir kaç haftaya daha iyi olur her şey..

Hiç bilmiyorum ki canım elimde tel sürekli araştırıyorum sonra tekrar başa. Doğumuna az kalmis inş kazasız belasız atlatırsın canım Allah kucağına almayi nasip etsin

İnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım Dediğim gibi bir sıkıntın olmadığı sürece test haftalarında gidebilirsin ama hastaneye gitmen gerekirse de maskeni takıp dezenfektanını kullanırsın sürekli, kimseye yaklaşmadığın sürece bir sıkıntı olmaz üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…