- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Bana medicana çok yakın old halde orada corona hasta sayısı fazla diye tercih etmedim canım sende gitme bence medipollerde öyleymiş memorial da hastane kalmadı. Klinikler de giren çıkan insan sayısı da fazla ben şimdi bekliyorum 11.haftada test için bi yer bulucam birde seklaj içinBen de medicana beylikdüzüne gidiyordum canım doktor riskli diye 9. Hafta kontrol etti ama tahlilleri erteledi ikili testle yaptırırsın artık dedi başka bir yerde, sonradan duydum medicanada da çok fazla Coronalı varmış.. bende çok endişelenmiştim testler önemli en geç 8 de yapmalı niye yaptırmamı istemedi acaba diye..
demekki böylesi daha uygun hiç umudum yok ama inşallah bir kaç haftaya daha iyi olur her şey..
Memorial giderken maske eldiven dezenfektan tam korunakli gittim ama demek doktorlarin bi bildiği var gelme diyor hatta annen sana hamileylen ikili test mi yaptırdı dedi şuan inanın daha önemli bu virüs dedi canımİnşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalımDediğim gibi bir sıkıntın olmadığı sürece test haftalarında gidebilirsin ama hastaneye gitmen gerekirse de maskeni takıp dezenfektanını kullanırsın sürekli, kimseye yaklaşmadığın sürece bir sıkıntı olmaz üzme kendini ❤
Normal canım benim de çoğu zaman geliyor pütür pütür hatta kahve rengi olarak geldiği de oluyor tedirgin olma gayet normalmişMerhaba kizlar bugun 8+6 olduk sukur ama crinone jel bugun cok geri geldi pütür pütür normalmi sizce
Ya ne bicim zamanlara denk geldik yaMemorial giderken maske eldiven dezenfektan tam korunakli gittim ama demek doktorlarin bi bildiği var gelme diyor hatta annen sana hamileylen ikili test mi yaptırdı dedi şuan inanın daha önemli bu virüs dedi canım
Papatyam bugün dra gidecektin ne yaptın?İnşallah canım da. Benim 0midim yok
Bende bazen öyle diyorum eşim çok kızıyor. Allah beterinden korusun canım. Tedavisi yarim kalan ameliyat olup transferi bekleyen arkadaşlarım var yine bin şükür halimize. Mutlaka haber ver canım serklaji da fulya hoca ya sorucam biYa ne bicim zamanlara denk geldik yacanim her an birseyler degisiyor icimizi ferah tutalim. Ikili test sanirim 14. Haftaya kadar yapilabiliyor bizim 6-7 haftamiz fln var yani heralde. Ozamana kadar belki hamileler icin yeni biseyler cikar bilmiyorum umut ediyorum sadece. Bir yer bulursam kesin haber veririm
Ben Murat Yayla ya gitmiştim ikili test vs için perinatolog. Kendi muayenehanesi var Nişantaşı nda. Serklaj da yapıyordur, arayıp asistanıyla gorusebilir fikir alabilirsin.Bende bazen öyle diyorum eşim çok kızıyor. Allah beterinden korusun canım. Tedavisi yarim kalan ameliyat olup transferi bekleyen arkadaşlarım var yine bin şükür halimize. Mutlaka haber ver canım serklaji da fulya hoca ya sorucam bi
Negatif canım. Gönül hanım kayıp olarak rahimden kaynaklı olabilir dedi. Birdakine transfer öncesi tekrar rahim filmi çekelim dedi. Sonra tedaviye tekrar başlarsın dedi. Coronayı atlatalım da duruma bakacağız artık.Papatyam bugün dra gidecektin ne yaptın?
E o zaman nasil cift cizgi cikiyor anlamadimNegatif canım. Gönül hanım kayıp olarak rahimden kaynaklı olabilir dedi. Birdakine transfer öncesi tekrar rahim filmi çekelim dedi. Sonra tedaviye tekrar başlarsın dedi. Coronayı atlatalım da duruma bakacağız artık.
Önce hamile kaldım. Sonra düştüE o zaman nasil cift cizgi cikiyor anlamadim
Dün gece rüyamda foruma gebeliğim devam ediyor diye yazmıştın. Hayırlısı olsun. Rabbim en yakın zamanda yavruna kavuştursunNegatif canım. Gönül hanım kayıp olarak rahimden kaynaklı olabilir dedi. Birdakine transfer öncesi tekrar rahim filmi çekelim dedi. Sonra tedaviye tekrar başlarsın dedi. Coronayı atlatalım da duruma bakacağız artık.
Sağlık olsun diyprum vardır bunda da bir hayır. Bütün hamişlerin sağlıkla ilerlesinDün gece rüyamda foruma gebeliğim devam ediyor diye yazmıştın. Hayırlısı olsun. Rabbim en yakın zamanda yavruna kavuştursun
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah diğer süreçlerin güzel ilerlerSağlık olsun diyprum vardır bunda da bir hayır. Bütün hamişlerin sağlıkla ilerlesin
Saglik olsun canim insallah bugunlerini unutturacak guzellikte gunlerin olsun bundan sonraSağlık olsun diyprum vardır bunda da bir hayır. Bütün hamişlerin sağlıkla ilerlesin
ALlah gönlüne ferahlık versin inşallah bir sonrakinde pozitif alırsın. Hepinizin Berat gecenizi kutluyorum bugün dua günü hepiniz dualarımda olacaksınız inşallah hepimizin pozitif aldığınıda duyacağızNegatif canım. Gönül hanım kayıp olarak rahimden kaynaklı olabilir dedi. Birdakine transfer öncesi tekrar rahim filmi çekelim dedi. Sonra tedaviye tekrar başlarsın dedi. Coronayı atlatalım da duruma bakacağız artık.
Amin inşallah..Saglik olsun canim insallah bugunlerini unutturacak guzellikte gunlerin olsun bundan sonra
Berat gecemiz kutlu olsun.inşallah canım bu güzel gecenin hatrına yaradanım bize de anneliği tattırsın.ALlah gönlüne ferahlık versin inşallah bir sonrakinde pozitif alırsın. Hepinizin Berat gecenizi kutluyorum bugün dua günü hepiniz dualarımda olacaksınız inşallah hepimizin pozitif aldığınıda duyacağız
ALlah gönlüne ferahlık versin inşallah bir sonrakinde pozitif alırsın. Hepinizin Berat gecenizi kutluyorum bugün dua günü hepiniz dualarımda olacaksınız inşallah hepimizin pozitif aldığınıda duyacağız
Berat gecen mübarek olsun canım Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu tattirsin dualarimda olacaksınızBerat gecemiz kutlu olsun.inşallah canım bu güzel gecenin hatrına yaradanım bize de anneliği tattırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?