Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana medicana çok yakın old halde orada corona hasta sayısı fazla diye tercih etmedim canım sende gitme bence medipollerde öyleymiş memorial da hastane kalmadı. Klinikler de giren çıkan insan sayısı da fazla ben şimdi bekliyorum 11.haftada test için bi yer bulucam birde seklaj için

Memorial giderken maske eldiven dezenfektan tam korunakli gittim ama demek doktorlarin bi bildiği var gelme diyor hatta annen sana hamileylen ikili test mi yaptırdı dedi şuan inanın daha önemli bu virüs dedi canım

Memorial giderken maske eldiven dezenfektan tam korunakli gittim ama demek doktorlarin bi bildiği var gelme diyor hatta annen sana hamileylen ikili test mi yaptırdı dedi şuan inanın daha önemli bu virüs dedi canım
Ya ne bicim zamanlara denk geldik ya canim her an birseyler degisiyor icimizi ferah tutalim. Ikili test sanirim 14. Haftaya kadar yapilabiliyor bizim 6-7 haftamiz fln var yani heralde. Ozamana kadar belki hamileler icin yeni biseyler cikar bilmiyorum umut ediyorum sadece. Bir yer bulursam kesin haber veririm

Bende bazen öyle diyorum eşim çok kızıyor. Allah beterinden korusun canım. Tedavisi yarim kalan ameliyat olup transferi bekleyen arkadaşlarım var yine bin şükür halimize. Mutlaka haber ver canım serklaji da fulya hoca ya sorucam bi

Ben Murat Yayla ya gitmiştim ikili test vs için perinatolog. Kendi muayenehanesi var Nişantaşı nda. Serklaj da yapıyordur, arayıp asistanıyla gorusebilir fikir alabilirsin.

Papatyam bugün dra gidecektin ne yaptın?
Negatif canım. Gönül hanım kayıp olarak rahimden kaynaklı olabilir dedi. Birdakine transfer öncesi tekrar rahim filmi çekelim dedi. Sonra tedaviye tekrar başlarsın dedi. Coronayı atlatalım da duruma bakacağız artık.

Dün gece rüyamda foruma gebeliğim devam ediyor diye yazmıştın. Hayırlısı olsun. Rabbim en yakın zamanda yavruna kavuştursun

ALlah gönlüne ferahlık versin inşallah bir sonrakinde pozitif alırsın. Hepinizin Berat gecenizi kutluyorum bugün dua günü hepiniz dualarımda olacaksınız inşallah hepimizin pozitif aldığınıda duyacağız

Berat gecemiz kutlu olsun.inşallah canım bu güzel gecenin hatrına yaradanım bize de anneliği tattırsın.

Seninde berat gecen mübarek olsun canım
Berat gecemiz kutlu olsun.inşallah canım bu güzel gecenin hatrına yaradanım bize de anneliği tattırsın.
Berat gecen mübarek olsun canım Rabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu tattirsin dualarimda olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…