Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Demedi cnm yucel hoca klinikte konusalim dedi bu isler bitince bir yarin kurtaj olayimda hayirlisiyla

Demedi cnm yucel hoca klinikte konusalim dedi bu isler bitince bir yarin kurtaj olayimda hayirlisiyla

Uzuldum cok cnm ya mesaj da atmistm sana bugun endiselendigini biliyordum cunku. Insallah bundan sonrakiler ilerler saglikla. Dondurulmus Embriyon var mi.
Ne zaman durmus soyledi mi gercekten mide bulantilarinin bitmesine mi denk geliyor

Okuyunca o kadar üzüldüm ki, saniirm 9.haftandi. ilk kaybını senin gibi yaşamıştım ben de, inan o günkü canımın acısını hissettim okuduğumda.
Pes etmeyeceksijn, toplayacaksin kendini, er ya da geç olacak inşallah. Dua edelim bol bol mübarek günler geceler. Allah ferahlık versin, inşallah kolay atlatmak nasip etsin.

Arkadaslar merhaba gebeligim sonlandi kalp atisini duyamadik yarin kurtaj olacagim
Üzüntünü paylaşıyorum. Ne desem boş yazacak bir şey bulamıyorum açıkcası. Hepimiz sürecin meşakkatli ve zor yollarından geçiyoruz. Kimi sonuca çabuk ulaşırken kimi de bizim gibi engebeli yolları aşmaya çalışıyor. Vazgeçmek Yok inşallah biz de yolun sonuna yaklaştık. Biliyorum başa dönmek çok zor ama vardır bunda da bir hayır. Biran önce toparlanırsın umarım.

Arkadaslar merhaba gebeligim sonlandi kalp atisini duyamadik yarin kurtaj olacagim
Ahh canim benim cok uzuldumm, Allah sabrini versin insallah.
Bende bu ay poztif aldim diye sevinmistim ama malesef kimyasal gebelik oldu. Ve inanilmaz sancili ve kanamali bir adet geciriyorum. Allah yardimcimiz olsun, cok emek veriyoruz, cok buyuk fedakarlik gosteriyoruz ama nasipten oteye yol yok malesef.
İnsallah mucadele etmeye devam edicezz..

Ciktim kurtajdan arkadaslar benimde aklim almiyor her sey bu kadar yolundayken sonlanmasi her sey Allah tan sadece Rabbimden dayanma gücü istiyorum.Tabiki yıkıldım kalkmasini bilecegim.insallah .Allah yar ve yardimcimiz olsun
Amin canim aminn
Sabredecegiz, insallah bi gun bizde yavrularimiza kavusacagiz. Kimyasal gecirdim yemin ederim ona bile seviniyorum. Diyorum ki en azindan hamile kalabiliyorum. Sen de sevin, bak ben daha kese bile goreemedik hayatimda, ama umudumu kaybetmiyorum..

Ciktim kurtajdan arkadaslar benimde aklim almiyor her sey bu kadar yolundayken sonlanmasi her sey Allah tan sadece Rabbimden dayanma gücü istiyorum.Tabiki yıkıldım kalkmasini bilecegim.insallah .Allah yar ve yardimcimiz olsun
Görünce kalbim sızladı Nasıl oldu ki sen kalp atışını duymuştun bi sorun yok diye hatırlıyorum. Rabbim dayanma gücü versin .Çok üzgünüm inan

Duymustum cnm ama 9.haftada duyamadiknedenini inanki bilmiyorum
Özelden konuşmuştuk seninle,daha önce ayni şeyi yaşamış biri olarak çok uzgunum ama elden bir şey gelmiyor,rabbim bundan sonraki süreçte bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin,ben hep kendimi şöyle motive ettim,rabbim bir kere o duyguyu yaşattı bir daha olacak dedim,Allah'a sigin ona inan güven,inşallah sende bebeğini kucağına alacaksin

Arkadaslar günaydin kürtaj olanlara soruyorum dun kurtaj oldum goguslerimdeki hassasiyet gecmedi haa hemen gecmesi gerekmiyormuydu.Birde dun yogundu kanama bugun 1 ya da 2 damla boylmei oluyor

Arkadaslar günaydin kürtaj olanlara soruyorum dun kurtaj oldum goguslerimdeki hassasiyet gecmedi haa hemen gecmesi gerekmiyormuydu.Birde dun yogundu kanama bugun 1 ya da 2 damla boylmei oluyor

Günaydın. Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin çok güzel haberler alırsın inşallah Benzer şeyleri yaşayan biri olarak yazıyorum. Benim de ilk denemem kürtaj ile sonuçlanmıştı. Benim kanamam(bence lekelenme idi) bir hafta sürdü ve hiç yoğun olmadı. 40 günü bulmuştu adet olmam. Sanırım BHCG’nin düşmesi lazım belirtilerinin bitmesi için, bir haftaya azalır hatta belki biter.

Çok geçmiş olsun canım allah yaralarını kısa zamanda kapatıp olmamışa döndürsün. Tez zamanda da yeni mutluluk versin. Çok zor bir süreç ama önce sağlık biz iyi olalım ki yeni mucizelere kapımızı açalım.

Canim cok gecmis olsun. Rabbim tez vakitte tekrar guldursun yuzunu insallah.

canım öncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı bir hamilelik ve kucağına alacağın sağlıklı bir evlatla muradına yararsın maalesef ki tüp bebek gibi zorlu bir süreçti önemli olan hamile kalmak değil sağlıklı doğum yapabilmek olduğunu öğrendik Bir dahakine sağlıkla kucağına alma dileğiyle
Canım ben de kürtaj olmuştum Beta HCG değerin düşmediği için gösterin de halen hassasiyet var maalesef ki Beta HCG değeri 1 hafta içinde düşene kadar hamilelikte yaşadığın belirtilerin devam edebilir
benim kanıma olmamıştı kürtajdan 3 5 saat sonra biraz daha akışkan sonraki günler leke şeklinde 15-20 gün arası sürmüştü kürtaj nerede oldu ben Memorial de olmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…