- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Arkadaslar merhaba gebeligim sonlandi kalp atisini duyamadik yarin kurtaj olacagim
Demedi cnm yucel hoca klinikte konusalim dedi bu isler bitince bir yarin kurtaj olayimda hayirlisiyla
Okuyunca o kadar üzüldüm ki, saniirm 9.haftandi. ilk kaybını senin gibi yaşamıştım ben de, inan o günkü canımın acısını hissettim okuduğumda.Demedi cnm yucel hoca klinikte konusalim dedi bu isler bitince bir yarin kurtaj olayimda hayirlisiyla
Üzüntünü paylaşıyorum. Ne desem boş yazacak bir şey bulamıyorum açıkcası. Hepimiz sürecin meşakkatli ve zor yollarından geçiyoruz. Kimi sonuca çabuk ulaşırken kimi de bizim gibi engebeli yolları aşmaya çalışıyor. Vazgeçmek Yok inşallah biz de yolun sonuna yaklaştık. Biliyorum başa dönmek çok zor ama vardır bunda da bir hayır. Biran önce toparlanırsın umarım.Arkadaslar merhaba gebeligim sonlandi kalp atisini duyamadik yarin kurtaj olacagim
Her zaman kontrole gittiğiniz Dr muydu? Kürtaj olmadan önce başka bir Dr a muayene olun derim.Arkadaslar merhaba gebeligim sonlandi kalp atisini duyamadik yarin kurtaj olacagim
Ahh canim benim cok uzuldumm, Allah sabrini versin insallah.Arkadaslar merhaba gebeligim sonlandi kalp atisini duyamadik yarin kurtaj olacagim
Selam canım şaka gibi tekrar tekrar baktım. Çok üzüldüm. Allahım sana sabır versin. Söyleyecek birşey bulamıyorum.Arkadaslar merhaba gebeligim sonlandi kalp atisini duyamadik yarin kurtaj olacagim
Amin canim aminnCiktim kurtajdan arkadaslar benimde aklim almiyor her sey bu kadar yolundayken sonlanmasi her sey Allah tan sadece Rabbimden dayanma gücü istiyorum.Tabiki yıkıldım kalkmasini bilecegim.insallah .Allah yar ve yardimcimiz olsun
Görünce kalbim sızladıCiktim kurtajdan arkadaslar benimde aklim almiyor her sey bu kadar yolundayken sonlanmasi her sey Allah tan sadece Rabbimden dayanma gücü istiyorum.Tabiki yıkıldım kalkmasini bilecegim.insallah .Allah yar ve yardimcimiz olsun
Duymustum cnm ama 9.haftada duyamadikGörünce kalbim sızladıNasıl oldu ki sen kalp atışını duymuştun bi sorun yok diye hatırlıyorum. Rabbim dayanma gücü versin .Çok üzgünüm inan
Özelden konuşmuştuk seninle,daha önce ayni şeyi yaşamış biri olarak çok uzgunum ama elden bir şey gelmiyor,rabbim bundan sonraki süreçte bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin,ben hep kendimi şöyle motive ettim,rabbim bir kere o duyguyu yaşattı bir daha olacak dedim,Allah'a sigin ona inan güven,inşallah sende bebeğini kucağına alacaksinDuymustum cnm ama 9.haftada duyamadiknedenini inanki bilmiyorum
Nasip değilmiş demek canım Allah hayırlı bir şekilde tekrar anneliği nasip etsinDuymustum cnm ama 9.haftada duyamadiknedenini inanki bilmiyorum
Arkadaslar günaydin kürtaj olanlara soruyorum dun kurtaj oldum goguslerimdeki hassasiyet gecmedi haa hemen gecmesi gerekmiyormuydu.Birde dun yogundu kanama bugun 1 ya da 2 damla boylmei oluyor
Çok geçmiş olsun canım allah yaralarını kısa zamanda kapatıp olmamışa döndürsün. Tez zamanda da yeni mutluluk versin. Çok zor bir süreç ama önce sağlık biz iyi olalım ki yeni mucizelere kapımızı açalım.Ciktim kurtajdan arkadaslar benimde aklim almiyor her sey bu kadar yolundayken sonlanmasi her sey Allah tan sadece Rabbimden dayanma gücü istiyorum.Tabiki yıkıldım kalkmasini bilecegim.insallah .Allah yar ve yardimcimiz olsun
Canim cok gecmis olsun. Rabbim tez vakitte tekrar guldursun yuzunu insallah.Arkadaslar günaydin kürtaj olanlara soruyorum dun kurtaj oldum goguslerimdeki hassasiyet gecmedi haa hemen gecmesi gerekmiyormuydu.Birde dun yogundu kanama bugun 1 ya da 2 damla boylmei oluyor
canım öncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı bir hamilelik ve kucağına alacağın sağlıklı bir evlatla muradına yararsın maalesef ki tüp bebek gibi zorlu bir süreçti önemli olan hamile kalmak değil sağlıklı doğum yapabilmek olduğunu öğrendik Bir dahakine sağlıkla kucağına alma dileğiyleArkadaslar günaydin kürtaj olanlara soruyorum dun kurtaj oldum goguslerimdeki hassasiyet gecmedi haa hemen gecmesi gerekmiyormuydu.Birde dun yogundu kanama bugun 1 ya da 2 damla boylmei oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?