Sag ol cnm bulundugum yerde oldum.canım öncelikle çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın sağlıklı bir hamilelik ve kucağına alacağın sağlıklı bir evlatla muradına yararsın maalesef ki tüp bebek gibi zorlu bir süreçti önemli olan hamile kalmak değil sağlıklı doğum yapabilmek olduğunu öğrendik Bir dahakine sağlıkla kucağına alma dileğiyle
Canım ben de kürtaj olmuştum Beta HCG değerin düşmediği için gösterin de halen hassasiyet var maalesef ki Beta HCG değeri 1 hafta içinde düşene kadar hamilelikte yaşadığın belirtilerin devam edebilir
benim kanıma olmamıştı kürtajdan 3 5 saat sonra biraz daha akışkan sonraki günler leke şeklinde 15-20 gün arası sürmüştü kürtaj nerede oldu ben Memorial de olmuştum
Sende kurtajmi oldun cnm kendiligindenmi düştü. Ben hic bir sey hissetmedim naturel transferdi.ama sen bu donemde nasil transfer oldun.Benim sadece adet agrisi oldu karin agrisiKızlar merhaba benim 3. Tüp bebek denememde natural transfer ile tuttu malesef düşük oldu. Transferden sonra tutunduğunu hissettim arada kıpırtılar oluyordu. Şimdi kalan embriyolarla denedik bu sefer tık yok iyi kalite 2 embrio kondu sorum natural transfer olup embriosunu hisseden olmudu ? Naturelde ilaç kullanmadığımdan hissettiğimi düşünüyorum
Ewt camın 6 ay oldu kürtaj olalı 19 haftalık düştü 3 aydır transferi bekliyorumdum transferi normelde yapmıyorlar çok ısrar edince yaptılar hayırlısı bakalım bu 4. DenememSende kurtajmi oldun cnm kendiligindenmi düştü. Ben hic bir sey hissetmedim naturel transferdi.ama sen bu donemde nasil transfer oldun.Benim sadece adet agrisi oldu karin agrisi
Kendiliğinden düştü rahım ağzından şüphelendiler ama rahim ağzı uzunluğumda iyiydi bir sebeb bulamadılarSende kurtajmi oldun cnm kendiligindenmi düştü. Ben hic bir sey hissetmedim naturel transferdi.ama sen bu donemde nasil transfer oldun.Benim sadece adet agrisi oldu karin agrisi
Seninde pgtlimiydi normalmi cnm cok zor Allah sabir versin.Kendiliğinden düştü rahım ağzından şüphelendiler ama rahim ağzı uzunluğumda iyiydi bir sebeb bulamadılar
Amin cümlemize canım biz pgt yaptırmadık 2 tane 4aa embriyo verildi nasip Allah hepimizin gönlümüze göre versinSeninde pgtlimiydi normalmi cnm cok zor Allah sabir versin.
İnş bebeğin tutunur canım peki ne zaman yaptırdın transferi?Amin cümlemize canım biz pgt yaptırmadık 2 tane 4aa embriyo verildi nasip Allah hepimizin gönlümüze göre versin
İnş 3 gün oluyorİnş bebeğin tutunur canım peki ne zaman yaptırdın transferi?
Evet canım kötü bir süreç hem gebeler için hemde transfer ve tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlarım için .Ben kanamam old gitmiştim günseli hn denk geldim 13.haftadan önce bir yere çıkma dedi testlerim var dedim bırak şuan dedi çok tedirgindi demek ki nelere şahit oluyorlar. Bir kaç hafta sonra serklaj atılacak ama napicam bilmiyorum.Suan bebeğim benimle mi değil mi onu bile bilmiyorum canım inşallah bu virüs belası bitince rahat rahat tedavinize başlarsınızMerhaba kızlar fulya hocayla konuştum hasta kabul edemiyoruz transferler durdu dedi. Bazı forumlarda okudum yapan yerler varmış ya önce sağlık tabi ama çok kötü oldu bu ne zaman biteceği belli değil. Zaman kaybı yaşayacağız hem de baya Allah hayırlısını versin
Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir sonrakine pozitif alırsın,sağlıkla devam ederAmin inşallah..
Teşekkürler. İnşallah diyelim. Zaman ne gösterirse artık. Bıraktım ben.Çok geçmiş olsun canım, inşallah bir sonrakine pozitif alırsın,sağlıkla devam eder
Hayırlısı olsun hakkında,en güzelini nasip eder Allahım inşallahTeşekkürler. İnşallah diyelim. Zaman ne gösterirse artık. Bıraktım ben.
Amin inşallah..Hayırlısı olsun hakkında,en güzelini nasip eder Allahım inşallah
Hayırlı olsun transferiniz,Güzel sonuçlarınızı alırız inşallahİnş 3 gün oluyor
Amin inşallahHayırlı olsun transferiniz,Güzel sonuçlarınızı alırız inşallah
Canm düşmezse bı daha yapacaklarArkadaslar hepinize selamlar,
Malesef bende dis gebelik geciriyorum.
Ptesi gunu dusmesi icin methotrexate igne vuruldum.
Fakat hic agrim sizim, bulantim yok. Acaba bende ise yaramadi mi diye merak ediyorum. Bilgi sahibi olan arkadaslar bilgi verebilirse cok sevinirim.
Bhcg igne vuruldugum gun 255 ti, 1 gun oncesinde 190, 2 gun oncesinde 178.
Ne yapacagimi sasirdim.
resmen tutsun diye dua ettigim embriyo, dussun diye dua ediyorum. Rabbim herseyin hayirlisini nasipetsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?