Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sag ol cnm bulundugum yerde oldum.

Merhaba kızlar fulya hocayla konuştum hasta kabul edemiyoruz transferler durdu dedi. Bazı forumlarda okudum yapan yerler varmış ya önce sağlık tabi ama çok kötü oldu bu ne zaman biteceği belli değil. Zaman kaybı yaşayacağız hem de baya Allah hayırlısını versin

Kızlar merhaba benim 3. Tüp bebek denememde natural transfer ile tuttu malesef düşük oldu. Transferden sonra tutunduğunu hissettim arada kıpırtılar oluyordu. Şimdi kalan embriyolarla denedik bu sefer tık yok iyi kalite 2 embrio kondu sorum natural transfer olup embriosunu hisseden olmudu ? Naturelde ilaç kullanmadığımdan hissettiğimi düşünüyorum

Sende kurtajmi oldun cnm kendiligindenmi düştü. Ben hic bir sey hissetmedim naturel transferdi.ama sen bu donemde nasil transfer oldun.Benim sadece adet agrisi oldu karin agrisi

Sende kurtajmi oldun cnm kendiligindenmi düştü. Ben hic bir sey hissetmedim naturel transferdi.ama sen bu donemde nasil transfer oldun.Benim sadece adet agrisi oldu karin agrisi
Ewt camın 6 ay oldu kürtaj olalı 19 haftalık düştü 3 aydır transferi bekliyorumdum transferi normelde yapmıyorlar çok ısrar edince yaptılar hayırlısı bakalım bu 4. Denemem

Evet canım kötü bir süreç hem gebeler için hemde transfer ve tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlarım için .Ben kanamam old gitmiştim günseli hn denk geldim 13.haftadan önce bir yere çıkma dedi testlerim var dedim bırak şuan dedi çok tedirgindi demek ki nelere şahit oluyorlar. Bir kaç hafta sonra serklaj atılacak ama napicam bilmiyorum.Suan bebeğim benimle mi değil mi onu bile bilmiyorum canım inşallah bu virüs belası bitince rahat rahat tedavinize başlarsınız

Arkadaslar hepinize selamlar,
Malesef bende dis gebelik geciriyorum.
Ptesi gunu dusmesi icin methotrexate igne vuruldum.
Fakat hic agrim sizim, bulantim yok. Acaba bende ise yaramadi mi diye merak ediyorum. Bilgi sahibi olan arkadaslar bilgi verebilirse cok sevinirim.
Bhcg igne vuruldugum gun 255 ti, 1 gun oncesinde 190, 2 gun oncesinde 178.
Ne yapacagimi sasirdim.
resmen tutsun diye dua ettigim embriyo, dussun diye dua ediyorum. Rabbim herseyin hayirlisini nasipetsin.

Canm düşmezse bı daha yapacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…