Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de aynı şeyi yaşadm ama ben hapla kanama oldum . Seni korkutmak istemiyorum ama çok ağrı oluyor

Aaa gercekten mi? Benim hap degil igne oldum kocaman
Ama hafif agrim ve hafif aktif kanamam var. İse yaramicak diye cok endiseliyim.
Canm ben farklı merkezde oldum bunu sonra memorialde iğneyi duydum ama ben uzanmistim yükseklere kanama başlasın diye. İğne ise yaramazsa bi daha vuracaklar dış gebelik olduğu kesinleşti mi ? Benimki diş değildi ama kese de gorunmemisti. Yeri belli olmayan gebelik denmişti

Yani soyleki bhcg cok dusuk oldugu icin keseyi rahimde ne de tupte goremiyorlar fakat, bhcg bi yukselip bi dusuyor o yuzden ektopik gebelik dendi.

Yani soyleki bhcg cok dusuk oldugu icin keseyi rahimde ne de tupte goremiyorlar fakat, bhcg bi yukselip bi dusuyor o yuzden ektopik gebelik dendi.
Benim de şöyle olmuştu kese görmeye gittik göremedik doktor dedi betahcg 4 bin küsur olmalı yaptır bakalım. Yaptırdım 1000 çıktı iki gün sonra 1040 oldu sonra işte kanama başlatıldı düştü yoğun kanama oldu ama 5 gün sürdü

Duymustum cnm ama 9.haftada duyamadiknedenini inanki bilmiyorum
Canım çoktandır giremiyordum senin bebeğinin kalp atışı duyulmadı mi çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

Anladim canim, bakalim hayirlisi yarin bhcg baktircam igneden sonraki 5. Gunum olucak, insallah duser biraz rahatlarim

Canım çoktandır giremiyordum senin bebeğinin kalp atışı duyulmadı mi çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Ah ah ki ne ah aklimdan kalbimden gozumden gitmiyor ama elden bisey gelmiyor cok degisigim piskolojik olarak her sey cook boş saçma geliyor cook umutlanmistim coook hayal kurmustum ama nasibimizde yokmus ne diyeyim

Aaa gercekten mi? Benim hap degil igne oldum kocaman
Ama hafif agrim ve hafif aktif kanamam var. İse yaramicak diye cok endiseliyim.
Arkadaslar cook gecmis olsun. Rabbim tez zamanda kucaginiza bebeginizi almayi nasip etsin. Bende daha once dusuk yasamistim. Kanamayla basliyor. Adet sancisi yasiyormussunuz gibi bir agri oluyor. Bu agri bayagi kivrandiriyor. Tuvalete giderken dikkatli olun sanciyla dusebilir. Rabbim yardimciniz olsun.

Ah ah ki ne ah aklimdan kalbimden gozumden gitmiyor ama elden bisey gelmiyor cok degisigim piskolojik olarak her sey cook boş saçma geliyor cook umutlanmistim coook hayal kurmustum ama nasibimizde yokmus ne diyeyim
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sanada tüm isteyenlerede

Aminn canim Allah razi olsun, ya insallah hayirlisiyla duser de bende rahat ederim. Ama hic agrim yok malesef, o endiselendiriyor beni.

Canm kanaman başladı mı normal adet gibi
Canim benim kanamam gecen hafta Carsamba baslamisti, bugun 10. Gunum hafif agrim var, hafif kanamam devam ediyor. Dun bhcg 350 olmus. Ptesi tekrarlicaz, yukselmeye devam ederse, 1 doz daha igne olacagim. Dun tekrar ultrason oldum ama ultrasonda hicbirsey gorunmedi malesef.
Aklimda 2 soru var. Bazi dis gebeliklerde embriyo normal artislarina devam ediyor, yani 2 gunde bir 2 kat artiyor, kese gorunuyor, kalp atisi basliyor.
Benim embriyo 5aa kalite ve pgtliydi. Yani tutmus biyerlerde evet buyumeye de devam ediyor evet, ama bhcg azar azar artiyor, bu embriyonun sagliksiz oldugunu mu gosteriyor? Arkadaslar bilgi sahibi olan varsa aydinlatabilirse cok sevinirim.
2. Aklimdaki soru da, diyelim 2. Doz igne de ise yaramadi, laparoskopi yapalim dediler, ama embriyo nerde bilinmiyorki hangi tupu nasil temizlicekler???

Cnm gecmis olsun sizdeki sorun neydi birda rahime dogal yolla olmayan yerlestirilen embriyo nasil dis gebelik oluyor transferini kim yapti birde sen istanbuldan bir hocaya yazdinmi nasil olacak diye

Canım kaçtan düştü 350 ye ben de iki kere dış gebelik geçirdim.
ikisinde de laporoskopi oldum . Laporoskopi aynı zamanda tanı için de kullanılıyor yani girdiklerinde görüyorlar nerde olduğunu.
ama 350 çok düşük bir rakam ben birinde 10000 bhcg ile gittim metotreksat yapıldı yükselmeye devam etti hemen laporoskopi yapıldı. 18000 di en son
ikincide 3000 civarında zaten tüpü patlaymıştı iğnelik zaman yoktu hemen laporoskopi yaptılar.
350 ye kadar düştüyse çok küçüktür artık heralde bence laporoskopiye gerek kalmaz artık..

Benim de ilkinde nerde olduğunu bulamamışlardı. Sonradan iki gün sonra farkettiler nerde olduğunu, hatta bir tüpü alırken diğer tüpe de sıvıgönderip açık olup olmadığını kontrol etmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…