Sagolasin beyhudeCnm gecmis olsun sizdeki sorun neydi birda rahime dogal yolla olmayan yerlestirilen embriyo nasil dis gebelik oluyor transferini kim yapti birde sen istanbuldan bir hocaya yazdinmi nasil olacak diye
Sagolasin beyhudeCnm gecmis olsun sizdeki sorun neydi birda rahime dogal yolla olmayan yerlestirilen embriyo nasil dis gebelik oluyor transferini kim yapti birde sen istanbuldan bir hocaya yazdinmi nasil olacak diye
Canim cok cok gecmis olsun,Canım kaçtan düştü 350 ye ben de iki kere dış gebelik geçirdim.
ikisinde de laporoskopi oldum . Laporoskopi aynı zamanda tanı için de kullanılıyor yani girdiklerinde görüyorlar nerde olduğunu.
ama 350 çok düşük bir rakam ben birinde 10000 bhcg ile gittim metotreksat yapıldı yükselmeye devam etti hemen laporoskopi yapıldı. 18000 di en son
ikincide 3000 civarında zaten tüpü patlaymıştı iğnelik zaman yoktu hemen laporoskopi yaptılar.
350 ye kadar düştüyse çok küçüktür artık heralde bence laporoskopiye gerek kalmaz artık..
Evet canim hicbirsey gorunmuyor zaten, 10 gundur kanamam var rahim incelmis ama bhcg arttigi icin dis gebelik diyorlar. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin, insallah senin dedigin gibidir canimEn yüksek gördüğün değer 350 ise dış gebelik olduğuna karar veremezler bence canım,
çünkü o değerlerde sağlıklı bir kese de görünmezki . En azında vajinal da olsa görünmesi için 1000-2000 e ulaşması gerekir.
bence dış gebelik olmayabilir, sağlıklı gelişmeyen bir gebelik olabilir, öylesi daha hayırlı olur inşallah, hiç içini karartma bence seninki kendiliğinden düşer..
Amin canım ,çok geçmiş olsun ,en kısa zamanda daha iyi olacaksın, rabbim gücünü arttırsın, bu günlerde geçicek, güzel günlerin olucak sabırla mücadeleye devamCiktim kurtajdan arkadaslar benimde aklim almiyor her sey bu kadar yolundayken sonlanmasi her sey Allah tan sadece Rabbimden dayanma gücü istiyorum.Tabiki yıkıldım kalkmasini bilecegim.insallah .Allah yar ve yardimcimiz olsun
Merhaba hikayenizi bilmiyorum tam ama sanırım bebeğinizin kalp atışı olmamış cok geriye gidemedim umut olsun diye yazıyorum 27.haftada kaybettiğim bir meleğim var bu kayıp sonrası sisli memorialde pgt yöntemine karar verdik eşimde ve bende sıkıntı yoktu genetik testlerde temiz olmasına rağmen korkumdan pgt başvurdum hatta semra hanım gerek görmemesine rağmen riske atmak istemedi ayni açıyı yasamamam için ilk transferim ilaçlı tuttu 5+6 günlük iken yücel hocanın gözünün önünde düşük yaptim 2 ay sonra 2.transferimi oldum natural transfer olsun sansin artar dediler tamam dedim transferin 5.günü adet oldum bundan sonra ben yokum dedim yücel hocaya semra hoca aradi beni asla unutamam gel bir görüşelim diye biz gittik ve beni ikna ettiler 2 ay sonra tekrar basladik tabi bende hic umut yoktu her kontrole gidiyorum hocam bosa beni yoruyorsunuz diyip duruyordum 3.transferim semra hoca yaptı natural oldum yine ama ben ısrarla progestan istedim yücel hoca başta gerek yok dese de ben ısrar edince başladı sonuç su an 16 aylik bir oglum var :) pes etmeyin iyi ki iyi ki beni birakmamislar ve ikna etmişler diyorum su an psikolojini anlıyorum ama bir gun ins sende iyi ki peşini birakmamisim dersin..Ah ah ki ne ah aklimdan kalbimden gozumden gitmiyor ama elden bisey gelmiyor cok degisigim piskolojik olarak her sey cook boş saçma geliyor cook umutlanmistim coook hayal kurmustum ama nasibimizde yokmus ne diyeyim
cevap verecek kimse yok mu ?virüs yüzünden şişli memoriale gidemiyoruz yardımcı olacak birilerini bekliyorum...
Allah sabrını verir inşallah. Evlat sahibi olamamakta kaybetmekte çok acı veren bir şey.kızlar merhaba ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim 3 ay korunduk tekrar hamile kaldım ama onu da 15 haftalıkken kaybettim maalesef o kadar zor günlerdi ki içim hala yanıyor canım çok acıyor evet doğal yollardan hamile kalabiliyorum ama bebeklerim normal muayeneye gittiğimde ölmüş oluyorlar dünya başıma yıkılıyor... tüm testler yapıldı düşüklerime bir sebep bulunamadı... instagramda bir hoca ile görüştüm şişli memorial de kendisi genetiğine bakılmış embriyo transferi ile tüp bebek deneyebileceğimizi söyledi şuan virüs yüzünden gidemiyorum... şişli memorialde bebek genetiğine bakılmış embriyolarla ne kadar tutar tüp bebek yardımcı olursanız çok sevinirim
Genetik, kan pıhtılaşması hepsine bakıldı sebep yok şişli memoriale gideceğiz ama virüs sebebiyle şuan gidemiyoruz acaba maliyet olarak ne kadar olur diye yazdım bendeAllah sabrını verir inşallah. Evlat sahibi olamamakta kaybetmekte çok acı veren bir şey.
Eğer kayıplarımıza tüm testler yapıldıysa muhakkak genetik testte yapılmıştır. Tüp bebek denemeden önce bakılması gereken her şeye baktırın. Belki altında yatan farklı neden vardır. Lan pıhtılaşması gibi. Ama zaten memoriala giderseniz bu tarz testleri isteyeceklerdir. Tekrar geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba cok gecmis olsun, bir embiryoyu genetige gonderme ucreti 295 dolar, tedavi 9 bin civari ilaclar ortalama 3000 tutuyor.
1 kimyasal düşüğüm vardi 1 27 haftalık kaybın benimde sebebim pek net değildi sisli memorialde pgt yapıldı cok şükür yanında su an baska merkeze hic gitmeyin derim doğru yer sisli memorial ve yücel hoca kesinlikle Allah yardımciniz olsunkızlar merhaba ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim 3 ay korunduk tekrar hamile kaldım ama onu da 15 haftalıkken kaybettim maalesef o kadar zor günlerdi ki içim hala yanıyor canım çok acıyor evet doğal yollardan hamile kalabiliyorum ama bebeklerim normal muayeneye gittiğimde ölmüş oluyorlar dünya başıma yıkılıyor... tüm testler yapıldı düşüklerime bir sebep bulunamadı... instagramda bir hoca ile görüştüm şişli memorial de kendisi genetiğine bakılmış embriyo transferi ile tüp bebek deneyebileceğimizi söyledi şuan virüs yüzünden gidemiyorum... şişli memorialde bebek genetiğine bakılmış embriyolarla ne kadar tutar tüp bebek yardımcı olursanız çok sevinirim
Yeni zam gelmiş sanırım güncel fiyatı hiç bilmiyorum. 1/2 ay önce tüp bebek 9.250 pgt 295 dolardı embriyo başına. İlaçta kişiden kişiye göre değişiyor. Maddi olarak zor bir süreç. Tedavi olarak çok şükür ben hiç zorlanmadım huzurlu bir merkez ben çok rahat hissettim. Salgın yüzünden ben de transfer olamadım önce sağlık. Ne kendimizi ne de başkasını tehlikeye atmamak için biraz daha sabır. Hasta kabul ediyorlar mı bilmiyorum ama şahsi fikrim bekleyin.Genetik, kan pıhtılaşması hepsine bakıldı sebep yok şişli memoriale gideceğiz ama virüs sebebiyle şuan gidemiyoruz acaba maliyet olarak ne kadar olur diye yazdım bende
Teşekkürler cevabınız için... Şuan zaten korunma sürecindeyim sizinde dediğiniz gibi ne kendimi ne de bir başkasını riske atamam.Yeni zam gelmiş sanırım güncel fiyatı hiç bilmiyorum. 1/2 ay önce tüp bebek 9.250 pgt 295 dolardı embriyo başına. İlaçta kişiden kişiye göre değişiyor. Maddi olarak zor bir süreç. Tedavi olarak çok şükür ben hiç zorlanmadım huzurlu bir merkez ben çok rahat hissettim. Salgın yüzünden ben de transfer olamadım önce sağlık. Ne kendimizi ne de başkasını tehlikeye atmamak için biraz daha sabır. Hasta kabul ediyorlar mı bilmiyorum ama şahsi fikrim bekleyin.
Merhaba canım nasılsın sen medicana kadıköy e mi gidiyorsuncanım hikayen aklımda değil ama .istersen medicana yasemin çekmez ile bir görüş derim
Merhaba canımMerhaba canım nasılsın sen medicana kadıköy e mi gidiyorsun
Merhaba canımah başıma gelenler. ben 7+4 günü kürtaj oldum. kalbi durdu bebeğimin. gitmiyorum şuan ama dondurulmuşum var orda. anvak oradaki dr yasemin çekmez..kendi yerini açtı. Yine ona giderim medicananın labını kullanıyor yine
estağfurullah kısmet değilmiş. allahım en kısa zamanda tekrar o mucizeyi yaşatır inşallah. anladım canım.ben o dr u bilmiyorum. memnunsan devam ederdim ben olsam .elektriğine uygun dr bulmak zor oluyor.ve de alanında uzman.Canım kusura bakma bilmeden yarani kanattim çok geçmiş olsun Allah sağlıkla tekrarini nasip etsin. Bende oraya başladım da timuçin timuroğlu 'na face de rahim ağzı yetmezliği diye bi sayfa var ordan buldum doktoru beylikdüzünde ta kadıköy e gidiyorum nasıl olucak bilmiyorum sana bi sorayim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?