Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Genetik, kan pıhtılaşması hepsine bakıldı sebep yok şişli memoriale gideceğiz ama virüs sebebiyle şuan gidemiyoruz acaba maliyet olarak ne kadar olur diye yazdım bende
Merhabalar hikayemiz benziyor sizinle. Cd56 testi yaptirdinizmi. Benim de doğal hamilelik sonucu 2 kaybım var.cok üzücü sizi cok.iyi anlıyorum. Benim.cd56 testim bayağı yüksek çıktı. Ben de şu salgın bitince tup bebek tedavisine başlayacağım ve serum tedavisi olacağım kısmetse.cd56 dedikleri benim vücudumda öldüren katil hücreler fazlaymış.bazen vücut bebeği yabancı bir dışım olarak algılayıp atıyormuş. Bazı merkezlerde bu testleri tedaviye başlamadan yaptiriyormus ve tedaviyle beraber seruma da basliyorlarmis. Sağlıklı doğum yapan çok kişi duydum bu şekilde. Belki sizin de böyle birseydir sorununuz

Çok geçmiş olsun canım Allah dayanma gücü versin ve tekrar yaşatsın inşallah hepimize.ben de geçen sene doğal ikizlerimi 7. haftada kalp atışı duyulmadığı için kaybettim.2017 de 8 haftalıkken kalbi durmuştu ilk bebeğimin.simdi cd56 testi yaptırdım ve tekrar hamile kalırsam serum tedavisine başlıcam kısmet olursa.benim de bir sebep bulamadılar. Belki senin de böyle birseydir.kadin vücudu bazen bebeği yabancı cisim olarak algılayıp atıyormuş. Benim vücudumda katıl hücreler fazlaymış mesela.

Tekrar mucizeyi yaşatsın bizlere Allah diyecektim eksik yazmışım.

Cevabınız için çok teşekkür ederim bu testi daha önce hiç duymadım yaptırmadım da testin tam olarak aldı nedir ? Homosistein dediler bana ama bir de neden tüp bebek deniyorsunuz ?

Cevabınız için çok teşekkür ederim bu testi daha önce hiç duymadım yaptırmadım da testin tam olarak aldı nedir ? Homosistein dediler bana ama bir de neden tüp bebek deniyorsunuz ?
Testin adı cd56 testi. Tekrarlayan gebelik kayıpları ya da başarısız tup bebek tedavilerinde yaptırılıyor. Ilcemdeki bir ozel hastaneye gidip cd56 testi yaptirmak istiyorum dedim ve yaptilar.fiyati da 400 tl civari.bence yaptirin derim.birsey kaybetmezsiniz aksine belki de sizin de probleminiz budur ,bebek kaybi yerine kaybiniz 400 tl olsun.Neden tup bebek yaptırmak istediğime gelince yaşım 41 olacak bu yaz. O yüzden acele etmek istiyorum yaş geçiyor.dogal hamile kalıyorum ama bu da çok kolay olmuyor.2017 de ve 2019 da hamile kalabildim .yaş ilerleyince malum yumurta rezervi ve kalitesi düşüyor. Bir de amh değerim 0.06 olmuş. Yanı acele etmem lazim

teşekkür ediyorum cevabınız için inşallah en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize...

Rabbim hepimize bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

sağol canım . tutmaması. tutup devam etmemesi hepsi ayrı acı. ben cd 56 kanda yaptırdım. değerim 5 mi ne çıkmıştı. senin de kandan mı . ve de sonucun ne çıkmıştı. bana fulya hnm memorialda o test anlamsız dedi. çünkü kanda dolaşan ile rahimde dolaşan karil hücre aynı şeyi ifade etmez dedi. neredeb örnek alsan farlkı çıkar gibi bişey dedi

Canım seninle yazismistik,çok çok geçmiş olsun,rabbim bir daha yaşatmasın,ben de aynı seyleri yaşadım,ikinci tüp bebek tutmuştu fakat 8+5 de kalbi durmustu bebeğimin,o acıyı çok iyi bilirim,ama insana bir jmut da veriyor en azından hamile kalabiliyorum diyor jnsan o nedenle rahat ol,bir kere hamile kaldıysan yine kalırsın inşallah

Kızlar sizce Mayıs ayının ortalarına doğru tedaviye başlarlar mı yeniden ? Haziranı mı beklerler ? Fikri olan var mı ?

tedaviye yeni başlayacak hastaların değerlendirilmesi gibi sanırım. Aşamalı olarak ilerleyeceklermiş.
Ben dondurulmuş embriyo işin başlayacağım tedaviye . Sanırım mayısın ortasında artık almaya Başlarlar gerçi bu durumda insan hastaneye gitmeye de korkuyor ama

Ben dondurulmuş embriyo işin başlayacağım tedaviye . Sanırım mayısın ortasında artık almaya Başlarlar gerçi bu durumda insan hastaneye gitmeye de korkuyor ama
Ptesi başladılar poliklinik düzeyinde hasta almaya. Bence en azından bayram sonrasını bekleyin.

Merhaba.. Ben de kandan baktirdim benim bayağı yüksek 35.8 çıktı.kanda dolaşan ile rahimde dolaşan farklı ise o zaman yüksek çıktığını varsayıp ona gore serum tedavisi başlasınlar .sonuçta bu serumun bir zararı yok.yigun bakım hastalarına beslenmeleri için veriliyormuş.vitamin takviyesi gibi yani. Zararı yok ama ya bize fayda edecekse.ya bunun sayesinde sağlıklı bir şekilde doğuracaksak.saglikli doğum yapan çok varmış bu serumla.hatta bence cd56 testi yapmaya bile gerek yok .direkt verilmeli serum..fulya hanım kandan yapılan anlamsız demiş sana, Rahimden baktığında anlamlı olunca ne yapacakmış merak ettim.farzedelimki rahimden bakinca 5 ten yüksek çıktı senin o zaman nasıl bir tedavi uygulayacak.bir de merak ettim rahimden bakılınca ne kadar ücret vereceksin.o ücreti verene kadar yüksek olduğunu farzedip direkt uygulasınlar serumu.ama yoooook illa para alacaklar. Arkadaşlar biraz sorgulayın bence sonuçta bütün merkezler aynı kimse babasının hayrina yapmıyor.elbet para kazanacaklar bir ticarethane onlar çünkü. Kusura bakma çok doluyum.cok kızıyorum sisteme.daha önceden sahit olduklarımdan dolayı, kendim ve arkadaslarimdan duyduklarim.ozel hastanedeki doktorlar bile gelen hastalara fazladan tahlil yapıyor ggereksizyere.nedeni hastane yönetimi para kazansın diye .doktorlara tembihliyorlar çünkü. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Umarım anlatabilmisimdir.cok sömürüluyoruz. Muhtacız ya

canım çok sağol.evet yazışmıştık. çok üzücüymüş cidden. inşallah allah yenisini gösterir .hamile kalabilmek iyi bir şeymi olasılık artarmı. ama ben hala regli.bile olmadım 70gün geçti kürtajdan inşallah sağlıcakla kucağıma alırım.sen neler yaptın

çok güzel yazMışsın haklısın haklıyız. zaten ben sorularıma yeterli cevap alamadım. bana en kötü ihtimalllere göre tedavi yapsanız ne yaparsınız dedim birşey demediler.bir serum dendi. sonra ben bireysel dr takibi olan bir yere gittim. ve orada hamile kaldım. şans belki bilmiyorum . ama doğal olsun diye bazı dr lar en az ilaç hormon tercih ediyor. ama işte bizi anlamıyolar hem maddi hem manevi çok yıptandık ve tahammülümüz kalmadı maalesef.

Dr a gittiniz mi? 45 gün içinde regl olmanız lazım.

Olur canım olur neden olmasın,hatta ihtimalin artar Allah'ın izniyle,bende kürtajdan 45 gün sonra falan olmuştum,sonraki aylarda da gec olmustum,kaç günü normaldir hiç bilmiyorum doktoruna sor olmadı bir sokturucu falan kullan,tabi öncesinde korunmadiysaniz muhakkak test yap hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…