- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
gitmedim yazıştık..cyclo verdi. o bitince regli olurmuşumDr a gittiniz mi? 45 gün içinde regl olmanız lazım.
Ben 4.5 ay regl olamamıştın. Cyclo 2 ay kullandım. Regl olamadım. 4.5 ayın sonunda hsg çekerken rahim ağzımın yapışmış olduğu anlaşıldı. İnşallah öyle bir durum yoktur ama temkinli olun.gitmedim yazıştık..cyclo verdi. o bitince regli olurmuşum
yaa aslında ondan da korkuyorum. rahim inceliğide olabilirmişBen 4.5 ay regl olamamıştın. Cyclo 2 ay kullandım. Regl olamadım. 4.5 ayın sonunda hsg çekerken rahim ağzımın yapışmış olduğu anlaşıldı. İnşallah öyle bir durum yoktur ama temkinli olun.
Benim inceldi. Toparlanmıyoryaa aslında ondan da korkuyorum. rahim inceliğide olabilirmişinşallah olırum. rahim filmi aklımda .corona yüzünden erteliyorum
Canım eğer vakumlu kürtaj olduysan Allah'ın izniyle bir şey olmaz merak etme,ben de şükür incelme de olmadı yapışıklık da olmadi ama eski usul kürtajla bu iki risk çok daha fazlayaa aslında ondan da korkuyorum. rahim inceliğide olabilirmişinşallah olırum. rahim filmi aklımda .corona yüzünden erteliyorum
Merhaba. Banada size denildiği gibi denilmişti rahımde farklı kanda farklı diye. Ben kandan yaptrdım 14.1 cıktı. Fakat bu akşam katıldgm canlı yayında doktor kandakide önemli dedi hangisine inanayım şaşırdımsağol canım . tutmaması. tutup devam etmemesi hepsi ayrı acı. ben cd 56 kanda yaptırdım. değerim 5 mi ne çıkmıştı. senin de kandan mı . ve de sonucun ne çıkmıştı. bana fulya hnm memorialda o test anlamsız dedi. çünkü kanda dolaşan ile rahimde dolaşan karil hücre aynı şeyi ifade etmez dedi. neredeb örnek alsan farlkı çıkar gibi bişey dedi
Merhaba siz bu cd56 testini kandan mı yaptırdınız rahımden mi? Ben kandan yaptrdım %14.1 cıktı biraz yuksek gbi merak ettım bende.Merhabalar hikayemiz benziyor sizinle. Cd56 testi yaptirdinizmi. Benim de doğal hamilelik sonucu 2 kaybım var.cok üzücü sizi cok.iyi anlıyorum. Benim.cd56 testim bayağı yüksek çıktı. Ben de şu salgın bitince tup bebek tedavisine başlayacağım ve serum tedavisi olacağım kısmetse.cd56 dedikleri benim vücudumda öldüren katil hücreler fazlaymış.bazen vücut bebeği yabancı bir dışım olarak algılayıp atıyormuş. Bazı merkezlerde bu testleri tedaviye başlamadan yaptiriyormus ve tedaviyle beraber seruma da basliyorlarmis. Sağlıklı doğum yapan çok kişi duydum bu şekilde. Belki sizin de böyle birseydir sorununuz
hiç bilmiyorum.sormadım bileCanım eğer vakumlu kürtaj olduysan Allah'ın izniyle bir şey olmaz merak etme,ben de şükür incelme de olmadı yapışıklık da olmadi ama eski usul kürtajla bu iki risk çok daha fazla
Rahim filminde belli oluyor mu incelme olup olmadığı ? Ben de kürtaj olmuştum merak ettimCanım eğer vakumlu kürtaj olduysan Allah'ın izniyle bir şey olmaz merak etme,ben de şükür incelme de olmadı yapışıklık da olmadi ama eski usul kürtajla bu iki risk çok daha fazla
Normal bir vajinal muayeneyle bile belli olur,onun için rahim filmi şart değil,ben iki kere çektirdim ikisinde de rahim kalinlivi inceliği yazmiyordu,daha çok tüpler acikmi kapalı mı,miyom,polip var mı yok mu o tarz şeyler yaziyor.iyi bir uzmana kürtaj olunduysa rahim inceliği olacagini pek sanmıyorum acikcasiRahim filminde belli oluyor mu incelme olup olmadığı ? Ben de kürtaj olmuştum merak ettim
Artık hep vakumlu yapılıyor. Tam aksine bu konuyu ciddiye alan hekimler itina ile kazıyarak yaparmış işlemi. Ben güya deneyimli hekime gittim, kürtaj konusundaki deneyimini bilemem tabi ki ama başıma gelmeyen kalmadı.Canım eğer vakumlu kürtaj olduysan Allah'ın izniyle bir şey olmaz merak etme,ben de şükür incelme de olmadı yapışıklık da olmadi ama eski usul kürtajla bu iki risk çok daha fazla
Hadi ya iyi ama benim birkaç eksik testim vardı onları yaptırmadan başlamazlar tedaviye değil mi?Arkadaşlar şişli memorial pazartesi tedaviye (yeni tedavi-transfer) başlıyormuş. Bilginiz olsun.
Merkezi arayıp danışın istersenizHadi ya iyi ama benim birkaç eksik testim vardı onları yaptırmadan başlamazlar tedaviye değil mi?
Dondurulduktan sonra oluyormuymuş oluyorsa da şimdi öğrendim?Merhaba arkadaşlar. İsteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hayırlı ramazanlar diliyorum . İçinde bulunduğumuz bu durumdan Allah biran önce tüm dünyayı kurtarsın.
Aranızda donmuş embriyolarına sonradan pgt yaptıran var mı acaba ?
Ben yaptirdim ama sonuç sagliksiz geldiMerhaba arkadaşlar. İsteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hayırlı ramazanlar diliyorum . İçinde bulunduğumuz bu durumdan Allah biran önce tüm dünyayı kurtarsın.
Aranızda donmuş embriyolarına sonradan pgt yaptıran var mı acaba ?
Merhaba .. bahçeci tedavilere başlamışmi bilginiz varmı acaba. Memorial konusunda çok memnun kalan arkadaş var burda onlar daha iyi cevap verecektir umarım size ben biz eşimle bahçeci düşünüyorum.çünkü benim tekrarlayan doğal iki düşüğüm var.bahcecide serum tedavisi uyguluyormus. Şu cd 56 testi için yani. Benim yüksek. Düşünlerimin sebebi bu olabilir.benim gibi olan bazı arkadaşlar sağlıklı doğum yapmışlar bahcecide. Ama bir de kötü bir tarafida varmış. Embriyoları karistirmislarArkadaşlar memorial da doktorlar ve sistemden memnun muydunuz? Narkoz kısmı nasıl oluyor? Yarın başlıcam ama karar veremedim bahçeci mi memorial mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?