Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben 4.5 ay regl olamamıştın. Cyclo 2 ay kullandım. Regl olamadım. 4.5 ayın sonunda hsg çekerken rahim ağzımın yapışmış olduğu anlaşıldı. İnşallah öyle bir durum yoktur ama temkinli olun.
yaa aslında ondan da korkuyorum. rahim inceliğide olabilirmişinşallah olırum. rahim filmi aklımda .corona yüzünden erteliyorum

yaa aslında ondan da korkuyorum. rahim inceliğide olabilirmişinşallah olırum. rahim filmi aklımda .corona yüzünden erteliyorum
Canım eğer vakumlu kürtaj olduysan Allah'ın izniyle bir şey olmaz merak etme,ben de şükür incelme de olmadı yapışıklık da olmadi ama eski usul kürtajla bu iki risk çok daha fazla

Merhaba. Banada size denildiği gibi denilmişti rahımde farklı kanda farklı diye. Ben kandan yaptrdım 14.1 cıktı. Fakat bu akşam katıldgm canlı yayında doktor kandakide önemli dedi hangisine inanayım şaşırdım

Merhaba siz bu cd56 testini kandan mı yaptırdınız rahımden mi? Ben kandan yaptrdım %14.1 cıktı biraz yuksek gbi merak ettım bende.

Canım eğer vakumlu kürtaj olduysan Allah'ın izniyle bir şey olmaz merak etme,ben de şükür incelme de olmadı yapışıklık da olmadi ama eski usul kürtajla bu iki risk çok daha fazla
Rahim filminde belli oluyor mu incelme olup olmadığı ? Ben de kürtaj olmuştum merak ettim

Rahim filminde belli oluyor mu incelme olup olmadığı ? Ben de kürtaj olmuştum merak ettim
Normal bir vajinal muayeneyle bile belli olur,onun için rahim filmi şart değil,ben iki kere çektirdim ikisinde de rahim kalinlivi inceliği yazmiyordu,daha çok tüpler acikmi kapalı mı,miyom,polip var mı yok mu o tarz şeyler yaziyor.iyi bir uzmana kürtaj olunduysa rahim inceliği olacagini pek sanmıyorum acikcasi

Artık hep vakumlu yapılıyor. Tam aksine bu konuyu ciddiye alan hekimler itina ile kazıyarak yaparmış işlemi. Ben güya deneyimli hekime gittim, kürtaj konusundaki deneyimini bilemem tabi ki ama başıma gelmeyen kalmadı.

Dondurulduktan sonra oluyormuymuş oluyorsa da şimdi öğrendim?

Ben yaptirdim ama sonuç sagliksiz geldi

Arkadaşlar memorial da doktorlar ve sistemden memnun muydunuz? Narkoz kısmı nasıl oluyor? Yarın başlıcam ama karar veremedim bahçeci mi memorial mi?

Arkadaşlar memorial da doktorlar ve sistemden memnun muydunuz? Narkoz kısmı nasıl oluyor? Yarın başlıcam ama karar veremedim bahçeci mi memorial mi?
Merhaba .. bahçeci tedavilere başlamışmi bilginiz varmı acaba. Memorial konusunda çok memnun kalan arkadaş var burda onlar daha iyi cevap verecektir umarım size ben biz eşimle bahçeci düşünüyorum.çünkü benim tekrarlayan doğal iki düşüğüm var.bahcecide serum tedavisi uyguluyormus. Şu cd 56 testi için yani. Benim yüksek. Düşünlerimin sebebi bu olabilir.benim gibi olan bazı arkadaşlar sağlıklı doğum yapmışlar bahcecide. Ama bir de kötü bir tarafida varmış. Embriyoları karistirmislar Ama ben iyi tarafından bakmak istiyorum.boyle bir hata yapan bir merkez artık daha da temkinlidir herhalde yine aynı şeyi yapmamak icin memorial bana çok uzak mesafe olarak.

Ben daha önce bahçeciye gittim olmadı. Acaba bende mi labaratuvar mi problemli ? Memorialla da görüştüm bir sürü tetkik istediler. Bahçeci o kadar incelemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…