Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dondurulduktan sonra oluyormuymuş oluyorsa da şimdi öğrendim?
Oluyor evet ama tabi kalitesini bozabiliyor riskli biraz keşke baştan yaptırsaydım şimdi pişman oldum. Bu arada diğer sorunuza cevabınızı vereyim kesinlikle memoriali tavsiye ederim. Çok umutsuz vaka idim ilk denemede yavruma sağlıkla kavuştum bin şükür olmasaydıda yine orda denerdim. İlgileri alakaları emindim dürüstlükle her şeyin yapıldığından.
Ben yaptirdim ama sonuç sagliksiz geldi
teşekkür ederim kliteleri neydi gönderdiğiniz embeiyoların ?

Çok fazla inceliyorlar test istiyorlar memorial da. Başlıcam yarın inş iyi olur Beril hanımla.

Çok fazla inceliyorlar test istiyorlar memorial da. Başlıcam yarın inş iyi olur Beril hanımla.
Benim yaptırdığım dönemde Beril Hanım yoktu. Tanımıyorum kendisini ama zaten ekip başı Semra Hanım olduğu sürece önemli olan bu. Her şey kendisinin kontrolünde ilerliyor her hasta için. Ben Yücel Bey ve Gönül Hanım ile ilerlemiştim. İnşallah sağlıkla ilk denemenizde kucağınıza alırsınız.

rica ederim bana kaliteleriyle ilgili bisey demediler sadece orta kalite banada anne olamasin diyo burdaki doktor beril hanimla gorstum oraya gitcem insallah olur sizin sorun neydi

rica ederim bana kaliteleriyle ilgili bisey demediler sadece orta kalite banada anne olamasin diyo burdaki doktor beril hanimla gorstum oraya gitcem insallah olur sizin sorun neydi
Böyle bir şeyi nasıl diyorlar anlamıyorum. Benim iki tüpümde yok tek yumurtalığım yok rezervim azdı. Daha önce 2 ameliyat geçirmiştim tüp bebek öncesi bir ameliyat daha olmak zorunda kaldım. Rabbim nasip etti çok şükür. Sizede nasip olsun hiç ümitsizliğe düşmeyin.

sizin adiniza sevindim Allah bagislasin cocugunuzu insallah rabbim bizede nasip eder evet hiç dusunmeden diyolar bunlar etkilenirmi umurlarinda degil onlar sadece isini yaparlar gerisi umurlarinda degil

sizin adiniza sevindim Allah bagislasin cocugunuzu insallah rabbim bizede nasip eder evet hiç dusunmeden diyolar bunlar etkilenirmi umurlarinda degil onlar sadece isini yaparlar gerisi umurlarinda degil
Canim rabbim hepimizin hastaliklarina şafi ismiyle şifa versin . bu mubarek ramazanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Memorial damı bebeğinize kavuştunuz?

Merhaba
Tedavi için memorial şişli gönül hanımı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz aranızda gönül hocaya tedavi olan var mı

Merhaba
Tedavi için memorial şişli gönül hanımı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım yardımcı olur musunuz aranızda gönül hocaya tedavi olan var mı
Benim doktorum başından sonuna kadar hep gönül hanımdı çok şükür bin şükür şuan oğlum 5 buçuk aylık oldu. İçiniz rahat olsun merkezden çok memnun kaldım sizde gittikten sonra göreceksiniz.

Hangi dr ilgilendi sizle?
Dr değiştirebilir miyiz?
İlgileri nasıldı? Sizin sorun neydi tam olarak?

Doğum yapınca haber vereceğimi söylemiştim. 2 hafta önce doğum yaptım her şey yolunda ilerlediği için normal doğum oldu. Rabbim isteyen herkese, bu gruptakilere sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin
Gözün aydın canım,maşallah normal doğum yapmışsın darısı başımıza olsun inşallah,ben bu ara tansiyonla ugrastigim için sanırım normal doğum hayal gibi ama nasip olursa bende çok istiyorum

Merhaba arkadaşlar, aranızda beni hatırlayanlar olur mu bilemiyorum. Bende bebeğime bu merkezde sahip oldum. Şimdi 21 aylık oldu kızım. Hiç ummadığım bir anda acaba menepozamı girdim (38 yaşındayım) ne oluyor bana diye gittiğim doktorda hamile olduğumu öğrendim ve hayatımın şokunu yaşadım. Dondurulmuşları denemeli miyim 2. Bebeğe hazır mıyım? Yapamam herhalde diye kendimi sorguladığım bi zamanda gebeliği öğrendim bir oğlum olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarınız Çifter Çifter bebelerle dolsun inşallah.

Gözün aydın canım,maşallah normal doğum yapmışsın darısı başımıza olsun inşallah,ben bu ara tansiyonla ugrastigim için sanırım normal doğum hayal gibi ama nasip olursa bende çok istiyorum

Sağol canım ikiniz için de en sağlıklı şekilde kavuşun inşallah İnşallah doğumunun her anı gönlüne göre olur ❤

Bende onunla başlamak istiyorum allah nasib ederse bakalım çok teşekkürler

Hangi dr ilgilendi sizle?

Dr değiştirebilir miyiz?
İlgileri nasıldı? Sizin sorun neydi tam olarak?
Benimle hep gönül hanım ilgilendi değiştirmek istemedim memnundum. Ama siz değiştirmek isterseniz olur tabimi.bizde sorun sperm hareketsizliği.benle ilgili problem yoktu.ayrıca pgt yaptırmadım.genetik test istediler eşimden onu da yaptırmadı çok şükür sağlıklı bi oğlum oldu.siz de sorun nedir ? Ben merkeze çok güveniyorum sizin de olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…