- 9 Temmuz 2019
- 349
- 335
- 103
Teşekkürler inşallah olur Allah’ın izniyle. Yarın ilk kontrolüm var. Yumurta rezervim az.Benimle hep gönül hanım ilgilendi değiştirmek istemedim memnundum. Ama siz değiştirmek isterseniz olur tabimi.bizde sorun sperm hareketsizliği.benle ilgili problem yoktu.ayrıca pgt yaptırmadım.genetik test istediler eşimden onu da yaptırmadı çok şükür sağlıklı bi oğlum oldu.siz de sorun nedir ? Ben merkeze çok güveniyorum sizin de olacak inşallah
Ben araştırma yaptım biraz memorial şişli için tek sorun olarak muayenelerde bazen farklı doktorlar muayene ediyor gibisinden tek problem buydu okuduğum yorumlarda tercih bizim elimizde değil mi atıyorum gönül hocayla başladık ben onu istediğim takdirde o muayene ediyor onunla tedaviye devam ediyorum dimi bu konuda yardımcı olur musunuz
Aynen . Ben Yücel hocayla başlamıştım. Sonrasında randevu oluştururken hep yüzle hocayı istedim ve onunla devam ettim .Ben araştırma yaptım biraz memorial şişli için tek sorun olarak muayenelerde bazen farklı doktorlar muayene ediyor gibisinden tek problem buydu okuduğum yorumlarda tercih bizim elimizde değil mi atıyorum gönül hocayla başladık ben onu istediğim takdirde o muayene ediyor onunla tedaviye devam ediyorum dimi bu konuda yardımcı olur musunuz
Çok teşekkür ederimAynen . Ben Yücel hocayla başlamıştım. Sonrasında randevu oluştururken hep yüzle hocayı istedim ve onunla devam ettim .
bir sonuç alabildiniz miTeşekkür ederim canım. Benim bebeklerim 2 aylıkken falan kalbi duruyor.acaba dedim bir ilgisi olabilirmi . Ama tekrarlayan düşüklere bir aşı yapılıyormuş.lenfosit bağışıklık aşısı ikisi aynimi acaba
Doktorlar yogun olabiliyor egitime gidebiliyor, senin kontrol gununde izinli olabiliyor, yurtdisindan kafile gelince o kafile icin iki doktor ayrilip diger hastalara kalan doktorlar bakabiliyor.. Merkez iyi ama soyleyenler de dogru soyluyor sansliysaniz doktorunuzla devam edebilirsiniz. Israrci davranin.. Benim bir tedavimde ilk gun haric doktorumu goremedigim oldu. Benim de acemiliklerim vardi belki daha israrci olabilirdim.. Ama boyle bir durum var merkezde yokmus gibi yadsiyamayiz..Ben araştırma yaptım biraz memorial şişli için tek sorun olarak muayenelerde bazen farklı doktorlar muayene ediyor gibisinden tek problem buydu okuduğum yorumlarda tercih bizim elimizde değil mi atıyorum gönül hocayla başladık ben onu istediğim takdirde o muayene ediyor onunla tedaviye devam ediyorum dimi bu konuda yardımcı olur musunuz
Anladım teşekkür ederim çok sağolunDoktorlar yogun olabiliyor egitime gidebiliyor, senin kontrol gununde izinli olabiliyor, yurtdisindan kafile gelince o kafile icin iki doktor ayrilip diger hastalara kalan doktorlar bakabiliyor.. Merkez iyi ama soyleyenler de dogru soyluyor sansliysaniz doktorunuzla devam edebilirsiniz. Israrci davranin.. Benim bir tedavimde ilk gun haric doktorumu goremedigim oldu. Benim de acemiliklerim vardi belki daha israrci olabilirdim.. Ama boyle bir durum var merkezde yokmus gibi yadsiyamayiz..
Ben 2 kere denedim merkezde . Belki şansımdandı Yücel hocayla başladım hep Yücel hocayı talep ettim hiç başkasına muayene olmadım . Olsaydım da benim için sıkıntı olmazdı . Merkezdeki tüm doktorlar başarılı .Dediğiniz gibi izin gününe denk gelebilir yA da yurt dışında olabilirler ama bu durumlar dışında genel olarak yardımcı oluyorlar istediğin doktorla devam etmen konusunda.Doktorlar yogun olabiliyor egitime gidebiliyor, senin kontrol gununde izinli olabiliyor, yurtdisindan kafile gelince o kafile icin iki doktor ayrilip diger hastalara kalan doktorlar bakabiliyor.. Merkez iyi ama soyleyenler de dogru soyluyor sansliysaniz doktorunuzla devam edebilirsiniz. Israrci davranin.. Benim bir tedavimde ilk gun haric doktorumu goremedigim oldu. Benim de acemiliklerim vardi belki daha israrci olabilirdim.. Ama boyle bir durum var merkezde yokmus gibi yadsiyamayiz..
Maşallah ya, soklarin en güzeli bu olsa gerek:) çok sevindim senin adına. Buraya gelip haber vermen de çok güzel, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Merhaba arkadaşlar, aranızda beni hatırlayanlar olur mu bilemiyorum. Bende bebeğime bu merkezde sahip oldum. Şimdi 21 aylık oldu kızım. Hiç ummadığım bir anda acaba menepozamı girdim (38 yaşındayım) ne oluyor bana diye gittiğim doktorda hamile olduğumu öğrendim ve hayatımın şokunu yaşadım. Dondurulmuşları denemeli miyim 2. Bebeğe hazır mıyım? Yapamam herhalde diye kendimi sorguladığım bi zamanda gebeliği öğrendim bir oğlum olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarınız Çifter Çifter bebelerle dolsun inşallah.
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım. Kızım doğduğundan beri Pek girme fırsatım olmadı sen ne yaptın.yanlış hatırlamıyorsam kayıpların olmuştu. İnşallah sağlıkla bebeğini almışsındır kucağına.Maşallah ya, soklarin en güzeli bu olsa gerek:) çok sevindim senin adına. Buraya gelip haber vermen de çok güzel, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
Çok şükür oglum 14 aylık oldu, kayıplarımız oldu ama yüzümüz güldü sonunda. Pes etmeden , ümidi kesmeden denemek, güç yettiğince devam etmek gerek diyroum hep bu yüzden. İkinci tedavi sonrası olmayacak artık zorlamayalim dediğimde eşim ikna etmişti tekrardan. İyi ki de etmiş, diğer türlüsünü düşünemiyorum..Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım. Kızım doğduğundan beri Pek girme fırsatım olmadı sen ne yaptın.yanlış hatırlamıyorsam kayıpların olmuştu. İnşallah sağlıkla bebeğini almışsındır kucağına.
merhaba acaba adet olabildinizmi benimde yapışma var 8 ay oldu adet olamıyorum 2 kez histereskopi oldum olmuyor beni mahveden acıbadem bideeeyaa aslında ondan da korkuyorum. rahim inceliğide olabilirmişinşallah olırum. rahim filmi aklımda .corona yüzünden erteliyorum
45 gün e kadar normal.Benimde kurtaj sonrasi 30.günüm hala adet olmadim
Merhaba.. cd56 testi yaptırdım ben.ve olması gerekenden yüksek çıktı. Benim vücudumda öldüren katil hücreler fazlaymış. Bu da şu demek oluyormuş.embriyoyu vücut yabancı cisim olarak algılayıp dışarı atıyormuş. Bazı merkezlerde serum tedavisi uyguluyorlar bu problem için. Ben kısmetse başka bir merkezde tedaviye başlıcam.Ama şu da varki bazı doktorlar bu serumun fayda sağlayacağına pek inanmıyor.ama ben inanıyorum.. çok sağlıkla doğum yapanlar var bu serumla.benim durumumda olanlar özellikle.bir sonuç alabildiniz mi
Muhteşem haber Allah anneli babalı büyütsün,isteyen tüm arkadaşlarıma nasip eder inşallahDoğum yapınca haber vereceğimi söylemiştim. 2 hafta önce doğum yaptım her şey yolunda ilerlediği için normal doğum oldu. Rabbim isteyen herkese, bu gruptakilere sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin
Amin canım inşallahCanim rabbim hepimizin hastaliklarina şafi ismiyle şifa versin . bu mubarek ramazanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
merhabaa. doktorum 26 gün önce cyclo vermişti. 22 şubattan sonra daha yeni dün regli oldum. ancak kanamam yoğun değil az grliyor. belliki ilaç almasam olmayacaktı.bence çok kalınlaşma olmadı. tüp bebek doktorumla görüştüm. derki nerdeyse 8 haftalık hamilelikti. o haftalarda.yumurtlama uykuya geçer. o sebeple geç olman normal. pazartesi gideceğim çağırdı. o zaman belli olur rahmimin durumu herhalde. bülent hocamı histeroskopiyi yaptı. sizde kürtajmı oldunuz. ondan sonra mı yapışma oluştu.bir arkadaşımda bülent hocada kürtaj oldu yapışıklık kaldı sonra hşsteroskopi oldu ama birqzda daha kaldı.birde cyclo kullandınmımerhaba acaba adet olabildinizmi benimde yapışma var 8 ay oldu adet olamıyorum 2 kez histereskopi oldum olmuyor beni mahveden acıbadem bideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?