Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben araştırma yaptım biraz memorial şişli için tek sorun olarak muayenelerde bazen farklı doktorlar muayene ediyor gibisinden tek problem buydu okuduğum yorumlarda tercih bizim elimizde değil mi atıyorum gönül hocayla başladık ben onu istediğim takdirde o muayene ediyor onunla tedaviye devam ediyorum dimi bu konuda yardımcı olur musunuz

Teşekkürler inşallah olur Allah’ın izniyle. Yarın ilk kontrolüm var. Yumurta rezervim az.

Aynen . Ben Yücel hocayla başlamıştım. Sonrasında randevu oluştururken hep yüzle hocayı istedim ve onunla devam ettim .

Aynen . Ben Yücel hocayla başlamıştım. Sonrasında randevu oluştururken hep yüzle hocayı istedim ve onunla devam ettim .
Çok teşekkür ederim Çok merak ediyordum bu konuyu. Bazı yorumlarda bu konudan bahsedilmişti yani bizim elimizde doktor seçimi bu insanlar neden böyle olumsuz yorum yapıyor anlamıyorum.

Doktorlar yogun olabiliyor egitime gidebiliyor, senin kontrol gununde izinli olabiliyor, yurtdisindan kafile gelince o kafile icin iki doktor ayrilip diger hastalara kalan doktorlar bakabiliyor.. Merkez iyi ama soyleyenler de dogru soyluyor sansliysaniz doktorunuzla devam edebilirsiniz. Israrci davranin.. Benim bir tedavimde ilk gun haric doktorumu goremedigim oldu. Benim de acemiliklerim vardi belki daha israrci olabilirdim.. Ama boyle bir durum var merkezde yokmus gibi yadsiyamayiz..

Anladım teşekkür ederim çok sağolun

Ben 2 kere denedim merkezde . Belki şansımdandı Yücel hocayla başladım hep Yücel hocayı talep ettim hiç başkasına muayene olmadım . Olsaydım da benim için sıkıntı olmazdı . Merkezdeki tüm doktorlar başarılı .Dediğiniz gibi izin gününe denk gelebilir yA da yurt dışında olabilirler ama bu durumlar dışında genel olarak yardımcı oluyorlar istediğin doktorla devam etmen konusunda.

Maşallah ya, soklarin en güzeli bu olsa gerek:) çok sevindim senin adına. Buraya gelip haber vermen de çok güzel, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

Maşallah ya, soklarin en güzeli bu olsa gerek:) çok sevindim senin adına. Buraya gelip haber vermen de çok güzel, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım. Kızım doğduğundan beri Pek girme fırsatım olmadı sen ne yaptın.yanlış hatırlamıyorsam kayıpların olmuştu. İnşallah sağlıkla bebeğini almışsındır kucağına.

Çok şükür oglum 14 aylık oldu, kayıplarımız oldu ama yüzümüz güldü sonunda. Pes etmeden , ümidi kesmeden denemek, güç yettiğince devam etmek gerek diyroum hep bu yüzden. İkinci tedavi sonrası olmayacak artık zorlamayalim dediğimde eşim ikna etmişti tekrardan. İyi ki de etmiş, diğer türlüsünü düşünemiyorum..

bir sonuç alabildiniz mi
Merhaba.. cd56 testi yaptırdım ben.ve olması gerekenden yüksek çıktı. Benim vücudumda öldüren katil hücreler fazlaymış. Bu da şu demek oluyormuş.embriyoyu vücut yabancı cisim olarak algılayıp dışarı atıyormuş. Bazı merkezlerde serum tedavisi uyguluyorlar bu problem için. Ben kısmetse başka bir merkezde tedaviye başlıcam.Ama şu da varki bazı doktorlar bu serumun fayda sağlayacağına pek inanmıyor.ama ben inanıyorum.. çok sağlıkla doğum yapanlar var bu serumla.benim durumumda olanlar özellikle.

merhaba acaba adet olabildinizmi benimde yapışma var 8 ay oldu adet olamıyorum 2 kez histereskopi oldum olmuyor beni mahveden acıbadem bideee
merhabaa. doktorum 26 gün önce cyclo vermişti. 22 şubattan sonra daha yeni dün regli oldum. ancak kanamam yoğun değil az grliyor. belliki ilaç almasam olmayacaktı.bence çok kalınlaşma olmadı. tüp bebek doktorumla görüştüm. derki nerdeyse 8 haftalık hamilelikti. o haftalarda.yumurtlama uykuya geçer. o sebeple geç olman normal. pazartesi gideceğim çağırdı. o zaman belli olur rahmimin durumu herhalde. bülent hocamı histeroskopiyi yaptı. sizde kürtajmı oldunuz. ondan sonra mı yapışma oluştu.bir arkadaşımda bülent hocada kürtaj oldu yapışıklık kaldı sonra hşsteroskopi oldu ama birqzda daha kaldı.birde cyclo kullandınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…