Merhaba miyom ameliyatı sonrası yapışıklık oldu cyclo 2 ay kullandım olmayınca estrafem günde 3 arkasına duphaston kullandım yine olmadı arkadaşınız adetten kesilmişmşydi yapışıklık sonucu şimdi nasıl durumumerhabaa. doktorum 26 gün önce cyclo vermişti. 22 şubattan sonra daha yeni dün regli oldum. ancak kanamam yoğun değil az grliyor. belliki ilaç almasam olmayacaktı.bence çok kalınlaşma olmadı. tüp bebek doktorumla görüştüm. derki nerdeyse 8 haftalık hamilelikti. o haftalarda.yumurtlama uykuya geçer. o sebeple geç olman normal. pazartesi gideceğim çağırdı. o zaman belli olur rahmimin durumu herhalde. bülent hocamı histeroskopiyi yaptı. sizde kürtajmı oldunuz. ondan sonra mı yapışma oluştu.bir arkadaşımda bülent hocada kürtaj oldu yapışıklık kaldı sonra hşsteroskopi oldu ama birqzda daha kaldı.birde cyclo kullandınmı
Siz tedaviye başladınız sanırım . Ben çok kararsızım bu ay mı önümüzdeki ay mı Transfer için başlasam diye . Merkez kalabalık mı ? İğne dozajları mesajla geliyor . Ben akşam 6.30 gibi yapıyordum hep . Sıkıntı olmamıştı .Bu iğne dozları mesajla geliyor di mi? Her kontrolden sonra farklı saatlerde mi geliyor ? İğneyi geç yapıyorum onlar yüzünden. Sizin nasıl?
Ya ben 12 ve akşam 6 gibi yapıyordum. Mesaj bekliyorum gelmiyor.sinir oldum geçti vakti de.Siz tedaviye başladınız sanırım . Ben çok kararsızım bu ay mı önümüzdeki ay mı Transfer için başlasam diye . Merkez kalabalık mı ? İğne dozajları mesajla geliyor . Ben akşam 6.30 gibi yapıyordum hep . Sıkıntı olmamıştı .
Bir şey olmaz cep telefonuna gelen mesaj yeterli jandarma polis neyse gösteriyorsun tamam. Biz yazı da aldık hastaneden.Merhaba kızlar bende adetim gelince gidicem inşallah yine başlamaya ama adetimin ilk günü cumahiç de şaşmaz günü yani ikinci ve üçüncü günü haftasonu sokağa çıkma yasağı
Nasıl yapicam bana akıl verin nolur
Çok geçmiş olsun.kızlar merhaba ilk bebeğimi 9 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim 3 ay korunduk tekrar hamile kaldım ama onu da 15 haftalıkken kaybettim maalesef o kadar zor günlerdi ki içim hala yanıyor canım çok acıyor evet doğal yollardan hamile kalabiliyorum ama bebeklerim normal muayeneye gittiğimde ölmüş oluyorlar dünya başıma yıkılıyor... tüm testler yapıldı düşüklerime bir sebep bulunamadı... instagramda bir hoca ile görüştüm şişli memorial de kendisi genetiğine bakılmış embriyo transferi ile tüp bebek deneyebileceğimizi söyledi şuan virüs yüzünden gidemiyorum... şişli memorialde bebek genetiğine bakılmış embriyolarla ne kadar tutar tüp bebek yardımcı olursanız çok sevinirim
ilk bebeğimi kaybettiğimde doktor gerek görmedi olabilir dedi... ikinci bebeğimde biz çok istedik genetiğe göndermeyi doktor en az 10 gündür ölmüş sonuç alamazsınız dedi.... bu yüzden yaptıramadık canım 3 ay oldu ikinci yavrumu kaybedeli ama canım hala çok acıyor.... her şey onu hatırlatıyor dün anneler günüydü ilk bebeğimi kaybetmeseydim eğer dün bende anne olacaktım... bilmiyorum ya artık çok yoruldum....Çok geçmiş olsun.
Keşke genetiğe gönderseydiniz kürtaj vs. Materyaleni kayıplarınızın sebebini öğrenebilirdiniz büyük bir ihtimalle.
Bende kürtaj olmuştum drum hemen genetiğe göndermemi söyledi ve gerçekten kromozom bozukluğu çıktı kromozom bozukluğu olunca kalp hastalığı çok oluyor ve devam edemiyor gebelikler. Ve kızım doğdu oda kalbinde delikle Rabbim yaşatmak isterse hiç birşey engel olmuyor
Vardır Rabbimin bi bildiği canım bende bebeğimii kaybettiğimde senin gibi düşündüm hayata küstüm resmen ikinci kez tekrar hale kaldım ki çok zor 9 ay kusarak geçirdim ve bebeğim down sendromlu doğdu üstelik bi sürü hastalıkla zor günler yaşadık merkezin hatasını yaşıyoruz ama Rabbimin dediği oluyor şuan çok şükür MaşaAllah toparladık ama neker yaşadık Allah biliylr çok zor günlerdi ve psikolojim al üst durumda birde drlar ikinci beveği yap hemen yalnız büyümesin diyorlar.. Bende ikili testte risk çıktı çoğu dr keşke aldırsaydın dedi ki bebeğim kolay şeyler yaşamadı. Sakın yanlış anlama bazenn şer gördüklerimizde hayır oluyor 15 hafta ileri bi hafta çok alışıyo insan çok iyi anlıyorum birde doğup benim beveğim gibi sıkıntı yaşasaydı emin ol daha çok çok üzülürdün yaşama şansı çok azdı çünkü mucize benim yavrumilk bebeğimi kaybettiğimde doktor gerek görmedi olabilir dedi... ikinci bebeğimde biz çok istedik genetiğe göndermeyi doktor en az 10 gündür ölmüş sonuç alamazsınız dedi.... bu yüzden yaptıramadık canım 3 ay oldu ikinci yavrumu kaybedeli ama canım hala çok acıyor.... her şey onu hatırlatıyor dün anneler günüydü ilk bebeğimi kaybetmeseydim eğer dün bende anne olacaktım... bilmiyorum ya artık çok yoruldum....
yine hakim olamadım gözyaşlarıma... Allahım sizlere sağlık versin ne diyeyim ki elimden keşke bir şey gelse... evet ilkini kaybettiğimde bu kadar sarsılmamıştım... ikinci yavrum daha büyüktü cinsiyeti bile belliydi günler aylar geçti acım dinmiyor... merkezin hatasını yaşıyoruz demişsiniz.. gittiğiniz yerin herhangi bir ihmali mi vardıVardır Rabbimin bi bildiği canım bende bebeğimii kaybettiğimde senin gibi düşündüm hayata küstüm resmen ikinci kez tekrar hale kaldım ki çok zor 9 ay kusarak geçirdim ve bebeğim down sendromlu doğdu üstelik bi sürü hastalıkla zor günler yaşadık merkezin hatasını yaşıyoruz ama Rabbimin dediği oluyor şuan çok şükür MaşaAllah toparladık ama neker yaşadık Allah biliylr çok zor günlerdi ve psikolojim al üst durumda birde drlar ikinci beveği yap hemen yalnız büyümesin diyorlar.. Bende ikili testte risk çıktı çoğu dr keşke aldırsaydın dedi ki bebeğim kolay şeyler yaşamadı. Sakın yanlış anlama bazenn şer gördüklerimizde hayır oluyor 15 hafta ileri bi hafta çok alışıyo insan çok iyi anlıyorum birde doğup benim beveğim gibi sıkıntı yaşasaydı emin ol daha çok çok üzülürdün yaşama şansı çok azdı çünkü mucize benim yavrum
Merhaba neden dolayı oluşmamış embriyo? Dediler mi bişey? Amh kaç? Eşinizde sorun var mi?Merhaba kızlar beni hatırlayanınız belki vardır, daha önce Memorial de 3 başarısız denemem var en son denemem 2 ay önceydi ve maalesef hiç embriyo bile oluşmadı 4 deneme için tekrar Memorial mi tercih etsem yada değiştirsem mi cok kararsızım sizinde fikirlerinizi almak isterim
Not: yumurta rezervi azlığım var
Eşimin sperm durumu cok cok iyi olmasada normal derecede, amh tam olarak kaçtı hatırlayamadım ama 3-4 rezervim oluşuyor en fazla. Dediklerine göre aldıkları yumurtanın kalitesi yüzünden embriyo oluşmamış olabilirMerhaba neden dolayı oluşmamış embriyo? Dediler mi bişey? Amh kaç? Eşinizde sorun var mi?
kendisi adet cyclo kullanmadan olamıyor.biraz daha va yapoşıklıkMerhaba miyom ameliyatı sonrası yapışıklık oldu cyclo 2 ay kullandım olmayınca estrafem günde 3 arkasına duphaston kullandım yine olmadı arkadaşınız adetten kesilmişmşydi yapışıklık sonucu şimdi nasıl durumu
Hım . Hiç mi döllenmiyor? 3 denemede de böyle mi oluyor?Eşimin sperm durumu cok cok iyi olmasada normal derecede, amh tam olarak kaçtı hatırlayamadım ama 3-4 rezervim oluşuyor en fazla. Dediklerine göre aldıkları yumurtanın kalitesi yüzünden embriyo oluşmamış olabilir
Yok ilki orta kaliteydi ikincisinde 2 tane transfer edildi biri 5ab kalitede diğeri orta kalite üçüncüde hiç embriyo oluşmadıHım . Hiç mi döllenmiyor? 3 denemede de böyle mi oluyor?
O acı asla dinmiyor unutulmuyor maalesefyine hakim olamadım gözyaşlarıma... Allahım sizlere sağlık versin ne diyeyim ki elimden keşke bir şey gelse... evet ilkini kaybettiğimde bu kadar sarsılmamıştım... ikinci yavrum daha büyüktü cinsiyeti bile belliydi günler aylar geçti acım dinmiyor... merkezin hatasını yaşıyoruz demişsiniz.. gittiğiniz yerin herhangi bir ihmali mi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?