- 15 Eylül 2012
- 8.445
- 6.898
- 398
tedaviniz hayırlı olsunselam arkadaşlar. biz de randevu alıp başlayacağız inş hastanelerin normale dönmesini bekliyorduk. eşim önce murad hocayla görüşüp tm testleri yaptırdı malesef yapısal kromozom problemi çıktı. sperm testinde de sperm çıkmıyor doktor tıkanıklıktan şüphe ediyor. ilk aşama olarak sperm arıcaklar eşimde. çok araştırdık genelde memorial için olumlu yorumlar gördük. bakalım hakkımızda hayırlısı bizi neler bekliyor. hastanenin şu olayına sinirlendim yalnız başlamadan önce covid testi yaptırmanız gerekiyor ve 700 tl dediler. biz de tepki gösterdik zaten herşey cok pahalı birçok para verceeğiz covid testine bu para alınmasını saçma bulduk. bu konuda çok deneyimsizim bizi neler bekliyor ediyor hiç bilmiyorum. eşimde sperm olmama ihtimali de var çeevremde kimsede bu olayları yaşayan da olmadı soracağım kimse yok allahıma hep dua ediyorum herkesin gönlüne göre versin yarabbim.
tedaviniz hayırlı olsun ❤
Devlette yapılmıyor mu acaba covid testi zaten iliklerimize kadar alıyorlar
Evet artık insanın gözü görmüyor Rabbim kolaylık versin herkeseçok tşekkürler canım. bilmiyorum belirti gösterme durumuna göre devlet yapıyor canım. hiç sorma daha başlamadan yaptırdığımız testler bizi bitirdi bir de şaka gibi test için istedikleri rakam ortada. mecburuz da
AminnnnEvet artık insanın gözü görmüyor Rabbim kolaylık versin herkese
Çok para istemişler covid testi için. Paket dahil olamıyor mu? Ön görüşmeden muayene ücreti alırlarsa sonra paketten düşülüyordu. Öyle birşey yapılabilir aslında.selam arkadaşlar. biz de randevu alıp başlayacağız inş hastanelerin normale dönmesini bekliyorduk. eşim önce murad hocayla görüşüp tm testleri yaptırdı malesef yapısal kromozom problemi çıktı. sperm testinde de sperm çıkmıyor doktor tıkanıklıktan şüphe ediyor. ilk aşama olarak sperm arıcaklar eşimde. çok araştırdık genelde memorial için olumlu yorumlar gördük. bakalım hakkımızda hayırlısı bizi neler bekliyor. hastanenin şu olayına sinirlendim yalnız başlamadan önce covid testi yaptırmanız gerekiyor ve 700 tl dediler. biz de tepki gösterdik zaten herşey cok pahalı birçok para verceeğiz covid testine bu para alınmasını saçma bulduk. bu konuda çok deneyimsizim bizi neler bekliyor ediyor hiç bilmiyorum. eşimde sperm olmama ihtimali de var çeevremde kimsede bu olayları yaşayan da olmadı soracağım kimse yok allahıma hep dua ediyorum herkesin gönlüne göre versin yarabbim.
Görüşmeye gittğimiz zaman konuşacağız. Malesef özel hastaneler para tuzagı olabiliyor bazenÇok para istemişler covid testi için. Paket dahil olamıyor mu? Ön görüşmeden muayene ücreti alırlarsa sonra paketten düşülüyordu. Öyle birşey yapılabilir aslında.
700 lira mı ne kadar fazlaselam arkadaşlar. biz de randevu alıp başlayacağız inş hastanelerin normale dönmesini bekliyorduk. eşim önce murad hocayla görüşüp tm testleri yaptırdı malesef yapısal kromozom problemi çıktı. sperm testinde de sperm çıkmıyor doktor tıkanıklıktan şüphe ediyor. ilk aşama olarak sperm arıcaklar eşimde. çok araştırdık genelde memorial için olumlu yorumlar gördük. bakalım hakkımızda hayırlısı bizi neler bekliyor. hastanenin şu olayına sinirlendim yalnız başlamadan önce covid testi yaptırmanız gerekiyor ve 700 tl dediler. biz de tepki gösterdik zaten herşey cok pahalı birçok para verceeğiz covid testine bu para alınmasını saçma bulduk. bu konuda çok deneyimsizim bizi neler bekliyor ediyor hiç bilmiyorum. eşimde sperm olmama ihtimali de var çeevremde kimsede bu olayları yaşayan da olmadı soracağım kimse yok allahıma hep dua ediyorum herkesin gönlüne göre versin yarabbim.
Tedaviye başlamadan önce mi ? Tüp bebek hariç ne kadar masraf oluyor orada yaptırırsak ? Ne saçma şey yaBen gittim devlette yaptırdım BT istiyorlar devlet hastanesinde 2 dk da çektiler.Bide sürüntü. Ama o ücretsiz Memorial yapıyor. Biz de sinir olduk ama mecbur yaptırdım.
Başka bir yerde yapılan testi kabul ediyorlar mı ?malesef
ederler bence 700tl çok ucuk bir rakam sonuça eşim de yanımda gelecek iki kişi nerdeyse 1500 tl ediyorBaşka bir yerde yapılan testi kabul ediyorlar mı ?
Neyse artık tedaviye de başlamışsınız artık hayırlısı olsun hakkınızda . Rabbim inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmazederler bence 700tl çok ucuk bir rakam sonuça eşim de yanımda gelecek iki kişi nerdeyse 1500 tl ediyor
biz önce hiç para ödemeye calısacağız olmazsa bakalım devlette yaptırmaya calısırız.
AminnnnnNeyse artık tedaviye de başlamışsınız artık hayırlısı olsun hakkınızda . Rabbim inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?