Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Devlet hastanesine gittiğinizde test için tedavi görüyorum bunun için gerekli mi dediniz? Yoksa hiçbir açıklama yapmadan gelen ve isteyen herkese yapıyorlar mı?
Devlet hastanesine dahiliyeye randevu aldım BT yani tomografi istemek için. Durumu anlattım hemen gönderdi dr çekilirsin şimdi dedi. Gittim pandemi kliniğinden giriş yapmam gerekiyormuş sonra filmi çekildim. Stres sıkıntı içinde ağlayarak çekildim çünkü pandemi kliniğinde covid şüphesi olanlar var ve aynı odada bulundum 1-2 dk da olsa sonra onların da çekildiği ciğer filmini bende çekildim belli benden önce covidli vardı bilemeyiz. Dezenfekte edildiğini söylediler ama pek inanmadım. Sonucu dr gördü ve isteseydim sürüntüde alacaktı ama orda daha fazla durmak istemedim zaten memorial sürüntüyü ücretsiz yaptığını biliyordum onu memorialda verdik. Ayrıca bt 700 falan değil 1700 TL memorialda. Ben ücretsiz yaptırdım devlette. Bu arada tüp bebek tedavisi için istediler deyince yapıyorlar herşeyi devlettekiler merak etmeyin. Az para değil 1700 TL ayrıca benim sinir olduğum boşu boşuna radyasyon yedim tehlikeli sonuçta.

Sadece sürüntü alınması yetmiyor muymuş? Sonuçta her covid şüphesinde bt çekilmiyor. Haklısınız covidli lerin olduğu ortamda ve tedavi öncesi bt çektirmek ve radyasyon almak sizi olumsuz etkilemiştir. Geçmiş olsun.

Arkadaslar ben 2 hafta once kurtaj olmak zorunda kaldim. Benden de covid testleri istediler. Kan tahlili, suruntu testleri ve akciger testlerine toplam 750₺ odedik. Anestezi islemi olucaksa mutlaka covid testi istiyorlar. Herkesin tedavisi hayirli olsun insAllaah
Ben de biraz toparlanim yeni tedaviye baslicam insAllah

Bir de arkadaslar mozaik embriyo transfer olup, saglikli gebeligi ilerleyen var mi? Bir adet %30 trizomi embriyom var dondurulmus. Bir sonraki tedavide onu mu transfer olsam tedaviye 0dan mi baslasam kararsizim. Bu arada son transferim %100 saglikli 5aa kalite embriyoydu. Malesef dis gebelik oldu. Metotreksat 2 doz igneyle dusurdum fakat asiri kanamam oldugu icin kurtaj olmak zorunda kaldim.
Dualarinizda bizim gibi evlat hasreti cekenleri unutmayin insAllah

bilgilendirme için teşekkürler.

Arkadaşlar biz bugün konuştuk Hastaneyle,transfer olacaklar ücretsiz test yapıyorlarmış Hastanede ama adetten 3 gün önce gidilecekmiş bilginize

Arkadaşlar biz bugün konuştuk Hastaneyle,transfer olacaklar ücretsiz test yapıyorlarmış Hastanede ama adetten 3 gün önce gidilecekmiş bilginize
Nasıl yani ama benim adetim bazen belli olmuyor 3 gün sonra öncesi garanti edilemez ki

Aynen benimde tuhafıma gitti benim adetimde belli olmuyor sarkıyor.çok saçma geldi bana
Bana çok anlamlı gelmedi . E doğrudan adetin 2. Günü gidenlere napacaklar bu ay kalsın önümüzdeki ay mı gelim diyecekler şehir dışından gelenler de olacak diğer aylarda . Çok ilginç

Bana çok anlamlı gelmedi . E doğrudan adetin 2. Günü gidenlere napacaklar bu ay kalsın önümüzdeki ay mı gelim diyecekler şehir dışından gelenler de olacak diğer aylarda . Çok ilginç
Haklısın çok saçma birde benim hesaplalama göre Pazartesine denk geliyor o gününde yasak var nasıl olacak bilmiyorum

Kaybın için üzüldüm gerçekten... umarım kısa sürede toparlarsın, bu konuyla ilgi yabancı kaynaklı bir Facebook grubu var "My perfect mosaic Embryo" adında... burada çeşitli oranlı mosaic embriyosu olup paylaşımda bulunanlar var, bi bak istersen

Kaybın için üzüldüm gerçekten... umarım kısa sürede toparlarsın, bu konuyla ilgi yabancı kaynaklı bir Facebook grubu var "My perfect mosaic Embryo" adında... burada çeşitli oranlı mosaic embriyosu olup paylaşımda bulunanlar var, bi bak istersen

Sagol canim Allah razi olsun, bakicam mutlaka

arkadaslar hayirli sahurlar kurtaj sonrasi adetimi ayin 11inde oldum.13unde aderim biter gibi oldu lekelenme tarzinda daha sonra bu gece sahura kalktigimda kanamam artmisti kilodum islanacak sekilde acik kirmizi renkte bu normalmidir yarin doktora gideyimmi

merhaba acaba adet olabildinizmi benimde yapışma var 8 ay oldu adet olamıyorum 2 kez histereskopi oldum olmuyor beni mahveden acıbadem bideee
Çok geçmiş osun canım, Çok uzun süre , bence memoryalden randevu alın birde onlar baksınlar fikir almakta fayda var, ben çok güvenirim

Genetik hangi problem çıktı siz de. Benim eşimde 13.-14.kromozomlarda translokasyon varmış iki spontane düşüğüm oldu sonra bize genetik tarama yapıldı ve öyle ortaya çıktı. Şimdi ngs yöntemi ile tüp bebek tedavısıne başlayacağız inş Haziran ayındaki adeti bekliyorum. Memorial düşünüyoruz siz nerede başladınız. Doktor tavsiyeniz var mı süreci biraz anlatır mısnız bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…