Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok şükür maşallaj Allah bağışlasın hangi merkezde tedavi oldunuz genetik tarama öncesi kaç yumurta toplanmıştı. 3.tedavide 3embriyodan 1tane dağlımı geldi yazmışsınız kaç tane yumurta toplanmıştı da 3embrilyo genetiğe gönderildi

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha acı yaşatmasın. Ben de ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağım tüp bebekte dış gebelik nasıl oluyor sonuçta konulan yer belli değil mi

Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha acı yaşatmasın. Ben de ilk kez tüp bebek tedavisine başlayacağım tüp bebekte dış gebelik nasıl oluyor sonuçta konulan yer belli değil mi
Ben de yeni öğrendim tüp bebekte de oluyormuş. Şimdi rahmin içine bırakıyorlar embriyoyu o hemen yapışıp yerleşmiyormuş bikaç gün gezinip sonra tutunuyormuş. Gezerken tüplere de girebiliyormuş sanırım.

Anladım ahhh Rabbim en hayırlısını versin endişelere yeni biri eklendi desene

Tup bebekte dis gebelik orani normal gebelige gore cok daha yuksek malesef.. zaten bir cok risk var, bu dis gebelik ihtimali insani daha cok kaygilandiriyor.
rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Merhaba canım. Tedaviye mi başlayacaksın?
Canim sen nasılsın, nasıl hisleri tedaviye başlamak için? Vardır bı hayir, o ay transferi erteledin sonra bu salgın, belki transfer olsa daha farklı sıkıntılar yasayacaktin. İnşallah güzel bir vakitte git al miniği, sonra 9 ay burda birlikte bekleyelim doğacağı günü:)

Hayirli ramazanlar arkadaslar. Bende bu ay baslamak icin gidecektim aradim şişliyi suruntu testi ve tomografi yaptirmam gerekiyormus acilden giris yaptirip. Suruntu ucretsizmis ama tomografinin ucretli oldugunu soylemedi bende burdan duydum. Zaten hastaligimin 1. Gununde aramistim amacim kontrole gitmek hormonlarimi baktirmakti. Bir sıkıntı var mi diye. Zaten reglim duzensiz oluyor bilmiyorumki ne zaman olacagim da erkenden arayip gideyim. Valla bu pandemi sureci benim gibi olanlari olumsuz yonde etkiledi. Isimizi dahada zorlastirdi. Maalesef gidipte doktora gorunemedim. Eee yanimda esimde gelecek ayni seyleri ondanda mi isteyecekler. Zaten tup bebek maliyeti fazla olan birsey birde baska masraflar... allah im bu mubarek gunlerin hurmetine tez zamanda en kolay yoldan hayirli evlatlar versin hepimize

Anestezi alacağımız için Yeni tedaviye başlayanlar için tomografi istiyorlarmış. bu tomografi işi benim kafama yatmadı. Belki tedavi sürecinde korona geçireceğiz ne malum. Hastanelere gereksiz gitmeyin diyorlar belki tomografi odasında kapacağız mikrobu. Tedaviye başlarken bu kadar radyasyon almak ta bana gelmiyor. Geçen opuda hiç bir embriyom sağlıklı gelmedi. Gelseydi transfer ettirirdim. Bu korona ve tomografi yüzünden tedaviye başlayasım gelmiyor. Yaş ta ilerliyor. inşallah canım tez zamanda rabbim bizim yüzümüze de gülsün. Kronik vaka statüsünden çıkamadık bir türlü

Arkadaşlar merhaba uzun süredir yoktum inzivaya çekilmiştim umarım herkes iyidir aklıma epeydir takılan birşey var tüp bebekte dış gebelik nasıl oluşuyor okadar çok duyuyorum ki yani anlamıyorum embriyoyu koydukları yer belli neticede nasıl tüplere ya da rahim dışına tutunma oluyor biri beni aydınlatabilir mi

Sürüntü testini eşin de sen de yaptıryırsın o kolay iş. Sen tomografi çektireceksin eşine gerek yok, bunu anestezi alacağın için istiyorlar. devlette çektirebilirsin ücretsiz. Eskisi gibi değil heryer hastaneler boş gittiğin gün çekilirsin zaten 2 dk sürüyor o da.regl olunca arıyorsun ve ertesi gün muayeneye gidiyorsun eğer ultrason ve kan normalse hemen başlanıyor tedavi.

Yuvarlanıp gidiyormuş minnoşlar

Arkadaşlar tüp bebek hazırlama sürecindeki ilaçlar nasıl ? iğne mi ? hormon tedavisi çok yan etkisi var mı ? neler yaşayacağım cok merak içindeyim.

Düşünüyorum tekrardan ama kışa doğru şimdi değil bebeğim çok küçük daha ve özel bi bebek nasıl olur onuda bilmiyorum bakalım tekrardan hamile kalmak nasip olur mu
Yazınca merak ettim. Rabbim sana katından hayırlı sağlıklı sıhhatli Salih Saliha evlat nasip etsin. 2 güzel bebeği birlikte büyütürsün. Hayırlı vakitte başlarsın inşallah.

Ahhh o günler gelecek mi görebilecek miyim acaba 2019un başında başladım daha 1 transfer anca olabildim beklemekte çok zor gerçekten ama vardır bir hayır muhakkak deyip güç topluyorum. Bu tedavimden sonrada sürekli ara kanamalarım oldu bir türlü düzgün adet olup başlayamadım şimdi korona çıktı. Ama Ramazan’a denk geldi Ramazan’da zaten başlamayı düşünmüyordum bol bol ibadet ve duayla bebeğimi istedim durdum. Nasip olursa önümüzdeki aylarda inşallah bende bir aksilik olmazda başlayacağım. allah bir şeyin olmasını bekletiyorsa güzelleştiriyormuş. Demekki bizimkiler güzelleşiyorlar.
Sen nasılsın? Bizden kopmadın allah razı olsun. Duaların yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…