- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Ben bu konuda şanslı gruptayım sanırım çok şükür hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım. Göbekten iğne yapıyorsun. Tedavilerim rahat geçti. Ama pcos olduğum için opu sonrası sancım oluyor onuda ağrı kesici uygulayarak geçiriyorlar. İlk tedavimde sancı olacağını bilmediğim için bir şey yapamadık ama 2. Tedavide neyle karşılaşacağımı bildiğim için öncesinden söylemiştim gözümü açtığımda damar yolunda ağrı kesici takılıydı daha iyi geçti. Eğer adetleriniz sancılı geçiyorsa opu öncesi söyleyin hazırlıklı olsunlar ağrı kesici yapıyorlar bir sorun yaşanmıyor. Şimdiden hayırlı olsun. İğneleri gözünüzde büyütmeyin şimdiye kadar çok ağır geçti çok zorlandım diyen olmadı.Arkadaşlar tüp bebek hazırlama sürecindeki ilaçlar nasıl ? iğne mi ? hormon tedavisi çok yan etkisi var mı ? neler yaşayacağım cok merak içindeyim.
opu dediğiniz yumurta toplama mı ? detaylı bilgi için teşekkür ederim bu aradaBen bu konuda şanslı gruptayım sanırım çok şükür hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım. Göbekten iğne yapıyorsun. Tedavilerim rahat geçti. Ama pcos olduğum için opu sonrası sancım oluyor onuda ağrı kesici uygulayarak geçiriyorlar. İlk tedavimde sancı olacağını bilmediğim için bir şey yapamadık ama 2. Tedavide neyle karşılaşacağımı bildiğim için öncesinden söylemiştim gözümü açtığımda damar yolunda ağrı kesici takılıydı daha iyi geçti. Eğer adetleriniz sancılı geçiyorsa opu öncesi söyleyin hazırlıklı olsunlar ağrı kesici yapıyorlar bir sorun yaşanmıyor. Şimdiden hayırlı olsun. İğneleri gözünüzde büyütmeyin şimdiye kadar çok ağır geçti çok zorlandım diyen olmadı.
Amin canım ne güzel bir duaYazınca merak ettim. Rabbim sana katından hayırlı sağlıklı sıhhatli Salih Saliha evlat nasip etsin. 2 güzel bebeği birlikte büyütürsün. Hayırlı vakitte başlarsın inşallah. ❤
Evet yumurta toplama. Rica ederim. Başarılar allah yardımcınız olsun.opu dediğiniz yumurta toplama mı ? detaylı bilgi için teşekkür ederim bu arada
Amin cümlemizin inşallah, rabbim isteyen hiç bir kucağı boş bırakmasın..Evet yumurta toplama. Rica ederim. Başarılar allah yardımcınız olsun.
Burayı bırakabilmek çok mümkün olmuyor, güzel haberini almayi merakla beklediğim senin gibi arkadaşlar var, ve her gün yenileri de ekleniyor. Bu sayfadan çok şey öğrendim,bir faydam olur belki birine diye bekliyorum.Ahhh o günler gelecek mi görebilecek miyim acaba2019un başında başladım daha 1 transfer anca olabildim beklemekte çok zor gerçekten ama vardır bir hayır muhakkak deyip güç topluyorum. Bu tedavimden sonrada sürekli ara kanamalarım oldu bir türlü düzgün adet olup başlayamadım şimdi korona çıktı. Ama Ramazan’a denk geldi Ramazan’da zaten başlamayı düşünmüyordum bol bol ibadet ve duayla bebeğimi istedim durdum. ☺ Nasip olursa önümüzdeki aylarda inşallah bende bir aksilik olmazda başlayacağım. allah bir şeyin olmasını bekletiyorsa güzelleştiriyormuş. Demekki bizimkiler güzelleşiyorlar.
Sen nasılsın? Bizden kopmadın allah razı olsun. Duaların yeter. ❤
İnşallah en yakın zamanda eskisi gibi güzel haberlerimizle dolup taşar burası. Allah evladınızı size bağışlasın.Burayı bırakabilmek çok mümkün olmuyor, güzel haberini almayi merakla beklediğim senin gibi arkadaşlar var, ve her gün yenileri de ekleniyor. Bu sayfadan çok şey öğrendim,bir faydam olur belki birine diye bekliyorum.
Dualarimdasin, buradaki herkesi katıyorum hatırladığım hatırlamadığım, genel olarak gruba ve tum evlat sahibi olmak isteyenlere.. normal yolla anne baba olanlarda nasıl bilmiyorum ama biz eşimle oglumuzu severken ilk cümlemiz Allah herkese bu duyguyu yaşatsın oluyor. İyi ki denedik uğraştık diyoruz. Çok zorlu yollardan geçtik ama sonu güzel oldu ve o zorluklar hiç aklına gelmiyor insanın..
Allah maddi güç kuvvet versin öncelikle, manevi güç zaten içimizde bence, kayıplardan sonra tekrar başlamak aksi halde mumkun olamazdı. Hiçbir zorluk terslik yıldırmasin, mesajı okuyan herkese mesajım olsun: bir gün gelecek o mucize sizi de bulacak inşallah..
Merhaba Rabbim hakkımızda en hayırlısını eylesin inş merkez değiştirme kararını neden verdiniz başka bir yorumda görüştüm sanırım memorialdan bahçeçiye geçtiniz ben de haziranda tüp bebeğe başlayacağım inş ngs li. Merkez seçemedim yorum alabilir miyim ikisiyle ilgiliMerhaba.. cd56 testi yaptırdım ben.ve olması gerekenden yüksek çıktı. Benim vücudumda öldüren katil hücreler fazlaymış. Bu da şu demek oluyormuş.embriyoyu vücut yabancı cisim olarak algılayıp dışarı atıyormuş. Bazı merkezlerde serum tedavisi uyguluyorlar bu problem için. Ben kısmetse başka bir merkezde tedaviye başlıcam.Ama şu da varki bazı doktorlar bu serumun fayda sağlayacağına pek inanmıyor.ama ben inanıyorum.. çok sağlıkla doğum yapanlar var bu serumla.benim durumumda olanlar özellikle.
Bence direk tüp bebek yaptırın aşılama tutma olasılığı daha az. Bir araştırın bence.Merhaba 3 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz doktor sebepsiz infertilite diyor.Daha önce yaklaşık 5 ay femara ve ovitrelli kullandım. 1 senedir de hiç bir tedavi uygulamadık .Haziran ayında aşılama yaptırmak istiyorum şişli memorial i tercih etmelimiyim? Doktor tavsiyeniz var mı? yoksa aşılama için daha uygun fiyatlı bir hastane mi seçmeliyim? Çok tecrübesiz olduğum için deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Aşılamanın pozitif olma ihtimali %15 kadar. Tüp bebeğin ise %50 civarında. Bence bu kadar uzun süre uğraşmışsınız ve ilaçla denemişsiniz artık tüp bebeğe yöneltebilirsiniz. Siz bilirsiniz elbetteki ama memorialın ilk değerlendirme muayenesi ücretsiz, gidip onların yönlendirmesini de isteyebilirsiniz. Bu arada ben de merkezden çok memnunum tavsiye ederim.Teşekkürler daha ayrıntılı araştıracağım.Daha önce ki doktorum bundan sonra ki adım aşılamaya geçeriz dediği için aşılamaya odaklanmıştım.
Ne güzel dua etmişsiniz. İnşallah isteyen bekleyen herkese Allah sağlıklı hayırlı yavrular nasip etsin. Siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Bu arada arkadaşlar hep bunu yazmak istemiştim buraya bu Kadir gecesinde size de umut olsun istedim. Ben 3. Denememde memorialde pozitifi gördüm çok şükür, şimdi herşey yolunda görünüyor ve 4aylık olduk. Benim rezerv problemim vardı, memorialdaki 3 tedavimde de her birinde tek bir yumurta olabildi ve hep bir embriyo elde edilebildi. Aralardaki aylarda hiç yumurta bulunmadığı da oldu, fshımın 60lara çıktığı da; hatta memorialdan önceki merkezde hiç yumurta geliştiremediler ve bana herşeyin bittiğini artık tüp bebeğin de olamayacağını, Prp, akupunktur gibi alternatif tedavilere bir umut yönelmemi söylediler. Ben elbetteki çok üzüldüm ama hiç vazgeçmedim. Çok şükür de Rabbim nasip etti. Demem o ki ben bu mutluluğu tadabildiysem inşallah siz de denemeye devam ettiğiniz ve inandığınız sürece nasip olacak inşallah. Ben her fırsatta sizlere de dua ediyorum, Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diliyorum. Ben de İnşallah bundan sonra da herşey yolunda gider, sağlıkla kucağıma alırım. Bu mübarek günde hepimiz dualarımızı ve iyi dileklerimizi birbirimize sunalım.Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Sevgiler
Evet canim aynen katiliyorum. Isimiz zordu daha da zorlasti. Rabbim zorlarimizi kolay eylesin.Anestezi alacağımız için Yeni tedaviye başlayanlar için tomografi istiyorlarmış. bu tomografi işi benim kafama yatmadı. Belki tedavi sürecinde korona geçireceğiz ne malum. Hastanelere gereksiz gitmeyin diyorlar belki tomografi odasında kapacağız mikrobu. Tedaviye başlarken bu kadar radyasyon almak ta bana gelmiyor. Geçen opuda hiç bir embriyom sağlıklı gelmedi. Gelseydi transfer ettirirdim. Bu korona ve tomografi yüzünden tedaviye başlayasım gelmiyor. Yaş ta ilerliyor. inşallah canım tez zamanda rabbim bizim yüzümüze de gülsün. Kronik vaka statüsünden çıkamadık bir türlü
Evet canim tesekkur ediyorum. Tabii sureci biliyorum ama ikinci bir iş oluyor. Genede tedirgin oluyor insan.Sürüntü testini eşin de sen de yaptıryırsın o kolay iş. Sen tomografi çektireceksin eşine gerek yok, bunu anestezi alacağın için istiyorlar. devlette çektirebilirsin ücretsiz. Eskisi gibi değil heryer hastaneler boş gittiğin gün çekilirsin zaten 2 dk sürüyor o da.regl olunca arıyorsun ve ertesi gün muayeneye gidiyorsun eğer ultrason ve kan normalse hemen başlanıyor tedavi.
Sürüntü nasıl can yakıyor mu ?Evet canim tesekkur ediyorum. Tabii sureci biliyorum ama ikinci bir iş oluyor. Genede tedirgin oluyor insan.
Baya sokuyorlar burna ve boğaza. Burun biraz zorlamıştı, rahatsız etti ama o kadar sıkıntı değil sadece 5 sn sürüyor.Sürüntü nasıl can yakıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?