Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ne güzel dua, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Kadir gecemiz mübarek olsun ,Gönlümüzden geçen dualarımız kabul olsun ,

Arkadaşlar 3 kere bu merkezde negatif aldım sizce devam etmeli miyim? Son tedavimde sağlıklı embriyo da bulunamadı. İnce endometriyum vakasıyım, maksimum 7.2 mm oluyor endometriyum. yaş 38.
Canim burasinin iyi
Insallah canim. Allah razi olsun. Rabbim evlatlarimiza kavustursun tez zamanda.

Yeni karala memorial da yumurta toplama öncesi eşlerden sürüntü testi ücretsiz kadından akciğer grafisi 300₺ isteniyormuş. Adetten 2-3gün önce yapılması yeterliymiş

Yeni karara göre eşlerden sürüntü alınacak o ücretsiz zaren kadındanmda bt yerine akciğer grafisi isteniyormuş 300₺

Riske alınmaz derim ben onlarca para vereceğiz evet ama 300₺ yanında bi şey değil. Devlet hastaneleri pek güvenilir değil bence şuan burası daha temizdir
Tüm hastaneler pandemi hastanesi oldu. Çok değişen birşey olmaz bence.Belki akciğer grafisinden de vazgeçerler. O da değişebilir.

Arkadaşlar 3 kere bu merkezde negatif aldım sizce devam etmeli miyim? Son tedavimde sağlıklı embriyo da bulunamadı. İnce endometriyum vakasıyım, maksimum 7.2 mm oluyor endometriyum. yaş 38.
Canim rabbim tum hastaliklarimiza sifalar versin ve hayirli evlat sahibi olabilmemisi nasip etsin. Benem de son iki tefavimde hic
Canim rabbim butun hastaliklarimiza sifa versin. Tez zamandada evlatlarimiza kavustursun. Benimde son iki denememde hic embriyo elde edilemedi. Yas 40. Merkezi degistirmeyi dusunmedim. Nasip hersey. Gonlubden basil geciyorsa nasil rahat olacaksan oyle yap derim.
Yeni karala memorial da yumurta toplama öncesi eşlerden sürüntü testi ücretsiz kadından akciğer grafisi 300₺ isteniyormuş. Adetten 2-3gün önce yapılması yeterliymiş
Cok tesekkur ediyorum canim. Bana tomografi cekilmesi gerekiyor diye soylenmisti tabii ucretli oldugunu bilmedigim icin ucretini de sormamistim. Buradaki arkadastan duydum.

Tabi bana çektirttiler tomografiyi aldık radyasyonu boşu boşuna uğraştık. Şimdi küfür edecem resmen aşırı asabım bozuldu. Demek grafi yeterliymiş kıçlarını yırttılar illaki tomografi diye. Yazık resmen kobayız ya.

Ben şimdi Allah korusun covid kapsam bidaha tomografi isticekler . E zaten yılda 2 sen fazlası tehlikeliymiş. Yazık ya. Sürüntü alıyorsun zaten daha ne ciğere bakıyorsunuz. Küçücük ilden geliyorum zaten corona yok diyoruz anlamazlar.

çok sevindim sizin adınıza Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Yeni karar değiştirilmiş sanırım bugün başka bir şey için gittiğimde sordum anestezi alacağınız için akciğer grafisi yapılması gerekecek 300₺ Diyince sizden okuduğum için özellikle sordum tomografi istenmiyor muydu diye evet öyleydi yeni karara göre değişti dedi.
Radyasyon miktarını düşünme derim canım. hamilelik sırasında olmadığı için sorun yok. Ben önceki hamileliğimde skolyoz grafisi (omurga)çektirmiştim hamile olduğumu bilmiyordum öğrenince öyle çok uğraştım ki bebek etkilendi mi diye. Çünkü tam karın bölgesine Işın gidiyor omurgada. Cerrahpaşa da gebelikte ilaç ve radyasyon maruziyeti diye bir bölüm var oraya gittim hesaplamalar yapıldı tabi günlerce üzüntü yaşadım ama alınan doz bebeğe çook daha az etki yapıyor tam olarak değerleri hesaplandı bebeği etkilemez raporu çıktı havalara uçtuk ama Sevincim iki gün sürdü bebeğimin kalbi durdu ben radyasyon diye uğraşırken meğerse eşimde translokasyon varmış tabi bunu öğrendiğimiz düşükten epey bir süre sonraydı.
Kafanı kurcalayan onlarca şey varken BT için üzülme düşünme her işte vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…