- 12 Ocak 2020
- 57
- 51
- 8
- 45
Ne güzel dua, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Kadir gecemiz mübarek olsun ,Gönlümüzden geçen dualarımız kabul olsun ,Bu arada arkadaşlar hep bunu yazmak istemiştim buraya bu Kadir gecesinde size de umut olsun istedim. Ben 3. Denememde memorialde pozitifi gördüm çok şükür, şimdi herşey yolunda görünüyor ve 4aylık olduk. Benim rezerv problemim vardı, memorialdaki 3 tedavimde de her birinde tek bir yumurta olabildi ve hep bir embriyo elde edilebildi. Aralardaki aylarda hiç yumurta bulunmadığı da oldu, fshımın 60lara çıktığı da; hatta memorialdan önceki merkezde hiç yumurta geliştiremediler ve bana herşeyin bittiğini artık tüp bebeğin de olamayacağını, Prp, akupunktur gibi alternatif tedavilere bir umut yönelmemi söylediler. Ben elbetteki çok üzüldüm ama hiç vazgeçmedim. Çok şükür de Rabbim nasip etti. Demem o ki ben bu mutluluğu tadabildiysem inşallah siz de denemeye devam ettiğiniz ve inandığınız sürece nasip olacak inşallah. Ben her fırsatta sizlere de dua ediyorum, Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diliyorum. Ben de İnşallah bundan sonra da herşey yolunda gider, sağlıkla kucağıma alırım. Bu mübarek günde hepimiz dualarımızı ve iyi dileklerimizi birbirimize sunalım.Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Sevgiler
ayyyyyyyyyyyyBaya sokuyorlar burna ve boğaza. Burun biraz zorlamıştı, rahatsız etti ama o kadar sıkıntı değil sadece 5 sn sürüyor.
Canim burasinin iyiArkadaşlar 3 kere bu merkezde negatif aldım sizce devam etmeli miyim? Son tedavimde sağlıklı embriyo da bulunamadı. İnce endometriyum vakasıyım, maksimum 7.2 mm oluyor endometriyum. yaş 38.
Insallah canim. Allah razi olsun. Rabbim evlatlarimiza kavustursun tez zamanda.Arkadaşlar hiçbirimiz yalnız değiliz biliyorum. İnanın hepinize sürekli dua ediyorum kendime ne istiyorsam aynılarını sizler içinde istiyorum. Kiminizin buradaki isimlerinizle kiminizin gerçek isimleriyle kaçırdığım varsa da Memorial grubundaki tüm arkadaşlarım diye ediyorum. Acaba bana dua eden var mı diye içinden geçirenleriniz vardır belki. Çünkü ben hep geçiriyorum birinin duası vesile olur belki acaba bana dua eden var mı diye. Ben hepimize ediyorum rabbim eksiklerini tamamlayı hayra çevirip kabul edecek inanıyorum. Hepimizin önümüzdeki süreci evlatlarımıza kavuşarak sonuçlansın inşallah.
Canim gitmedim ki. Can yakici oldugunu sanmiyorum. Ne acilar ne sikintilar geldi geciyor bu bisey degildir zaten.Sürüntü nasıl can yakıyor mu ?
Yeni karala memorial da yumurta toplama öncesi eşlerden sürüntü testi ücretsiz kadından akciğer grafisi 300₺ isteniyormuş. Adetten 2-3gün önce yapılması yeterliymişHayirli ramazanlar arkadaslar. Bende bu ay baslamak icin gidecektim aradim şişliyi suruntu testi ve tomografi yaptirmam gerekiyormus acilden giris yaptirip. Suruntu ucretsizmis ama tomografinin ucretli oldugunu soylemedi bende burdan duydum. Zaten hastaligimin 1. Gununde aramistim amacim kontrole gitmek hormonlarimi baktirmakti. Bir sıkıntı var mi diye. Zaten reglim duzensiz oluyor bilmiyorumki ne zaman olacagim da erkenden arayip gideyim. Valla bu pandemi sureci benim gibi olanlari olumsuz yonde etkiledi. Isimizi dahada zorlastirdi. Maalesef gidipte doktora gorunemedim. Eee yanimda esimde gelecek ayni seyleri ondanda mi isteyecekler. Zaten tup bebek maliyeti fazla olan birsey birde baska masraflar... allah im bu mubarek gunlerin hurmetine tez zamanda en kolay yoldan hayirli evlatlar versin hepimize
Akciğer grafisi mi tomografisi mi? Tomografidir o. Akciğer grafisi 300 TL tutmaz.Yeni karala memorial da yumurta toplama öncesi eşlerden sürüntü testi ücretsiz kadından akciğer grafisi 300₺ isteniyormuş. Adetten 2-3gün önce yapılması yeterliymiş
Yeni karara göre eşlerden sürüntü alınacak o ücretsiz zaren kadındanmda bt yerine akciğer grafisi isteniyormuş 300₺Anestezi alacağımız için Yeni tedaviye başlayanlar için tomografi istiyorlarmış. bu tomografi işi benim kafama yatmadı. Belki tedavi sürecinde korona geçireceğiz ne malum. Hastanelere gereksiz gitmeyin diyorlar belki tomografi odasında kapacağız mikrobu. Tedaviye başlarken bu kadar radyasyon almak ta bana gelmiyor. Geçen opuda hiç bir embriyom sağlıklı gelmedi. Gelseydi transfer ettirirdim. Bu korona ve tomografi yüzünden tedaviye başlayasım gelmiyor. Yaş ta ilerliyor. inşallah canım tez zamanda rabbim bizim yüzümüze de gülsün. Kronik vaka statüsünden çıkamadık bir türlü
Akciğer grafisi yeterli olduğuna karar almışlarAkciğer grafisi mi tomografisi mi? Tomografidir o.
Akciğer grafisi ucuz birşey, devlet hastanasinde çok kolay çektirilir.Yeni karara göre eşlerden sürüntü alınacak o ücretsiz zaren kadındanmda bt yerine akciğer grafisi isteniyormuş 300₺
Riske alınmaz derim ben onlarca para vereceğiz evet ama 300₺ yanında bi şey değil. Devlet hastaneleri pek güvenilir değil bence şuan burası daha temizdirAkciğer grafisi ucuz birşey, devlet hastanasinde çok kolay çektirilir.
Tüm hastaneler pandemi hastanesi oldu. Çok değişen birşey olmaz bence.Belki akciğer grafisinden de vazgeçerler. O da değişebilir.Riske alınmaz derim ben onlarca para vereceğiz evet ama 300₺ yanında bi şey değil. Devlet hastaneleri pek güvenilir değil bence şuan burası daha temizdir
Canim rabbim tum hastaliklarimiza sifalar versin ve hayirli evlat sahibi olabilmemisi nasip etsin. Benem de son iki tefavimde hicArkadaşlar 3 kere bu merkezde negatif aldım sizce devam etmeli miyim? Son tedavimde sağlıklı embriyo da bulunamadı. İnce endometriyum vakasıyım, maksimum 7.2 mm oluyor endometriyum. yaş 38.
Canim rabbim butun hastaliklarimiza sifa versin. Tez zamandada evlatlarimiza kavustursun. Benimde son iki denememde hic embriyo elde edilemedi. Yas 40. Merkezi degistirmeyi dusunmedim. Nasip hersey. Gonlubden basil geciyorsa nasil rahat olacaksan oyle yap derim.Arkadaşlar 3 kere bu merkezde negatif aldım sizce devam etmeli miyim? Son tedavimde sağlıklı embriyo da bulunamadı. İnce endometriyum vakasıyım, maksimum 7.2 mm oluyor endometriyum. yaş 38.
Cok tesekkur ediyorum canim. Bana tomografi cekilmesi gerekiyor diye soylenmisti tabii ucretli oldugunu bilmedigim icin ucretini de sormamistim. Buradaki arkadastan duydum.Yeni karala memorial da yumurta toplama öncesi eşlerden sürüntü testi ücretsiz kadından akciğer grafisi 300₺ isteniyormuş. Adetten 2-3gün önce yapılması yeterliymiş
Daha iyi olmus. Tesekkurler bilgilendirmeniz icin.Yeni karara göre eşlerden sürüntü alınacak o ücretsiz zaren kadındanmda bt yerine akciğer grafisi isteniyormuş 300₺
Aşılamanın pozitif olma ihtimali %15 kadar. Tüp bebeğin ise %50 civarında. Bence bu kadar uzun süre uğraşmışsınız ve ilaçla denemişsiniz artık tüp bebeğe yöneltebilirsiniz. Siz bilirsiniz elbetteki ama memorialın ilk değerlendirme muayenesi ücretsiz, gidip onların yönlendirmesini de isteyebilirsiniz. Bu arada ben de merkezden çok memnunum tavsiye ederim.
çok sevindim sizin adınıza Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Bu arada arkadaşlar hep bunu yazmak istemiştim buraya bu Kadir gecesinde size de umut olsun istedim. Ben 3. Denememde memorialde pozitifi gördüm çok şükür, şimdi herşey yolunda görünüyor ve 4aylık olduk. Benim rezerv problemim vardı, memorialdaki 3 tedavimde de her birinde tek bir yumurta olabildi ve hep bir embriyo elde edilebildi. Aralardaki aylarda hiç yumurta bulunmadığı da oldu, fshımın 60lara çıktığı da; hatta memorialdan önceki merkezde hiç yumurta geliştiremediler ve bana herşeyin bittiğini artık tüp bebeğin de olamayacağını, Prp, akupunktur gibi alternatif tedavilere bir umut yönelmemi söylediler. Ben elbetteki çok üzüldüm ama hiç vazgeçmedim. Çok şükür de Rabbim nasip etti. Demem o ki ben bu mutluluğu tadabildiysem inşallah siz de denemeye devam ettiğiniz ve inandığınız sürece nasip olacak inşallah. Ben her fırsatta sizlere de dua ediyorum, Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diliyorum. Ben de İnşallah bundan sonra da herşey yolunda gider, sağlıkla kucağıma alırım. Bu mübarek günde hepimiz dualarımızı ve iyi dileklerimizi birbirimize sunalım.Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Sevgiler
Yeni karar değiştirilmiş sanırım bugün başka bir şey için gittiğimde sordum anestezi alacağınız için akciğer grafisi yapılması gerekecek 300₺ Diyince sizden okuduğum için özellikle sordum tomografi istenmiyor muydu diye evet öyleydi yeni karara göre değişti dedi.Tabi bana çektirttiler tomografiyi aldık radyasyonu boşu boşuna uğraştık. Şimdi küfür edecem resmen aşırı asabım bozuldu. Demek grafi yeterliymiş kıçlarını yırttılar illaki tomografi diye. Yazık resmen kobayız ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?