Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok üzüldüm translokasyon nedir,yeni bir tanım daha öğrendik..

Çok üzüldüm translokasyon nedir,yeni bir tanım daha öğrendik..
Kromozomun belli bölgelerinde kırık oluşuyor ve diğer kromozomun üzerine yapışıyor mesela eşimde 13.kromzomun bir bölümü 14e yapışıkmış genetik tarama sonucunda ortaya çıktı eşim çok şükür sağlıklı ama bebeğe o yapışık kromozomu verdiği zaman bebekler yaşayamıyor

bu genetik testlerinin hangisinde çıkıyor, biz de yaptıracağız o yüzden soruyorum.
bu genetik testlerinin hangisinde çıkıyor, biz de yaptıracağız o yüzden soruyorum.
Ben iki düşükten sonra Zeynep kamile gittim zateb bir Kürtajım orda olmuştu ama orda bebeğe genetik tarama yapılmadı özellerde yapılıyormuş bilseydim kurtajı orada olurdum. Sonra gebe 2 ye gittim internetten okuduğumda genetik tarama yapıldığını böyle böyle genetik test yaptırmak istoyırkm diye. 3düşükten önce yapılmaz dedi diğer gebeliğin normal olacaktır dedi sonra başka bi doktordan randevu aldım kafayı koydum o test için (özelde de yaptırabilirsin rahatça) diğer doktoru ikna ettim eşimde ben de kandan yapılan bi test zaten sitogenetik yani kromozom analiz testi.. koronodan dolayı lab tam çalışmadı sanırım 2ayda çıktı sonuç sanki içime doğmuş genetik bozukluk çıktı

Canım abim kanser hastasi ve bir buçuk ayda bir ilaçlı tomografi çekiliyor tedavisi gereği (immunaterapi tedavısı görüyor) ona bile çok demiyorlar sen hiç dert etme

Siz transfer yaptırmamış mıydınız? Transfer yaptıranlardan tomografi istemiyorlardı bildiğim kadarıyla. Sıfırdan tedaviye başlayanlardan isteniyordu.

arkadaslar kurtaj olanlara soruyorum cevaplarsaniz sevinirim ilk adetimin 11.günü bugün ama adet kanamasi lekelenmeden birazcik fazla geliyor normalmidir bu durum bayram sonrasi kontrole gidecegim

arkadaslar kurtaj olanlara soruyorum cevaplarsaniz sevinirim ilk adetimin 11.günü bugün ama adet kanamasi lekelenmeden birazcik fazla geliyor normalmidir bu durum bayram sonrasi kontrole gidecegim
Benim adetim kürtajdan sonra çok uzun süre olmuştu . Sonraki aylarda da düzensizleşmişti . Kürtajın ardından nerdeyse bir yıla yakın bir süre sonra normale döndü . Yani herkesin bünyesi farklıdır

İyi akşamlar hamişler. Yarın ramazanın son cuması sizden benim ve Ozlem9144 için yasin okumanızı istesem sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamız için. 41 tane okunması gerekiyormuş kimin duası kabul olur bilinmez. Gerçi bunu ayrımı birlikte mi yapmak doğru bilemiyorum ama önemli olan niyet. :)

Bizi en iyi anlayan sizlersiniz, bu surec zor, zahmetli.
Ucunda dunya nimetinin en guzeli var, sabrediyoruz.
Hamis arkadaslar dualarinizda bizi eksik etmeyin insAllah Kimin duasi kabul olur belli olmaz, Allah simdiden hepinizden razi olsun, evlatlarinizi saglikla kucaginiza alin insAllah

Merhaba kızlar bu ay kısmetse yine tedaviye başlıyorum adetle. Yalnız size sormak istediğim birşey var benm bu 3. Denemem olacak ve dondurulmuş ilk denemedeki oluşan embriyo yani. Embriyo ikinci denemede çözüldü tekrar donduruldu bu bir eksi mi ? Embriyom 4. Gün embriyosu idi bir gün sonra dondurdular yani 5. Günde. Bu bir artı mi ? Hala ilk tedaviden oluşan embriyoyu kullanmak mantıklı mı ? Hani ilk ikisi tutmadı diye sıfırdan başlamak istiyorum ama korona süreci diye zor olur dedim. Benm gibi olup 3. Seferde hamile kalan var mı acaba

Beni yazın listeye. Cuma vaktine kadar mı okunması gerekiyor, 1 mi 2 mi:)

Öncelikle çok çok geçmiş olsun, benim kürtajdan sonra adetim epey sürdü 1aya yakın sonrasında düzene girdi o süreçte doktora 2-3 kere gittim herhangi bir sıkıntı olmadığını normal bir süreç geçirdiğimi söylemişlerdi.

merhaba arkadaslar.memorailde koronadan dolayi tedavim yarim kaldi.transfer işlemini yapamadim. 5 haziran itibari ile gidip almak istiyorum.sehir disindan gidecegim icin zor olacagini dusunuyorum.konaklama filan nasil olacak kafam cok karisik aslinda.acaba ne tahliler isteniliyor hastaneden?suruntu testi ücretli mi?bilgisi olan arkadaslar paylasim yapabilir mi?cok tesekkur ediyorum

Merhaba, kalan embiryonuzu tabiki kullanin o kadar hormon aliyoruz amac daha fazla embiryo olussun diye. Herkes farkli denemelerde hamile kalir buna gore degerlendirmeniz dogru degil. Hastane bu embiryoyu saklamissa sans verdigi icindir. Benim burda pismanligim tedavi sonrasi hepsi donduruldu, simdiki aklim olsaydi mutlaka bir tanesini taze transfer yaptirirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…