cnm şoyle kurtaj sonrasi ilk adetimin bugun 12.gunum ama lekelenme seklinde geliyorBenim adetim kürtajdan sonra çok uzun süre olmuştu . Sonraki aylarda da düzensizleşmişti . Kürtajın ardından nerdeyse bir yıla yakın bir süre sonra normale döndü . Yani herkesin bünyesi farklıdır
Bence telaşlanmanı gerektirecek bir durum yok ama tedbirli olmakta da fayda var . Yine de görün doktora . Dediğim gibi kürtajdan sonra benim adetlerim bi süre şaştı düzensizleşti . İlk zamanlar çok uzun sürdü kanamam daha sonra da iyice kısaldı . Düzene girdi ama sonrasında .cnm şoyle kurtaj sonrasi ilk adetimin bugun 12.gunum ama lekelenme seklinde geliyor
yücel hocaya yazdim cnm endiselenecek bir durum yok dedi tesekur ederimBence telaşlanmanı gerektirecek bir durum yok ama tedbirli olmakta da fayda var . Yine de görün doktora . Dediğim gibi kürtajdan sonra benim adetlerim bi süre şaştı düzensizleşti . İlk zamanlar çok uzun sürdü kanamam daha sonra da iyice kısaldı . Düzene girdi ama sonrasında .
Mesajı yeni gördüm. Ben yetişemedim allah kabul etsin dualarınızı. Bayram sabahı bol bol dua edin sabah dediysem çok Erkan 5.30 6 falan. Allahın dua çevirmediği günlerden. Beni de unutmazsanız sevinirim.İyi akşamlar hamişler. Yarın ramazanın son cuması sizden benim veOzlem9144 için yasin okumanızı istesem sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamız için. 41 tane okunması gerekiyormuş kimin duası kabul olur bilinmez. Gerçi bunu ayrımı birlikte mi yapmak doğru bilemiyorum ama önemli olan niyet. :)
Yok canım kaçırdığın birşey 1 kişi yazdı. Zaten benimde son gün aklıma geldi. Birazda çekinmiştim insanları rahatsız etmeyeyim diye zaten de yazan olmadıMesajı yeni gördüm. Ben yetişemedim allah kabul etsin dualarınızı. Bayram sabahı bol bol dua edin sabah dediysem çok Erkan 5.30 6 falan. Allahın dua çevirmediği günlerden. Beni de unutmazsanız sevinirim.☺ Tekrar allah kabul etsin.
Ben mesajınızı okudum ama hastayım onun için yazmadım . Allah Hepimize hayırlı Be sağlıklı evlatlar versin tez zamandaYok canım kaçırdığın birşey 1 kişi yazdı. Zaten benimde son gün aklıma geldi. Birazda çekinmiştim insanları rahatsız etmeyeyim diye zaten de yazan olmadıtamam bayram sabahı yaparım ben herkese allah sağlıklı hayırlı versin diye dua ediyorum. Seni unutmam.
Amin cümlemize inşallah...Ben mesajınızı okudum ama hastayım onun için yazmadım . Allah Hepimize hayırlı Be sağlıklı evlatlar versin tez zamanda
Tedaviye başladığın için ilk başta istenilen testleri yaptırmışsındır zaten trombofili AHM hormonu vs. Yumurta toplama işlemi yapılacaklar anestezi alacağı için anestezi ekinini korumak amaçlı çovid testi isteniyormuş adetin 1.günü acilden giriş yapılarak iki eşten sürüntü alınacakmış prp dedikleri o ücretsiz birde kadından akciğer grafisi isteniyor o da 300₺ denildi ben de henüz yaptırmadım haziran adetiyle inşmerhaba arkadaslar.memorailde koronadan dolayi tedavim yarim kaldi.transfer işlemini yapamadim. 5 haziran itibari ile gidip almak istiyorum.sehir disindan gidecegim icin zor olacagini dusunuyorum.konaklama filan nasil olacak kafam cok karisik aslinda.acaba ne tahliler isteniliyor hastaneden?suruntu testi ücretli mi?bilgisi olan arkadaslar paylasim yapabilir mi?cok tesekkur ediyorum
Sinan Dr duymadım hiç. Ataşehir mi Şişli mi? Hayırlısı olsun şimdiden.kızlar merhaba biz de memorial da dün ilk randevuyu oluşturduk bakalım hayırlsıı. daha önce bir kez 2018 de mikro tese oldu eşim az sayıda sperm bulundu ama trransferlerde istediğimiz sonucu alamadık. memorial ı çok duyduk ve doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz ne dersiniz? doktorumuz da sinan bey! iyi pozitif bir insan. bakalım hayırlısı.
Şişli de Sinan bey yeni başlamış da olabilir. Biz doktorun ismine takılmıyoruz Zira merkez ekip olarak çalışıyor gibi hissettimSinan Dr duymadım hiç. Ataşehir mi Şişli mi? Hayırlısı olsun şimdiden.
Kesinlikle öyle, merak ettiğim için sordum. Ben belki de duymadım.Şişli de Sinan bey yeni başlamış da olabilir. Biz doktorun ismine takılmıyoruz Zira merkez ekip olarak çalışıyor gibi hissettim
Evet bir doktor sizi görüyor ama hikayenizi tüm ekip biliyor akşamları toplanıp durumu konuşuyorlar semra hanim var mesela ekip başı profesör . O da tüm dosyaları görüyor. İlk muayenede onu da görmek isteyebilirsiniz içiniz rahat eder. Genelde geliyor ilk muayeneyeŞişli de Sinan bey yeni başlamış da olabilir. Biz doktorun ismine takılmıyoruz Zira merkez ekip olarak çalışıyor gibi hissettim
Semra hoca corona dan dolayı epeydir yok.Evet bir doktor sizi görüyor ama hikayenizi tüm ekip biliyor akşamları toplanıp durumu konuşuyorlar semra hanim var mesela ekip başı profesör . O da tüm dosyaları görüyor. İlk muayenede onu da görmek isteyebilirsiniz içiniz rahat eder. Genelde geliyor ilk muayeneye
Başlayacakmış yakındaSemra hoca corona dan dolayı epeydir yok.
Hadi ya bilmiyordum ben de gideceğim haftaya kısmetse inşallah hepsi ordadırSemra hoca corona dan dolayı epeydir yok.
Muhtemelen haziran başı başlar doktorum yakında gelecek dedi sadeceHadi ya bilmiyordum ben de gideceğim haftaya kısmetse inşallah hepsi ordadır
Benim de 24.gün başlamıştı ve çok yoğundu. Normal Canım herkesin rahim toparlanması aynı değil vücudum eski haline daha çabuk dönüyor diye düşünmüştüm ben. Sonra adetim düzene girdi hemenHanimlar hayirli aksamlar;
27 gun once kurtaj olmustum, dun adet oldum, yogun bir kanamam var, sizce bu normal bir durum mu? 40-45 gunu bulur diyorlardi ilk adet icin, nasil bu kadar erken geldi anlamadim..
Ah canim mesajin icin cok tesekkur ederim, bayram oldugu icin doktorlari rahatsiz etmek istemedim, soramadim o yuzdenBenim de 24.gün başlamıştı ve çok yoğundu. Normal Canım herkesin rahim toparlanması aynı değil vücudum eski haline daha çabuk dönüyor diye düşünmüştüm ben. Sonra adetim düzene girdi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?