Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba hepimize şifa diliyorum ,ne kadar tedavi sonunda tese oldunuz ,azospermi sebebiniz neydi ,biz 1.5 yıl endokrin doktorunda 9aydırda celalettin peruda tedavıdeyız bu yıl tese olmak istiyoruz o yüzden bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler

Merhaba arkadaşlar ben görüştüm hastaneyle dondurulmuş transger yapacağız ama adetin ilk günü covid 19 testi istiyorlar yaptıran var mı ücreti ne kadar ve pakete dahil mi oluyor

Merhabalar bende pcos var ve tüp bebek aşamasındayım.Pcoslarda çok yumurta oluyor doktorlar.Sizinki de öyle mi oldu?

Mrh sizce şişli memorialmi yoksa ataşehir memorialmi ikisi arasında kaldım birbirleri ile baglantilimi yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim

Merhabalar bende pcos var ve tüp bebek aşamasındayım.Pcoslarda çok yumurta oluyor doktorlar.Sizinki de öyle mi oldu?
Evet
Merhaba. Evet normale göre fazla oluyor. Sayısı kişiden kişiye değişiyor. Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

Merhaba kızlar

bende şubatta yumurta toplatıp genetiğe göndermiştim. Embiryolar donduruldu.Corona nedeniyle üç ay transferimş erteledim. Bu ay sonu adetiyle transfere hazırlık sürecine başlayacağız kısmetse. Bugün gittim covid testini yaptırdım. Acile gidiyorsun direk gitmeden bölümü arıyorsun onlar bilgilendiriyorlar. Boğazdan ve burundan örnek oluyorlar beş dk bile sürmüyor. Adetimle başlayacağım inşallah.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Celalettin peruda bizde altı ay tedavi gördük ama hiçbir işe yaramadı. Bizde sperm var ama sayı şekil hareketlilik hepsi bozuk. Eşim bir sene önce ameliyat olsu ve altı ay sonra tedaviye başladık. Güzel embiryolar oluştu inşallah transferde başarılı geçer. Sizde celalettin peru tedavisi işe yaradı mı. Enteresan ilaçlar tedaviler uyguluyor değişik bir doktor. İlla kendi istediği yerden test yaptırıyordu ve kendi eczanesinden aldırtıyordu hala öyle mi?? Biz çok sevemedik kendisinş

Bizde daha önce üç deneme yaptık bahçeci de. Sorun eşimde olmasına rağmen hiçbir tedavi uygulamadan sürece başladılar. Bir boş gebelik bir kimyasal gebelik yaşadık malesef. Dosyamızı alarak ayrıldık oradan. Eski bahçeci doktoru Tansel kaplancan eşimin varikosel ameliyatını yaptı. Öncesinde tabi bahçecide hiç bakılmayam dna hasarı sperm fish testleri yapıldı. O kadar olumsuz denemeden sonra ameliyat kararı aldık. 2019haziranda ameliyat oldu ve altı ay antioksidan tedavi uyguladılar. Ocakta şişli memorialde karar kılıp sürece başladık. Eşimden hem TESA hem ejekülat spermi alındı. Çok yumurta olduğu için ayrı takip ettiler. Ayrıca co-colture ve embiryoskop takibi yapıldı. Genetiğe dört gönderdik üçü sağlıklı geldi. AA kalite blast embiryolar oluştu çok şükür. Ki ben daha önce bu kaliteleri hiç göremedm malesef. Mayıs onu adetiyle tahmini haziran ortasında transfer olacağım inşallah.

Bizde ilk 3 denememizde ikisi Adana Kışla Hastanesi Esra BulgaN Kılıçdağ,3.sü Centrum Tüp Bebek Ankara Recai Pabuçcu hep yumurta kalitesi üzerinde duruldu.Çünkü normal spermogramlarda herşey normal çıkıyordu.Eşim varikosel ameliyatını ilk tüp bebekten önce yaptırmıştı.İstanbul Tüp Bebek merkezine gelip Aret Kamar ile tanışınca kendisi Kalitesiz embriyonun sperm kaynaklı olduğunu buldu.Bizede TESE yapılacak.Miktoenjeksiyonal yöntemle daha iyi sperm seçebileceğini düşünüyor.Yarın opu ve TESE yapılacak.Heyecanla bekliyorum.Yine kalitesiz embriyolar mı olacak yoksa sizin gibi kaliteli embriyo elde edebilecekmiyiz.

Güzel haberlerınızı alalım ınsallah sağlıkla geçsin ,tese ile ilgili daha sonrasında bilgi verirseniz çok sevinirim bizde düşünüyoruz teşekkürler

İnşallah transferiniz basarili saglıkla geçer guzel haberlerınızı alalım ,biz cellalettın perudan önce 1.5 yıl endokrin doktorunda tedavi aldık eşimin azospermi nedeni beyin ameliyatı sonrası hipofiz bezinin çalışmaması ,tüm doktorlar norma yolla bıle illa sperm çıkar ama zaman uzun olmalı diyor bızde 3 yıldır uğraşıyoruz artık bi tese olsak mı diyoruz ,perunun faydasını gördük ancak söylendiği tarzda bi etki göremedik ,siz nerde tese oldunuz yardımcı olursanız sevınırım

Arkadaşlar tedaviye yeni başlıcam fakat hastahaneye adetin ikinci günü gittiğimizde ne gibi tedavi süreci başlıyor lütfen bilgisi olan yazabilr mi

Merhaba adet olmadan mi gittiniz. Bana adetin ilk günü gelin dedi covid testi için. Cuma gidicem jismetse adet olup teste ctesi de kontrole diye düşünüyorum ama bilseydim testi gidip yaptırırdim bu aralar

Merhaba adet olmadan mi gittiniz. Bana adetin ilk günü gelin dedi covid testi için. Cuma gidicem jismetse adet olup teste ctesi de kontrole diye düşünüyorum ama bilseydim testi gidip yaptırırdim bu aralar
Bana da adetin 1.günü covid için acile gidin 2.günü temiz çıkarsa gelin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…