Merhabalar bende pcos var ve tüp bebek aşamasındayım.Pcoslarda çok yumurta oluyor doktorlar.Sizinki de öyle mi oldu?Ben bu konuda şanslı gruptayım sanırım çok şükür hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım. Göbekten iğne yapıyorsun. Tedavilerim rahat geçti. Ama pcos olduğum için opu sonrası sancım oluyor onuda ağrı kesici uygulayarak geçiriyorlar. İlk tedavimde sancı olacağını bilmediğim için bir şey yapamadık ama 2. Tedavide neyle karşılaşacağımı bildiğim için öncesinden söylemiştim gözümü açtığımda damar yolunda ağrı kesici takılıydı daha iyi geçti. Eğer adetleriniz sancılı geçiyorsa opu öncesi söyleyin hazırlıklı olsunlar ağrı kesici yapıyorlar bir sorun yaşanmıyor. Şimdiden hayırlı olsun. İğneleri gözünüzde büyütmeyin şimdiye kadar çok ağır geçti çok zorlandım diyen olmadı.
Sadece sürüntü alırlar o da ücretsiz.Merhaba arkadaşlar ben görüştüm hastaneyle dondurulmuş transger yapacağız ama adetin ilk günü covid 19 testi istiyorlar yaptıran var mı ücreti ne kadar ve pakete dahil mi oluyor
Şişli'de semra hanim var bence şişli ama Ataşehir de tam bilemiyorumMrh sizce şişli memorialmi yoksa ataşehir memorialmi ikisi arasında kaldım birbirleri ile baglantilimi yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim
EvetMerhabalar bende pcos var ve tüp bebek aşamasındayım.Pcoslarda çok yumurta oluyor doktorlar.Sizinki de öyle mi oldu?
Merhaba. Evet normale göre fazla oluyor. Sayısı kişiden kişiye değişiyor. Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Merhabalar bende pcos var ve tüp bebek aşamasındayım.Pcoslarda çok yumurta oluyor doktorlar.Sizinki de öyle mi oldu?
Celalettin peruda bizde altı ay tedavi gördük ama hiçbir işe yaramadı. Bizde sperm var ama sayı şekil hareketlilik hepsi bozuk. Eşim bir sene önce ameliyat olsu ve altı ay sonra tedaviye başladık. Güzel embiryolar oluştu inşallah transferde başarılı geçer. Sizde celalettin peru tedavisi işe yaradı mı. Enteresan ilaçlar tedaviler uyguluyor değişik bir doktor. İlla kendi istediği yerden test yaptırıyordu ve kendi eczanesinden aldırtıyordu hala öyle mi?? Biz çok sevemedik kendisinşMerhaba hepimize şifa diliyorum ,ne kadar tedavi sonunda tese oldunuz ,azospermi sebebiniz neydi ,biz 1.5 yıl endokrin doktorunda 9aydırda celalettin peruda tedavıdeyız bu yıl tese olmak istiyoruz o yüzden bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler
Merhabalar.Benim eşimde de sayı sıkıntısı yok ama dediğiniz gibi hız şekil hareketlilik konularında sıkıntılı.Daha önce 3 tüp bebek denemesi yaptırdım hepsinde kalitesiz embriyolar elde ettik.Ankara da Kaan Aydosa gittik onun önerdiği ilaçları kullandık bir süre ama sonuçlar değişmedi.Şimdi İstanbul tüp bebekte yeni tedaviye başladık.Siz kaliteli embriyo elde edildiğini söylemişsiniz.Nerede yaptırdınız tüp bebeği ve farklı bir yöntem uygulandı mı?Celalettin peruda bizde altı ay tedavi gördük ama hiçbir işe yaramadı. Bizde sperm var ama sayı şekil hareketlilik hepsi bozuk. Eşim bir sene önce ameliyat olsu ve altı ay sonra tedaviye başladık. Güzel embiryolar oluştu inşallah transferde başarılı geçer. Sizde celalettin peru tedavisi işe yaradı mı. Enteresan ilaçlar tedaviler uyguluyor değişik bir doktor. İlla kendi istediği yerden test yaptırıyordu ve kendi eczanesinden aldırtıyordu hala öyle mi?? Biz çok sevemedik kendisinş
Bizde daha önce üç deneme yaptık bahçeci de. Sorun eşimde olmasına rağmen hiçbir tedavi uygulamadan sürece başladılar. Bir boş gebelik bir kimyasal gebelik yaşadık malesef. Dosyamızı alarak ayrıldık oradan. Eski bahçeci doktoru Tansel kaplancan eşimin varikosel ameliyatını yaptı. Öncesinde tabi bahçecide hiç bakılmayam dna hasarı sperm fish testleri yapıldı. O kadar olumsuz denemeden sonra ameliyat kararı aldık. 2019haziranda ameliyat oldu ve altı ay antioksidan tedavi uyguladılar. Ocakta şişli memorialde karar kılıp sürece başladık. Eşimden hem TESA hem ejekülat spermi alındı. Çok yumurta olduğu için ayrı takip ettiler. Ayrıca co-colture ve embiryoskop takibi yapıldı. Genetiğe dört gönderdik üçü sağlıklı geldi. AA kalite blast embiryolar oluştu çok şükür. Ki ben daha önce bu kaliteleri hiç göremedm malesef. Mayıs onu adetiyle tahmini haziran ortasında transfer olacağım inşallah.
Güzel haberlerınızı alalım ınsallah sağlıkla geçsin ,tese ile ilgili daha sonrasında bilgi verirseniz çok sevinirim bizde düşünüyoruz teşekkürlerBizde ilk 3 denememizde ikisi Adana Kışla Hastanesi Esra BulgaN Kılıçdağ,3.sü Centrum Tüp Bebek Ankara Recai Pabuçcu hep yumurta kalitesi üzerinde duruldu.Çünkü normal spermogramlarda herşey normal çıkıyordu.Eşim varikosel ameliyatını ilk tüp bebekten önce yaptırmıştı.İstanbul Tüp Bebek merkezine gelip Aret Kamar ile tanışınca kendisi Kalitesiz embriyonun sperm kaynaklı olduğunu buldu.Bizede TESE yapılacak.Miktoenjeksiyonal yöntemle daha iyi sperm seçebileceğini düşünüyor.Yarın opu ve TESE yapılacak.Heyecanla bekliyorum.Yine kalitesiz embriyolar mı olacak yoksa sizin gibi kaliteli embriyo elde edebilecekmiyiz.
İnşallah transferiniz basarili saglıkla geçerCelalettin peruda bizde altı ay tedavi gördük ama hiçbir işe yaramadı. Bizde sperm var ama sayı şekil hareketlilik hepsi bozuk. Eşim bir sene önce ameliyat olsu ve altı ay sonra tedaviye başladık. Güzel embiryolar oluştu inşallah transferde başarılı geçer. Sizde celalettin peru tedavisi işe yaradı mı. Enteresan ilaçlar tedaviler uyguluyor değişik bir doktor. İlla kendi istediği yerden test yaptırıyordu ve kendi eczanesinden aldırtıyordu hala öyle mi?? Biz çok sevemedik kendisinş
Merhaba adet olmadan mi gittiniz. Bana adetin ilk günü gelin dedi covid testi için. Cuma gidicem jismetse adet olup teste ctesi de kontrole diye düşünüyorum ama bilseydim testi gidip yaptırırdim bu aralarMerhaba kızlar
bende şubatta yumurta toplatıp genetiğe göndermiştim. Embiryolar donduruldu.Corona nedeniyle üç ay transferimş erteledim. Bu ay sonu adetiyle transfere hazırlık sürecine başlayacağız kısmetse. Bugün gittim covid testini yaptırdım. Acile gidiyorsun direk gitmeden bölümü arıyorsun onlar bilgilendiriyorlar. Boğazdan ve burundan örnek oluyorlar beş dk bile sürmüyor. Adetimle başlayacağım inşallah.Allah herkesin yardımcısı olsun.
Bana da adetin 1.günü covid için acile gidin 2.günü temiz çıkarsa gelin dediMerhaba adet olmadan mi gittiniz. Bana adetin ilk günü gelin dedi covid testi için. Cuma gidicem jismetse adet olup teste ctesi de kontrole diye düşünüyorum ama bilseydim testi gidip yaptırırdim bu aralar
Ücretli mi acabaBana da adetin 1.günü covid için acile gidin 2.günü temiz çıkarsa gelin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?