Bana adetten 2-3 gün önce gelin dediler . Adet günü yetişmeyebilir test sonucu dedilerBana da adetin 1.günü covid için acile gidin 2.günü temiz çıkarsa gelin dedi
bana da aynı şekilde söylediler. adet tarihinizden 2-3 gün önce gelin yaptırın diye ben normal adet tarihimden 2 gün önce yaptırdım testi bir günde de sonucum çıktı ama pco olduğum için testi yaptıralı 1 hafta oldu hala adet olmadım inşallah tekrar istemezler testiBana adetten 2-3 gün önce gelin dediler . Adet günü yetişmeyebilir test sonucu dediler
Öncelikle Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallahBu arada arkadaşlar hep bunu yazmak istemiştim buraya bu Kadir gecesinde size de umut olsun istedim. Ben 3. Denememde memorialde pozitifi gördüm çok şükür, şimdi herşey yolunda görünüyor ve 4aylık olduk. Benim rezerv problemim vardı, memorialdaki 3 tedavimde de her birinde tek bir yumurta olabildi ve hep bir embriyo elde edilebildi. Aralardaki aylarda hiç yumurta bulunmadığı da oldu, fshımın 60lara çıktığı da; hatta memorialdan önceki merkezde hiç yumurta geliştiremediler ve bana herşeyin bittiğini artık tüp bebeğin de olamayacağını, Prp, akupunktur gibi alternatif tedavilere bir umut yönelmemi söylediler. Ben elbetteki çok üzüldüm ama hiç vazgeçmedim. Çok şükür de Rabbim nasip etti. Demem o ki ben bu mutluluğu tadabildiysem inşallah siz de denemeye devam ettiğiniz ve inandığınız sürece nasip olacak inşallah. Ben her fırsatta sizlere de dua ediyorum, Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin diliyorum. Ben de İnşallah bundan sonra da herşey yolunda gider, sağlıkla kucağıma alırım. Bu mübarek günde hepimiz dualarımızı ve iyi dileklerimizi birbirimize sunalım.Kusura bakmayın biraz uzun oldu. Sevgiler
Öncelikle Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı sanırım artık tüp bebeğe geçme zamanı geldi .Akupunktur yaptırdınız mı siz işe yarıyor deniliyor tüp bebek öncesinde yapıldığında bebeğin tutunmasını tüp bebek başarısı oranını yükseltiyormuş .Gerçi artık her duyduğumuzu denemekten de yorulduk Allah yardımcımız olsun
Akciğer grafisi de çektirdiniz miEvet adetime yakın gittim salı yaptırdım bugün aradım öğrendim negatif sonucum adetimi bekliyorum.
Canım hangimize sordun anlamadım ama ben çektirmedim henüz başlamadık biz tüp bebek tedavisineAkciğer grafisi de çektirdiniz mi
Dondurulmuşta transfer için sadece sürüntü alacaklarını onun da ücretsiz olduğunu söylediler banaAkciğer grafitisi de istiyorlar ve toplam 350 lira ve pakete dahil değil hem de dondurulmuş embriyo
Dün itibari ile değişmiş. Biz yarın muayene olacağız bugün bunu öğrendik mecbur para verdim yoksa verem dispanseri de yaptırır giderdim. Bana diyorlar ister dışarda yaptırın . İyi de zaman mi var dedim sinir oldum sinirDondurulmuşta transfer için sadece sürüntü alacaklarını onun da ücretsiz olduğunu söylediler bana
Amin inşallahÖncelikle Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
bende 2 aşılama yaptırdım tutmadı sanırım artık tüp bebeğe geçme zamanı geldi .Akupunktur yaptırdınız mı siz işe yarıyor deniliyor tüp bebek öncesinde yapıldığında bebeğin tutunmasını tüp bebek başarısı oranını yükseltiyormuş .Gerçi artık her duyduğumuzu denemekten de yorulduk Allah yardımcımız olsun
İnşallah canım bende prowomen çok kullandım .bende senin dediğin gibi yapayım canım beslenme için listen var mıydı kusura bakma çok soru soruyorum iki aşılama başarısız olunca tüp bebekte başarısız olur diye korkuyorumAmin inşallahBen akupunktur dahil hiçbir alternatif tedavi yaptırmadım. Hatta prp ve intralipid serum tedavisini ciddi düşünüyordum ama Memorial Şişli etkinliği kanıtlanmamış yöntemleri direkt önermiyor. O yüzden yaptırmadım. Tek yaptığım şey doğal beslenme oldu. Çok ciddi dikkat ettim, Asla paketli gıda tüketmedim. Karbonhidratı azaltıp protein ağırlıklı beslenmeye yöneldim. İnternetten araştırabilirsiniz siz de. Ben İşe yaradığını düşünüyorum. Son denememde Takviye olarak da folik asit, omega 3 ve d vit kullandım. Öncesinde Teatrio ve prowomen kullandığım dönemler de oldu 3 aylık periodlarla ama etkisi olmuş mudur bilemem. İnşallah siz de sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi olursunuz, Allah kolaylıklar versin
Tam bir Listem yoktu ama her sabah iki yumurta ve yarım avokado mutlaka yiyordum. Öğle ve akşam da salata, et-balık-tavuk ya da baklagil yemeye çalışıyordum. Bu konuda birçok yazıda Haftada iki mutlaka balık tüketilmeli yazıyor. Yemekler ızgara kızartmadan ziyade fırın ya da buharda pişirme öneriliyor. Kısaca Akdeniz tipi beslenme. Ben tavuk yumurtayı köyden getirtmeye çalıştım, marketten tüketmedim. Yine süt de köyden ve ev yapımı yoğurt yapmaya başladım. Yani yapamadığım ve paketli tükettiğim tek şey peynir oldu sanırım onu da yapamadığım için. Başka asitli içecekler kutu meyve suları çikolata bisküvi yani katkı maddesi içeren paketli gıda ağzıma sürmedim. Bu konuda bilirkişi değilim ama faydası olduğunu düşünüyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir. Evet ne yazıkki tüp bebek maddi manevi çok zor bir süreç, belki ilk denemede de olmayabilir kendimizi daha çok strese sokmamamız lazım. Bu yolda en büyük düşmanlarımızdan biri de stres. İnşallah en uygun en hayırlı zamanda gelecektir bebeğinizİnşallah canım bende prowomen çok kullandım .bende senin dediğin gibi yapayım canım beslenme için listen var mıydı kusura bakma çok soru soruyorum iki aşılama başarısız olunca tüp bebekte başarısız olur diye korkuyorumrapor çıkartmayı düşünüyorm bakalım becerebilecek miyim 14 bin lira dediler medical park da
Bu ay soğan kürü uygulayayım diyorum ama bakalım
İnşallah canım ama bir türlü avakadoyu yiyemedim ya çok iğrenç geldi tadı bana artık resmini görsem bile midem bulanıyorTam bir Listem yoktu ama her sabah iki yumurta ve yarım avokado mutlaka yiyordum. Öğle ve akşam da salata, et-balık-tavuk ya da baklagil yemeye çalışıyordum. Bu konuda birçok yazıda Haftada iki mutlaka balık tüketilmeli yazıyor. Yemekler ızgara kızartmadan ziyade fırın ya da buharda pişirme öneriliyor. Kısaca Akdeniz tipi beslenme. Ben tavuk yumurtayı köyden getirtmeye çalıştım, marketten tüketmedim. Yine süt de köyden ve ev yapımı yoğurt yapmaya başladım. Yani yapamadığım ve paketli tükettiğim tek şey peynir oldu sanırım onu da yapamadığım için. Başka asitli içecekler kutu meyve suları çikolata bisküvi yani katkı maddesi içeren paketli gıda ağzıma sürmedim. Bu konuda bilirkişi değilim ama faydası olduğunu düşünüyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir. Evet ne yazıkki tüp bebek maddi manevi çok zor bir süreç, belki ilk denemede de olmayabilir kendimizi daha çok strese sokmamamız lazım. Bu yolda en büyük düşmanlarımızdan biri de stres. İnşallah en uygun en hayırlı zamanda gelecektir bebeğiniz
Memorialde dokturunuz kimdi acaba? Bende tedaviye başlayacağım bugün aradım Semra Hanım 1 Temmuz a kadar izinliymiş. Hangi doktordan randuvu alsam karar veremedim.Tam bir Listem yoktu ama her sabah iki yumurta ve yarım avokado mutlaka yiyordum. Öğle ve akşam da salata, et-balık-tavuk ya da baklagil yemeye çalışıyordum. Bu konuda birçok yazıda Haftada iki mutlaka balık tüketilmeli yazıyor. Yemekler ızgara kızartmadan ziyade fırın ya da buharda pişirme öneriliyor. Kısaca Akdeniz tipi beslenme. Ben tavuk yumurtayı köyden getirtmeye çalıştım, marketten tüketmedim. Yine süt de köyden ve ev yapımı yoğurt yapmaya başladım. Yani yapamadığım ve paketli tükettiğim tek şey peynir oldu sanırım onu da yapamadığım için. Başka asitli içecekler kutu meyve suları çikolata bisküvi yani katkı maddesi içeren paketli gıda ağzıma sürmedim. Bu konuda bilirkişi değilim ama faydası olduğunu düşünüyorum, umarım yardımcı olabilmişimdir. Evet ne yazıkki tüp bebek maddi manevi çok zor bir süreç, belki ilk denemede de olmayabilir kendimizi daha çok strese sokmamamız lazım. Bu yolda en büyük düşmanlarımızdan biri de stres. İnşallah en uygun en hayırlı zamanda gelecektir bebeğiniz
İlk iki tedavide Beril hanımdı, son tedavide Yücel beydi. Arada başka doktorlara da denk geldim. Ama en çok Beril hanım ve Yücel Beyden memnun kaldım. Semra Hanımın varlığı önemli bence; benim son tedavimde biranda herşey kötüye gitti, hatta tedavi sonlandırılacak gibi duruyordu ve Semra hanım o kontrolüme denk gelip tekrar muayene edip tedaviyi değiştirdi. Bazen belki de onun o müdahalesi vesilesiyle hamile kalabildim diyorum. Gerçekten vizyonu geniş bir hekimMemorialde dokturunuz kimdi acaba? Bende tedaviye başlayacağım bugün aradım Semra Hanım 1 Temmuz a kadar izinliymiş. Hangi doktordan randuvu alsam karar veremedim.
İstiyorlar maalesefHayır benim yumurtalarım şubatta toplandı donduruldu sadece transfere gideceğim için çektirmedim. Yeniden başlayıp narkoz alacaklara istiyorlar akciğer grafisini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?