Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Memorialde dokturunuz kimdi acaba? Bende tedaviye başlayacağım bugün aradım Semra Hanım 1 Temmuz a kadar izinliymiş. Hangi doktordan randuvu alsam karar veremedim.
Hadi ya bana 1 haziranda başlayacak demişti doktorum oysaki . Bu arada fulya hocayı öneririm çok tatlı bir kadın

İstiyorlar maalesef yeni kararmış
Enteresan gerçekten. Dün konuştum doktorumla bir şey söylemedi. Transfere az kalmış bir hastadan akciğer filmi istemeleri bana gereksiz geldi radyasyon almak ne kadar doğru. Neyse yakında adet olacağım gidince belli olur haber ederim .

Memorialde dokturunuz kimdi acaba? Bende tedaviye başlayacağım bugün aradım Semra Hanım 1 Temmuz a kadar izinliymiş. Hangi doktordan randuvu alsam karar veremedim.
Semra hoca zaten takip yapmıyor sadece ilk muayenelere katılıyordu. Benim doktorum gönül özer. Toplamamı da günseli hanım yaptı. İkisinide çok sevdim.

Semra hoca zaten takip yapmıyor sadece ilk muayenelere katılıyordu. Benim doktorum gönül özer. Toplamamı da günseli hanım yaptı. İkisinide çok sevdim.
Semra hanım tüm muayenelere katılmıyor ama arada takiplerde katılabiliyor. Bunu bazen onlar kendileri yazıyorlar bazen de siz talep edebiliyorsunuz, sorun olmuyor. Ben de Gönül Hanım ve Günseli hanım hakkında hep iyi şeyler duydum

Merhaba kızlar benimde tek tüpüm tıkalı ve içinde sıvı var ayriyetten pcoda var ameliyat olcam ama doktor tüpünü açıcam dedi o kadar araştırdımki sıvı olan tüpün alınması veya bağlanması gerekiyor diyor aklım çok karışk yan komşmuzun bebeği olmuyomş 13 yıldır memorialdeki semra hanıma gitti şuan ikizlere hamile ve 4 tüp denemesiydi 3 ü bahçeci biri burası bilginiz varmı ?

Merhaba benimde tüpümde sıvı vardı o sıvı asitli olduğu için tüpün yapısını bozuyormuş açılsa bile işlevi olmaz dış gebelikle sonuçlanır demişti bana bu merkez ve aldırdım tiplerimi ve sonrasında ki tedavilerimden pozitif aldım ilk iki tedavim negatif olmuştu tüpteki sıvı rahim içine sızabiliyormuş ve embriyonun tutunmasına engel oluyormuş

Merhaba kızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi avakado yemenin faydası olur mu erkek infertilitesi var ama

Dimi o kadar çok araştırdımki alınması gerekiyor şuan bebeğiniz varmı ? Tüp alındıktan sonra oldumu ?

Başınızı çok şişiriyorum ama inanın çaresizlikten kafayı yicem o yüzden tek tüpümde tıkalı ve sıvı var ama diğer tüpüm açık onu alırkarsa tek tüple aşılama falan yapsam tutarmı acaba ama önce şu tüpümden kurtulmam gerek siz memorialdemi ameliyat oldunuz ne zaman ve ücreti neydi ? Bugun zeynep kamilde randevum var tüp bebek polikinliğinde inşAAllah ameliyatmı yapar hemen

İnanın içim rahatladı tek tüple doğal yoldanmı kaldınız yoksa aşılama tüp bebek falanmı ? Rabbim yavrunuzu size bağişlasın hep güzel günlerini görün
Sizi üzmek istemem ama benim ilkin tek tüpüm alındı sonra öbür tüpümde de sıvı olduğu tespit edildi yani bi tüpte olup diper tüpün temiz olması mümkün değilmiş ikinci tüpüde aldırıp öyle tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tüplerimi aldurmadan önceki bir aşılama ve iki tüp denemem negatif olmuştu üçüncü denemede tuttu kalp atışı durdu kromozom bozukluğu sebebiyle 4. Tedavide bebeğim oldu

Sizi çok endişeli gördüm. Biraz rahatlamanıza yardımcı olmak istedim.
Çok yakin bir arkadaşımın dış gebelik sonucu tek tüpü patladı ve resmen ölümden döndü. patlayan tüpü alındı. Doktoru kafaya takma tek tüple de çok rahat hamile kalırsın demiş. Gerçekten de tek tüple doğal yolla hamile kaldı ve doğurdu. Her iki tüpünüzü kaybederseniz aşılama bir ise yaramaz. Tek çare tüp bebek diye biliyorum. Siz yinede doktorunuza danışıp doğru bilgiyi doktordan alın.

Evet pskolojik olrak çok zor durumdayım arada kaldım hiç olmayacak korkusu beni mafediyor inşaAllah şu sıvı olan tüpüm alınırda sağlıklı olan tüpümle hamile kalabilirim gece onunla yatıyorum sabah onnla kalkıyorum

Canım konuya hakim değilim ama şu konuda uyarmak istiyorum Zeynep kamilde tüp bebeğe randevu aldığın gün gebe 2 tekrarlayan düşük polikliniğede randevu al. Bizim kromozal bozukluğumuz var Bayram öncesi Zeynep kamil tüp bebeğe randevu aldım fikir sormak için gebe2 ile görüş dedi ve Bayram sonrası kaç gün sonraya randevu bulmuştum. Garanti olsun işin derim

Arkadaşlar merhaba geçen gün Zeynep kamilde doktora gittiğimde doktor hanım genetik tarama yöntemini devletin karşılamamasına rapor vermemesine onların da tepkili olduklarını bu durumun desteklenmesi gerektiğini söyledi kesinlikle haklı hepimiz özellere tonlarca para yatırıyoruz. Üstelikte engelli çocuk doğma ihtimaline karşı devletin tedbir alması gerekli. Bimer cimer bu kurumlara yazı yaz dedi belki ilk çocuğuna yetişmez ama ikincisi için işe yarar belki dedi bence bu durumda olan tüm arkadaşlarımız yazsa ne kadar çok kişi o kadar çok farkındalık olur

Cnm çok sağol bilgin için bugun gittim ve ameliyatla o tıkalı olan tüpüm alınacak yarın ameliyat tarhm belli olcak tep sağlıklı tüplede hamile kalınabilir dedi kafam çok karışık

Merhabalar,
ben de pcos hastasıydım 2 sene kendimiz denedikten sonra tüp bebek denedik, rahim filminde tüplerim açık çıkmıştı.. yumurta toplamadan sonra rahim dinlendirme esnasında kendiliğimden hamile kaldım ama maalesef dış gebelik,
tek tüpüm alındı. O esnada tüp bebek denediğimiz için iki tüpü birden de aldırmak mantıklı seçenekti aslında ama biz istemedik doktorumuz da saygı duydu tek tüple kaldım.
sonra 3 tüp bebek denemesinden sonra (2si tuttu ama kaybettim biri tutmadı) yine kendiliğimden hamile kaldım maalesef yine dış gebelik.. ikinci tüpüm de alındı.
iki tüp alındıktan snra maalesef tüp nebekden başka alternatif kalmıyor.
tek tüple hamile kalabilme olasılığı da çok yüksek şans azalıyor diye düşünmeyin..
ben bu risklerin hepsini bildiğim halde tek tüple kalıp şansımı denemek istedim yine olsa yine de ikisini de aldırmazdım.. ama tercih meselesi,, ben her zaman mucize de olsa kendiliğimden hamile kalabilme olasılığımın benimle olmasını tercih ettim hep.. ikisi de alınınca bir tuhaf oldum hiç bir regl gecikmesinde acaba mi diye düşünmemek beni çok tuhaf hissettirdi..
vereceğiniz her türlü karar bu aşamada çok mantıklı. 2 tüp birden alınabilir çünkü evet tekrar dış gebelik yaşama ihtimali var . Tüp bebek, tüpler yokken çok başarılı oluyor. Benim iki tüpüm alınınca sağlıklı bir gebeliğim oluştu çok şükür,
ama tek tüpünü aldırmak istemezseniz bu da yanlış bir karar değil. Rabbimin kime ne zaman çocuk vereceği belli olmuyor. O kapıyı her zaman açık tutmak istemeK çok mantıklı ve doğal bir karar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…