Hadi ya bana 1 haziranda başlayacak demişti doktorum oysaki . Bu arada fulya hocayı öneririm çok tatlı bir kadınMemorialde dokturunuz kimdi acaba? Bende tedaviye başlayacağım bugün aradım Semra Hanım 1 Temmuz a kadar izinliymiş. Hangi doktordan randuvu alsam karar veremedim.
Enteresan gerçekten. Dün konuştum doktorumla bir şey söylemedi. Transfere az kalmış bir hastadan akciğer filmi istemeleri bana gereksiz geldi radyasyon almak ne kadar doğru. Neyse yakında adet olacağım gidince belli olur haber ederim .İstiyorlar maalesefyeni kararmış
Semra hoca zaten takip yapmıyor sadece ilk muayenelere katılıyordu. Benim doktorum gönül özer. Toplamamı da günseli hanım yaptı. İkisinide çok sevdim.Memorialde dokturunuz kimdi acaba? Bende tedaviye başlayacağım bugün aradım Semra Hanım 1 Temmuz a kadar izinliymiş. Hangi doktordan randuvu alsam karar veremedim.
Semra hanım tüm muayenelere katılmıyor ama arada takiplerde katılabiliyor. Bunu bazen onlar kendileri yazıyorlar bazen de siz talep edebiliyorsunuz, sorun olmuyor. Ben de Gönül Hanım ve Günseli hanım hakkında hep iyi şeyler duydumSemra hoca zaten takip yapmıyor sadece ilk muayenelere katılıyordu. Benim doktorum gönül özer. Toplamamı da günseli hanım yaptı. İkisinide çok sevdim.
Merhaba benimde tüpümde sıvı vardı o sıvı asitli olduğu için tüpün yapısını bozuyormuş açılsa bile işlevi olmaz dış gebelikle sonuçlanır demişti bana bu merkez ve aldırdım tiplerimi ve sonrasında ki tedavilerimden pozitif aldım ilk iki tedavim negatif olmuştu tüpteki sıvı rahim içine sızabiliyormuş ve embriyonun tutunmasına engel oluyormuşMerhaba kızlar benimde tek tüpüm tıkalı ve içinde sıvı var ayriyetten pcoda var ameliyat olcam ama doktor tüpünü açıcam dedi o kadar araştırdımki sıvı olan tüpün alınması veya bağlanması gerekiyor diyor aklım çok karışk yan komşmuzun bebeği olmuyomş 13 yıldır memorialdeki semra hanıma gitti şuan ikizlere hamile ve 4 tüp denemesiydi 3 ü bahçeci biri burası bilginiz varmı ?
Dimi o kadar çok araştırdımki alınması gerekiyor şuan bebeğiniz varmı ? Tüp alındıktan sonra oldumu ?Merhaba benimde tüpümde sıvı vardı o sıvı asitli olduğu için tüpün yapısını bozuyormuş açılsa bile işlevi olmaz dış gebelikle sonuçlanır demişti bana bu merkez ve aldırdım tiplerimi ve sonrasında ki tedavilerimden pozitif aldım ilk iki tedavim negatif olmuştu tüpteki sıvı rahim içine sızabiliyormuş ve embriyonun tutunmasına engel oluyormuş
Çok şükür ablası bir yaşında bir kızım varDimi o kadar çok araştırdımki alınması gerekiyor şuan bebeğiniz varmı ? Tüp alındıktan sonra oldumu ?
İnanın içim rahatladı tek tüple doğal yoldanmı kaldınız yoksa aşılama tüp bebek falanmı ? Rabbim yavrunuzu size bağişlasın hep güzel günlerini görünÇok şükür ablası bir yaşında bir kızım var ❤Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla su İnşaAllah
İnanın içim rahatladı tek tüple doğal yoldanmı kaldınız yoksa aşılama tüp bebek falanmı ? Rabbim yavrunuzu size bağişlasın hep güzel günlerini görün
Sizi üzmek istemem ama benim ilkin tek tüpüm alındı sonra öbür tüpümde de sıvı olduğu tespit edildi yani bi tüpte olup diper tüpün temiz olması mümkün değilmiş ikinci tüpüde aldırıp öyle tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tüplerimi aldurmadan önceki bir aşılama ve iki tüp denemem negatif olmuştu üçüncü denemede tuttu kalp atışı durdu kromozom bozukluğu sebebiyle 4. Tedavide bebeğim olduBaşınızı çok şişiriyorum ama inanın çaresizlikten kafayı yicem o yüzden tek tüpümde tıkalı ve sıvı var ama diğer tüpüm açık onu alırkarsa tek tüple aşılama falan yapsam tutarmı acaba ama önce şu tüpümden kurtulmam gerek siz memorialdemi ameliyat oldunuz ne zaman ve ücreti neydi ? Bugun zeynep kamilde randevum var tüp bebek polikinliğinde inşAAllah ameliyatmı yapar hemen
Sizi çok endişeli gördüm. Biraz rahatlamanıza yardımcı olmak istedim.Başınızı çok şişiriyorum ama inanın çaresizlikten kafayı yicem o yüzden tek tüpümde tıkalı ve sıvı var ama diğer tüpüm açık onu alırkarsa tek tüple aşılama falan yapsam tutarmı acaba ama önce şu tüpümden kurtulmam gerek siz memorialdemi ameliyat oldunuz ne zaman ve ücreti neydi ? Bugun zeynep kamilde randevum var tüp bebek polikinliğinde inşAAllah ameliyatmı yapar hemen
Evet pskolojik olrak çok zor durumdayım arada kaldım hiç olmayacak korkusu beni mafediyor inşaAllah şu sıvı olan tüpüm alınırda sağlıklı olan tüpümle hamile kalabilirim gece onunla yatıyorum sabah onnla kalkıyorumSizi çok endişeli gördüm. Biraz rahatlamanıza yardımcı olmak istedim.
Çok yakin bir arkadaşımın dış gebelik sonucu tek tüpü patladı ve resmen ölümden döndü. patlayan tüpü alındı. Doktoru kafaya takma tek tüple de çok rahat hamile kalırsın demiş. Gerçekten de tek tüple doğal yolla hamile kaldı ve doğurdu. Her iki tüpünüzü kaybederseniz aşılama bir ise yaramaz. Tek çare tüp bebek diye biliyorum. Siz yinede doktorunuza danışıp doğru bilgiyi doktordan alın.
Canım konuya hakim değilim ama şu konuda uyarmak istiyorum Zeynep kamilde tüp bebeğe randevu aldığın gün gebe 2 tekrarlayan düşük polikliniğede randevu al. Bizim kromozal bozukluğumuz var Bayram öncesi Zeynep kamil tüp bebeğe randevu aldım fikir sormak için gebe2 ile görüş dedi ve Bayram sonrası kaç gün sonraya randevu bulmuştum. Garanti olsun işin derimBaşınızı çok şişiriyorum ama inanın çaresizlikten kafayı yicem o yüzden tek tüpümde tıkalı ve sıvı var ama diğer tüpüm açık onu alırkarsa tek tüple aşılama falan yapsam tutarmı acaba ama önce şu tüpümden kurtulmam gerek siz memorialdemi ameliyat oldunuz ne zaman ve ücreti neydi ? Bugun zeynep kamilde randevum var tüp bebek polikinliğinde inşAAllah ameliyatmı yapar hemen
Cnm çok sağol bilgin için bugun gittim ve ameliyatla o tıkalı olan tüpüm alınacak yarın ameliyat tarhm belli olcak tep sağlıklı tüplede hamile kalınabilir dedi kafam çok karışıkCanım konuya hakim değilim ama şu konuda uyarmak istiyorum Zeynep kamilde tüp bebeğe randevu aldığın gün gebe 2 tekrarlayan düşük polikliniğede randevu al. Bizim kromozal bozukluğumuz var Bayram öncesi Zeynep kamil tüp bebeğe randevu aldım fikir sormak için gebe2 ile görüş dedi ve Bayram sonrası kaç gün sonraya randevu bulmuştum. Garanti olsun işin derim
Merhabalar,Evet pskolojik olrak çok zor durumdayım arada kaldım hiç olmayacak korkusu beni mafediyor inşaAllah şu sıvı olan tüpüm alınırda sağlıklı olan tüpümle hamile kalabilirim gece onunla yatıyorum sabah onnla kalkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?