Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah razı olsun karar verildi bugun doktorum sol sıvı be tıkalı olan tüpümün alınması gerektiğini bu şekilde doğal yollada kalablceğimi söyledi

Cnm çok sağol bilgin için bugun gittim ve ameliyatla o tıkalı olan tüpüm alınacak yarın ameliyat tarhm belli olcak tep sağlıklı tüplede hamile kalınabilir dedi kafam çok karışık
Memorial kesinlikle kabul etmiyor hidrosalpenks olunca tek tüpün bi faydası olmuyor bende zamanında çok araştırdım ama maalesef ki tedavisi yok tek tüpete sıvı teşhis edildiyse öbür tüpün sağlam olması çok zor bi ihtimal ve bende sizin gibi düşünüp tek tüpümü aldırdım ona bile çok üzüldüm bi kaç ay normal yolla olsun diye denedik olmadı ameliyat sonrası tekrar hsg istedi memorial ve sol tüpümde de sıvı tespit edildi ve o tüpü aldırmadan tedavi yapmadılar.sizin durumunuz nedir bilmiyorum lütfen çok fazla kafanıza takmayın normal yolla herkes istiyor ama olmuyorsada tüple hiç olmasa olma ihtimali var. Burada tüpleri sağlam başka sebepten olmayan arkadaşlar var herkes tüpe yöneliyor nolur moralinizi bozmayın memoriale danışmadan ameliyat olmayın

Ben şimdi tek tüpümü aldırdıktan sonra normal olan tüpüm yinemi sorun yaratır ? Rahim filminde sağ tüpümün normal olduğu yazıyor sağlam olan tüpüm neden alınsınki ? Tüp bebek için iki tüpündemi alınması gerekiyor ? O sağlam sıvıda yok tıkanıklıkta yok

Rahim filminin çekildiği yerde önemli diye biliyorum. Bir arkadaşda problem görünmüyordu ama ecomardı sanırım oradaki filminde problem tespit edilmişti. Siz nerede çektirdiniz bilmiyorum ama söylemek istedim.

Şuan kafanızdaki stresi o kadar iyi anlıyotum ki drum ameliyat ederken sağ tüpümü görüp almış hsgde de şişik gözüküyırdu sol tüp sağlamdı hsgde ve emar mile çekildim sorun yoktu doktorum sol tüp sağlam onu almadım dedi çok sevindik ama gebelik oluşmayınca tüp bebek için memoriale gittik onlarda doktorun tüp bebek doktoru olmadığı için bilememiş dedi keşke ikisinide alsaydı hemen hsg istedi ve sol tüptede sıkıntı çıktı iki kez ameliyat ve iyileşme süreleri zaman aldı tedavi iyice aksadı bazı arkadaşlar yazmış evet tek tüplede hamile kalınır ama diğer tüpün alınma sebebi çok önemli dış gevelik vs olunca diğer tüp çok etkilenmiyor. Ben memorialden önce medical parkta serdar beye gigtim görüş almak için oda dedi ki iki tüpü almaya her dr cesaret edemez kalıcı bişey olduğu için ilerde dava falan açarsınız diye korkar normal kadın doğumcular bi yazı yazıp verdi diğer tüpüde aldır diye tabi herkesin bünyesi farklı burada yardımcı olmaya çalışıyorum sizi ümitsizliğe düşürmek değil amacım yani direk memorial ya da medical parktaki doktora gitseydim direk ikisi alınacakmış ama maalesef iki kez ameliyat olmak zorunda kaldım sonuç olarak tek söylediğim şey tüp bebek doktorlarıyla görüşmeden ameliyat kararı almayın evet bende sizin gibi düşünüp tek tüpümü aldırdım bu karar süzin kararınız ben sadece tecrübemi paylaştım ay ne çok yazdım

Ameliyattan sonra hamile kalabildinizmi ? Gerçekten kördüğüm oldum ben şuan Allahım yardım etsin çok endişeliyim nefes alamıyorum ben ne kadar paralasamda kendımi verecek olan Rabbim bilmiyorum

Ben de yazmak istedim, kafa karışıklığıni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de zamanında çok yaşadım. Ben de hidrosalpenks kararıni kim verdi onu merak ediyorum.

Kendi hikayemi anlatayım. 2016 yılında İstanbul tüp bebek merkezine gitmeye başlamıştım ilk. Oradaki doktor rahim filmi istedi hidrosalpenks şüphesiyle yazmıştı istek kağıdına. Echomar a gittim, raporda da solda hidrosalpenks uyumlu gibi bir sonuç vardı. Sonra doktora raporu gönderdim evet tahmin ettiğim gibi tüpleri bağlamalı ya da almalıyız, ve ikisini birden almalıyız çünkü bu şekilde olur,bir tupte sorun varsa diğerini de orada bırakamayiz dedi. Bu fikre kendimi çok zor alistirdim, bayram sonrası ameliyata karar verdik doktorla. Ona güvenip çok sorgulamadim, çünkü raporda yazıyordu ve doktor da iyi bir doktordu referansla gitmiştim.
Sonra merkez kapatıldı, ameliyattan bir hafta önce. Ben de ne yaparım diye düşünürken Memorial a gitmeye karar verdim ve ön görüşme randevusu aldım. Semra hoca yoktu haftasonu gittiğim için. Ayşe hanım vardı o zamanlar o muayene etmişti evet doktorun haklıymış zaten raporda da yazıyor ameliyat olmalısın biz sana tarih vs planı için doncez dedi. Ama önce Semra hanım la paylasicam dosyayı dedi. İki gün sonra Ayşe hanım aradı, Semra hoca ameliyata gerek yok demiş, bu boyutta bir sıvı birikimi sıkıntı çıkarmaz demiş.
Bizim kafamız iyice karıştı,bu sefer o zamanlar bahçeci deydi, Erbil bey e gittik. O da muayene etti ve bu görüntuyu ameliyat etsek bize gelen her hastayı ameliyat etmemiz gerekirdi, Semra hoca haklı kararında dedi.
Eşimle düşündük ve sonrasında Memorial da karar kıldık. 3 kere hamile kaldım, farklı sebeplerden devam etmedi ama hiçbir sebep tupteki sıvı birikimi değildi. Sıvı ile ilgili ilk muayeneden sonra hiç konuşmadık bile. Dördüncü hamileliğimde aldım oğlumu kucağıma cok şükür..

Bunu anlatma sebebim eğer Memorial a henüz gitmediyseniz ya da semra hoca sizi muayene etmediyse öncesinde ona bir gözükmeniz. Gittiyseniz yazdığınızi kaçırmış olabilirim, sadece okuyup kayıtsız kalmak istemedim.

İçinizi ferah tutun olan hayırlıdır. İstanbul tüp bebek merkezi kapatilmasa ben ameliyatı olacaktım mesela. O zaman nerkez kaaptildi diye çok üzülmüştüm ama sonra iyi ki dedim..

Biz fark etmesek de başımıza gelen her serde bir hayır var, Allah kolaylık versin hepimize.

Hayır henüz semra hanıma gitmedim bir yıldır tedavi görüyorum klomen çatlatma iğnesi duphaston özeldeki doktorum 6 ay denemeliyiz , ondan sonra tüpü açarız dedi daha sonra bi tandığmızn araclğyla zeynep kamil tüp bebek polknliğine gittim raporlarımı ve tahlil sonuçlarıma baktı sol tüpünde ciddi bir sıvı var bu şekilde hamile kalamazsın ama hsg raporuna göre sağ tüpünde geçiş var bir tıkanıklık yok hasarlı olan tüpünü alalım dağdaki tüplede hamile kalablrsın eğer olmazda zaman kaybetmek istemezsen aşılamaya direk geçebilirsin dedi ? İki tüpümündemi alınması gerek birde buçıktı şuan gerçekten zor durumdayım

Mrh sizce şişli memorialmi yoksa ataşehir memorialmi ikisi arasında kaldım birbirleri ile baglantilimi yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim
Merhabalar, Ben ikisi ile de görüştüm ve Ataşehir Memorial evime çok yakın olmasına rağmen ben Şişli'de tedaviye başladım.

Semra hoca ile bir görüşme ayarlayıp ameliyatını onun yönlendirdiğini şekilde ol bence. Konuşması seni rahatlatacaktır.
Evlat sahibi olmak için bir engel bir adım gibi düşün, onu aşınca sonrası daha kolay olacak.

Aynen bende aslında arkadaşa onu anlatmaya çalışıyorum teşhisi kim koymuş o önemli U Umutlu gunler

Ameliyattan sonra hamile kalabildinizmi ? Gerçekten kördüğüm oldum ben şuan Allahım yardım etsin çok endişeliyim nefes alamıyorum ben ne kadar paralasamda kendımi verecek olan Rabbim bilmiyorum
Evet canım 4 tedavimin ikisi ameliyat önxesi negatif daha öncede yazdım. 4. Denemede kızım doğdu 3. Kalp atışı durmuştu. Zor bir karar ama dünyanın sonu değil Rabbim dermansız dert vermesin inş

Evet canım 4 tedavimin ikisi ameliyat önxesi negatif daha öncede yazdım. 4. Denemede kızım doğdu 3. Kalp atışı durmuştu. Zor bir karar ama dünyanın sonu değil Rabbim dermansız dert vermesin inş
Benimle dertleştiğiniz içinn , moral olduğunuz için zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun , Rabbim güzel evladınızn hep güzel günlerini görmenizi nasip etsin

Estağfurullah ne demek hepimiz bu yollardan geçtik bizi bizden başkası anlamaz.. Amin Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda sizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bende ilk zamanlar çok kafaya taktım çok üzüldüm tüplerim alınınca ama tedavim pozitif olunca anında unuttum ve şuan asla kafama takmıyırum takmaya fırsatım yok :) ben çok geç odaklandım bu tedavilere ve çok geç teşhiş edildi tüpledeki sıvı o yüzden tedaviler yanlış oldu yıllarca eşimde belirgin promlem olmamasına rağmen ona odaklandılar devlet bi türlü rapor çıkarmadı tüp için hep normal yolla olur dediler. Tesadüf bi dr eski rahim filmine bakıp bu film normal değil dedi ve yeni film isteyince ortaya çıktı ve ultrasonda tüpler gözükmez normalde benim o kadar şişikti ki gözüküyordu sağ tüpüm. Sağlık olsun hiç kafanıza takmayın ama ehil bi doktorla görüşmeden ameliyat olmayın İstanbuldaysanız memorialde bi ön görüşme yapın ücret almıyorlardı eskiden şu an ne durumda bilmiyorum telefonla arayıp talep edin ücretsiz ön görüşme diye

Ne oldu sonucunuz tecrubenizi paylasir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…