- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Evet bende bugün gittim öyle dediler. Toplam 700 tutuyormuş.Akciğer grafisini hem eşden hem de bizden istiyorlar yeni yazı gelmiş.
Tüp bebek paket fiyatı 10.500 ilaçlar 3.500-4.500 arası olarak fiyat verdiler.2020 güncel tüp bebek fiyatı nedir acaba şişli memorialda?
Gercektenmi niye surekli degisiyor. Salgin artiyormu acaba ondanmi endiseleniyorlar. Birde ucrete bu eklendi. Allah yardimcimiz olsun.Akciğer grafisini hem eşden hem de bizden istiyorlar yeni yazı gelmiş.
Çevrenizdeki yerlerden fiyat alabilirsiniz veya devlet hastanesinde çektirebilirsniz. Zorunlu tutmuyorlar.Gercektenmi niye surekli degisiyor. Salgin artiyormu acaba ondanmi endiseleniyorlar. Birde ucrete bu eklendi. Allah yardimcimiz olsun.
Tekrar mı zam geldi. Ne çok zam geliyor aklım almıyor. Rabbim bizleri tez zamanda kurtarsın bunların elinden.Tüp bebek paket fiyatı 10.500 ilaçlar 3.500-4.500 arası olarak fiyat verdiler.
1 hafta önce telefonda 1 Temmuz itibariyle başlayacak demişlerdi. Bugün hastanede tekrar sordum sanırım ayın 15 inden sonra burda olur dediler.Semra hanımın gelip gelmediğiyle ilgili bilgisi olan var mı
AminTekrar mı zam geldi. Ne çok zam geliyor aklım almıyor. Rabbim bizleri tez zamanda kurtarsın bunların elinden.
Teşekkür ederim1 hafta önce telefonda 1 Temmuz itibariyle başlayacak demişlerdi. Bugün hastanede tekrar sordum sanırım ayın 15 inden sonra burda olur dediler.
Merhaba. Doğal gebelik için sperm değerleri de amh değeri de yeterli gibi durmuyor. İmkansız değil ama yaşınızda 38ise bence hiç beklemeyin eğer ikinciyi istiyorsanız. Ama benim şahsi fikrim eğer bir evladınız var ise tüp bebek süreçleri hem maddi hem manevi olarak çok yorucu. Hele ki şuan covid varken. Ben sizin yerinizde olsam doğal olursa olur ne de olsa rabbim bir tane nasip etti der hiç bu strese çileye girmezdim. Ama eğer çok istiyorsanız bahçeci değil kesinlikle şişli memorial. Bahçecide çok uğraştm olmadı. Memorialde daha sonuç almadm ama ikisini görmüş biri olarak Semra Kahraman diyorumArkadaşlar eşim varikosel ameliyatı olalı 5 ay oldu. 3. Ayında test yaptırdı. Morfoloji %1(ameliyat öncesi 2 idi) 75 milyon sayı %3 ileri hareket %51 yavaş hareket %4 yerinde hareket. Bende amh değeri 0,98 yaşım 38. 1 senedir istiyoruz 2. Bir yavrumuz olsun diye ama nasip olmadı. Doktorlar hiç uğraşmayın direk tüp bebek yapın diyorlar. Sizce de artık tüp bebek fikrini düşünmeliyimiz? Bir de biraz araştırdım şişli memorial ve bahçeci yi öneriyorlar. Siz ne dersiniz? Çok zormuş bu süreç hem maddi hem manevi. Özellikle o psikolojiye girmek.
O kadar hevesliydim ki bu ay transfer olmaya. Bugün gittim muayene oldum bir sıkıntı yok başlayabiliriz dediler fakat şu akciğer filmi ve eşimden de covid istemeleri benim canımı sıktı. Neden mi bir hafta önce bana sadece siz covid yaptırın başka bir şeye gerek yok deniyor. Forumdan okuyorum ondan bir hafta önce tomografi çektirenler var boşu boşuna o anlık karar yüzünden. İki gündür akciğerde lazım deniyor. Bir hafta sonra gene değişebilir diyorum doktor evet diyor. Ayrıca biz süreç geçiyor gibi düşünürken doktor ikinizinde çok dikkat etmesi lazım pozitif sonuç alırsanız gebeler için covid çok riskli diyor. O kadar kararsızım ki. Her an transfer planlamasını iptal edebilirim. Üç aydır kapmadığımız hastalığı bebek yoluncs kapacağızAkciğer grafisini hem eşden hem de bizden istiyorlar yeni yazı gelmiş.
Bana gönderdikleri formda gebelikde riskli falan yazmıyordu. Sadece pozitif olursak ilaç kullanamayacağımız için riskli diye biliyorum.O kadar hevesliydim ki bu ay transfer olmaya. Bugün gittim muayene oldum bir sıkıntı yok başlayabiliriz dediler fakat şu akciğer filmi ve eşimden de covid istemeleri benim canımı sıktı. Neden mi bir hafta önce bana sadece siz covid yaptırın başka bir şeye gerek yok deniyor. Forumdan okuyorum ondan bir hafta önce tomografi çektirenler var boşu boşuna o anlık karar yüzünden. İki gündür akciğerde lazım deniyor. Bir hafta sonra gene değişebilir diyorum doktor evet diyor. Ayrıca biz süreç geçiyor gibi düşünürken doktor ikinizinde çok dikkat etmesi lazım pozitif sonuç alırsanız gebeler için covid çok riskli diyor. O kadar kararsızım ki. Her an transfer planlamasını iptal edebilirim. Üç aydır kapmadığımız hastalığı bebek yoluncs kapacağız
Nerde çektirdiniz filmi ? Bir de sürüntü almıyorlar sanırım başka yerler. Akciğer filmini dışarda çektirsek sürüntü memorialde olsa oluyor mu ?Bana gönderdikleri formda gebelikde riskli falan yazmıyordu. Sadece pozitif olursak ilaç kullanamayacağımız için riskli diye biliyorum.
Süreç zor gerçekten ama zaman aleyhime işliyor o yüzden uzatmak istemiyorum. Pozitif alacağımda garanti değil. Öyle ya da böyle bekliyoruz. Ne bileyim ya. Kararlar da sürekli değişiyor. Durmadan yeni yazı geliyormuş. Filmi ben tıp merkezinde çok uygun bir fiyata çektirdim bence memoriala gidip 700 lira vermek mantıksız.
Merhaba. Doğal gebelik için sperm değerleri de amh değeri de yeterli gibi durmuyor. İmkansız değil ama yaşınızda 38ise bence hiç beklemeyin eğer ikinciyi istiyorsanız. Ama benim şahsi fikrim eğer bir evladınız var ise tüp bebek süreçleri hem maddi hem manevi olarak çok yorucu. Hele ki şuan covid varken. Ben sizin yerinizde olsam doğal olursa olur ne de olsa rabbim bir tane nasip etti der hiç bu strese çileye girmezdim. Ama eğer çok istiyorsanız bahçeci değil kesinlikle şişli memorial. Bahçecide çok uğraştm olmadı. Memorialde daha sonuç almadm ama ikisini görmüş biri olarak Semra Kahraman diyorum
Ben oluyor diye biliyordum hatta öyle demişlerdi. Burada da okudum ama bugün memoriala gittim bir de ne öğreneyim. Sadece sürüntü de verseniz, röntgenle birlikte de verseniz 350 lirayı alıyorlarmış. Böyle soygun olamaz. Çok sinirlendim. Sizlerde ona göre önleminizi alın. İyi bir şekilde iletişim kurun boşu boşuna uğraşmayın. Ya ikisini de dışarıda ya da ikisini Memorial da yaptırmamız gerekiyormuş. Tabi yarına değişmezse.Nerde çektirdiniz filmi ? Bir de sürüntü almıyorlar sanırım başka yerler. Akciğer filmini dışarda çektirsek sürüntü memorialde olsa oluyor mu ?
Gerçekten çok sinir bozucu bu mesele.Ben oluyor diye biliyordum hatta öyle demişlerdi. Burada da okudum ama bugün memoriala gittim bir de ne öğreneyim. Sadece sürüntü de verseniz, röntgenle birlikte de verseniz 350 lirayı alıyorlarmış. Böyle soygun olamaz. Çok sinirlendim. Sizlerde ona göre önleminizi alın. İyi bir şekilde iletişim kurun boşu boşuna uğraşmayın. Ya ikisini de dışarıda ya da ikisini Memorial da yaptırmamız gerekiyormuş. Tabi yarına değişmezse.
Haydaa . Bilgilendirme için çok teşekkür ederim . Bugün dışarda yaptırabilirsiniz demişlerdi bana size sormasam sadece röntgen çektirip sürüntüyü orada verecektim. Sık değişiyor ben de haftaya başlayacağım bakalım haftaya kadar ne değişecekBen oluyor diye biliyordum hatta öyle demişlerdi. Burada da okudum ama bugün memoriala gittim bir de ne öğreneyim. Sadece sürüntü de verseniz, röntgenle birlikte de verseniz 350 lirayı alıyorlarmış. Böyle soygun olamaz. Çok sinirlendim. Sizlerde ona göre önleminizi alın. İyi bir şekilde iletişim kurun boşu boşuna uğraşmayın. Ya ikisini de dışarıda ya da ikisini Memorial da yaptırmamız gerekiyormuş. Tabi yarına değişmezse.
Allah yardımcıniz olsun, bu kez inşallah mutlu sona ulaşırsın hayırlısıyla.Ben oluyor diye biliyordum hatta öyle demişlerdi. Burada da okudum ama bugün memoriala gittim bir de ne öğreneyim. Sadece sürüntü de verseniz, röntgenle birlikte de verseniz 350 lirayı alıyorlarmış. Böyle soygun olamaz. Çok sinirlendim. Sizlerde ona göre önleminizi alın. İyi bir şekilde iletişim kurun boşu boşuna uğraşmayın. Ya ikisini de dışarıda ya da ikisini Memorial da yaptırmamız gerekiyormuş. Tabi yarına değişmezse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?