Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı olalı 5 ay oldu. 3. Ayında test yaptırdı. Morfoloji %1(ameliyat öncesi 2 idi) 75 milyon sayı %3 ileri hareket %51 yavaş hareket %4 yerinde hareket. Bende amh değeri 0,98 yaşım 38. 1 senedir istiyoruz 2. Bir yavrumuz olsun diye ama nasip olmadı. Doktorlar hiç uğraşmayın direk tüp bebek yapın diyorlar. Sizce de artık tüp bebek fikrini düşünmeliyimiz? Bir de biraz araştırdım şişli memorial ve bahçeci yi öneriyorlar. Siz ne dersiniz? Çok zormuş bu süreç hem maddi hem manevi. Özellikle o psikolojiye girmek.

Merhaba. Doğal gebelik için sperm değerleri de amh değeri de yeterli gibi durmuyor. İmkansız değil ama yaşınızda 38ise bence hiç beklemeyin eğer ikinciyi istiyorsanız. Ama benim şahsi fikrim eğer bir evladınız var ise tüp bebek süreçleri hem maddi hem manevi olarak çok yorucu. Hele ki şuan covid varken. Ben sizin yerinizde olsam doğal olursa olur ne de olsa rabbim bir tane nasip etti der hiç bu strese çileye girmezdim. Ama eğer çok istiyorsanız bahçeci değil kesinlikle şişli memorial. Bahçecide çok uğraştm olmadı. Memorialde daha sonuç almadm ama ikisini görmüş biri olarak Semra Kahraman diyorum

Akciğer grafisini hem eşden hem de bizden istiyorlar yeni yazı gelmiş.
O kadar hevesliydim ki bu ay transfer olmaya. Bugün gittim muayene oldum bir sıkıntı yok başlayabiliriz dediler fakat şu akciğer filmi ve eşimden de covid istemeleri benim canımı sıktı. Neden mi bir hafta önce bana sadece siz covid yaptırın başka bir şeye gerek yok deniyor. Forumdan okuyorum ondan bir hafta önce tomografi çektirenler var boşu boşuna o anlık karar yüzünden. İki gündür akciğerde lazım deniyor. Bir hafta sonra gene değişebilir diyorum doktor evet diyor. Ayrıca biz süreç geçiyor gibi düşünürken doktor ikinizinde çok dikkat etmesi lazım pozitif sonuç alırsanız gebeler için covid çok riskli diyor. O kadar kararsızım ki. Her an transfer planlamasını iptal edebilirim. Üç aydır kapmadığımız hastalığı bebek yoluncs kapacağız

Bana gönderdikleri formda gebelikde riskli falan yazmıyordu. Sadece pozitif olursak ilaç kullanamayacağımız için riskli diye biliyorum.
Süreç zor gerçekten ama zaman aleyhime işliyor o yüzden uzatmak istemiyorum. Pozitif alacağımda garanti değil. Öyle ya da böyle bekliyoruz. Ne bileyim ya. Kararlar da sürekli değişiyor. Durmadan yeni yazı geliyormuş. Filmi ben tıp merkezinde çok uygun bir fiyata çektirdim bence memoriala gidip 700 lira vermek mantıksız.

Nerde çektirdiniz filmi ? Bir de sürüntü almıyorlar sanırım başka yerler. Akciğer filmini dışarda çektirsek sürüntü memorialde olsa oluyor mu ?

Evet o psikolojiden çekiniyorum biraz. Çok yönlü düşünüp karar vermek lazım. Teşekkür ederim.

Nerde çektirdiniz filmi ? Bir de sürüntü almıyorlar sanırım başka yerler. Akciğer filmini dışarda çektirsek sürüntü memorialde olsa oluyor mu ?
Ben oluyor diye biliyordum hatta öyle demişlerdi. Burada da okudum ama bugün memoriala gittim bir de ne öğreneyim. Sadece sürüntü de verseniz, röntgenle birlikte de verseniz 350 lirayı alıyorlarmış. Böyle soygun olamaz. Çok sinirlendim. Sizlerde ona göre önleminizi alın. İyi bir şekilde iletişim kurun boşu boşuna uğraşmayın. Ya ikisini de dışarıda ya da ikisini Memorial da yaptırmamız gerekiyormuş. Tabi yarına değişmezse.

Gerçekten çok sinir bozucu bu mesele.

Haydaa . Bilgilendirme için çok teşekkür ederim . Bugün dışarda yaptırabilirsiniz demişlerdi bana size sormasam sadece röntgen çektirip sürüntüyü orada verecektim. Sık değişiyor ben de haftaya başlayacağım bakalım haftaya kadar ne değişecek

Allah yardımcıniz olsun, bu kez inşallah mutlu sona ulaşırsın hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…