Evet cnm biliyorum cok tesekkur ederim.Çevrenizdeki yerlerden fiyat alabilirsiniz veya devlet hastanesinde çektirebilirsniz. Zorunlu tutmuyorlar.
Iyiki soyledin cnm tip merkezinde cektirmek daha mantikli. Simdi hem bizden hemde esimizden akciger grafisi mi istiyorlar? Arkadaslar degisen bisey olursz gene yazarsaniz sevinirim. Tesekkurler cnm.Bana gönderdikleri formda gebelikde riskli falan yazmıyordu. Sadece pozitif olursak ilaç kullanamayacağımız için riskli diye biliyorum.
Süreç zor gerçekten ama zaman aleyhime işliyor o yüzden uzatmak istemiyorum. Pozitif alacağımda garanti değil. Öyle ya da böyle bekliyoruz. Ne bileyim ya. Kararlar da sürekli değişiyor. Durmadan yeni yazı geliyormuş. Filmi ben tıp merkezinde çok uygun bir fiyata çektirdim bence memoriala gidip 700 lira vermek mantıksız.
ben de yarın aynı şeyi yapmayı planlıyordum ya bu kararlar ne çok değişiyor yat kalk bu gruba bakar oldumHaydaa . Bilgilendirme için çok teşekkür ederim . Bugün dışarda yaptırabilirsiniz demişlerdi bana size sormasam sadece röntgen çektirip sürüntüyü orada verecektim. Sık değişiyor ben de haftaya başlayacağım bakalım haftaya kadar ne değişecek
Bende istek kağıtlarını aldm yarın medipole gidip özel sağlık sigortamdan yaptıracağım. Kah tahlillerimi felan da yenilememi istediler. Başka yerde yaptırabilirsin dediler sorun değilmişBana gönderdikleri formda gebelikde riskli falan yazmıyordu. Sadece pozitif olursak ilaç kullanamayacağımız için riskli diye biliyorum.
Süreç zor gerçekten ama zaman aleyhime işliyor o yüzden uzatmak istemiyorum. Pozitif alacağımda garanti değil. Öyle ya da böyle bekliyoruz. Ne bileyim ya. Kararlar da sürekli değişiyor. Durmadan yeni yazı geliyormuş. Filmi ben tıp merkezinde çok uygun bir fiyata çektirdim bence memoriala gidip 700 lira vermek mantıksız.
Bana da öyle demişlerdi ama sürüntüyü yaptıramadım yapmadılar. Mecbur memoriala gittim ücret istediler. Siz hepsini yaptırırsanız sorun olmaz.Bende istek kağıtlarını aldm yarın medipole gidip özel sağlık sigortamdan yaptıracağım. Kah tahlillerimi felan da yenilememi istediler. Başka yerde yaptırabilirsin dediler sorun değilmiş
Sürüntüyüde dışarıda yaptırmaya çalışın. Tek o olsa bile paket halinde deyip ücret talep ediyorlar. Tabi kararlar devamlı değişiyor. Önümüzdeki günler neler olur bilinmez.Iyiki soyledin cnm tip merkezinde cektirmek daha mantikli. Simdi hem bizden hemde esimizden akciger grafisi mi istiyorlar? Arkadaslar degisen bisey olursz gene yazarsaniz sevinirim. Tesekkurler cnm.
Amin amin amin. Teşekkür ederim. Allah razı olsun.Allah yardımcıniz olsun, bu kez inşallah mutlu sona ulaşırsın hayırlısıyla.
Suruntu testinden ücret alınmayacağını söylüyorlar sürekli TV de. Ücret alsalar bile akciğer grafisi ücreti almamaları gerekir. İnsan bu zamanda çok uğraşmak istemiyor ama size yapılan işlemler ve karşılığında odediginiz parayı gösteren detaylı bir fatura isteyin. Sağlık bakanligini arayın gönderin. Böyle saçma şey olamaz olmamalı çünkü..Sürüntüyüde dışarıda yaptırmaya çalışın. Tek o olsa bile paket halinde deyip ücret talep ediyorlar. Tabi kararlar devamlı değişiyor. Önümüzdeki günler neler olur bilinmez.
Detaylı fatura istiyorum şeklinde söyleyip fatura detayına akciğer grafisi yazarlarsa bunu yaptirmadiginizi grafi cektirdiysem görüntüyü verin o zaman nerede diye sıkıştırın. Verilmeyen hizmet karşılığında para almak nedir ya, böyle bir paket olduğunu sanmıyorum.Suruntu testinden ücret alınmayacağını söylüyorlar sürekli TV de. Ücret alsalar bile akciğer grafisi ücreti almamaları gerekir. İnsan bu zamanda çok uğraşmak istemiyor ama size yapılan işlemler ve karşılığında odediginiz parayı gösteren detaylı bir fatura isteyin. Sağlık bakanligini arayın gönderin. Böyle saçma şey olamaz olmamalı çünkü..
Yok canım ben ödemedim ama nasıl ödemedim gel de bana sor. Hasta haklarına kadar gittim. Söylemediniz ben grafi çektirdim. Bakanın dahi kesinlikle ücret ödemeyeceğiniz dediği şeye asla ücret ödemem gerekirse tedavi olmam dedim. Bizi çok uğraştırdılar anlatamam. Yönetimleri batsın. Paket adı altında para alıyorlar sürüntü ücretli demiyorlar paket almanız gerekiyor diyorlar. Çalışanlarınıza o zaman doğru bilgi verin onlar da bize doğru bilgi versin dedim. Keyfe sanki bu dönemde tedaviye başlıyoruz. Dün kendimi ilk kez çocuğum olamadığı için eksik hissettim. Sinirlerim bozuldu.Suruntu testinden ücret alınmayacağını söylüyorlar sürekli TV de. Ücret alsalar bile akciğer grafisi ücreti almamaları gerekir. İnsan bu zamanda çok uğraşmak istemiyor ama size yapılan işlemler ve karşılığında odediginiz parayı gösteren detaylı bir fatura isteyin. Sağlık bakanligini arayın gönderin. Böyle saçma şey olamaz olmamalı çünkü..
Canım benim ya, öyle söyleme. Eksiklik yok çok şükür.. nimette hep daha fazlasına değil daha azına bakmak lazım, eksiklik hissettiğinde kendini kötü hissettiğinde şunları düşün. Esin yanında ve sağlıklı. Sen sağlıklısın, elin ayagin tutuyor, maddi anlamda bir şekilde güç yetirebiliyorsunuz tedaviye.. Türkiye deyiz, tedavide iyi ülkelerden biri, hatta bir de İstanbul daysan o da güzel bir şükür sebebi.Yok canım ben ödemedim ama nasıl ödemedim gel de bana sor. Hasta haklarına kadar gittim. Söylemediniz ben grafi çektirdim. Bakanın dahi kesinlikle ücret ödemeyeceğiniz dediği şeye asla ücret ödemem gerekirse tedavi olmam dedim. Bizi çok uğraştırdılar anlatamam. Yönetimleri batsın. Paket adı altında para alıyorlar sürüntü ücretli demiyorlar paket almanız gerekiyor diyorlar. Çalışanlarınıza o zaman doğru bilgi verin onlar da bize doğru bilgi versin dedim. Keyfe sanki bu dönemde tedaviye başlıyoruz. Dün kendimi ilk kez çocuğum olamadığı için eksik hissettim. Sinirlerim bozuldu.
gelen rabbimden gelsin kullarından değil. Kulları hiç acımıyor insanı yaralayanda bu. Çok da düşünmek istemiyorum. Burada başlayacaklara yardımcı olsun onlar da kötü şeyler yaşamasın diye bilgilendirdim. Hepimize destek oluyorsun. Allah yavruna hayırlı uzun ömür versin.Canım benim ya, öyle söyleme. Eksiklik yok çok şükür.. nimette hep daha fazlasına değil daha azına bakmak lazım, eksiklik hissettiğinde kendini kötü hissettiğinde şunları düşün. Esin yanında ve sağlıklı. Sen sağlıklısın, elin ayagin tutuyor, maddi anlamda bir şekilde güç yetirebiliyorsunuz tedaviye.. Türkiye deyiz, tedavide iyi ülkelerden biri, hatta bir de İstanbul daysan o da güzel bir şükür sebebi.
Bunları zaten sen biliyorsun, farkındasın masallah dirayetin gücün fsrk ediliyor.. ama yine de yazmak istedim.
Ben en kotu dönemlerimden 3 kayıptan sonra hep şöyle toparlandım. Allah elimde olmayanlarla beni sıniyor,çok şükür, ya elimde olanları kaybetseydim dedim..
Çok kötü zamanlar geliyor yaşanıyor ama emin ol geçecek. İnşallah güzel haberlerini paylaşacağız yakında.. dua edelim, umut edelim..
Amin inşallah, Allah razı olsun.gelen rabbimden gelsin kullarından değil. Kulları hiç acımıyor insanı yaralayanda bu. Çok da düşünmek istemiyorum. Burada başlayacaklara yardımcı olsun onlar da kötü şeyler yaşamasın diye bilgilendirdim. Hepimize destek oluyorsun. Allah yavruna hayırlı uzun ömür versin. ❤
Nasıl yani sürüntü akciğer grafisi pcr testi mi ? Toplam ne kadar oluyor ? Eşlere de mi uygulanacakBirde işin içine CRP değerini eklemişler arkadaşlar crp akciğer grafisi PCR testi
Clexane mı bahsettiğiniz iğneArkadaşlar ben bugün tedaviye başlayacaktım. Benim kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyor tedavim boyunca ve bu iğneleri devlet korona hastalarında kullanmak için toplatmış piyasada yokmuş bu ayın ortası veya sonu piyasaya gelirmiş o da kesin değilmiş. Bilginiz olsun.
Pcr zaten sürüntü testi... yani corona testi akciğer grafisi bir de kanda crp (enfeksiyon)değeriNasıl yani sürüntü akciğer grafisi pcr testi mi ? Toplam ne kadar oluyor ? Eşlere de mi uygulanacak
Telefonda aldığımız bileğinde her iki eşten istiyoruz dedilerPcr zaten sürüntü testi... yani corona testi akciğer grafisi bir de kanda crp (enfeksiyon)değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?