Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

B BiYesilBiKahve canım benim yine tedavim iptal oldu. ☺ Kan sulandırıcı iğne yokmuş piyasada başlamayalım dediler.
Hayırlısı olsun cnm, ewet malesef kan sulandırıcı yok bende 28+2 günlik hamileyim eczane eczane arayarak buldum dokuz kutu.zar zor aldım.işin kötüsü doğuma bi iki gün varken bıraktırıyorlar iğneyi ve doğumun ertesi günü tekrar vurmaya başlıyorsun tam kırk gün.iğne yetmiyo hesapladıknapıçaz bilmiyorum Rabbim yardım etsin inşallah hepimize.zaten cleaxine yok muadili okşapar veriliyordu işte o da artık bulunmuyo.

İnan bugün doktora onu dedim. Ben herneyse de hamile olup bunu kullanmak zorunda olanlar vardır onlar ne yapacaklar yazık günah dedim. Bence devlet hastanesine gidip durumu anlatın onlar piyasadan toplamışlar hep sizin Durulma da bir çare bulsunlar. Başkalarının hayatını kurtarmak için başkalarının canından vazgeçilmemeli. Hemde 2 can. Allah yardımcın olsun. Canımız ona emanet.

B BiYesilBiKahve canım benim yine tedavim iptal oldu. ☺ Kan sulandırıcı iğne yokmuş piyasada başlamayalım dediler.
Gördüm. Hayırlısı olsun inşallah. Birçok kişinin başına gelmeyen iptal sebeplerin oldu. Vardır bir hayır demekten başka yapacak bişey yok maalesef. Bütün ihtimaller toplanıp seni buluyor sanki:)
Kan sulandırıcı ben de kullanmıştım, o zaman bile zor buluyorduk.. Allah yardım etsin kullanmak zorunda olanlara.

O zamana kadar inşallah bulursunuz, normale döner diye düşünüyorum.ama burada ya da hamile başlıklarında oluyor bazen elinde kalan..

Evet cnm bugun bende aradim haftaya randevu almayi dusunuyoruz dedim telefondaki gorevli tam olarak bilmiyor baska birisine bagladi. O da tam anlatamadi. Buyuk bir kurumda bunu buyuk bir eksiklik olarak goruyorum. Profesyonelliklerine yakistiramadim.

Evet cnm bugun bende aradim haftaya randevu almayi dusunuyoruz dedim telefondaki gorevli tam olarak bilmiyor baska birisine bagladi. O da tam anlatamadi. Buyuk bir kurumda bunu buyuk bir eksiklik olarak goruyorum. Profesyonelliklerine yakistiramadim.
Semra hoca yok diye salmışlar bence kendilerini.

Amin cnm inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.şu dönemde kimse kimsenin halinden anlamıyor cnm kime neyi anlatmaya çalışacaksınki.inan kan sulandırıcı bulunmazsa nolur kısmını düşünmek istemiyorum hiç.belki elimdekiler bitinceye kadar Corona biter İlaç piyasası normale döner ne biliyim.Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah.sen de hiç üzülme seni hep takip ediyorum olmadığında da vardır bi hayır tedavinin.Rabbim en güzelini en hayırlısını yaşatacaktır inşallah.

Allah razı olsun canım. Moralim bozulmadı dersem yalan olur. Üzüldüm ama şeytan bile boş insanla uğraşmazken başıma gelenlerin sebepsiz olduğunu asla düşünmüyorum. Sende takipte kal bu aralar piyasaya çıkacakmış ay ortası ya da sonu diyorlar. Muhakkak tamamla eksiğini salgın tekrar nüksederse tekrar piyasadan çekerler diye düşünüyorum.

Eğer az sayıda İğne ihtiyacınız varsa bazı gruptaki iğneyi bırakan anneler elinde kalanları ihtiyacı olanlara gönderebiliyorlar. Ben 2020 ekim tüp bebek anneleri ve 2020 kasım anneleri gruplarında görmüştüm. Hamilelik İlerleyince ilacı bıraktığı için ellerinde kalmış olan ve İhtiyacı olan var mı diye soranları. İsterseniz bu gruplara yazabilirsiniz.

Sağol cnm benim çok teşekkür ederim hiç bozma moralini beni hatırlayanlar bilir amh 0.25 le 3 negatif tedaviden sonra pgt ye embriyo göndermeyi balarıp üç tane embriyodan iki sağlam alan ben çözünme aşamasında 6 AA embriyosu çöp olmuş ve diğeri tutmamış biriydim. 5 tane tedavi,kanama,kürtaj,sperm dondurma hepsini yaşadım.Rabbim ikiz yolladı sonra.Ardından da hiç ortada yokken bu bebeğe hamile kaldım mucize gibi çok şükür maşallah .Rabbim illa bi kapı açıyor,,inancını kaybetme morAlini bozma sakın.Allahım kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah

Teşekkür ederim şimdilik var fakat ben doğumdan bi kaç gün önce bırakıp doğumdan sonrada kırk gün kullandım bundan önceki hamileliğimde.eksiğim var inşallah o zamana bulunur yada sizin de dediğiniz gibi bir yol izlerim olmadı.tekrar çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Yeni tedaviye başlayacak arkadaşlara bol şanslar... Ben de adetimi bekliyorum bu arada merkezle görüşenler belki bilir bu covid testini merkezde yaptırdığımızda geçerlilik süresi nedir? Bilgilendirilen var mı?

Her tedavi için yenilenecekmiş. Benim iptal oldu bir sonraki ay gelin denildi testleri sordum hepsi baştan dediler. Güler misin ağlar mısın? Merkez delirdi.

Sadece para değil ki, bu salgın ortamında ekstradan sağlık kuruluşlarına git. Radyasyon al. Corona olmayacağız varsa da olacağız bu gidişle. Yaş faktörüm olmasaydı 5 6 ay ara verirdim.
Ben sırf başka yere gitme korkumdan dolayı orda yaptırıcam. Bi de başka yerde eksik bişi olur o testleri tekrar yaptıramam . Maddi manevi zor

Ben sırf başka yere gitme korkumdan dolayı orda yaptırıcam. Bi de başka yerde eksik bişi olur o testleri tekrar yaptıramam . Maddi manevi zor
Ben merkezi aradim arkadaslar bugun. Gonul hanim bana donus yapti. Testin gecerliligi 14 gun dedi. Lekelenmeye basladiginiz zaman yaptirabilirsiniz cok erken yaptirmaniza gerek yok dedi. Istenen testler covid suruntu,akciger grafi tek yon,CRP(kan testi) bu testler hem erkekten hemde kadindan isteniyormus. Baska yerdede yaptirabilirsiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…