Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Covid için de 14gün dediler mi? Bn cuma günü dışarıda yaptırdım hepsini haftasonu adet olurum diye ama bugün pazartesi hala olmadı belirti de yok stres mi yaptım acaba bir an önce hayırlısıyla başlamak istiyorum ama covid testinin geçerliliğini az süre yaparlar diye endişeliyim
 
arkadaşlar selamlar cuma günü tedaviye başladım bilgilendirme için yazmak istedim süreci.
covid testini adet gördüğüm gün istediler perş gnü kanamam başladı hastaneye gittik tüp bebeğe gidiyorsunuz önce evraklarınızı dolduruyorlar sonra kan veriyorsunuz ve crp ye bakıyorlar. ordan radyolojiye ve akciğer röntgeni. ordan acile ve sürüntü testi. sürüntü testi aslında ücretsiz denilen test. para tutan akciğer filmi ve crp testi oluyor. ertesi gün sonucumuz eşimle birlikte çok şükür negatif cıkınca tedavime başlandı.sonucu negatif görmeden kesinlikle tedaviye başlamıyorlar. sonuç temiz gelince sizi arayıp çağırıyorlar. bugün 4. günüm iğnelerimi oluyorum. bugüne kadar fulya hanımla görüştüm hep kendisinden çok memnun kaldım ne sorsam hemşirelere whatsapttan; fulya hoca telefonla aradı bilgilendirdi. ama hoca da açıkladı bu coronayla ilgili sürekli yazı geliyormuş o yüzden bazen hemşirelerde bilgi eksikliği oluyor. görüştüğünüz doktora merak ettiğiniz şeyi sormakta fayda var. biz başka hastanelere sorduk yapıyorlar mı diye önce muayene olmanız lazım falan dediler biz de dedik memorialda yaptıralım uğraşmayalım. çünkü sunacağımız bir belirtimiz yok. adetten önce en fazla 2-3 gün öncesinde verebilirsiniz demişlerdi önce sonra kanama gördüğünüz gün testi verin dediler. neyseki bu süreçleri atlattık şükürler olsun.
 


merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah Güzel sonuclar alırsınız. peki bu bahsettiğiniz corona testleri kac lıra tuttu.
sanırım tup bebek 10.500 + 3.500 de ilaclar.
 
merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. İnşallah Güzel sonuclar alırsınız. peki bu bahsettiğiniz corona testleri kac lıra tuttu.
sanırım tup bebek 10.500 + 3.500 de ilaclar.
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım kişi başı 350tl eşinizin de yaptırması gerekiyor. tüp bebek evet 10.500 tl.
ilaçlar kişiye göre değişiyormuş dozlar kişiye bağlı belirlendiği için ortalama 2500-3500 arası oluyormuş.
 

tesekkur ederım. Peki hangı doktora gıdıyorsunuz ? ben gecen ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım olmadı.
bu ay caksır suyuna basladı esım. Olmazsa onumuzdekı ay bende memorıala gelecegım.
 
tesekkur ederım. Peki hangı doktora gıdıyorsunuz ? ben gecen ay klomen ve catlatma ıgnesı yaptırdım olmadı.
bu ay caksır suyuna basladı esım. Olmazsa onumuzdekı ay bende memorıala gelecegım.
eşimin doktoru mehmet murat başar.
benim doktorum değişiklik gösterebiliyor hocaların müsaitliklerine göre.
 
Merhabalar,
Dondurulmuş embriyolar 5 seneden fazla saklanabiliyor mu?
Birde her sene imza vs var mı?
Merhaba biz memorialda, 2014te dondurmuştuk. Bir daha imza atmadık veya ödeme yapmadık. Bu ayın 3ünde yeni transferimiz oldu. 5 yıldan fazla dondurulabiliyor, bizimde yeniden ödeme yapmamız lazım.
 
Selam arkadaşlar. Sürekli gizli gizli okuyorum yol arkadaşlarımı Hepinizin tedavi süreci hayırlı olsun Allah işinizi rast getirsin hep dualarimdasiniz esimle bizim gibi bu yolda olanlara dua ediyoruz Benim biliyorsunuz transferim tuttu ama ara ara kanama sıkıntım oluyor gece n hafta yoğun kanamam oldu hast yattım 7.haftalarda olmuştu. Şuan gittiğim doktor ilk tedavimde gittiğim doktorun ameliyatta yanlış işlem yapılmasına bağlıyor.
Kan sulandırıcıyla ilgili 12.haftaya kadar gittiğim doktor hemen başlattı yaklaşık 2 ay kullandım daha sonra mesafe uzak diye ve özellikle perinatolog aradigin için medipol mega hast başladım buradaki doktorumda coraspini ve enox u kestirdi benim 677 heterozigot memorial daki doktorum gibi bu doktor da bir çok kişi de olacağını söyledi.Bende bıraktım güvenmekten başka çarem yok.
Elimde kalan ilaçları kasım annelerinde bi arkadaşıma hediye ettim son dönemde esimde enox u bulmak için çok aramıştı. Bi arkadaş demis ekim kasım annelerine yazın diye bencede yazın rahim ağzı yetmezliği grubu var oraya da yazabilirsiniz istanbuldaysaniz bende çevremdeki eczanelere sorabilirim isterseniz
 
Canım çok sevindim gözün aydın,
Benimde 7. hafta kanamam oldu 2 kere acile gittim. İkincisinde o kadar çok oldu ki pıhtı geldi kesin düştü dedik çok üzülmüştük. 12. haftaya kadar sürekli yattım. Şuan çok şükür kızım benimle birlikte. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah. Dikkat et kendine yorma kendini.
 
Sağol canım teşekkür ederim. Benim de sonki korkunçtu kesin kaybediyorum dedim çok şükür Allah bağışladı inş bir daha olmaz şuan raporluyum bakalım kontorlde doktor ne diyecek heyet raporu verebilirim demişti.
 
Evet cnm covid icin 14 gun gecerliligi diye soylefi. Bende bugunlerde bekliyorum bakalim. Benimde duzensiz oluyo. Henuz yaptirmadim testleri.
 
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz fulya hanım hwrika bir insan ben çok memnun kaldım geçen tedavimde olmadı ama olsun her soruna cevap veriyor ve çok yakın davranıyor. Transfer günü izinli olduğu halde gelip o an yanımda olmuştu o kadar mutlu olmuştum ki çok iyi birisi gerçekten
 
Canım benim eksiklik ne demek lütfen öyle düşünme herşeyin hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın ben anne oldumda ne oldu hiç bişey anlayamadım daha yeni yeni kendime geliyorum. Yani bebeğim özel bi bebek ve herkes ikinciyi yap kardeşi olsun sağlklı bebeğin olsun deyip duruyor bunu ne zorluklarla buldum bilmiyorlar hele şimdi siz bu covid yüzünden yaşanan zorlukları yazınca iyice korktum olup olmayacağınıda bilmiyoruz ya nasip her şeyin hayırlısı olsun
 
Yapta sağlıklı bir bebeğin olsun ne demek allah aşkına. Bu millet konuşmayı bilmiyor. Senin faydana hangisinin olduğunu kimse bilemez. Evet özel bir bebeğin var zorlanacaksında belki ama bir çok sağlıklı evladı olanlarında neler yaşadığını biliyoruz. Çok isterim bir evladın daha olsun. Ama ilk hayırlı sonra sağlıklı olsun. Eğer bekleme imkanın varsa bu süreçte hiç bulaşma derim. Salgının da ayrı bir stresi var. Geç olsun güç olmasın. Ama zaman aleyhime işliyor yaş amh bunlarda problem yaşıyorsan o zaman bir yerden başlamak lazım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…