Hadi ya nasıl böyle artmışTüp bebek paket fiyatı 10.500 ilaçlar 3.500-4.500 arası olarak fiyat verdiler.
Aynen öyle.. Genelde drları yalnız büyümesin arada kaynasın diyolar çok üstüne düşmeyin düştükçe psikolojiniz iyi gitmez. Amh normaldi dondulmuş embriyolara pgt düşünüyorum bakalım onlar ne diyecek çünkü yeni tedavi masrafları almış başını gidiyoYapta sağlıklı bir bebeğin olsun ne demek allah aşkına. Bu millet konuşmayı bilmiyor. Senin faydana hangisinin olduğunu kimse bilemez. Evet özel bir bebeğin var zorlanacaksında belki ama bir çok sağlıklı evladı olanlarında neler yaşadığını biliyoruz. Çok isterim bir evladın daha olsun. Ama ilk hayırlı sonra sağlıklı olsun. Eğer bekleme imkanın varsa bu süreçte hiç bulaşma derim. Salgının da ayrı bir stresi var. Geç olsun güç olmasın. Ama zaman aleyhime işliyor yaş amh bunlarda problem yaşıyorsan o zaman bir yerden başlamak lazım.
şişlide semra hanım varMrh sizce şişli memorialmi yoksa ataşehir memorialmi ikisi arasında kaldım birbirleri ile baglantilimi yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim
ben yeni aradım 105002020 güncel tüp bebek fiyatı nedir acaba şişli memorialda?
İlaçları hastaneden değil eczaneden mi Temin ettiniz hiç bilmediğim için soruyorum. İlaç ücretleri 3500-4500₺ arası yazıyor verdikleri kağıtta eğer dışarıdan alırsak daha uyguna geliyor mu siz daha önceleri nasıl bir yol izledinizBugün 5. tedavime başladım. İlaç fiyatları da artmış. 450 Pen gonal f deniz eczanesinde 450 TL.
Hastane ilaç satışı yapmıyor, istediğiniz eczaneden alabilirsiniz. Tüp bebek merkezlerinin civarındaki eczanelerde bulmanız daha kolay olur, diğer eczaneler büyük ihtimal elinde bulundurmuyor.İlaçları hastaneden değil eczaneden mi Temin ettiniz hiç bilmediğim için soruyorum. İlaç ücretleri 3500-4500₺ arası yazıyor verdikleri kağıtta eğer dışarıdan alırsak daha uyguna geliyor mu siz daha önceleri nasıl bir yol izlediniz
Memorial da ilaçları dışardan almanız gerekiyor. Hastaneden verilemiyor. Reçete edilen ilaçlar yakında ki eczanede bulunuyor farklı eczaneler göre biraz daha uygun.İlaçları hastaneden değil eczaneden mi Temin ettiniz hiç bilmediğim için soruyorum. İlaç ücretleri 3500-4500₺ arası yazıyor verdikleri kağıtta eğer dışarıdan alırsak daha uyguna geliyor mu siz daha önceleri nasıl bir yol izlediniz
Peki ilaç ücreti olarak yazan miktarı hastaneye değil eczaneye Ödemiş olacağız doğru mu anladımHastane ilaç satışı yapmıyor, istediğiniz eczaneden alabilirsiniz. Tüp bebek merkezlerinin civarındaki eczanelerde bulmanız daha kolay olur, diğer eczaneler büyük ihtimal elinde bulundurmuyor.
Evet doğru, eczaneye ödeme yapacaksınız.Peki ilaç ücreti olarak yazan miktarı hastaneye değil eczaneye Ödemiş olacağız doğru mu anladım
Deniz eczanesinde 450 TLarkadaşlar memorial ana giriş kapısının karşısında perpa eczanesi var ben ordan alıyorum tüm ilaçlar bulunuyor. hastane ilaç satışı yapmıyor. ilaç alımları tamamen bizlere ait. gonal-f 490 tlye aldık.
Evet ya bir dahakine ordan alıcam.Deniz eczanesinde 450 TL
Gerçi yarın sabah doktor kontrolüm var bakalım devam edicek miym iğneyeEvet ya bir dahakine ordan alıcam.
Evet baya masraflı. Benim de embriyolarım pgtsiz. Rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin bizlere. Sen bir görüş al dondur çöz dondur ne olur ama etrafımda öyle yaptırıp pozitif sonuç görende var. Nasipteyse olur elbet.Hadi ya nasıl böyle artmış
Aynen öyle.. Genelde drları yalnız büyümesin arada kaynasın diyolar çok üstüne düşmeyin düştükçe psikolojiniz iyi gitmez. Amh normaldi dondulmuş embriyolara pgt düşünüyorum bakalım onlar ne diyecek çünkü yeni tedavi masrafları almış başını gidiyo
Eğer öyleyse yollarım hepsini bi arkadaş öyle yaptırmıştı burada dediğin gibi nasipte varsa her türlü olurEvet baya masraflı. Benim de embriyolarım pgtsiz. Rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin bizlere. Sen bir görüş al dondur çöz dondur ne olur ama etrafımda öyle yaptırıp pozitif sonuç görende var. Nasipteyse olur elbet.
teşekür ederimHer hastane yapmiyor cnm bildigim kadariyla. Devlette yaptiracaksaniz pandemi hastanelerinde yapiliyor diye biliyorum. Memorial zaten yapiyor
Canim bende de var yumurta rezervi azlığı ben de hangi kilinigi secsem diye bakıyorum memorial i tercih etmek çok istiyordun hatta etilerde fertijin var şevval hanım araştır istersen iki merkez arasindayim bendeMerhaba kızlar beni hatırlayanınız belki vardır, daha önce Memorial de 3 başarısız denemem var en son denemem 2 ay önceydi ve maalesef hiç embriyo bile oluşmadı 4 deneme için tekrar Memorial mi tercih etsem yada değiştirsem mi cok kararsızım sizinde fikirlerinizi almak isterim
Not: yumurta rezervi azlığım var
Hastaneden İdil eczanesini önermişlerdi ama orda 470₺ hemen yanında ateş eczanesinde 450₺ idi. Ben de ateş eczanesinden aldımDeniz eczanesinde 450 TL
Önceden en uygun İdil eczanesi veriyordu. Ateş eczanesini bilmiyordum. Sağolun.Hastaneden İdil eczanesini önermişlerdi ama orda 470₺ hemen yanında ateş eczanesinde 450₺ idi. Ben de ateş eczanesinden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?