Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tüp bebek paket fiyatı 10.500 ilaçlar 3.500-4.500 arası olarak fiyat verdiler.
Hadi ya nasıl böyle artmış
Aynen öyle.. Genelde drları yalnız büyümesin arada kaynasın diyolar çok üstüne düşmeyin düştükçe psikolojiniz iyi gitmez. Amh normaldi dondulmuş embriyolara pgt düşünüyorum bakalım onlar ne diyecek çünkü yeni tedavi masrafları almış başını gidiyo

Bugün 5. tedavime başladım. İlaç fiyatları da artmış. 450 Pen gonal f deniz eczanesinde 450 TL.
İlaçları hastaneden değil eczaneden mi Temin ettiniz hiç bilmediğim için soruyorum. İlaç ücretleri 3500-4500₺ arası yazıyor verdikleri kağıtta eğer dışarıdan alırsak daha uyguna geliyor mu siz daha önceleri nasıl bir yol izlediniz

Hastane ilaç satışı yapmıyor, istediğiniz eczaneden alabilirsiniz. Tüp bebek merkezlerinin civarındaki eczanelerde bulmanız daha kolay olur, diğer eczaneler büyük ihtimal elinde bulundurmuyor.

Memorial da ilaçları dışardan almanız gerekiyor. Hastaneden verilemiyor. Reçete edilen ilaçlar yakında ki eczanede bulunuyor farklı eczaneler göre biraz daha uygun.

Hastane ilaç satışı yapmıyor, istediğiniz eczaneden alabilirsiniz. Tüp bebek merkezlerinin civarındaki eczanelerde bulmanız daha kolay olur, diğer eczaneler büyük ihtimal elinde bulundurmuyor.
Peki ilaç ücreti olarak yazan miktarı hastaneye değil eczaneye Ödemiş olacağız doğru mu anladım

arkadaşlar memorial ana giriş kapısının karşısında perpa eczanesi var ben ordan alıyorum tüm ilaçlar bulunuyor. hastane ilaç satışı yapmıyor. ilaç alımları tamamen bizlere ait. gonal-f 490 tlye aldık.

Evet baya masraflı. Benim de embriyolarım pgtsiz. Rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin bizlere. Sen bir görüş al dondur çöz dondur ne olur ama etrafımda öyle yaptırıp pozitif sonuç görende var. Nasipteyse olur elbet.

Eğer öyleyse yollarım hepsini bi arkadaş öyle yaptırmıştı burada dediğin gibi nasipte varsa her türlü olur

Canim bende de var yumurta rezervi azlığı ben de hangi kilinigi secsem diye bakıyorum memorial i tercih etmek çok istiyordun hatta etilerde fertijin var şevval hanım araştır istersen iki merkez arasindayim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…