Merhaba, Bahçeci konusunda yorum yapamam ama MEmorial da her şeyi çok ince eleyip sık dokuyorlar. işi yapmak için yapan bir ekip yok. oldukça ilgililer. tavsiye edebilirimSelam kızlar Allah nasip ederse bende baslicam tedaviye bahceci ve memorial arasindayim ikisi ile ilgili bilgi sahibi olanlar birseyler soylerse secim yapmam daha kolay olacak. Bagcilarda oturuyorum bu arada
Ben de bu hafta transfer için başlayacağım inşallah . Evet eşe de yapılacakmışMerhaba,
Öncelikle herkese Allah doğru zamanda sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin. bende sürece başladım, iğneler bitti Martta yumurtalar toplandı sonra pandemi olayı çıkınca beklemeye geçtik. Transfer için Temmuz ayını düşünüyoruz. Corona nedeni ile biraz tereddütlüyüm ve çalışıyorum. Nasıl olacak bilemiyorum. Bu arada ilaçlar ile ilgili direk söylediği eczaneye gitmeyin. kendi çevrenizde de araştırın. Bir kaç eczaneye sorun zaten süreç pahalı daha uyguna alma imkanınız olabilir bilginiz olsun. Bu arada corona testi tranfer aşamasında da eşe yapılıyor mu? bilen varsa yazabilir mi?
Tedaviniz hayirli olsun insallah saglikla evladiniza kavuşursunuz Bahceciye hiç gitmedim .Ayaklarım beni görüşmeye memorial götürdü iyikide gitmişim. Çok ince eleyip sık dokuyorlar. Surecim çok umutsuz vaka olmama rağmen hep pozitif geçti bir gün gerilmedim yormadılar beni Ayaklarına taş değmesin hala bazı sorunlarım old telefonda bana çok güzel yardımcı oluyor doktorlarım. Kanamam olduğunda ki artık kalp atışını duymuştuk orayla bağımız bitmişti kontrollere gittim pandeminin en yoğun dönemiydi o kadar ilgilendiler ki .Ben ilk kez bu hastane de para değil de hasta gözüyle bakıldim. Şuan halen orayı arıyorum keske gebelik surecimde de devam edebilseydim diyorum kontroller için medicana ve medipol devam ediyorum ama o hastanenin ve doktorların tırnağı olamaz.Bunlar benim görüşümSelam kızlar Allah nasip ederse bende baslicam tedaviye bahceci ve memorial arasindayim ikisi ile ilgili bilgi sahibi olanlar birseyler soylerse secim yapmam daha kolay olacak. Bagcilarda oturuyorum bu arada
merhaba ilk denemem olacak ben de memorial ile başladım gerçekten çok ilgililer. whatsaptan hemşireye birşey sorduğunuzda ilgili doktor arayıp bilgi veriyor. ellerinden geleni yaptıklarını düşünüorum. biz 2-3 tane tanıdık kadın doğum doktorunun da fikrini almıştık hatta benim eşimin akrabası da başka bir hastanede tüp bebek yapıyor ancak bizim için memorial doğru adres demişti.Selam kızlar Allah nasip ederse bende baslicam tedaviye bahceci ve memorial arasindayim ikisi ile ilgili bilgi sahibi olanlar birseyler soylerse secim yapmam daha kolay olacak. Bagcilarda oturuyorum bu arada
Selam kızlar Allah nasip ederse bende baslicam tedaviye bahceci ve memorial arasindayim ikisi ile ilgili bilgi sahibi olanlar birseyler soylerse secim yapmam daha kolay olacak. Bagcilarda oturuyorum bu arada
Tebrik ederim. Darısı bizlere inşallah. Sizin sorununuz neydi merak ettim.bahçeli zincir market gibi hizmet veriyor. yani şöyle mustafa bahçeci artık hastalara bakmıyor ki onun ünüyle gidiyor insanlar. haa herhangi bir yer haa bahçeci.
memorial da ise semra hanım tüm hastaların durumunu takip ediyor. hasta istemese bile eğer o gerekli görürse mutlaka muayeneye giriyor.
ben ilk denememde çok şükür ve maşallah ki tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizi sahibi oldum. şimdi iki yaşında kızlarım. kesinlikle memorial derim size.
Maşallah ne güzel Allahım bizlere de kısmet eder inşallah benim de yarın transferim var memorial de sizin ki donmuş mu transfer edildi yoksa tazemiydibahçeli zincir market gibi hizmet veriyor. yani şöyle mustafa bahçeci artık hastalara bakmıyor ki onun ünüyle gidiyor insanlar. haa herhangi bir yer haa bahçeci.
memorial da ise semra hanım tüm hastaların durumunu takip ediyor. hasta istemese bile eğer o gerekli görürse mutlaka muayeneye giriyor.
ben ilk denememde çok şükür ve maşallah ki tek embriyo transferi ile tek yumurta ikizi sahibi oldum. şimdi iki yaşında kızlarım. kesinlikle memorial derim size.
Tedaviniz hayirli olsun insallah saglikla evladiniza kavuşursunuz Bahceciye hiç gitmedim .Ayaklarım beni görüşmeye memorial götürdü iyikide gitmişim. Çok ince eleyip sık dokuyorlar. Surecim çok umutsuz vaka olmama rağmen hep pozitif geçti bir gün gerilmedim yormadılar beni Ayaklarına taş değmesin hala bazı sorunlarım old telefonda bana çok güzel yardımcı oluyor doktorlarım. Kanamam olduğunda ki artık kalp atışını duymuştuk orayla bağımız bitmişti kontrollere gittim pandeminin en yoğun dönemiydi o kadar ilgilendiler ki .Ben ilk kez bu hastane de para değil de hasta gözüyle bakıldim. Şuan halen orayı arıyorum keske gebelik surecimde de devam edebilseydim diyorum kontroller için medicana ve medipol devam ediyorum ama o hastanenin ve doktorların tırnağı olamaz.Bunlar benim görüşüm
Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Benim icimde memorialden yana bakalım cevaplariniz daha cok yakinlastirdi beni oraya. Doktorunuz kimdiTedaviniz hayirli olsun insallah saglikla evladiniza kavuşursunuz Bahceciye hiç gitmedim .Ayaklarım beni görüşmeye memorial götürdü iyikide gitmişim. Çok ince eleyip sık dokuyorlar. Surecim çok umutsuz vaka olmama rağmen hep pozitif geçti bir gün gerilmedim yormadılar beni Ayaklarına taş değmesin hala bazı sorunlarım old telefonda bana çok güzel yardımcı oluyor doktorlarım. Kanamam olduğunda ki artık kalp atışını duymuştuk orayla bağımız bitmişti kontrollere gittim pandeminin en yoğun dönemiydi o kadar ilgilendiler ki .Ben ilk kez bu hastane de para değil de hasta gözüyle bakıldim. Şuan halen orayı arıyorum keske gebelik surecimde de devam edebilseydim diyorum kontroller için medicana ve medipol devam ediyorum ama o hastanenin ve doktorların tırnağı olamaz.Bunlar benim görüşüm
Sürekli takibimi yapan fulya gökdagli. Ama orda Tüm doktorlar hastaya ve dosyasına hakim. Ben 2 tedavi gördüm 1 ameliyat rezervim azdı 1.tedavide 1 embriyo olunca 2.tedaviye başladık yaklaşık 6 ay sürdü tüm süreç. Bir çok doktor denk geldi mesela Yücel bey çok rahatlatıcı ve mükemmel bir doktor ameliyatımı umut bey yaptı onunlada çok iletişimim oldu .Günseli hanım yani hepsi iyi ayırt edemem.Ama nedense kalbimdeki kişiler Fulya hoca ve Yücel beyAllah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Benim icimde memorialden yana bakalım cevaplariniz daha cok yakinlastirdi beni oraya. Doktorunuz kimdi
herkese merhaba,ben 3 defa tüp bebek denedim hepsi negatif sonuçlandı. Dr ların ilgisizliği baştan savmaları ilk sırada hasta başarısından çok paranın olması vs.çok bunaldım usandım ve tedavi olayını bıraktım bu arada yaşım 41, 37 yaşından beri dr dr dolaştım.Şimdi ailerin desteği ile 4.denemeyi yapmak istiyorum ama çok kararsızım yine aynı hüsranı yaşarım diye çok korkuyorum, yaşımda geçiyor : ( kafam karmakarışık. Semra hanımın başarılarını çok duydum onda 4.tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bana biraz cesaret verir misiniz ?Birde bu pandemi süreci diye bir sürü test falan yapıyorlarmış diye okudum bir yorumda bu testlerin masrafı ne kadardır.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Allah yardımcınız olsunmerhaba. covid konusunda çok hassaslar tüp bebek tedavisine başlamadan önce hem eşinizden hem sizden covid testi isteyecekler. memorial kendi bünyesinde kişi başı 350 tl'ye yapıyor ve negatif sonucunu görmeden kesinlikle tedaviye başlamıyorlar. dışarda da yaptırabilirsiniz kan testi akciğer filmi ve sürüntü testini istiyorlar. Tüm doktorları ve hemşireleri çok ilgili ben ilk denememi yapacağım memorialda başka yerle kıyaslayamıyorum ama biz çok memnunuz. ama tabi sonucun ne olacağı kısmet Allahım bilir.
Aminnn sizin de inşallah herşey gönlünüze göre olurTeşekkür ederim bilgilendirme için. Umarım her şey istediğiniz gibi olur. Allah yardımcınız olsun
Bayan olması tercihim benim daha rahat olacağımı düşünüyorum. Fulya hanıma randevu alayım ozaman. TeşekkürlerSürekli takibimi yapan fulya gökdagli. Ama orda Tüm doktorlar hastaya ve dosyasına hakim. Ben 2 tedavi gördüm 1 ameliyat rezervim azdı 1.tedavide 1 embriyo olunca 2.tedaviye başladık yaklaşık 6 ay sürdü tüm süreç. Bir çok doktor denk geldi mesela Yücel bey çok rahatlatıcı ve mükemmel bir doktor ameliyatımı umut bey yaptı onunlada çok iletişimim oldu .Günseli hanım yani hepsi iyi ayırt edemem.Ama nedense kalbimdeki kişiler Fulya hoca ve Yücel bey
Maşallah ne güzel Allahım bizlere de kısmet eder inşallah benim de yarın transferim var memorial de sizin ki donmuş mu transfer edildi yoksa tazemiydi
İnşallah olumlu olur aldık geldik Rabbim kucağımıza almayı da pozitifi görmeyi de nasip etsin bizlereamin inşallah sımsıkı tutunur bebeğiniz size.
benim dondurulmuştu. ben transferden 2 yıl önce dondurmuştum. o dönem transfer istememiştim ve yaşım çok geçmeden dondurmak istemiştim.
herkese merhaba,ben 3 defa tüp bebek denedim hepsi negatif sonuçlandı. Dr ların ilgisizliği baştan savmaları ilk sırada hasta başarısından çok paranın olması vs.çok bunaldım usandım ve tedavi olayını bıraktım bu arada yaşım 41, 37 yaşından beri dr dr dolaştım.Şimdi ailerin desteği ile 4.denemeyi yapmak istiyorum ama çok kararsızım yine aynı hüsranı yaşarım diye çok korkuyorum, yaşımda geçiyor : ( kafam karmakarışık. Semra hanımın başarılarını çok duydum onda 4.tedaviye başlamayı düşünüyorum. Bana biraz cesaret verir misiniz ?Birde bu pandemi süreci diye bir sürü test falan yapıyorlarmış diye okudum bir yorumda bu testlerin masrafı ne kadardır.
Bugün transferi mi de Yücel bey yaptıamin inşallah sımsıkı tutunur bebeğiniz size.
benim dondurulmuştu. ben transferden 2 yıl önce dondurmuştum. o dönem transfer istememiştim ve yaşım çok geçmeden dondurmak istemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?