Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tebrik ederim. Darısı bizlere inşallah. Sizin sorununuz neydi merak ettim.
benim çikolata kistim vardı ve yapışıklığa sebep olmuştu.
yumurtalarımı dondurduğumda 35 yaşındaydım. rezerv sıkıntım yoktu. amh değerim 2.5 du. hemen transfer istemedim özel nedenlerden dolayı. 37 yaşında semra hanım ve yücel bey'in gerçekleştirdiği bir operasyonla yapışıklıklar açıldı ve tüplerin alınmadan bağlandı. bir ay sonra da transferim yapıldı.

Yaa içime su serptiniz bugün görüştüm hastane ile uygun bir günde görüşmeye gideceğim. Çok teşekkür ederim

Bayan olması tercihim benim daha rahat olacağımı düşünüyorum. Fulya hanıma randevu alayım ozaman. Teşekkürler
Bende Fulya hanımla pazar günü başladım tedaviye şimdilik hem merkezden hem Fulya hanımdan memnunum. Ama Semra hanımla hiç görüşemedik. Hala izinde olduğunu söylüyorlar.

Hastaneden İdil eczanesini önermişlerdi ama orda 470₺ hemen yanında ateş eczanesinde 450₺ idi. Ben de ateş eczanesinden aldım
Bende pazar günü başladım iğnelere iyi ki bu mesajlarınızı okumuşum. Nöbetçi eczaneler hep 719-800 vs gibi fiyat verdiler. Bi tanesi pazarlıkla 450 ye indirdi ondan aldım. Alacak olan arkadaşlar da dikkatli olsun ben ilk eczaneden alıp çıkardım bilmesem.

Evet eczacı nöbetçilerde böyle indirimli alamazsınız demişti siz iyi yapmışsınız pazarlık ederek

Mrh sizce şişli memorialmi yoksa ataşehir memorialmi ikisi arasında kaldım birbirleri ile baglantilimi yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ederim
şişlide semra hanım var
Canım ben şişlide tedavi görmüştüm , sistemleri falan profesyonel çalışıyorlar hani ücreti yüksek geliyor diğer hastenelere göre ancak sonunda insan helali hoş olsun diyor, benim pcos ‘tan ötürü ohss olma riskim yüksekti nasıl bir süreç işletiyorlarsa artık sıfır sorunla tamamladım , yumurta büyütme olsun , transfer olsun. Ben çok memnun kaldım açıkçası

Merhaba kızlar
Bende şubatta embiryolarımı dondurmuştum. Haziran adetiyle dondurulmuş embiryo transferi için hazırlanmaya başladm. Çok şükür pazartesi günü transfer olacağım inşallah. Daha önce uygulamadığım bir yöntem uyguladılar bu ay bana. Dün akşam çatlatma iğnesi yapmamı istediler. Bu ay ki yumurtayı çatlatıp altı gün sonra koyacaklar. Bakalm inşallah işe yarar. Corona sebebiyle çok bekledik. Umarım güzel sonuçlar alırız

Hakkinızda hayırlısı olsun inşallah . Adetin 2. Gününden itibaren kaç gün sürdü tedaviniz ?

kızlar selam... memorialdan memnunmusunuz ? biraz bilgi verebilirmisiniz banada

Allah yardımcınız olsun,emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah.

sizdeki sorun ne acaba
bizde eş faktörlü ?
Erkek infertiliyesi. İleri derece sayı şekil ve morfoloji bozukluğu. Direk tüp yaptılar bahçeci de birkaç kez tutmadı. Varikosel ameliyatı sonrası altı ay tedavi ile memorialde yeniden başladık. Öncesinde iki düşüğüm var ayrıca. Tesa,co culture,embiryoskop uygulandı çok şükür 25toplanan yumurtadan 11tanesi beşinci gün aa kalitesine geldi. Pazartesi transfer. İnşallah rabbim dualarımı kabul eder

Mesajınızı tesadüfen gördüm benim ilk tüp bebekten kızım var 5.gün embiryosu. Kardeş için tekrar denedik 3.gün embiryosu oldu ikinci kalite. Sperm kaynaklı olabilir denildi varikosel var eşimde ameliyat oldu dna hasarına baktık yüzde 12 çıktı siz dna hasarına baktırdınız mı yani kalitesiz embiryo sperm kaynaklı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…