Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar benim memorialde 3negatif denemem olmuştu 4.için genetik testler, rahim filmi ve hsg işlemi yapılacak aranızda hsg ile rahime çizik atma işlemi yaptıran oldu mu? ücreti ne kadar bu işlemin yorumlarınızı okudum bu pandemi sürecinde ekstra stresliymiş bana kan sulandırıcı iğnede vereceklerini söylemişlerdi sanırım piyasada yokmuş bu sebeplerle tedaviye başlayıp başlamamlta kararsız kaldım yaşım 35 dondurulmuş transfer yapılacak nasipse hakkımızda hayırlısı olsun

Mrb tum bu dediginiz yontemlerle birlikte ne kadara maloldu tedaviniz

DNA hasarı genetik v.s heceleye baktırdık.Sorun çıkmadı.Sadece doktor embriyolar 3.güne kadar geliyor sonrasında gelişmiyor Bu durum sperm kaynaklı olabilir diyorlar.En son İstanbul Tüp Bebek merkezi Aret Kamar spermi Tesa ile alarak daha iyi spermleri seçti.Ama sonuç değişmedi embriyolar 3.güne kadar geliyor Ardından gelişimi duruyor.Daha önce 3.gün transferi denedik belki anne karnında gelişir diye o da olmadı sonuç olarak çok çaresiz hissediyorum

Aslında 3.gün e kadar yumurta kalitesi 3.gün den sonra sperm kalitesi ön plana çıkıyor diyorlar ama sorun nerede bilemedim ben de

Mrb oncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin bende sisli memorialde 2 negatif ten sonra Mart ayında histereskopi oldum ücret 5 bin TL geçen yıl Ocak ayında da rahim filmi için 600 TL ödemiştim echomar da çekmiştim rahim filmini

Merhaba cevapladığınız için teşekkürler histereskopide rahime çizik atıldı mı yoksa farklı bir işlem için mi yapıldı acaba çok pahalıymış transfer ücretine birde bu eklenecek

bizimde öyle.. sayımız iyi
ama hızımız ve morfolojimiz yok varikosel başlangıç olarak var.. ameliyat gerek görmedi doktorlar
ne yapsam bilemedim

merhaba bende dondurulmus embriyo transferi olucam..ilacsiz,dogal bir yontem uygulaniyor.cok tedirginim.bu yontemde yumurta ölçümü 16 18 mm olunca ovitrella vurulacaz.fakat benim yumurtalarim gelismiyor.iptal mi olur tedavim,pek anlayamadim.bu yontemle dondurulmus embriyo tranaferini yapan var mi?sureci anlatabilir mi?

Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun, sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallah Bu ay aynı yöntemi uyguladık. Adetin bi 2. birde 10. günü kontrole gittik. İkinci gidişimizde hem ultrasonla muayene hem kan tahlili yapıldı. O gün arayıp akşam 7de çatlatma iğnesi yapmamı, verdikleri ilaçları 4 gün kullanıp bırakmamı ve sonraki gün transfer için hastaneye gitmemi söylediler. 3 haziranda adetin 17.günü 5. gün embriyosu transfer edildi. 12 haziran test günümdü bhcg 136çıktı. 2 gün sonra 502 oldu. 3 hafta sonraya yani 2 temmuza kese ve kalp atışı için çağırdılar. Şimdi onu bekliyorum. Crinone jel ve folik asitten başka ilaç kullanmıyorum.

Selam canım hikayeni okurken Bian kendi hikayemi okuyor gibi oldum. Aynı durum bende de var negatif üç tüp bebek denemem var üç tedavimde de embiryolarımız üçüncü güne geldiğinde hep durma noktasına geldi ve 3. ikinci kalite olarak transfer oldum üçünde de tutmadı. Şuan 4. Tüp bebek denemesi için memoiralde yücel beyle tedaviye başladık 12 yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi bugün embiryolarımız ikinci gününde gelişimleri 2,4,6 hücreli olarak gelişimleri devam ediyormuş yarın bizim için çok önemli inşaallah gelişimleri iyi gider.tedavimizde şu şekilde oldu gonal f dozlarımı hep 225 olarak vuruldum, embiryoskop, Co cültür ve eşimden tesa ile sperm alındı bakalım faydası olacak mı bide bu şekilde denemek istededik. 12 yumurtanın 6 tanesi tesa ile alınan spermlerle döllendi 6 tanesi de normal şekilde alınan spermlerle döllendi ayrı ayrı gözlemleniyor inşaallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz bende senin gibiyim canım yalnız değilsin

Merhaba canım banada şuan o yöntem uygulanıyor. 1 haziranda adet oldum. Üç kere yumurta kontrolü için gittim ve 16sında kan vermiştim ona göre akşamına iğnemi oldum. Şimdi dört günlük ilaçları kullanıyorum. Pazartesi transferim olacak nasipse. Transferden sonrada folik asit ve crione jel kullanıyorsun sadece. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.Allah herkesin yardımcısı olsun

bizimde öyle.. sayımız iyi
ama hızımız ve morfolojimiz yok varikosel başlangıç olarak var.. ameliyat gerek görmedi doktorlar
ne yapsam bilemedim
Eğer daha önce hiç denemediysen başlangıçts varikosel ameliyatı önermiyorlar. Eğer birkaç kez deneyip sonuç alamazsan ameliyat öneriyorlar. Şişli memorialde Mehmet Murat Başar ile mutlaka görüşün en doğru yönlendirmeyi kendisi yapacaktır.

Yaaa çok sevindim. Şuan bende aynı yollardan geçiyorum. Salı iğnemi oldum bugün ilaçlara başladım. Pazartesi transferim var. Bizlerede dua et olur mu güzel sonuçlar için. Kalp atışı ve kese muayeni de inşallah güzelliklerle geçirirsin. Bebişin hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın

Merhaba,
Şişli memorialden memnun kaldınız mı? Bende yumurtalarım az sayıda oluyor 9 tane olgun toplansa da bunlardan sadece 5 i dolleniyor 3 tanesi 3. Güne kalıyor.
Bunun için doktor araştırıyorum. Lütfen önerilerinizi benle paylaşır mısınız?

Sonuçlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Gerçekten yaşadıklarımız aynı şeyler ve ne kadar zor olduğunu biz biliriz.Eğer sen memorialden sonuç alırsan benim için de bir umut olacaksın

Aslında 3.gün e kadar yumurta kalitesi 3.gün den sonra sperm kalitesi ön plana çıkıyor diyorlar ama sorun nerede bilemedim ben de
Evet en son öyle söylendi ama sperm kalitesini artırmak için kullandığımız ilaç vitamin yapılan tesa uygulaması hiç biri işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…