Mrb tum bu dediginiz yontemlerle birlikte ne kadara maloldu tedavinizErkek infertiliyesi. İleri derece sayı şekil ve morfoloji bozukluğu. Direk tüp yaptılar bahçeci de birkaç kez tutmadı. Varikosel ameliyatı sonrası altı ay tedavi ile memorialde yeniden başladık. Öncesinde iki düşüğüm var ayrıca. Tesa,co culture,embiryoskop uygulandı çok şükür 25toplanan yumurtadan 11tanesi beşinci gün aa kalitesine geldi. Pazartesi transfer. İnşallah rabbim dualarımı kabul eder
Mesajınızı tesadüfen gördüm benim ilk tüp bebekten kızım var 5.gün embiryosu. Kardeş için tekrar denedik 3.gün embiryosu oldu ikinci kalite. Sperm kaynaklı olabilir denildi varikosel var eşimde ameliyat oldu dna hasarına baktık yüzde 12 çıktı siz dna hasarına baktırdınız mı yani kalitesiz embiryo sperm kaynaklı mı
DNA hasarı genetik v.s heceleye baktırdık.Sorun çıkmadı.Sadece doktor embriyolar 3.güne kadar geliyor sonrasında gelişmiyor Bu durum sperm kaynaklı olabilir diyorlar.En son İstanbul Tüp Bebek merkezi Aret Kamar spermi Tesa ile alarak daha iyi spermleri seçti.Ama sonuç değişmedi embriyolar 3.güne kadar geliyor Ardından gelişimi duruyor.Daha önce 3.gün transferi denedik belki anne karnında gelişir diye o da olmadı sonuç olarak çok çaresiz hissediyorumMesajınızı tesadüfen gördüm benim ilk tüp bebekten kızım var 5.gün embiryosu. Kardeş için tekrar denedik 3.gün embiryosu oldu ikinci kalite. Sperm kaynaklı olabilir denildi varikosel var eşimde ameliyat oldu dna hasarına baktık yüzde 12 çıktı siz dna hasarına baktırdınız mı yani kalitesiz embiryo sperm kaynaklı mı
Aslında 3.gün e kadar yumurta kalitesi 3.gün den sonra sperm kalitesi ön plana çıkıyor diyorlar ama sorun nerede bilemedim ben deDNA hasarı genetik v.s heceleye baktırdık.Sorun çıkmadı.Sadece doktor embriyolar 3.güne kadar geliyor sonrasında gelişmiyor Bu durum sperm kaynaklı olabilir diyorlar.En son İstanbul Tüp Bebek merkezi Aret Kamar spermi Tesa ile alarak daha iyi spermleri seçti.Ama sonuç değişmedi embriyolar 3.güne kadar geliyor Ardından gelişimi duruyor.Daha önce 3.gün transferi denedik belki anne karnında gelişir diye o da olmadı sonuç olarak çok çaresiz hissediyorum
Merhaba cevapladığınız için teşekkürler histereskopide rahime çizik atıldı mı yoksa farklı bir işlem için mi yapıldı acaba çok pahalıymış transfer ücretine birde bu eklenecekMrb oncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin bende sisli memorialde 2 negatif ten sonra Mart ayında histereskopi oldum ücret 5 bin TL geçen yıl Ocak ayında da rahim filmi için 600 TL ödemiştim echomar da çekmiştim rahim filmini
bizimde öyle.. sayımız iyiErkek infertiliyesi. İleri derece sayı şekil ve morfoloji bozukluğu. Direk tüp yaptılar bahçeci de birkaç kez tutmadı. Varikosel ameliyatı sonrası altı ay tedavi ile memorialde yeniden başladık. Öncesinde iki düşüğüm var ayrıca. Tesa,co culture,embiryoskop uygulandı çok şükür 25toplanan yumurtadan 11tanesi beşinci gün aa kalitesine geldi. Pazartesi transfer. İnşallah rabbim dualarımı kabul eder
Merhaba, tedaviniz hayırlı olsun, sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallahmerhaba bende dondurulmus embriyo transferi olucam..ilacsiz,dogal bir yontem uygulaniyor.cok tedirginim.bu yontemde yumurta ölçümü 16 18 mm olunca ovitrella vurulacaz.fakat benim yumurtalarim gelismiyor.iptal mi olur tedavim,pek anlayamadim.bu yontemle dondurulmus embriyo tranaferini yapan var mi?sureci anlatabilir mi?
Selam canım hikayeni okurken Bian kendi hikayemi okuyor gibi oldum. Aynı durum bende de var negatif üç tüp bebek denemem var üç tedavimde de embiryolarımız üçüncü güne geldiğinde hep durma noktasına geldi ve 3. ikinci kalite olarak transfer oldum üçünde de tutmadı. Şuan 4. Tüp bebek denemesi için memoiralde yücel beyle tedaviye başladık 12 yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi bugün embiryolarımız ikinci gününde gelişimleri 2,4,6 hücreli olarak gelişimleri devam ediyormuş yarın bizim için çok önemli inşaallah gelişimleri iyi gider.tedavimizde şu şekilde oldu gonal f dozlarımı hep 225 olarak vuruldum, embiryoskop, Co cültür ve eşimden tesa ile sperm alındı bakalım faydası olacak mı bide bu şekilde denemek istededik. 12 yumurtanın 6 tanesi tesa ile alınan spermlerle döllendi 6 tanesi de normal şekilde alınan spermlerle döllendi ayrı ayrı gözlemleniyor inşaallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmazDNA hasarı genetik v.s heceleye baktırdık.Sorun çıkmadı.Sadece doktor embriyolar 3.güne kadar geliyor sonrasında gelişmiyor Bu durum sperm kaynaklı olabilir diyorlar.En son İstanbul Tüp Bebek merkezi Aret Kamar spermi Tesa ile alarak daha iyi spermleri seçti.Ama sonuç değişmedi embriyolar 3.güne kadar geliyor Ardından gelişimi duruyor.Daha önce 3.gün transferi denedik belki anne karnında gelişir diye o da olmadı sonuç olarak çok çaresiz hissediyorum
Evet canim rahime cizik atıldı ameliyatı Semra hoca yaptı 5 bin ücret ödedim
Merhaba canım banada şuan o yöntem uygulanıyor. 1 haziranda adet oldum. Üç kere yumurta kontrolü için gittim ve 16sında kan vermiştim ona göre akşamına iğnemi oldum. Şimdi dört günlük ilaçları kullanıyorum. Pazartesi transferim olacak nasipse. Transferden sonrada folik asit ve crione jel kullanıyorsun sadece. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah.Allah herkesin yardımcısı olsunmerhaba bende dondurulmus embriyo transferi olucam..ilacsiz,dogal bir yontem uygulaniyor.cok tedirginim.bu yontemde yumurta ölçümü 16 18 mm olunca ovitrella vurulacaz.fakat benim yumurtalarim gelismiyor.iptal mi olur tedavim,pek anlayamadim.bu yontemle dondurulmus embriyo tranaferini yapan var mi?sureci anlatabilir mi?
Eğer daha önce hiç denemediysen başlangıçts varikosel ameliyatı önermiyorlar. Eğer birkaç kez deneyip sonuç alamazsan ameliyat öneriyorlar. Şişli memorialde Mehmet Murat Başar ile mutlaka görüşün en doğru yönlendirmeyi kendisi yapacaktır.bizimde öyle.. sayımız iyi
ama hızımız ve morfolojimiz yokvarikosel başlangıç olarak var.. ameliyat gerek görmedi doktorlar
ne yapsam bilemedim
Yaaa çok sevindim. Şuan bende aynı yollardan geçiyorum. Salı iğnemi oldum bugün ilaçlara başladım. Pazartesi transferim var. Bizlerede dua et olur mu güzel sonuçlar için. Kalp atışı ve kese muayeni de inşallah güzelliklerle geçirirsin. Bebişin hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydınMerhaba, tedaviniz hayırlı olsun, sağlıklı bir evlat nasip olsun inşallahBu ay aynı yöntemi uyguladık. Adetin bi 2. birde 10. günü kontrole gittik. İkinci gidişimizde hem ultrasonla muayene hem kan tahlili yapıldı. O gün arayıp akşam 7de çatlatma iğnesi yapmamı, verdikleri ilaçları 4 gün kullanıp bırakmamı ve sonraki gün transfer için hastaneye gitmemi söylediler. 3 haziranda adetin 17.günü 5. gün embriyosu transfer edildi. 12 haziran test günümdü bhcg 136çıktı. 2 gün sonra 502 oldu. 3 hafta sonraya yani 2 temmuza kese ve kalp atışı için çağırdılar. Şimdi onu bekliyorum. Crinone jel ve folik asitten başka ilaç kullanmıyorum.
ameliyattan sonraki adet döneminde mi transfer yapıldı size şu an ne durumdasınız peki inşallah başarılı olmuştur rahime çizik atılması tutunma oranını arttırıyormuşEvet canim rahime cizik atıldı ameliyatı Semra hoca yaptı 5 bin ücret ödedim
Sonuçlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Gerçekten yaşadıklarımız aynı şeyler ve ne kadar zor olduğunu biz biliriz.Eğer sen memorialden sonuç alırsan benim için de bir umut olacaksınSelam canım hikayeni okurken Bian kendi hikayemi okuyor gibi oldum. Aynı durum bende de var negatif üç tüp bebek denemem var üç tedavimde de embiryolarımız üçüncü güne geldiğinde hep durma noktasına geldi ve 3. ikinci kalite olarak transfer oldum üçünde de tutmadı. Şuan 4. Tüp bebek denemesi için memoiralde yücel beyle tedaviye başladık 12 yumurtam toplandı 8 tanesi döllendi bugün embiryolarımız ikinci gününde gelişimleri 2,4,6 hücreli olarak gelişimleri devam ediyormuş yarın bizim için çok önemli inşaallah gelişimleri iyi gider.tedavimizde şu şekilde oldu gonal f dozlarımı hep 225 olarak vuruldum, embiryoskop, Co cültür ve eşimden tesa ile sperm alındı bakalım faydası olacak mı bide bu şekilde denemek istededik. 12 yumurtanın 6 tanesi tesa ile alınan spermlerle döllendi 6 tanesi de normal şekilde alınan spermlerle döllendi ayrı ayrı gözlemleniyor inşaallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmazbende senin gibiyim canım yalnız değilsin
Evet en son öyle söylendi ama sperm kalitesini artırmak için kullandığımız ilaç vitamin yapılan tesa uygulaması hiç biri işe yaramadıAslında 3.gün e kadar yumurta kalitesi 3.gün den sonra sperm kalitesi ön plana çıkıyor diyorlar ama sorun nerede bilemedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?